×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изнасилвачът от ж.к. „Меден рудник” се нахвърлил върху вдовица, ударил я с юмрук (СНИМКИ)


Изнасилвачът от ж.к. „Меден рудник” се нахвърлил върху вдовица, ударил я с юмрук (СНИМКИ)
В този вход на блок 474 живее една от жертвите на изверга. Той я причакал пред входа, подгонил я по стълбите и я повалил на площадката между втория и третия етаж
02 Септември 2014, Вторник, 11:24 ч.
Автор: Лидия НИКОЛОВА снимки Авторът

Майка с дете са други пострадали от мъжа, който свободно мастурбирал на улицата



45-годишна бургазлийка, която живее в блок 474, е една от жертвите на изнасилвача в ж.к. „Меден Рудник”. Г.П. е вдовица от скоро, прибирала се сама по тъмно. Чула е стъпки зад гърба си и забързала крачката. Влязла във входа, а след нея нахлул непознат мъж. Тъй като Г. живее на осмия етаж, решила да не чака асансьора, а да побегне по стълбите. Извергът обаче хукнал след нея. Хванал я на площадката между втория и третия етаж. Запушил устатата й, ударил й юмрук. Женята се дърпала, опитвала се да се отскубне, давела се от уплахата. В същото време спряла кола пред входа, двигателят още работил, но изнасилвачът се уплашил, че може да го хванат на местопрестъплението и побягнал. За щастие с Г. не се е случило нищо сериозно, но жената все още е в шок. Съседи разказаха пред Флагман.бг, че Г.П. се е затворила в себе си, прибирала се след работа и рядко излизала след инцидента. Тя има дъщеря, която живее в друг блок.


В този вход живее друга жертва на изнасилвача,
който според непотвърдена информация е арестуван


Съседите обясниха още как снощи отново са идвали полицаи, за да ги разпитват. В съседния вход има и още една пострадала по аналогичен начин жена, тя е от турски произход. Предполагат, че същия мъж се е опитал да я насили. Днес и двете жени не си бяха вкъщи.

Другата жертва на извратения тип е майка на малко момиченце от вход 1 на блок 601 в комплекса. Засечката станала пред блока, но жената също успяла да се измъкне.

Хората са настръхнали, обмислят варианти да слагат камери край блока, тъй като там живеят много млади момичета.


Жители на „Меден рудник” за забелязвали мургав мъж
да мастурбира около ресторант „Иглика, който се намира
в близост до циганската махала


Жители на комплекса разказаха пред Флагман.бг, че често засичат циганин, който си сваля гащите и си вади члена. Ромът мастурбирал пред жени и деца. Те разказаха още един случай за майка с малко дете, която била нападната от рома. Той обаче се уплашил от крясъците й. Той се разхождал около ресторант „Иглика”, който е в непосредствена близост до блок 474. Описанието на му не отговаря на това на арестувания Христо Стефанов – Лещата, който също нападал жени, употребявал сила, а някои от жертвите му били нахапани и с отскубнати коси. Вторият бандит не докосвал парите на жените.
По непотвърдена информация изнасилвачът е арестуван и си е признал престъпленията. Припомняме, че Христо Стоянов - Лещата също бе арустуван на 21 август с обвинение за блудство и грабеж.


Майка с дете от вход 1 на блок 601 е поредната нападната от изверга
Хората пред блока се страхуваха даже и да разкажат с подброности за случилото се



В категории: Крими


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
16
Коментара по темата
16.
joro
03.09.2014 19:01:44
0
0
da mre ako ne mre shte go zakolqt puk znaesh li
15.
дкавд
02.09.2014 18:55:39
1
2
Добре, нали за това е медията да представи къде се е случило. За да може хората да се предпазят. Не дай си боже се случи на вас, няма ли да искате справедливост и да предпазите други хора от тази случка.
14.
???
02.09.2014 18:39:47
6
1
И сега оттеглихте ли си несправедливите обвинения от Х. С., след като хванахте истинкия нападател??? Много е лесно да очерните момчето. Не ви е срам :@
13.
psihoto
02.09.2014 18:05:50
0
5
Kade se krie toq ako go hvana. I nego cqlata rota she biq
12.
iiii
02.09.2014 17:26:02
8
2
Това са пълни глупости,нищо вярно с това около случая клюкарски истории,първо не и е свалял гащите ...... И т.н и какво е това безумие. Как може да показвате снимки на адреси без да знаете кои хора живеят там?
11.
,,,
02.09.2014 16:37:45
0
10
Нека се казват номерата на блоковете. Хората така придобиват представа къде шава тоя мангал. Не му е широк периметъра. Все около блокове край махалата ровичка, явно така смята че бързо ще се покрие в гетото ако тръгнат да го гонят. Кой ли пък ще е смелчагата дето ще тръгне да го гони вътре в гетото
10.
стига вече
02.09.2014 16:17:13
1
18
Как може да съобщавате адреси на пострадалите??? Имате ли съгласието им?
9.
До изненадана
02.09.2014 16:09:43
2
11
Не знам ако те срещне този манго ше му показваш ли дипломата си?
8.
Нетърпелива
02.09.2014 16:05:58
1
10
Чакаме пълните имена и адреса на новата '' звезда'', а и снимки от фейсбука му!
7.
Mafia
02.09.2014 16:04:57
2
7
Iznenadana pojelavam ti s teb samo da bludstvat
6.
до изненадана
02.09.2014 16:03:50
5
7
Ти дай да ти го ръчна 1-2 пъти, после разправяй, че не е е*ане.
5.
изненадана
02.09.2014 15:46:07
14
5
все си мисля, че има разлика между изнасилване и блудство, но то ще е само заради дипломата ми право! все пак не съм "интелигентна" журналистка!
4.
изненадана
02.09.2014 15:46:07
17
8
все си мисля, че има разлика между изнасилване и блудство, но то ще е само заради дипломата ми право! все пак не съм "интелигентна" журналистка!
3.
asd
02.09.2014 15:14:39
3
16
kade e toq daite mi go
2.
до Burn
02.09.2014 15:11:27
8
14
да ти изгори дома на тебе до основи
1.
Burn
02.09.2014 15:06:53
27
12
Изготере Мъден Курник до основи!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори