×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рогоносец заля любимата си с блажна боя, момичето може да ослепее


Рогоносец заля любимата си с блажна боя, момичето може да ослепее
В първия момент Нона е в шок, а после започва да пищи, защото боята влиза в очите й
01 Август 2014, Петък, 20:31 ч.

Аз я обичах, а тя ходеше с още двама, изплаква драмата си "мачото"

Млада жена е била залята с блажна боя от бившия си приятел и може да ослепее. 21-годишната Нона Славова е прекарала няколко дни в Клиниката по изгаряния на УМБАЛ "Свети Георги”, тъй като е била с изгаряния първа степен по лицето и ръцете. Химикалите в боята са засегнали и очите и все още не е ясно дали ще възвърне напълно зрението си. Инцидентът е станал на 24 юли на ул. "Чорлу” в "Кючук Париж". Организаторът не само е обезобразил Нона, но и е направил видеоклип на гаврата. На видеото се вижда как младо момче с очила издебва Нона в гръб и излива около 5 литра бяла боя на главата . Друг младеж, който до този момент стои до девойката на една пейка, става и започва да размазва боята по лицето. Клипът е качен във фейсбук и други мрежи. В своя профил Петър Бакалски разказва мелодраматичната история на връзката си с Нона, като по този начин обяснява причините за отмъщението, съобщава "Марица".

Любовната история между двамата започнала преди три години. Запознал ги общ приятел. Петър бил приключил петгодишна връзка с друго момиче, а Нона току-що се била върнала от Франция. ”Още на втория ден тя ми сподели, че я преследва квартална мутра, че я е открил във Франция, изнасилвал я е многократно и накрая, след поредния побой, е пометнала детето му, което пък довело до редица усложнения в болницата, като в резултат тя ходеше с патерици”, разказва Петър. Трогнат от историята, Бакалски се сближава с нея, макар че признава, че е знаел, че тя още живее с гаджето си. След това обаче тя му казала, че "мутрата” е излязъл от затвора и отново я преследва, и изчезнала от живота му. „Не я виждах, не ми вдигаше телефона с дни, търсих я навсякъде - не беше нито при гаджето , нито при родителите в Карлово. А когато благоволеше да ми вдигне телефона, ми казваше, разплакана, че "мутрата” я е хванал, биел я и я изнасилвал. През това време аз съм лудо влюбен в нея, вярвам на всяка нейна дума”, разказва Петър. Историята продължава като в турски сериал - в продължение на две години пловдивчанинът живее с момичето с ясното съзнание, че тя има паралелна връзка. ” Живеех в ад. Ад, който продължи и за двама ни цели 2 години. Всички разходи по съвместния ни живот поемах аз, купувах всичко за нея, исках само да е щастлива. Момчето, с което живееше, не спираше да звъни, когато бяхме заедно, точно както аз, когато нея я нямаше при мен”, описва преживяванията си Петър. След това в живота се появява трети мъж - Пламен, който е с 20 години по-възрастен от нея. Нона отрича да има връзка с него, но заминава с него на Боровец под претекст, че трябвада се срещне с "много страшни хора”. Вероятно успява да се срещне с тях, защото се връща пребита и жигосана. "Ръката беше жигосана, а на бедрото си имаше белег, сякаш някой си е загасил пурата в нея. Със сигурност е била гола, защото изгарянетo беше близо до слабините . Остана вкъщи и не спираше да ми повтаря как съм най-важният човек в живота , най-добър приятел и любим мъж. Когато я запитах за ситуацията с Пламен, запона да се кълне в родителите си, дори в гроба на дядо си, че никога не ми е изневерявала". Сапунената сага продължава още година с периодични сдобрявания и раздели, лъжи и самопризнания. Накрая Бакалски се свързва с Пламен, който му казва, че от 4 години има връзка с Нона.

"Разочарованието ми е безкрайно и неописуемо. Сърцето и душата ме болят от предателството. Всичкото ми време, любов, нерви, енергия и средства бяха инвестирани в лъжа. И това дори не е цялата история... Няма как да си върна това, което тя ми отне!”

Нараненият мъж решава да потърси справедливост и... хваща кофата с боята. За да бъде пълно отмъщението, пуска клипа и откровенията си в социалната мрежа. Където апропо печели десетки почитатели. "В някои страни такива жени директно ги бесят”, подкрепя го Десислава Савова.

Излизайки от болницата, Нона се свързва с адвокат, който пуска жалби в полицията и прокуратурата. Войната между двамата продължава във фейсбук. "Комплексари, жалки утрепки, утайкии, наркомани и прочие... нека ви кажа само колко сте заблудени, никой неможе да ме съди още по малко деграданти като вас ... Тея лабилни квартални темерути, ще плачат и ще се молят ... всичко се плаща, а те винаги ще се гърчат. Щом аз съм им трън в гъза на 21 години, 40 килограма момиче ... значи си представям като ги грабне живота и почне да ги мачка ... жалки подобия на мъже и някакви още по-жалки подобия на хуманоиди”, пише Нона в профила си и посочва, че се чувства "excited в УМБАЛ "Св. Георги".


В категории: Лична драма


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
4
Коментара по темата
4.
NONA
06.08.2014 22:50:13
2
3
A putkata mi churolikashe sys veseli popryckvaniq :D
3.
Teodora
05.08.2014 12:26:12
3
6
Щом ходи с още двама,какво търсиш с нея,това означава че не те обича!Бягай от такива жени!
Но това не ти дава право да я заливаш с каквото и да било!!!
Жени много!
Трябва да си понесеш наказанието и то да е сурово!!!!Ако някой един ден залее твоята дъщеря ще му простиш ли?
2.
V
02.08.2014 22:55:39
7
11
Съд и затвор за това момче и за помагачите! Каквато и да е това момиче никой не го е карал да бъде насила с нея!
1.
...
02.08.2014 09:25:04
16
6
КУРВА!!!Каквото е търсила си го е намерила! Браво на момчето - дано не му съсипят живота шибаните съдилища!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори