×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жени пропищяха: Аман от перверзници на плажа!


Жени пропищяха: Аман от перверзници на плажа!
Голи перверзници дебнат и във Варна, вижте този "хубавец" как стои чисто гол в засада
23 Август 2014, Събота, 16:50 ч.
Автор: Ани ИЛИЕВА

Чисто голи мъже размятат членове срещу дамите, други маструбират край Евиния плаж

Лятото е рай за перверзниците, които сега не трябва да дебнат нощем от прозореца, или да залегнат край някое училище да зяпат момиченцата, а просто да отидат на плажа.

В Бургас летовниците са пропищели от воайори или откровени ексхибиционисти, които се навират буквално в лицата им. Ако сама жена отиде на плаж, то рано или късно, до нея каца гларус, с бански или без и започва да я убеждава за един бърз се*с в храстите, а ако е по-навита, ще я съпроводи до дома й или до квартирата  й.  Други пък само се настаняват мълчаливо метри от заголилата гръд дама и започват да опипват „хубавеца“ в банския си, докарвайки го до пълна готовност.

Дамата трябва да е с каменно сърце да издържи гледката, без да се отврати, но дори да премести хавлията си, воайорът също се премества.

В Бургас семейства с малки деца масово се оплакват, че ако разпънат хавлии в неохраняемата зона, където е по-широко, от храстите излизат чисто голи мъже, размятат край тях карантиите си и влизат в морето, но на плитко, за да се виждат прелестите или дупетата им. На възмутените протести от майки и бащи, те отговарят, че там е Адамов плаж и сочат една полуразрушена стена в далечината, която е най-малкото на километър от разиграващата се сцена.

Край Евиния плаж пък, който има само символични заграждения и е широко отворен към морето и към минаващите, всеки ден десетки загорели, не само от слънцето пичове, лягат по очи и започват да съзерцават дамите, които от неудобство са се сврели чак в ъгъла до оградата. Някои даже си носят малки бинокълчета, за да не изпуснат някоя подробност.

Гледката предизвиква недоумение у нормалните екземпляри, защото голите жени са над средна възраст, висят телеса и целулит, но явно самият факт, че са голи предизвиква радостен трепет у воайорите. А до тях може да лежи красавица по бански със съвършени форми, но те не й обръщат внимание.

Жени се оплакват и че на няколко пъти са се опитвали да изгонят сладострастници, които се настанявали направо в Евиния плаж, на метри от тях.

Други пък питат нормално ли е цялата зона след Евиния да се счита за Адамов и мъже спокойно да си веят пикалата пред очите на децата им. А след това да маструбират демонстративно в храстчетата, пише ни Виолета Вучева, която имала неприятно преживяване с гол навлек на плажа, където била сама с двете си деца.  



19
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
19
Коментара по темата
19.
Кюфтета разплути
28.08.2014 21:39:20
0
0
Размахай го пр дъщеря ми...Резвам ви го и ще си го лапате сами...
Ще се правите на нудисте у вас си. не на плажа пред децата тъпанари с тъпанари.
На обществно място е Ексхибиционизъм.
И е незаконно. И просташко.
18.
до Нина N16
25.08.2014 11:24:30
2
2
Щом имаш заболяване на двете стави значи си стара кранта и за е**не не ставаш затова си толкова злобна и вулгарна и мразиш мъжете.
17.
Нина
24.08.2014 15:17:46
3
4
Нина ще го цункаш ли марсолив.
16.
Нина
24.08.2014 13:48:21
4
13
Аз имам износване на двете тазобедрани стави, но никой лекар не ми е казвал да се пека гола. /Слънцето не лекува стави. Като се изкъпя в морето, просто си сменям банския със сух. Така че господинът със ставата да не си търси оправдание да си резхожда члена по плажа. Много кухо звучи. Ами ако имаше хемороиди, нагъзен ли щеше да ходи?
15.
Към автора Ани Илиева
24.08.2014 11:48:50
3
2
Госпожо щом знаете от Варна до Бургас кой как се пече на плажове за освободени хора без комплекси сигорно сте извратена и ходите да гледате голи мъже и анонирате тайно в храстите или си търсите размер.
14.
МИНbОР
24.08.2014 08:22:29
4
10
ИМАМ ИЗНОСВАНЕ НА ТАЗОБЕДРЕНА СТАВА ПЕЧА СЕ ГОЛ В РАЙОНА ОКОЛО СОЛНИЦИТЕ ИМА И ЖЕНИ КОИТО СЕ ПЕЧАТ ГОЛИ НЕ СЪМ ВИДЯЛ НЯКОЙ ДА ГИ ПРЕТИСНЯВА.ТАЗИ ГОСПОЖА С ПРЕТЕНЦИИТЕ КАТО НЕ ИСКА ДА ГЛЕДА ГОЛИ МЪЖЕ ДА ХОДИ НА РЕГЛАМЕНТИРАНИЯ ГРАДСКИ ПЛАЖ А НЕ ПРИ ГОЛИТЕ МЪЖЕ И ДА ПРАВИ СРАВНЕНИЕ С МЪЖА СИ.
13.
бургазлия
24.08.2014 08:09:30
5
16
Съгласен съм, че не е приятна гледка някой ненормалник да си размахва оная работа, но защо никой не мрънка, че сме принудени да гледаме на плажа виснали, грозни и какви ли не още женски гърди. Пълно е с патки, които си мислят, че имат хубави гърди и че е чест да им ги гледаме.
12.
ДД
24.08.2014 08:00:20
3
13
Няма месец вървяхме с приятелка по алея под Летния театър в Бургас.Беше около 20 ч -слизахме съм морето,когато пред нас изскочи ей такъв голтак,с огромно шкембе и виснал атрибут,който мастурбираше. Толкова беше отвратителен,че ние жени вече около 50-те ни стана гнусно и противно.На метри от нас вървяха две майки с малки деца. Може би ако имаше някой мъж този перверзник нямаше да се покаже.Явно стои стаен в храстите и дебне когато минават сами жени.Ние го подминахме ,като му се развикахме,но една от майките започна да го рита по слабините,явно жената владееше някаква бойна техника и онзи като пребито куче ,лазейки се скри в храстите от където беше изскочил. Не знам защо няма обикаляща охрана да прочисти Морската градина от такива идиоти.
11.
жеко
24.08.2014 07:54:14
0
6
няколко години подред се прави опит да се вземе на концесия евения и адамовия плаж защото и там започнаха да ходят много хора но нали трябва да се измисли начин да им се вземат пари за чадъри и т.н., в момента тази статия както и други такива статии целят да сондират общественото мнение, написаното изобщо няма капка истина за възмущаващите се жени или семейства, всеки който не желая да гледа голи мъже/жени може да отиде на централния плаж който е 2 км а неохраняемия е към 600 м освен това е мръсен
10.
ричи
24.08.2014 07:49:48
5
5
не виждам нищо неправилно човек да е гол, всеки от нас се ражда на тоя свят така, бебетата си дърпат пишките защото всичко това са нормални неща, кое точно е отвратило тези аристократки които преди 20 години са били на село и са лапали сиренясалия на някой тракторист че се възмущават, голотата е нещо нормално, маструбацията е нещо нормално защото го правят всички хора, нудизма е нещо нормално, пример е канцлер ангела меркел и т.н.
9.
Nazi
24.08.2014 03:34:17
1
5
Има си адамов плаж, който бургазлиите много добре знаят къде е. На който не му отърва да не ходи там. Това, че не е означен е проблем на Общината, а не на "адамовците". И защо евин и адамов плаж, а не общ нудистки, както е по-нармално.
Между другото знам със сигурност за една дама, не че я обвинявам, но ходи нарочно към адамовия плаж, защото си я влече, а после чат-пат се прави на ощипана булка, за да не й излезе име :)
8.
otvrat
23.08.2014 23:21:54
2
2
nqma li koi da zastrelq pokazno edin takuv
7.
Дорина
23.08.2014 22:51:40
4
5
Не зная дали това не е някакво забляване, но видях много красив мъж по бански, възхитих се на телосложението му, а след малко го забелязах гол, как гали органа си, а лицето му беше изкривено, като на маймуна. Отвратих се. А можех да ги видя в кафене, можех да се влюбя...Жалко и отвратително!
6.
manqka
23.08.2014 22:27:54
1
3
haha dqdkata chikijiq karti mifki
5.
jeko
23.08.2014 22:26:57
1
6
Много гнусно.....Има хора, които поради болест трябва да се излагат на слънце голи, но да има обособени места като едно време. Навъдиха се всякакви откачалки, на плажа, в морската, по улиците, пазете се....
4.
@
23.08.2014 21:46:59
1
8
Отврaт....
3.
Bratan Boreca
23.08.2014 21:37:44
4
5
но да не збравяме от къде тръгна партия А-така от телевизия скат също като НФСБ,дано и те поне да излязат читави
2.
НФСБ
23.08.2014 19:22:36
3
28
Този голия дъртак на снимката е от партия Атака! В тази партия са само педали и извратени дядовци!
1.
zagorql
23.08.2014 18:29:54
9
13
Neka si buhat chekiii horata,ko mi obikalqt goli dyrtite mastii
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори