×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шефът на „Цирк Балкански” за катастрофата: Не сме виновни, не прикривайте налудничавите постъпки на бургаските шофьори


Шефът на „Цирк Балкански” за катастрофата: Не сме виновни, не прикривайте налудничавите постъпки на бургаските шофьори
Александър Балкански категорично отрече да е бил на мястото на инцидента, но опитът му да ни баламоса бе изобличен от телевизионна камера
28 Юли 2014, Понеделник, 20:49 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка ТВ 7

Не става така – камионът аварира и изведнъж фокус-мокус и след 3 секунди има знак, обяснява Александър Балкански - старши


"Камионът с понитата и маймуните от цирка нито е одраскан, нито е ударен или пък е участвал в някакво автопроизшествие. Катастрофата е между бургаско „Ауди Q 7” и една малка кола, в която джипът се врязва с висока скорост и я влачи 30 метра пред камиона на цирка. Ако искате да прикривате налудничавите постъпки на бургаските шофьори, това е друг въпрос". Това коментира пред Флагман.Бг шефът на цирк „Балкански” Александър Балкански по повод верижната катастрофа на пътя "Бургас - Сарафово" с участието на камион, пълен с понита /ВИЖ ТУК/.

„Не знам защо се пускат такива неверни слухове за инцидент с наш камион. Ако имаше инцидент, щях да съм уведомен хиляда пъти. За да причини катастрофа камионът, трябва някой да се е ударил в него”, коментира той.

Според Александър Балкански, бургаското „Ауди” е карало с невероятна скорост и е ударило „Рено Туинго” с един възрастен човек и възрастна жена вътре и ги е влачил цели 30 метра. „Там много добре знаете какъв е знакът – че трябва да се кара бавно, тъй като пътят е разбит. А те като карат със скорост от 130-140 км/ч, какво да очакваме”, ядосва се той.


Александър Балкански-старши обяви, че не е ходил на мястото на инцидента

„Не става така – камионът аварира и изведнъж фокус-мокус и след 3 секунди има знак. Нали? На шофьорът му трябва време да го постави. И при това той трябва да е много внимателен, тъй като кара животни, все пак”, каза още той. „В този участък не е предвидена аварийна лента, а представете си аварирате на това място. Мантинелата пречи да се изтеглите встрани, а за да се постави триъгълник, трябват поне 5 минути”, обяснява той. Шофьорът ми каза по телефона, че е спрял и веднага след това е станала катастрофата. Каквото и да стане, той не може да реагира толкова бързо, каза още той.

Пред Флагман.Бг Александър Балкански – старши отрече да е бил на мястото на инцидента. Камерата на ТВ 7 обаче го засече да проверява състоянието на понитата от цирка, дали някое не е пострадало.
„Ама не съм ходил там, за какво да ходя, след като камионът не е пострадал. Ако някой е направил нарушение на закона, ще го санкционират и това е”, продължи да ни баламосва шефът на цирк „Балкански” Александър Балкански.

Вчера циркът беше в Бургас, а сега вече е на площадката в Несебър.

В категории: Бургас


18
Коментара по темата
18.
до 8
29.07.2014 15:50:43
0
0
Моля стари моми с комплекси за малоценност да не коментират
17.
АнтиСофиянец
29.07.2014 13:03:58
2
3
Тъпи шопи,стойте си на софия бе,само идвате тук да чупите стойки и правежи,а тоя мазан клоун кво се оплаква,да си ходи да си показва номерата някъде другаде,да не си стъпил повече тук,следващия път като видиш табелата Бургас направо обръщай,шибаняк,достатъчен цирк гледаме в народното събрание с оная кокошка Манолова и оня плъх Станишев
16.
ръгач на софиянки
29.07.2014 11:08:44
1
8
Ти издухана флигорно, с два декара задник, що не си седиш на брега на Перловска река да се плацикаш, ами си дошла в Бургас? Да си переш розовите кюлоти ли?
15.
Прав е
29.07.2014 10:07:43
0
11
Аз съм бургазлиика и досега два пъти ми се е случвало да ме блъскат отзад, защото спирам на пешеходна пътека да преминат пешеходци, даже първият път беше полицай.
Да не говорим пък колко бързо карат някой, други пък как намалят да зяпат спрял ТИР /особено с животни/, да не изтърват нещо, зяпат и забравят да гледат пътя си, правят колона след себе си от зяпане. Цяла България са такива не само бургазлии.
14.
Бургазлия
29.07.2014 09:59:11
5
6
Ами като караме като лумпени и идиоти,вие що не си стоите на село, ами идвате тук да досаждате,стойте си там откъдето сте и се плацикайте в софииските си езера
13.
Димитър
29.07.2014 09:54:54
4
4
И карал бил животни и трябвало да внимава,ами човешките животи по маловажни ли са бе,кирлив мангал,много трудно да се сложи един триъгълник,ама вие с това основно образование докато разберете кое е триъгълник.......
12.
Димитър
29.07.2014 09:49:23
7
5
Тъпи селяни,от цяла България ми идвате тук лятото и после бургазлии били виновни,правилно ви го каза човека,вземайте си маймуните и целия цирк и дим да ви няма,а тая софиянката да ходи да си пече кирливия гъз на панчеровското езеро догодина,смешници,егати наглия циганин тоя да нарежда,безобразие
11.
въпрос
29.07.2014 09:25:49
1
10
тия дето номерата им започват с У и карат из Бургас като изтървани от гората и те ли се броят за бургазлии
10.
LORD
29.07.2014 01:47:32
7
9
GOLIAMO BRAVO NA PISALATA / SOFIANKA / N 8 . PRAVO V TZELTA .....
9.
Един
29.07.2014 00:22:44
1
19
Пътят по баира е ужасно разбит, а "шофьорите" определено хвърчат като идиоти. Последният път като минавах, едно BMW ме задмина поне със 180. Е, после беше по покрив преди Жезъла, ама това е друг въпрос. Факт е, че се кара лудо, и съм сигурен че този с Q7-цата е летял със 130+. Иначе ако се кара там с 80, определено няма как да стане такава катастрофа.
8.
софиянката
29.07.2014 00:05:55
24
27
Всеизвестно е ,че в Бургас и около Бургас карат като идиоти.Лумпени (така наречените Батки) с потрошени двадесет годишни морги и издьхнали Q7 и Q8 и Q9 и тн...Тьпи селяни возещи грозните си жени напомпани с евтин силикон и преметнали вьрху фанелка Адидас мьжка чантичка от пазара...Смешни тьпаци кой ви е виновен?
7.
ибрикчи
28.07.2014 22:41:56
13
6
айде, ганьо го нареди по-долу.
бил циганин, да си взимал маимуните и да се махал.

баси си скота дето си.
6.
Ганю Балкански
28.07.2014 22:22:12
4
24
Не е нужно да си ударен за да си виновен за катастрофата. Достатъчно е да спреш като селянин за да принудиш другите да се ударят.
5.
морски
28.07.2014 22:16:48
19
13
ейй клоун да си хващаш ,маймуните и магаренцата под мишница и да не си стъпал тук отново.да ве еба и циркаджиите идиоти
4.
бург
28.07.2014 21:38:16
19
28
като знам как карат дивите селяни по по бургаските улици,вярвам на Балкански на 100%
3.
МММ
28.07.2014 21:36:20
16
9
Що не го скриете този мангал-циганин си е по призход.колкото и да епрославил България.
2.
бургазлия
28.07.2014 21:36:10
9
56
Не плюй така на населено място бре! Какво значение има населеното място по регистрационна табела. От цялата страна се изсипвате лятото и настава цирк в града ни, спорно е кой как кара според населеното място.
Да не споменавам че си дошъл в града ни, хляб да вадиш.
Дръж се прилично, не ставай циркаджия извън шатрата!!! Всички карате като обезумели, чудим се къде да си пуснем децата да играят... Дръж се мъжки и не обиждай БУРГАЗЛИИ, ОСТАНАЛИТЕ НЕ СТЕ ПО РАЗЛИЧНИ!!!
1.
бургас
28.07.2014 21:15:36
8
26
касабова ще изкара виновен този който не си плати за "реклама"
отвратителна рекетьорк
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори