×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бъдещото спецченге Киро Садиста пали котки и кучета, удушава ги в менгеме! (18+)


Бъдещото спецченге Киро Садиста пали котки и кучета, удушава ги в менгеме! (18+)
Всякакви извращения върху животни пробват садисти в жегите
16 Август 2014, Събота, 17:10 ч.
Автор: Флагман.бг

Жегите „активираха” всякакви откачалки


Кърджали отново е в шок и ужас. Жегите „активираха” какви ли не откачалки – педофили, пиромани, ексхибиционисти… Последният случай, на който се натъкна „ШОУ”, е 24-годишен садист с „афинитет” да пали малки кученца и да смачква котки в… менгеме.

„Народът вече съвсем лудна. Доколкото знам, местното психо в момента се пука по шевовете. Доскоро ни правеха впечатление разни смахнати, които се разхождаха из града, говореха си на висок глас, гледаха кръвнишки, обаче не посягаха на хората. Една „дама” на достолепна възраст, облечена с ретро-шик тоалети, накичена с бижута като коледна елха, ката ден обикаля кооперативния пазар. Влуди тържището - крещи, псува на висок глас, разказва си нерадостната одисея... Но това, което се случва напоследък, ни изправя на нокти. Умът ни не го побира! Да се чувстваш несигурен и денем, и нощем. Както за себе си, така и за най-близките си”, прави „психограма” на дереджето край река Арда 86-годишният Манол Манолов. А лудите в града се множат. Както народното издание информира, 62-годишният клошар с два апартамента Стойчо Каубоя се опита да изнасили 8-годишното си съседче. Полицията веднага подпука изверга, като откри в дома му цял „арсенал” кошнички с играчки за момиченца – с тях се е опитвал да примамва малолетни и да ги изнасилва. Педофилът обаче получи само условна присъда.

Случаят с него все още не беше затихнал, когато на психо-хоризонта изгря друга „звезда”. 35-годишният руснак Валери Фьодоров, неизвестно все още как е духнал от местното „кукувиче гнездо”, лекуван там от остра параноидна шизофрения, пък хвърли в потрес обитателите на квартал „Възрожденци”. Братушката, останал без лекарства, е в сериозна фаза, граничеща с агресия – неистово крещи и шашка обитателите на бл.62 с благословиите си: „Е..те си майката всичките, ще ви изпратя в преизподнята! Аз командвам тука!”. След което започва да пали сухите треви до магазина, съблича се чисто гол, и мандахерца на показ оная си работа. Психопатът-пироман и ексхибиционист скоро е озаптен. Но споменът от срещата с „третия вид” едва ли скоро ще избледнее от съзнанието на „възрожденци”.

В началото на август изплува като от царството на тъмните сили 24-годишният Кирил Андреев, узна новата потресаваща вест репортер на „ШОУ”.

Отявлен садист

на всичкото отгоре - с мераци за спецченге. Последният кърджалийски „екшън-герой” си има и друга мания - да убива беззащитни животни. И тъй като няма средства като футболната легенда Христо Стоичков да ходи на сафари в Африка и да стреля по слонове, тигри и лъвове, местният „трапер” започва да избива… малки кучета и котки. Жестокостта му граничи с параноя. Тупа се по гърдите пред приятели как е полял шест кутрета с бензин и ги е запалил живи. Как се е кефил от агонията им, а последните им стонове са носили истинска наслада в душата му. С мобилния си телефон дори заснема „подвига” си и показва ужасяващите кадри на най-близките си.

„Героизмът” на смахнатия обаче не спира дотук – бензинът все пак е с пари, а не винаги може да си набави средства за купуването му. Затова използва тежките си младежки лапи – де-що свари улични котки, пъха ги в една пазарска чанта, отива на закътано мрачно място и започва да извива вратлетата им. Киро смятал за най-голямото си постижение как успял да „сгащи” една персийка на комшии, тежаща към три кила. Вкарва я в мазето в блока си и й слага главата в менгеме. Преди това е завързал със сезал четирите й лапи. След това бавно започна да върти ръкохватката на железарския инструмент и да притиска постепенно масивните железа към черепа й… „Видяхме трупа на обезобразената си котка на другия ден до контейнерите. Тоя луд дори не си беше направил и труда да я хвърли в тях. Милото ни коте, гледахме си я като внуче, а тоя ненормалник да я умъртви по такъв жесток начин! Що за изрод е тоя човек?!”, недоумяват собствениците на екземпляра от елитната порода. Но тъй като вече са в доста напреднала възраст, едва ли ще защитят правата си.


Изкукалият не спира дотук

След като не се /само/задоволява с убийството на котки, преминава на малки кучета. Де-що срещне пале, отново го умъртвява със същата жестокост. Лови ги с примка, хвърляйки им преди това евтин кренвирш за примамка. Истинският екстаз му идва, когато започва да ги души, докато не ги умъртви. Всичко снима с камера от собствения си телефон, за достоверност. „Киро Садиста най-вече се подвизава по тъмни доби на пазара в Кърджали, там има няколко магазина за карантии, където чорбаджиите им изхвърлят на боклука развалената стока. Затова там най-често се събират бездомни помияри. А той ги дебне, хваща ги, и така задоволява ниските си страсти. Млад, прав мъж, вместо семейство да гледа, деца да гушка, той тръгнал да избива животинки! Що за удоволствие е това?!”, разправят свидетели на шантавите му окървавени мераци.

Екозащитни организации в Кърджали бол. Получават си тлъстите европейски субсидии и отчитат фригидна дейност. Но не могат да опазят никого – нито собствениците на домашни животни, нито тези, които ги заплашват.

А кой всъщност е зловещият куче-и коткоубиец, опита се да разбере човекът на народното издание? За последно Кирил е работил като шофьор на камион в частна фирма. Студент е по „Национална сигурност” в школата в Смолян. Мечтата му е да стане спец ченге…

В категории: Животът


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
човек
16.08.2014 18:51:02
0
5
Всичко се връща и то на най милото му. Дано да е по скоро. За този изрод съд и затвор няма ли. Каква майка го е раждала и отгледала.Срам и позор!
4.
Брат Му на Винету
16.08.2014 16:52:20
0
0
скибайте пролетта кво ще е след калинките , тя още не е почнала вашта
3.
do sadisti
16.08.2014 14:53:18
1
7
Takiva hora de gi ebesh analno sled tova jenite i bratovchedkide mu nared
2.
burgas
16.08.2014 14:30:31
2
19
че няма ли кой да му нахака пишката в менгемето и стиска докато го направи жена....
1.
zapoznat
16.08.2014 14:26:17
0
12
to se vrashta ako ne na nego na blizkite mu :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС "Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре", заяви председателят на ГЕРБ Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата На Председателски съвет не се постигнало съгласие за почитане на жертвите Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Зад бившата кандидатка за столичен кмет стоят същите хора, които бяха и зад Елена Йончева – Пеевски и Борисов, каза Калоян Методиев Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите изразяват одобрението си за служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% не го одобряват Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Дават ги на калпак и никой не знае дали тези пенсионери, които са на минимална пенсия, нямат други доходи, призна Иванка Шалапатова Водолеят ще надушва парите, а любовта ще вдъхновява Рибите Водолеят ще надушва парите, а любовта ще вдъхновява Рибите Хороскоп за деня – 24 април 2024, сряда Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово Този социален проблем засяга 6 000 жители на квартала, чийто брой нараства почти двойно през летния сезон Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски
Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори