×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тарикат прегази с камион тротоара на бул. Сан Стефано, вижте как профуча с мръсна газ


Тарикат прегази с камион тротоара на бул. Сан Стефано, вижте как профуча с мръсна газ
Този камион с бургаска регистрация втрещи шофьорите по бул. сан Стефанов, водачът му демонстрира колко по-хитър е от тези, които спазват правилата
27 Август 2014, Сряда, 17:05 ч.

Профуча с мръсна газ край останалите шофьори, за да демонстрира, че е по-хитър от тях

Тарикат с камион с бургаска регистрация събра погледите на шофьорите на бул. Сан Стефано в центъра на Бургас като прегази тротоара, за да покаже че е по-хитър и умен от останалите участници в движението, които спазват правилата. Водачът на товарното возило се опита да мине през улицата, която в момента е в ремонт, поради което движението е затруднено. Преди да прояви "геройство" той даде воля на нервите си, блъскаше нервно по вратата с ръката си, подадена през прозореца, крещеше на шофьора от автомобила отпред. След което тотално втрещи всички като мина най-безцеремнно по острова, разделящ двете платна и влезе в затворения за движение участък. Даде газ и профуча, като остави облаци пушек.

„Това се случи във вторник, в около 17,30 часа. Там става голямо задръстване по това време“, пише бургазлийка, станала свидетел на наглото поведение на шофьора, която е заснела и клипче с изпълнението му.

В категории: Животът


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
$h@IdEr
28.08.2014 23:14:28
1
1
Кога да я строят тая автобусна спирка бе, разбирачи? Есента като вали през ден или зимата като вали сняг и 10 дни е мокра земята?! Такива неща се строят, когато времето е сухо!
9.
Малко Разум
28.08.2014 10:17:12
1
3
В никакъв случай не подкрепям постъпката на шофьора. Аз просто в момента не минавам оттам. НО август месец да затвориш една от най-важните пътни артерии на Бургас си е малоумно "ръководно" решение. И не ме интересува защо е трябвало да бъде взето товар решение, мамка му!
8.
До номер 5
28.08.2014 02:49:38
4
3
Ща ибем
7.
N+
27.08.2014 23:29:50
1
6
бул. сан Стефанов=няма такъв булевард-хайде коригирайте си граматиката ,правописа и имената на бургаските улици!
6.
Kokolino
27.08.2014 21:35:04
2
9
Ще помоля човекът с коментар 1, да се върне в първи клас.
5.
Georgi Ivanov
27.08.2014 20:50:37
4
6
Nomer 1 i nomer 2....vie ste strahotni maloumnici....mnogo ste smeli ...zashto ne go pravite kato tam ima policai?a nomer 2 --koda da se pravi remont--esenta v dujdovete li tapigioz!
4.
1
27.08.2014 20:31:51
3
9
не водача а общинарите се правят на
тарикатии
3.
Въъъй...
27.08.2014 20:24:11
3
9
Сигурно му се е акало...
2.
Evala
27.08.2014 19:38:19
8
12
Sega tochno li e vremeto da se pravqt takiva remonti i da se ebava maikata na dvijenieto ?!?!? Choveka e absolutno prav i zastavam zad nego !!!
1.
Човек с мнение не като вас
27.08.2014 19:35:49
16
7
Ако искаш да чака час и половина в задрастването ... Да не е теле кат теб
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство  Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев Главчев поиска смяната и на земеделския министър Главчев поиска смяната и на земеделския министър Кирил Вътев не се справял със служебните задължения Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Депутатът от ПП-ДБ бламирал провеждането на дългоочакван конкурс за 52-ма нови нотариуси, подготвил прекратяването му в края на мандата си в МП Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Без повече безсрочни лични карти за хора над 70 г.
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори