×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кристина Димитрова: Влязох в политиката, защото културата е в абсолютна агония


Кристина Димитрова: Влязох в политиката, защото културата е в абсолютна агония
Културата в България е в абсолютна агония. Навсякъде около нас се възцари кичът и пошлостта, каза Кристина Димитрова
03 Септември 2014, Сряда, 12:37 ч.

Певицата сподели, че влиза в листата на Патриотичния фронт, водена от желание да помогне на хората, които десетилетия са забавлявали българите от сцената, а сега живеят в мизерия

Културата в България е в абсолютна агония. Навсякъде около нас се възцари кичът и пошлостта. Това каза в „Здравей, България“ певицата Кристина Димитрова. В интервюто с нея и Емил Димитров - Ревизоро, което започна с кадри от изпълнението й с Орлин Горанов на хита „Детски спомен“, звездата на българската естрада сподели, че не е лаик на политическата сцена.
„Много са причините, които ме мотивират да вляза в политиката. Това е един шанс да помогна на културата. От осем години давам експертно мнение по въпроси за изкуството, защото от 30 години съм на сцената. Пътувам из страната и виждам колко бедно в провинцията живеят хората. Много млади и кадърни хора в областта на изкуството са принудени да бягат от България, за да не живеят в мизерия. Това е страшно“, коментира Кристина Димитрова. Тя припомни, че е в политиката от осем години. „Тогава председателят на Средна европейска класа Георги Манев ме покани да участвам и аз съм в изпълнителния комитет на партията, която сега е част от Патриотичния фронт“, уточнява певицата.
„Преди два дни се върнах от Слънчев бряг, където всяка нощ имаше оплаквания от летовници, защото из целия комплекс до 4-5 часа сутринта имаше ужасен шум. Няма спане през нощта, а хората дават много пари, за да си починат. Законът липсва“, добавя дамата, която има две първи награди от конкурса "Бургас и морето".
Бившият шеф на Митниците Емил Димитров-Ревизоро, който се включи в тима на Патриотичния фронт за парламентарната битка на второ място във варненската листа след съпредседателя на НФСБ Валентин Касабов, сподели, че президентът Росен Плевнелиев го изпълва със смях.
„Той казва, че десетки хиляди бензиностанции имали измервателни уреди. Няма толкова. Когато бяха протестите, хората от „Орлов мост“ ме бяха номинирали в една класация. Те искаха да ги представлявам в парламента. Тогава най-много гласове дойдоха от Варна. Затова избрах да съм там. Вместо да съм водач в софийските листи, предпочетох да съм в морския град, макар и на второ място. Искам да се представим добре и да имаме поне 24 депутата в парламента“, каза още Ревизоро.

В категории: Политика


9
Коментара по темата
9.
Кой
05.09.2014 20:11:44
0
1
Представителната демокрацията ПОЗВОЛЯВА на шепа представителни политици да правят КАКВОТО СИ ИСКАТ, стига ДОСТАТЪЧНО граждани да се ЯВЯТ пред избирателните урни, ВМЕСТО да ПРОТЕСТИРАТ! Представителната политическата активност ни прави СЪУЧАСТНИЦИ на паразитизма, бандитизма и унищожителните деяния с които се занимават представителните политици. Индивидуалната ни сила и културната ни устойчивост НЕ зависят от силата на държавата, а от свободите, които имаме СПРЯМО държавата. Гражданските протести, които ВИЖДАМЕ по целия свят се ДЪЛЖАТ именно на това, че представителните политици са неконтролируеми. Съчетанието на безусловна всеобхватна власт САМО на шепа "хора" в представителната демокрация води до ПЪЛНА ЗАВИСИМОСТ на ВСЕКИ гражданин (робство) и пълна разруха. Всеобхватната власт ЗАДУШАВА човешката инициатива, а представителната демокрация ги УБЕЖДАВА, че ЕДИНСТВЕНАТА инициатива от която ВСЕКИ човек се нуждае е САМО да даде СВОЯ глас на представителен политик, и след това ВИНАГИ да се примирява с ВСИЧКО което вършат само тази шепа представителни политици. Ето по този начин представителната демокрация те държи теб в РОБСТВО. Защото РОБЪТ НИКОГА няма право на ВЛАСТ и ДОСТЪП ДО РЕАЛНА ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ, точно като ТЕБ тук и сега. РОБЪТ има право САМО да ИЗПЪЛНЯВА заповедите на ГОСПОДАРИТЕ си, точно като ТЕБ. Единственият ИЗХОД от това безумие е СВОБОДА И ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ. Винаги реалната (пряка) ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА е била и е - постоянна власт за ВСЕКИ гражданин, постоянна пълна реална информация за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ гражданин ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия.
8.
Кой
05.09.2014 20:10:25
0
1
В представителната демокрация гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а само гражданите се СЪГЛАСЯВАТ ЦЯЛАТА власт да е в ръцете САМО на определена шепа от хора. В представителната демокрация гражданите чрез така нареченото "гласуване" стават АНОНИМНИ СЪУЧАСТНИЦИ на ШЕПА представителни политици да изземат ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят никаква лична отговорност, защото в диктатурата на представителната демокрация има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи лична индивидуална отговорност за своите действия. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната демокрация са винаги АНОНИМНИ и ГРУПОВИ. Никой от тези анонимни и групови уж "избиратели" също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт за гражданите) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт на представителни политици-мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ условия на представителната демокрация. Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната демокрация, а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ, и ИЗМАМА от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо, представителната демокрация ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА, като: фашизъм, социализъм, капитализъм, монархия, република и т.н.
7.
БабаЯга
04.09.2014 09:31:52
0
1
Културата отдавна е в кома!Всичко е за пари и власт, а не в името на културата!!!!!!!
6.
jeko
04.09.2014 06:40:33
0
0
Успех на Кристина!!!
5.
сашка васева
03.09.2014 21:11:41
0
2
ах,недей
4.
МАРИЯ
03.09.2014 20:20:49
2
2
КОЙ СПРЯ НАЙ--ОБИЧАНАТА ОТ НАРОДА БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ'''СКАТ''????БУЛСАТКОМ---ТУРСКИ ИБРИКЧИИ!!!ОТКАЗВАМ СЕ ОТ ТЯХ!! САМО НЕ ЗНАМ ,КЪДЕ ДА СЕ ВКЛЮЧА ,ЗА ДА ГЛЕДАМ МОЯТА ЛЮБИМА ТЕЛЕВИЗИЯ--БЕЗ ,КОЯТО НЕ МОГА!!!
3.
културен
03.09.2014 17:26:53
1
5
Не съм се усъмнил и за момент,че Кристинчето ще оправи културата,нито,че другаря Манев ще оправи България,ако влезе във властта.
2.
Ало
03.09.2014 12:43:41
1
12
Що не си признаеш , че всичко е за пари.
А Манев - да дава джобни на Манева , стига е спирала без да плаща за синя зоня.
1.
До Сляпата и Глуха
03.09.2014 11:12:50
3
7
"Навсякъде около нас се възцари кичът и пошлостта."|
Тая виждала ли се е в огледалото и чувала ли е как пее?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения От следващата учебна година в Колежа се разкриват три нови бакалавърски специалности – „Мениджмънт на хотели и ресторанти“, „Туризъм и здравословно хранене“ и „Туризъм и предприемачество“ Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Предходната администрация е натрупала 1.8 млн.лв. задължения, може да ни блокират сметките, алармира кметът Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Кастингът за следващия сезон на романтичното риалити стартира днес Лозенец празнува своя вековен юбилей Лозенец празнува своя вековен юбилей 100 години от с. Ембелец до днешно с. Лозенец Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения
Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници 
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори