×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фал и втори дубъл на „Бургас и морето”, експобедителката Стефка Емилова а-ха да запее (СНИМКИ, ВИДЕО)


Фал и втори дубъл на „Бургас и морето”, експобедителката Стефка Емилова а-ха да запее (СНИМКИ, ВИДЕО)
В момента, в който бендът засвири, шармантната певица не се появи. Публиката изслуша инструментала на баладата „Как да ти кажа”, а сцената остана празна
27 Юли 2014, Неделя, 15:15 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки Авторът

Орлин Горанов е безапелационният победител, идолът на поколения плени журито с невероятната балада „Импресия”



За 32-ри път „Бургас и морето” събра на едно място елита на българската поп музика. Конкурсът тази година обаче започна с фалстарт заради техническа неизправност, помрачила за няколко минути откриването. В началото излязоха „Тоника” и с най-добрите им песни си спомнихме за любимеца на публиката Гого, който си отиде от този свят. Предвождани от съпругата му Ева, на фона на неговата лъчезарна усмивка от видеостената на сцената, колегите на Гого се преклониха пред паметта му с едни от най-прекрасните хитове на групата.

След това водещите Богдана Трифонова и Симеон Колев обявиха откриването на фестивала от песента-победител за миналата 2013 г. – „Как да ти кажа” на шармантната Стефка Емилова. В момента, в който музикантите засвириха обаче, певицата не излезе на сцената. Бендът не се отказа и изкара парчето докрай. Така публиката изслуша инструментала на баладата, а сцената остана празна.

Последва повторение на началото на сценария и официалното откриване на фестивала. Вторият път всичко беше наред, Стефка Емилова се появи на сцената и на фона на бурни аплодисменти запя „Как да ти кажа”. И този път очарователната певица бе избрала стилна дълга рокля в светлосин цвят. Мъжката част от зрителите обаче със сигурност остана разочарована, тъй като деколтето й бе доста по-прибрано и не показваше извивките и пищните форми, на които се насладихме миналата година /ВИЖ ТУК/.

Вторият път Стефка Емилова се появи на сцената и на фона на бурни аплодисменти запя „Как да ти кажа”

„Фалът идва от размяна на канали на пулта на озвучителите, не се подаде правилно началото на песента. Грешката е техническа. Всяка песен има водач – 4 удара, които подава барабанистът, за да започне. Този път не бяха подадени и затова Стефка не излезе”, обясни пред Флагман.бг композиторът Росен Сеновски. „Озвучителите са пропуснали нещо. Тя правилно не излезе, защото щеше да стане по-зле. Рядко се случва, но и такива неща стават”, добави Сеновски.


Орлин Горанов покори журито с магнетичното си изпълнение, невероятен глас и артистизъм

Артистичният Георги Дюлгеров и Ралица от "Тоника" спечелиха сърцата на публиката с мелодичното и забавно парче "Всичко е наред"

Любимецът на българската публика Орлин Горанов грабна първо място на 32-ото издание на фестивала с песента „Импресия”. Текстът на баладата е дело на Александър Александров, музиката - на Александър Савелиев, а аранжиментът - на Кристиян Илиев и Александър Савелиев. Нежната и мелодична „Импресия” бе част от 11-песни, които се състезаваха за престижната награда. И макар че това бе последното изпълнение от конкурсния списък, с невероятния си глас и магнетизъм идолът на цели поколения Орлин Горанов безапелационно спечели сърцата на журито.


"Приказка за любовта" на талантливата бургазлийка Гергана Великова грабна втора награда на журито

Председател на оценяващата комисия бе проф. Михаил Белчев, а членове - Силвия Кацарова, Митко Щерев, Йордан Георгиев, Атанас Стоянов, Кирил Костадинов, Валентин Пензов, Димитър Маджаров, както и двама от най-добрите китаристи в България - Цветан Недялков и Иван Стоянов от "Ку-ку Бенд". Втора награда журито присъди на песента „Приказка за любовта”, изпълнена от бургазлийката Гергана Великова, по текст на Гриша Трифонов и музика  и аранжимент на Георги Русев. На трето място оценяващите класираха песента „Нова любов” в изпълнение на Илия Ангелов от „Диана Експрес”. Текстът е на Таня Бойчева, а музиката и аранжиментът - на самия Илия Ангелов.

Илия Ангелов от "Диана Експрес" изпя баладата "Нова любов" и взе престижната 3-та награда

Мелодичната и забавна песен „Всичко е наред” спечели голямата награда на публиката. Бургаският талант Георги Дюлгеров и Ралица Ангелова от „Тоника” накараха публиката да запее с тях и да аплодира бурно. Мелодичното парче представя в забавен диалог отношенията между двама влюбени младежи, които въпреки напрежението и различията, винаги завършват със закачлива усмивка и многозначителното „Всичко е наред”. Музиката и аранжиментът песента са дело на Светослав Лобошки, а текстът - на Лора Гочева –Лора.

Тази година за първи път бе връчена и награда за най-добър текст, чийто носител стана песента „Какво се промени?“ по музика, текст и аранжимент на Ивайло Терзиев, изпълнена от чаровната Антония Маркова.


След като получи наградата си от председателя на журито Михаил Белчев, на фона на бурни аплодисменти екипът, сътворил песента-победител, се поклони пред препълнената зала

Определено и останалите участници също не отстъпваха на победителите. Атрактивната Петя Буюклиева, джаз и поп певецът Васил Петров, любимката Ваня Костова и синът й Боян Михайлов, както и младите таланти Александър Байчев и Йордан Марков.

Докато журито обмисляше решението си, на сцената се вихриха Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Михаил и Кристина Белчеви, Митко Щерев и Илия Ангелов, които на фона на еуфория в залата, бурни аплодисменти и бисове, изпълниха незабравимите хитове на българската поп музика.

ЧУЙТЕ ГОЛЕМИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ!




В категории: Лайфстайл


2
Коментара по темата
2.
Mimi
27.07.2014 20:24:31
4
2
Защо никой не ми каза,че има такъв фестивал?
1.
ъхм
27.07.2014 13:50:21
7
4
а бе орлин горанов нещо сдава, ама айде, нали е любимец на поколения...текстът е елементарен, музиката - нищо осебено, гласът на орлин - паднал...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори