×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сотлоф обезглавен от главореза на Фоули?


Сотлоф обезглавен от главореза на Фоули?
Видеото с жестокото убийство бе публикувано снощи.
03 Септември 2014, Сряда, 10:01 ч.

Джихадистите плашат с ново убийство

Семейството на американския журналист Стивън Сотлоф призна за автентичен записа, в който член на терористичната групировка „Ислямска държава“ екзекутира брутално младия мъж. Вашингтон все още проверява достоверността на кадрите, съобщава БНТ.
Видеото с жестокото убийство бе публикувано снощи. Журналистът е работил за редица издания. Той бе пленен в Сирия преди една година, след като пресича границата с Турция.
Предполага се, че извършителят на екзекуцията е същият мъж с британски акцент, който се появява на видеозаписа с убийството на американския журналист Джеймс Фоли. Вероятно той е гражданин на Великобритания.
Във видеото с екзекуцията със Сотлоф екстремистите отправят и нова заплаха към британски заложник на име Дейвид Хейнс.
САЩ продължават да нанасят въздушни удари по позиции на джихадистката групировка в Ирак. При серия от атаки тази нощ са били унищожени 16 бойни машини на ислямистите. Ударът е бил срещу цели в района на най-големия язовир в страната край град Мосул.
Междувременно американският президент Барак Обама съобщи, че ще изпрати още 350 военни за охрана на американското посолство и дипломатически персонал в Ирак. Така общият брой на американските военни в страната ще достигне 820 души.

В категории: Политика


3
Коментара по темата
3.
Човек или роб
05.09.2014 20:17:58
0
1
Съществуват САМО пет трика, чрез които човекът е бил превърнат в РОБ, в грозновато, ОТБЛЪСКВАЩО явление. Първият е: ДРЪЖ човека колкото се МОЖЕ по-слаб, ако ИСКАШ да го владееш. Когато представителният политик и духовник ПОЖЕЛАЕ да те доминира, той ИСКА да те види възможно най-безпомощен и СЛАБ. Второ: ДРЪЖ човека колкото се МОЖЕ по-невежествен и ОБЪРКАН, за да МОЖЕШ ЛЕСНО да го заблуждаваш. Ако ИСКАШ да създадеш един ВИД идиотизъм - това е крайно НЕОБХОДИМО за представителния политик и духовник, за ТЯХНАТА конспирация - най-добре е да НЕ му позволяваш СВОБОДА в любовта. Трето: ДРЪЖ човека в колкото се МОЖЕ по-голям СТРАХ. Най-сигурният ПЪТ към това е да НЕ му ПОЗВОЛИШ да обича - любовта УНИЩОЖАВА страха. Когато си влюбен, НЕ се страхуваш, МОЖЕШ да се противопоставиш на целия свят, СПОСОБЕН си на ВСИЧКО. Четвърто: ДРЪЖ човека в колкото се МОЖЕ по-голямо НЕЩАСТИЕ - нещастният човек е уязвим, той НЯМА висока самооценка, нещо повече, ПОСТОЯННО се принизява, изпитва СИЛНО чувство за вина. Няма ЗДРАВА почва под краката си, МОЖЕШ да го подритваш ЛЕСНО насам-натам, да го КОМАНДВАШ както си ИСКАШ - той дори с радост ОЧАКВА това! Знае: "Та аз съм ТАКЪВ един нещастен, СЛАБ човек, по-добре да ПОВЕРЯ живота си на някой ДРУГ!" ГОТОВА жертва. И накрая петият трик: ДРЪЖ човека ВЪЗМОЖНО най-отчужден от ДРУГИТЕ хора. Така той НИКОГА няма да се обедини с ДРУГИТЕ за някаква ЦЕЛ, която НЕ е ИЗГОДНА на представителните политици и духовници. РАЗДЕЛЯЙ хората един от друг, НЕ им ПОЗВОЛЯВАЙ прекалено ГОЛЯМА интимност. Когато хората са РАЗДЕЛЕНИ, самотни, ОТЧУЖДЕНИ един от друг, те НЕ могат да се ОБЕДИНЯТ. Има МНОГО начини за постигане на такова РАЗДЕЛЕНИЕ от алчните с болни мозъци ШЕПА хора (представителни политици и духовници). Ето защо човек от хиляди години е просто един БИОРОБОТ(РОБ). Това е ВСИЧКО.
2.
Човек или роб
05.09.2014 20:15:07
0
1
Човек е нервно болен. Не само част от хората са нервно болни, а ВСЕКИ човек, сам по себе си, е нервно болен. Въпросът НЕ е в това, да се оправят някои хора, въпросът е да се излекува ВСЕКИ човек. Неврозата е НОРМАЛНО състояние на човека, защото ВСЕКИ един преминава чрез НАСИЛИЕ (физическо, ментално и емоционално) през обучение, формиране и НАЛАГАНЕ на правилото - ПОДЧИНЯВАЙ се и ВЯРВАЙ, но ВИНАГИ на някой ДРУГ (ЛИДЕР - Господарят ти). Ти ВИНАГИ си представляван чрез НАСИЛИЕ (физическо, ментално и емоционално) от някой ДРУГ пред ТВОЯТА държава - политик и духовник, адвокат и т.н. Тогава ти реално кой си тук и сега?! Явно ти си като ВСЕКИ друг роб, който е точно КАТО теб в тази СИСТЕМА, и това ти приемаш ВИНАГИ за нормално, нали?! Когато робът е роден от роб и ОКОЛО него има САМО роби, РОБЪТ не може да разбере и почуства, че той е САМО един РОБ. На човекът НЕ му се дава ВЪЗМОЖНОСТ да БЪДЕ това, КОЕТО е. ВСЕКИ Човек ТРЯБВА да бъде ВКАРАН в определен изкуствен и наложен с ИЗМАМА, и НАСИЛИЕ шаблон (ДИКТАТУРА). Този шаблон създава осъзнато и УМИШЛЕНО неврозите при човек. Само с една ЦЕЛ, човекът ЛЕСНО да е управляван ВИНАГИ от някой ДРУГ (ЛИДЕР - Господарят ти). С една дума, вече е създаден ИЗКУСТВЕН фалшив и фасаден човек (БИОРОБОТ-РОБ). Този ШАБЛОН (ДИКТАТУРА) който те създаде теб, робът, е СИСТЕМАТА наречена представителна демокрация - ДИКТАТУРА, като: фашизъм, социализъм, капитализъм, монархия, република и т.н. Кой, кога, как, къде и защо, ТЕБ, робът, ВИНАГИ те представлява някой ДРУГ. Ти къде си тогава реално ТУК и СЕГА? Да правилно, причината е проста като теб, робе, ти си физически, ментално и емоционално ЗАРОБЕН от ГРУПА (шепа) алчни с болни мозъци представителни политици и духовници. Робе, поздрави СИСТЕМАТА.
1.
Демокрация или робство
05.09.2014 20:14:18
0
1
Съществуват само ДВА вида диктатура - ОТКРИТА (фашизъм и социализъм) и СКРИТА, маскирана като свобода, и представителна демокрация. Понеже хората не въстават срещу това, че са свободни, когато МИСЛЯТ, че са свободни, тази форма е много по-опасна, защото тя МАНИПУЛИРА съзнанието на стотици милиони хора по света и ги ПРЕВРЪЩА в послушни РОБИ. Основната сила, която решава КОЙ да спечели в днешно време при представителната демокрация (скрита диктатура) - това са насилието, парите и свобода (средствата за масово контролирано осведомяване и дезинформация - медии). С тези инструменти работят шепа алчни и болни мозъци (политици и духовници) "представители" на представителната демокрация (скрита диктатура). Републиканската форма на управление е СЪЩО скрита диктатура, маскирана като свобода и демокрация, защото и тя включва ВИНАГИ ограничена форма на демокрация, при която ПЪЛНИТЕ й права се държат ВИНАГИ само от ОПРЕДЕЛЕНА група (шепа) хора (политици и духовници). С една дума - ПРЕДСТАВИ си демокрация, защото ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА има САМО в мислите Ви, но не и реално. Демокрация ВИНАГИ е само едно - постоянна ВЛАСТ и достъп до реална (пълна) ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин (ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ). Чрез фалшиви и фасадни "избори" се изземва от шепа представителни политици и духовници ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин, и се налага ВИНАГИ върху ВСЕКИ гражданин ЗАБРАНА за достъп до реална (пълна) ИНФОРМАЦИЯ, а това се нарича просто, психо-соматична ДИКТАТУРА! Запомнете това добре, робите НИКОГА нямат право на постоянна власт и постоянна реална (пълна) информация. Робите имат САМО едно право, а то е, ти робът, ВИНАГИ трябва да се подчиняваш (гласуваш) безусловно на господарите си (шепа "хора"). Това е ВСИЧКО.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори