×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал! Стотици фенове на Преслава излъгани в Слънчев бряг, пробутват им Софи Маринова


Скандал! Стотици фенове на Преслава излъгани в Слънчев бряг, пробутват им Софи Маринова
Отмениха участието ми преди два дни, не знам причината, призна Преслава. Тя трябваше да пее в „Каручкатъ” (бивше "Каручката"), което тази година се държи от руски бизнесмен и си смени последната буква на името от "а"на "ъ"
21 Август 2014, Четвъртък, 13:45 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА

Отмениха участието ми в "Каручкатъ" в Слънчев бряг преди два дни, нямам идея каква е причината, призна пред Флагман.бг изпълнителката на "Водка с утеха"



Стотици фенове на чалга фурията Преслава бяха попарени снощи в Слънчев бряг. Те чакаха тръпнещи фолк дивата да пее в хитовото заведение „Каручкатъ” (бивше "Каручката"), което тази година се държи от руски бизнесмен и си смени последната буква на името от "а"на "ъ". Вместо техната любимка Преслава обаче на подиума се появи застаряващата ромска дива Софи Маринова. Нерде Ямбол, нерде Стамбул, както се казва. Участието на Преслава бе анонсирано и на официалната страница на „Пайнер”. Какво точно се е случило, за да не дойде, можем само да гадаем.

На официалната страница на "Каручкатъ" руският собственик на заведението е написал извинение до клиентите си, от което не може да се разбере почти нищо, освен това, че миналогодишните собственици на заведението са открили своя кръчма в Равда с име "Каручката" и поради сходните имена неправомерно вземали резервации. Какво общо има това със смяната на Преслава със Софи Маринова е трудно да се каже. /вижте факсимиле на официалното извинение на кръчмата/:




Флагман.бг обаче се свърза с певицата.
„Въпросът е много деликатен. Бях поканена за участие в „Каручкатъ" в Слънчев бряг, но преди два дни ми го отмениха. Много мои фенове ми писаха, искрено им се извинявам за недоразумението, нямам никаква вина”, отговори Преслава.

Според потърпевши, заведението не за първи път примамва клиенти с обещанието, че ще гостуват едни от най-известните попфолк изпълнители, а после ги заменя с по-нискоразрядни. Във вторник, 19 август, там уж трябваше да пее фолк идолът Илиян, но на сцената най-изненадващо излезе бившият пандизчия Кондьо. Клиентите обаче си платиха като попове за вход, макар че според тарифите на "Пайнер" Илиан пее за 4 000 лева на вечер, а Кондьо  - за 1200 по цените на Diapason Records.
Подобен бил и случаят с Джена, обясни читател на Флагман.БГ, който е фен на този вид музика и следва звездите на „Планета Пайнер” във всяко заведение по курортите ни.

„В „Каручкатъ” се гаврят с нас, с доверието ни! Така бизнес не се прави, явно не искат да плащат хонорари на известните певци, водят някакви треторазредни изпълнители, като примамват клиентите с гръмки афиши”, пиши ни той.

Фейсбук страницата на заведението гърми от недоволни клиенти, които си искат парите за входове и настояват за извинение заради лъжите с участията на известните поп-изпълнители.

„Каручката” в Слънчев бряг е добре познато заведение на всички фенове на чалгата от три години насам. Миналото лято заведението събра около 1700 души, които изпаднаха в екстаз от песните на  гръцката звезда Василис Карас , който пя до сутринта. Има обаче една голяма подробност. Оригиналното заведение „Каручката” се премести в Равда на мястото на друг хитов ресторант – „Варвари”. 
Опразненото помещението в Слънчев бряг бе закупено в началото на тази година от руския богаташ Алексей Алексиев, който инвестира над 1 млн. евро в него. Той обаче не измисли ново име на своята кръчма, а реши да използва старото, като смени само последната буква и така да заблуждава хората.

„Нямам право да коментирам. Мога само да кажа, че „Каручката” в Равда се радва на много редовни посетители, но тази година не се рекламираме, нямаме поканени изпълнители”, отсече по телефона управителят на заведението в Равда Емил Димитров.

Интересното е, че руският конкурент продължава да промотира заведението си с най-известите имена в поп-фолка, за които малцина в бизнеса имат пари да платят участията им. Според последния анонс утре вечер в „КаручкатЪ” трябва да пее изгората на скандалния депутат от ДПС Делян Пеевски – Цветелина Янева. Тази вечер клиентите ще посрещат Анелия.




Участието на Преслава присъства и на официалната
страница на „Пайнер”, от която са се заблудили стотици



В категории: Несебър


Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 0
10
Коментара по темата
10.
Xaxo
21.08.2014 22:20:05
1
4
Ами, като ходите на чалготеки кво очаквате.Какъвто собственика такива и клиентите.
9.
az
21.08.2014 18:22:39
2
1
onzi den tam trqbva6e da pee Iliqn i pak go bqha obqvili,a nakraq pq Kondio!!!
8.
Каруцар
21.08.2014 18:17:41
1
5
Кметът на Поморие и ВиК втори ден качват на " каручкатЪ" гостите и гражданите на града като спират водата заради водния цикъл. Вчера до 12 часа, днес до 18 часа, а от утре може и по 24 часа безводие, нали? На кой му пука за туризма и затова дали Преслава или Софиту ще пее,
7.
фенъ
21.08.2014 18:00:57
2
12
Тъз новинъ мъ потресъ
6.
мхм
21.08.2014 17:37:38
3
13
Кое му е чудното? Чалгията си е мангалска музика. Това, че я слушат доста българи се дължи на ниско IQ и лошия матриал.
5.
Някой
21.08.2014 17:20:36
0
29
Голям праз. Шепа чалгаджий с акъл на копърки ги излъгали. Ми ще ги излъжат. Мен що не ме излъгаха ? хахахахахха
4.
bs
21.08.2014 16:31:54
0
17
Че то не е ли едно и също?Дали Преслава-Мреслава или Маринова-все едно.
3.
Petu malkiq
21.08.2014 16:26:09
1
4
O oooo tezi v Slanchev Brqg sa ujasni. Samo lajat i mamqt horata. Vzeha razrabotenoto zavedenie i si mislqt che shte janat lesno. No uvi tam e totalnata skrab. Nqma nikakvi hora i nikakav kupon. Persunala e mangali, orkestara mangali, upravitelite mangali, klientite predimno mangali i cenite kato v Moskva.
2.
PRESLAV
21.08.2014 16:21:25
1
4
Какви чудесни вечери бяха през Юли с Преслава и Азис. Макар да съм на 65-години така яко ме удари амнезията , чак се подмокрих. Добре , че имаше и наборки да куфеят с мен.
"Quo vadis"- народе български ?
1.
село Баня
21.08.2014 16:10:44
0
3
"Каручката" в Равда е всъщност бившето "Варвари" на пицата.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер
Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори