×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фолксваген Поло се преобърна в канавката на входа на Бургас (СНИМКИ)


Фолксваген Поло се преобърна в канавката на входа на Бургас (СНИМКИ)
Според очевидци колата се е движила с много висока скорост от Сарафово. Джип БМВ Х5 с пловдивска регистрация е сякъл пътя на немското возило. Няма спирачен път, нито следи от удар по баварската кола
30 Август 2014, Събота, 13:19 ч.
Автор: Флагман.БГ

Шофьорът е пострадал, откаран е в болница
Лек автомобил "Фолксваген Поло" се хвърли в канавката на 100 метра преди бензиностанция Петрол на входа на Бургас. Катастрофата стана преди минути. Шофьорът вече е откаран в болница. Според очевидци колата се е движила с много висока скорост от Сарафово. Джип БМВ Х5 с пловдивска регистрация е сякъл пътя на немското возило. Няма спирачен път, нито следи от удар по баварската кола. В момента полиция разследва как точно се е стигнало до инцидента.




В категории: Бургас


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
8
Коментара по темата
8.
edin burgazliq
30.08.2014 19:01:16
0
3
БМВ Х5 КАКВО Е? ДА НЕ БИ СЛУЧАЙНО ДА Е ФРЕНСКО ВОЗИЛО? ФЛЕГМИИИИИ, ОПОМНЕТЕ СЕ!
7.
Asparuh
30.08.2014 15:56:09
5
7
Eto tova nasledihme ot ruskia komunism -- gadni putista, neorganiziranost, neuvagenie kum civilizovanata organizacia. Dobre che se oturvahme ot tiah sega e vreme da natirum Putin v kuchi guz.
6.
112
30.08.2014 15:54:16
7
1
Апел към ръководството, привържениците и служителите на всички фирми, собственост на г-н Цветан Василев и подпомаганите от него и от КТБ баскетболен, футболен, волейболен клуб, Българска федерация по мотоциклетизъм, Българска федерация по бридж, Българска федерация по волейбол, Българска федерация по тенис, Българска спортна федерация за деца, лишени от родителски грижи, сдружения, популярни личности, изявени български спортисти, учебни заведения, хора на науката, на изкуството и частни лица.
Уважаеми дами и господа,
Обръщаме се към вас с апел за подкрепа на нашите протести в София, Пловдив, Бургас и Варна. Протестите са под надслов и с призив – „Национален протест с цел незабавно отваряне и оздравяване на КТБ и ТБ „Виктория“.
Ние, вложителите и служителите в банковата група и в различни фирми, представителите на спортни клубове, федерации и всички, подпомагани активно от г-н Цветан Василев, сме направили своя избор да имаме взаимоотношения с този човек и досега не сме били предавани и разочаровани от него. Всеки един от нас е получил внимание, подкрепа, сигурност и удовлетворение от неговата коректност и лична ангажираност проектите ни да осъществят по най-добрия начин - били те бизнес начинания или национални и благотворителни каузи, артистични събития, спортни успехи, образователни инициативи и мн. др.
Това ни е донесло не малко радост, гордост, самочувствие и кураж да продължим. Както всички знаем, г-н Цветан Василев има нужда от подкрепа в този труден за него момент. Политико–икономическият кръг, започнал атаката над всичко, което той е градил редом с нас години наред, отговаря с още по-голямо ожесточение на всички негови опити да се защити.
Нека сега, в този сюблимен момент, ние, привържениците и ръководствата на ФК Ботев Пловдив, на БК Левски София, на волейболен клуб „КВК Габрово“, на Българската федерация по волейбол, на Българската федерация по тенис, на Българска федерация по мотоциклетизъм, на Българска федерация по бридж, на Българската спортна федерация по мотоциклетизъм; изявени спортисти, известни учени и артисти, бизнесмени и успешни личности от всички сфери, както и служителите на десетките фирми, които са се развивали с подкрепата на г-н Цветан Василев, покажем благодарност и силна гражданска позиция в защита на неговите опити да се пребори с враговете си.
Каним всички желаещи да се присъединят към протестите, организирани от засегнатите от поставянето на КТБ и ТБ „Виктория" под специален надзор.
Протестите ще се проведат 1-ви септември понеделник, в градовете София, Пловдив, Бургас и Варна от 18 часа. За София и Пловдив - пред сградите на БНБ. За Варна – пред сградата на общината. За Бургас - пред офис на КТБ.
Силно се надяваме да намерим разбиране и то да Ви доведе сред нас в петък и бъдем заедно и на следващите ни протести. Бихме се радвали и на отговор с Вашата гледна точка по случващото се с КТБ.
От група вложители, служители, симпатизанти и граждани на Република България, обединени във фейсбук групата КТБalive – oрганизатор на протестите и ред други инициативи с цел решаване на проблемите на КТБ и ТБ „Виктория”.
5.
sansi
30.08.2014 15:51:36
1
6
Най-големите изроди са от Добрич. Видите ли рет. табела с ТХ - стойте далече
4.
ASEW
30.08.2014 15:48:16
0
24
АБЕ ТИЯ ОЩЕ ЛИ НЕ СА СИ ОТИШЛИ???ХАЙДЕ ,МАРШ ПО РОДНИТЕ МЕСТА!АМАН ОТ ШОПИ,МАЙНИ И ДР.БОКЛУЦИ!НЕ СТИГА ,ЧЕ ОСРАХА ПЛАЖОВЕТЕ,АМИ И ДА ТРЕПЕРИМ НА ПЪТЯ ОТ ТЯХ!!!ЧИБА!!
3.
гадост
30.08.2014 14:57:40
3
11
Пловдивчани са най големите измекяри на пътя !
2.
гадост
30.08.2014 14:57:40
3
11
Пловдивчани са най големите измекяри на пътя !
1.
гадост
30.08.2014 14:57:39
3
14
Пловдивчани са най големите измекяри на пътя !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори