×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Учителка в Сунгурларе, доведена до отчаяние от кмета Георги Кенов: Ще обява гладна стачка, готова съм да умра!


Учителка в Сунгурларе, доведена до отчаяние от кмета Георги Кенов: Ще обява гладна стачка, готова съм да умра!
Общината предлага закриването на ОДК, няма да преживея това, каза директорът Пенка Петрова. На снимката тя е щастлива от времето, когато децата, които е обучавала за печелили грамоти
27 Август 2014, Сряда, 10:34 ч.
Автор: Флагман.бг

Няма да им позволя да затрият трудът на децата и техните постижения, категорична е шефката на ОДК Пенка Петрова

Дългогодишната учителка Пенка Петрова е доведена до отчаяние от Община Сунгурларе, тя се заканва да обяви гладна стачка и да не излезе от кабинета си, за да защити професията си, труда на децата, които обучава, както и техните постижения. Петрова е директор на Общинския детски комплекс в града, където вместо всяка културна проява и инициатива да се толерира, очевидно е на път да бъде смазана. Преди дни тя била извикана от зам. кмета Тодорка Павлева, от която разбрала, че предстои закриването на Общинския детски комплекс.

Като предлог за предстоящата драстична мярка се използва, че Общината нямала средства за издръжката му, а дейността му била неефективна. Парите, давани досега за ОДК, щели да бъдат пренасочени към училището, където да се развива извънкласна дейност. Това буквално съсипва Петрова, от седмица не е спала, а кметът Георги Кенов мълчи безучастно. Той упорито твърдял в очите на Петрова, че докладна записка с подобно предложение не е подписвал. От местния парламент обаче заявиха, че то е внесено за разглеждане на предстоящата в петък сесия от името на градоначалника.

„Работя от 18 години, дала съм сърцето си за децата, които посещават 19 групи. Имаме много успехи, над 300 грамоти, правим сами национален конкурс „Трифон Зарезан“, постиженията ни са видни за всички. Децата се изявяват на сцена и са изправяли цели зали на крака. При нас районът е със смесено население и е особено важно да видиш как българчета, турчета и ромчета са завладени заедно от народните песни и танци“, разказа Пенка Петрова, която не сдържа сълзите си пред репортер на Флагман.бг. Тя е напълно отдадена на работата си. „Това е моят живот, без работата си и без децата – ще умра. В петък, на сесия на Общинския съвет, предстои моето унищожение. Ако бъде гласувано предложението на общинската администрация – аз съм готова да предприема крайни действия. Ще гладувам и ще умра в кабинета си. Не съм казала на съпруга си, нито на детето си какви проблеми имам, защото това ще бъде истински удар за тях. Те знаят на колко лишения съм ги подлагала в името на пътуванията и изявите на децата, които обучаваме“, каза Пенка Петрова трепереща. Жената буквално ридае, заради намерението на Общината.

„В момента съм в отпуска, но вече трети ден съм непрекъснато в кабинета си, просто не мога да прежаля как ще съсипят всичко тук. Получавам чисто 762 лева, толкова много ли са? Имаме 2 бройки и половина. Постигаме всичко сами.“, каза Петрова. Тя се надява да се намери решение, за да бъде запазен ОДК в Сунгурларе.

В категории: Сунгурларе


52
Коментара
52
Коментара по темата
52.
Гражданин
05.02.2020 12:31:57
0
0
Оооох, замкметицата, ох...!
51.
*********
10.08.2015 23:53:37
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
50.
за Сунгурларе
24.02.2015 22:24:24
0
9
Щом Виолета Илиева е толкова загрижена за Пенито да беше я взела за инспектор в РИО или няма да има винце от Сунгурларето....
49.
за Сунгурларе
19.02.2015 20:18:46
0
10
Това е положението в Сунгурларе общината е пред фалит поради такива търтеи като тази цоцолана....
48.
дон
15.02.2015 16:16:04
7
3
Русев стига си писал врели некипели....натискай си парцалите ,че миришеш отдалеко....
47.
за Сунгурларе
20.01.2015 22:01:09
0
17
В Карнобат закриха Дирекция ОУЗ Сунгурларе какво чака ?-много ли е богата!
46.
ало
03.01.2015 18:36:10
1
11
В Сунгурларе има един виновен за всичко,и той е ГЕОРГИ КЕНОВ,рибата мирише от главата,Той е най продажният човек на света,най корумпираният боклук който го е грижа само за себе си,нищо че се прави на загрижен от време на време но крайната му цел вече е ясна на всички /ПАРИТЕ/ за своя джоб ,от къде и колко ще открадне.Вика че е гладен и няма пари ,но с какви пари замина за АМЕРИКА ДНЕС......
45.
учителка
27.11.2014 20:10:22
0
32
Това може да се случи само в Сунгурларе-да има директор дирекция за 5 детски градини и зам. кмет по образование и цял етаж персонал които не знаят за какво са там! А ТАЗИ ЦОЦОЛАНА Е ДИРЕКТОР НА СЕБЕ СИ .ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ СОУ СИ ВЗЕМА ПАРИТЕ С КАКВО СЕ ИЗДЪРЖА ОДК?
44.
розалин трендафилов
13.09.2014 17:26:33
2
18
Кадърните в Сунгурларе работят,а некадърните управляват.Какъвто Ви е кмета'такъв Ви е града.Маха Пенка'защото замъгли зам.кметицата по бюст,а и му отказа да бъде интимна с него.Всички обладани от кмета остават на работа,останалите на борсата...
43.
бирхан
07.09.2014 21:20:15
1
3
затуй им викат ПАЦУЛАНИ на тия ,я
42.
Това градче
01.09.2014 21:21:33
1
6
Вие Сунгурларци, не разбрахте ли, че общината върви към закриване и вливане към община Карнобат.Бойко го каза в програмата си, намаляване на броя на общините и областите.Всеки може да харчи десетина милиона колкото е бюджета на Сунгурларе.Идва си бюджета само трябва да го изхарчиш и обществените поръчки да ги раздадеш на кебапчета, кюфтенца и карначета.
41.
Сунгурларка
01.09.2014 15:36:07
2
4
Интересно с какво друго, освен с този конкурс се занимава ОДК?! Адмирации за идеята, но не виждам смисъл заради конкурс, който се провежда веднъж годишно да се поддържа нещо толкова неефективно. Защо не се възмутите например, че до детската градина няма нито пешеходна пътека, нито изкуствена неравност, която да спира **шофьорите**, които се движат с превишена скорост. Колко деца са заети в ОДК и колко често го посещават, за да се поддържа, и защо след като е възможно този конкурс да не бъде прехвърлен под някое др. управление. Защо досега не се събудихте и не разширихте дейността, защо не направихте нещо да популяризирате ОДК. Питам се какво се случва след 14,02, когато конкурсът приключи, какво се случва с картините на децата - най-вероятно мухлясват в някой шкаф. Защо не направихте една благотворителна изложба? Много съжалявам за госпожата, но не е първата, която ще остане без работа, няма и да е последната. Не мисля. че това е най-наболелият проблем на градчето ни.
40.
li
01.09.2014 11:06:38
0
8
Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
39.
Като всичко друго...в Сунгурларе
01.09.2014 10:51:55
3
5
Кенов?!Безхарактерна душо,защо им се връзваш на тези?Знаеш ли кой създаде Националния конкурс "Трифон зарезан"?Тази запазена марка за Общината ти принадлежи на Пенка Петрова.Ти вместо да се гордееш,ама природата ти е отказала много...,искаш да го дадеш на Тончо Тончев,на читалището.Тончовци...ще го получите след Пенка,така както стана с бати Руско-тамбурата-слетла му памет.Петрова е с І-во ПКС,халал да и са парите.Кенов,всеки грамотен учител знае що е І-во ПКС-най,най от най,най.Павлева и Алексиева,интригантки такива, спрете се,за вас Петрова е само мираж,не сте и изобщо в категорията,ако ме разбирате?В Сунгурларе трябва да има ОДК,а ти Кенов се постарай да умножаваш,да привличаш и облагородяваш,а не да ликвидираш,заради тези фусти и фукли.Да ги питаш кой им е дал дипломи.Петрова вдига НДК на крак,а всички вие-нищожества такива,взети заедно не можете!Ясно!
38.
sungurlarka
31.08.2014 13:51:14
0
6
g-ja Petrova ot godini ni6to ne var6i kak niama da i e ma4no koi vzima takava zaplata v Sungurlare
37.
Колко хубаво е това градче
30.08.2014 11:01:23
1
7
Това е градът на ужасите!Всички се дебнат едни други,в същото време околните градове дърпат напред.Карнобат не можем да ги стигнем следващите сто години, Котел също, Стралджа също са доста на пред.Никакви инвестиции за последните двайсет години, реални инвестиции.Най-големия инвеститор е общината, открива-закрива според кефа на кмета и неговият екип от специалисти по "интриги" и "креватно джудо".Жителите на този град се оказаха доста евтини и смешни, кмета ги купи със супички и десертчета в общинският ресторант.Това е трагедията на тези бедни души живеещи в този град, докато се продават за супички и манджа няма да има мърдане на пред.
36.
LILI
29.08.2014 23:06:53
2
4
В това градче каквото и да се случи все Русев Ви е виновен. Много елементарен начин за оправдания, но там е пълно с елементарни хора.Той Русев си изпърнява много добре задълженията, ами Вие какво правите? Как какво пишете доноси и се страхувате да се подпишете под тях с истинските си имена. Това как се нарича? Дано да знаете! Жалки хора!
35.
ола
28.08.2014 21:27:59
0
2
"762 лв, толкова много ли са ?"-ей това ме възмути тотално .Не желая на никого да остане без препитание, но ако се стигне до там госпожата да остане на една борса , е те тогава ще види колко МНОГО са били .
34.
ало
28.08.2014 20:28:08
1
5
Колете Русев си е наточил ОДК да отива в школото.....НАЯЖДАНЕ няма тази подла душица -лозаровска.....от край време апетита му голям за такива интриги....ВРЕМЕ Е ДА ГО СМЕНЯМЕ.....
33.
ww
28.08.2014 16:29:18
0
3
Прав сте 31,този хамилион -при всички и навсякъде .Той плюе навсякъде и срещу всеки,дори и кмета???как го търпите в у-ще този СТЪРШЕЛ!!!!
32.
Х
28.08.2014 11:11:27
0
5
НИКИТО/РУСЕВ/ ТИ ПОДГОТВЯ ТАЗИ ХВАТКА.НАПОЛЕОНЧО Е МНОГО ОПАСЕН ВНИМАВАЙ ПЕТРОВА.
31.
Х
28.08.2014 11:11:27
1
3
НИКИТО/РУСЕВ/ ТИ ПОДГОТВЯ ТАЗИ ХВАТКА.НАПОЛЕОНЧО Е МНОГО ОПАСЕН ВНИМАВАЙ ПЕТРОВА.
30.
цвета
28.08.2014 10:09:30
3
2
добре охранен паразит на общината,намерила си гнездо където по цял ден спи и взема тлъстата заплата, как да да отлети бе хора.............
29.
7777
28.08.2014 08:49:39
5
7
Г-жа Петрова е един честен,добър и истински човек.Не завиждайте на заплатата ѝ,защото има директори и служители с по-голяма заплата от нейната,но не знаят за какво ги взимат.А какво ще кажете за учителите пенсионери,които работят на територията на общината.Същите работят не само в едно ,а дори и в две училища,че на всичкото отгоре и вземат хонорар като уредник на музей ,който никой не е виждал отворен,но хонорара се взема всеки месец!?Не се радвайте и на това ,че един човек ще остане без работа,а ОДК ще бъде закрит!Това е едно от малкото хубави неща ,които има общината!!!
28.
ALEMANE
28.08.2014 08:32:02
1
5
Общината не е само циганското Сунгурларе. Какво прави този център за децата от другите населени места ?
Защо не се обединят с Кт - и без това няма удобни транспортни връзки с тях , нито пък свестни институции (освен данъчни). Селата им изчезват едно по едно , следва ред на индо-Бг (няма да има нищо за крадене).
А г-жата нито е първата , нито ще е последната останала без работа - чак пък такъв ценен кадър не вярвам да е.
27.
1111
28.08.2014 06:46:35
3
3
Ха ха .... хайде Пене вземи и другата Пенка и си ходете двете вече нямате работа там. Едната заспа, а другата пенсия вече е време да си ходите.
26.
bhbh
28.08.2014 06:33:17
1
1
А бе Пене, защо не си сложи по-нова снимка, че да те познаем.
25.
учителка
28.08.2014 06:31:12
0
6
Г-жо Петрова не мислите ли, че 762 лв. е доста голяма заплата за човек който стои и нищо не върши. Защо не влезете в клас да работите с 30 ученика и да работите за 570 лева. Много е лесно да се занимаваш с 3 или 4 деца и да постигаш резултати работете с 20, 30
24.
сунгурларец
28.08.2014 06:22:39
1
5
В това голямо село работят само некадърници, пришалци като започнеш от кмета, директори на измислени дирекции, образование и училище. Да хванеш голямата метла и да ги изметеш всичките и нека първа да си ти госпожо Петрова, а след това и другите.
23.
spr
28.08.2014 06:14:22
1
5
Поздравления за коментара на 1111. Това трябваше да се случи преди доста години, не може да съществува нещо като ОДК, което не работи. И тези наши управници най-после да се вземат в ръце и да закрият и тази дирекция образование когато и да ги потърсиш все ги няма. Дано нашите избраници в местния парламент да се вслушат в гласа на народа, а не само да си получават тлъстите хонорари
22.
1111
28.08.2014 06:03:14
3
8
Браво на г-н Кенов най-после едно умно решение, но нека да помисли да закрие и други неработещи институции като Дирекция образование защото 7 човека обслужват 5 детски градини, дори не ходят на работа, а получават заплати и си въртят частния бизнес. Стига е държал пенсионери да работя не вижда ли, че няма работа за младите.
21.
Realnost
28.08.2014 00:44:43
0
7
В България всичко е прекрасно.
Доходите са на ниво, Политиците са най-честните в света.
Пенсиите са супер добре, няма нужда от промяна.
Хората сме весели че са избрали най-добрите правителства, които много добре продават нашите предприятия.
20.
Realnost
28.08.2014 00:41:23
0
8
А за кого да работя?!
Всеки гледа себе си като гледам.
Какви заслуги какви пет лева?

Какви заслуги пък имат ония с 1500 лева заплата освен да измислят по високи данъци например, да ти правят живота ад, а те да гуляят с парите от данъците ти.

Няма значение какво си работил внасял си в НОИ осигуровки за стаж.
И накрая си пенсиониран, И хоп на единия вдигат с 100 лева пенсията а на другия дето е най-ниско с 1 лев.
За какви заслуги говорим тука.
За чиста корупция говорим. Че който е богат ще става по-богат а който е беден още по-беден.
Срам ме е че живея тука. Искрено го казвам. Защото България се управлява от мръсни мошеници и мутри и никой не го е еня. А като напишеш истината някъде всеки скача срещу тебе.
19.
учителка
27.08.2014 23:56:36
2
7
Госпожата се натиска за стола и заплатата ,защото ако отиде и реално работи, а не да пази стола ще види колко получава един учител след къртовски труд.Директор на какво-деца ,училище,колектив??????????????????????????????????
18.
до умните
27.08.2014 22:48:57
2
6
знaете ли колко сте прости,коментирaте нея,a сaмия кмет кенов тоз мизерник и продaжник нa дпс не,той пълни бaнковaтa си сметкa зa рaзликa от вaс,синa му също един мaзен и фaлшив лъже бaреков и ще стaне депутaт,пълнa излaгaция,некa женaтa се бори срещу тоз шупaр несменяем
17.
nikita
27.08.2014 22:22:31
3
6
Uvajaema gospojo kam tazi va6a zaplata vklu4ili li ste si zaema,za6toto tova ne e realnata vi zaplata. Vzimate zaplata po4ti kolkoto kmeta a sedite samo na edin stol i si pazite staqta. Sramotaaaa. Za6to ne porabotite kato men 8 4asa na krak bez da sednete za 4isto na mesec 380 lv.za6toto tazi zaplata,koqto vzimate trqbva da q vzema az a vie moqta,za6toto uvajaema gospojo zaplatata trqbva da bade zaslujena s trud a ne da stoite zakovana na edin stol...
16.
цигане
27.08.2014 21:06:56
1
8
пръст в закриването има мазния пумпал,Никито Русев,това дребно вредно същество,но и неговото време идва,толкова хитро преде за собственото си аз!!!!
15.
за Сунгурларе
27.08.2014 21:03:07
2
6
Освен "Трифон Зарезан"друго какво прави тази жена?-Дори да се подготвя за празника 1 месец , а останалите 11 месеца какво прави?! -пази стаята си. Тя е Директор на себе си.
14.
ани
27.08.2014 20:38:57
3
6
хора, вие сте луди в Сунгурларе. Не закривайте нещо работещо. Не съм от този край, от Бургас съм, но толкова малко са интелигентните деца, идващи тук от тези райони. как не ви е срам да закривате нещо, което очевидно работи? Какво друго да правят децата, г-н Кмете? Срааааам. А това, че жената е посочила заплатата си означава, че тя няма какво да крие? Вие на тези пари ли завидяхте...ех, жалки хорица. Възмутена съм.
13.
обектив
27.08.2014 19:57:37
1
10
Госпожо Директор, да не бяхте си посочвала заплатата, знаете ли колко хора от Сунгурларе биха ви завидели на тази не малка заплата! И стига с тия хвалби ,моля оставете хората да оценят вашата работа!
12.
Q
27.08.2014 19:53:11
1
1
Пак опряхме до зам. кметицата.
Няма добър зам. кмет , няма добро за Сунгурларци бе....
11.
saglasna
27.08.2014 19:48:58
2
3
Mila ,Gospojo Petrova,ne si trovi nervite i ne sasipvay jivota si.... ot otdavna se govori ,ce ODK v Sungurlare e bita karta.... Imash obrazovanie, naemi se i raboti kato ucitelka.........
10.
---------------------------------
27.08.2014 19:24:51
10
7
Стига с тия учители и с техните притенци за заплати!Те да не копаят на 40 градуса слънце нива че да искат все големи заплати?!Хората работещи в другите сектори да не би да са по-некачествени??Те седят цял ден,и освен това дават частни уроци,и работят и на частни школи!Щом може останалата част от гражданите да работят за 300 лв-значи може и учителите.А за възпитанието и нивото на обучение,резултата е повече от очевиден!!!!!
9.
Бойко
27.08.2014 19:12:40
2
13
Ей заради такива олигофрени, като тези дето казват, че заплатата била висока сме на това дередже ! Учителя трябва да бъде високо ценен в обществото. Той има голяма заслуга за възпитанието на децата.....ама циганите виждат в училищата място дето има безплатна храна и топло зимата.....Да ви е.а в тъпунгерите завистливи , нещастни....
8.
oikjnb
27.08.2014 17:55:27
7
8
762лв. са страшно много пари за длъжност, която е заета с деца(които са реалните потребители на ОДК) осем месеца в годината(като се спаднат отпуските и празниците). А ако е и на половин работен ден(не зная как е) наистина са страшно много пари! Наистина някои хора е редно да поработят за масовата заплата 300-400 и то на осем-десетчасов работен ден.
7.
sungurlarec
27.08.2014 16:47:59
7
6
Ами много са госпожа ..за Сунгурларе а и не само...що не поработите другаде за 300 например
6.
sungurlarec
27.08.2014 16:33:54
7
5
Не съм съгласен да се обижда зам кмета.Какво е виновна тя, като изпълнява нареждания.Малко съм озадачен от решението на кмета,даскалицата е доста надарена,а пък той си е цицоман...загадка...ха.ха
5.
sungurlarec
27.08.2014 16:27:13
0
0
proba
4.
Sungurlarka
27.08.2014 16:01:56
2
6
Работещите нямат място в общината....точно ОДК им пречи, ами дирекцията образование, кого обслужва 5 детски градини, а в нея 1000 служителя, това не е ли парадокс?
3.
SAYLAR
27.08.2014 15:53:35
0
10
Кенов пак се иэсра на метеното,заедно с оная пача зам. кметицата
2.
Б
27.08.2014 14:19:51
5
18
762 ЛЕВА ЗА СУНГУРЛАРЕ СИ Е БАЯ ПАРА
1.
Б
27.08.2014 14:19:51
5
6
762 ЛЕВА ЗА СУНГУРЛАРЕ СИ Е БАЯ ПАРА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори