×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гневен еколог проби сред бургаските мами: Да взема да те окова и да те бия от сутрин до вечер!


Гневен еколог проби сред бургаските мами: Да взема да те окова и да те бия от сутрин до вечер!
Цирк „Балкански”, където малки сладки кученца и козички обикалят в кръг, се оказа ябълката на раздора. Според пишман природозащитничката, козите могат да се хапват за вечеря, но не трябва да участват в спектакли
23 Юли 2014, Сряда, 21:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Природозащитници досаждат с агресивни агитации във Фейсбук и отправят заплахи срещу всеки дръзнал да им противоречи
Гневна природозащитничка проби с бесни агитации и заплахи във форум на бургаските мами във Фейсбук. Жените днес отново обсъждаха злободневна тема – има ли смисъл да водят 2-годишните си отрочета на тазгодишния спектакъл на цирк „Балкански”. Дебатът бе започнат от форумка, притеснена, че малкото й детенце няма да разбере нищо от представлението с колелата на смъртта.

„Аз съм против цирковете, точно защото това е гавра с животните, а идея си нямате какво става зад кулисите с тях! Докато има посещаемост, ще го има и това издевателство над тях! Моето дете няма да посети цирк никога и при никакви обстоятелства!”, пише Стелияна Конарева.

Членовете на клуба „Мамите на Бургас” буквално са вдигнали ръце от пишман еколозите, които леят мозък по всякаква тема, защитават фанатично всякакви твари, но не ценят достойнствата на хората. В тази връзка разгневена майка отпраща Стелияна да пише агитациите си другаде и да не се меси в техния разговор.

„Ти пък защо се месиш, ние къде да си споделяме мнението. Да взема да те окова, да те бия от сутрин до вечер, да те карам да правиш разни номера, да си вечно под стрес и болка и тогава да те питам дали ще пееш същата песен. Нима си мислите, че вашият живот е по-ценен от този на животните ли? Много ограничено мислене! Те не носят ли душа и сърце, нямат ли чувства или е по-важно да стоите и да гледате сеир и да се забавлявате на чуждата болка?! Нима за децата ви няма хиляди други забавления”, започва своята дълга плеяда Стелияна.

Майките не успяват да разкарат досадницата от форума и започват караницата. Питат я защо „не реве, га яде агнета” по Великден. Жениците споделят, че винаги еколози се намесват в техните разговори с безумни императивни мнения.

„Циркът е подигравка и жестокост към животните. Аз лично не желая да ходя и да водя детето си там. Зоопарковете са близо, но там поне не карат животните да правят "трикове". Смисъла на живота на едно диво животно е да тича, да яде, да бъде свободно в своя хабитат ,а циркът поругава всичко това. Мястото на едно диво или екзотично животно е на свобода! Ако детето ви се радва на животинки винаги може да си вземете коте, куче, заек, хамстер или да се разходите из градинките в града. А за госпожата, която направи сравнението с агнетата, които ядем - госпожо, когато започнете да ядете тигри и слонове, обадете ми се!” продължава агресивната Стелияна сама срещу бургаските майки.

Припомняме, че само преди дни група „природозащитници” решиха да съдят мъжа от Варна, който спаси като по чудо живота на съпругата си, нападната от агресивен питбул. Храбрият съпруг заколи свирепото куче, което бе захапало беззащитната жена.



18
Коментара
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 0
18
Коментара по темата
18.
Мо
25.07.2014 00:24:41
0
1
То в тоя форум освен злоба, завист и проклетия, друго няма. Пълно е с дребни, прости душички, които чакат да се започне тема, та да покажат колко са "велики" и да се "нахранят" от живота на другите :)))
17.
Чочо
24.07.2014 15:10:12
0
2
Стелиянче, нищо не си разбрала мила, както можеше и да се очаква. Както и да е. Помагай колкото можеш - точно така. И дано имаш късмет да се измъкнеш от средата си, и да попаднеш на нормални хора - пожелавам ти го.
16.
Стелияна Конарева
24.07.2014 15:08:55
2
1
Знаеш ли колко често виждам пред закусвалните бездомни хора,гладни и мръсни,чакат само някой да си изхвърли остатъците от закуската,за да я вземат от коша за боклук и никой не се сеща да даде 2лв и да им купи по една нова и топла!Ето това са тези хора,от които се отвращавам!Е има го и другото-купиш ядене на дете(ромче в моя случай,ама ми дожаля,защото е дете) а то отиде и я хвърли пред очите ми
15.
Стелияна Конарева
24.07.2014 15:04:31
2
1
Тези,които разполагат с многото пари си ги стискат само за себе си,на тях им дръж сметка!На тези,които ограбиха и продължават да го правят страната и народа!
14.
Стелияна Конарева
24.07.2014 15:01:15
4
2
Първо като не знаеш не говори!Никога не съм дарявала стари дрехи,а нови с етикети,купувам пюрета и храна за майки и деца и особено за една самотна майка в нашия град всеки месец!Не мога и да искам да дам дом на всички бездомници,но поне им давам храна,не съм всевишна!А ти какво правиш ми е интересно,освен да пишеш по разни форуми и сайтове-нищо!Не ме познаваш,за да си даваш мнението за мен!И да и на животни помагам и винаги съм го правила и те душа носят нали?Жал ми е за хора като теб!Аз може да отделям символични суми всеки месец за някого от мизерното си майчинство,но поне го правя,а ти и останалите тук сте силни,ама само на думи!КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ПОМАГА И С МАЛКО,НЕ ВСИЧКИ РАЗПОЛАГАМЕ С МИЛИОНИ ПРЕДСТАВИ СИ!
13.
Чочо
24.07.2014 14:46:41
0
3
Стелиянче, чудех се дали досега не си имала късмет с хората, на които си попадала, или просто си тъпа кифла, ама май-май е второто. Първо, ако представителната ти извадка за хората е от тези, дето нагъват дюнерите - вземи си смени средата малко. Представяш ли си, има хора дето не ядат дюнери. И помагат в благотворителни каузи - наистина помагат, не просто да отделят някое левче или стара дреха. Ама ти явно не познаваш такива хора. Не защото няма, а защото такива хора явно не искат да имат общо с тебе. Защо ли? А пък за твоята благотворителност... я посмали малко, а? Даде старите играчки и дрешки на детето на дом за сираци, и вече си майка Тереза? Това да дадеш дюнера си на бездомен човек, или да му дадеш два ката дрехи, е отърваване от отговорност, миличка. "Ето вижте ме, аз помогнах". Нищо не си помогнала. Човекът пак ще е бездомен, утре пак ще е гладен, децата от дома утре пак ще са сираци. Ти разбираш ли го това? Съмнявам се.
12.
Стелияна Конарева
24.07.2014 13:55:00
3
1
Може да ми е по-мъчно за животните,но не заради друго,а защото те не могат да се защитят,когато биват тормозени,ритани,слагани пиратки в устите им,отрязвани лапите им,а колко от вас въобще някога са помагали на човек,а какво остава на животно?Колко пъти сте дарили пари на човек болен от рак,колко пъти вместо вие да нагъвате дънерите сте го дали на бездомен човек,колко пъти сте дарили пари,храна,дрехи на някой дом за сираци,а?Защото аз го правя постоянно,но за тези които наистина страдат и имат нужда от помощ!А да не говорим,че някои хора сами са стигнали до положението в което са,защото ги мързи да работят и е по-лесно да лежат на чужд гръб!
11.
Чочо
24.07.2014 13:33:15
0
3
Стелиянче, много сте ми странни такива хорица, за които хората видиш ли са зли и ненормални, а животинките са чистички и истински. Затова, дай да си живеем и комуникираме само с животни, и да бягаме от злите хора. Сега, вероятно неприязънта ти към хората е свързана с проблеми с определен човек (един или няколко). Ама това не е оправдание. Това, че не си попаднала на правилните хора е или защото си нямала късмет, или защото акъла ти е толкова. Има добри и лоши хора, както добри и лоши животни. С тази разлика, че животното не може да ти даде обич, различна от обичта "обичам те, защото ти ми даваш храната". Трябва сериозно да се замислиш за отношението си към хората, защото то обикновено е реципрочно. А животните са си животни - те са за забавление, гушкане, а, да, и за ядене (някои от тях). Просто така е устроен светът.
10.
До №9
24.07.2014 13:29:06
0
3
Има нещо сбъркано в теб! Правила ли си го с животни?
9.
Стелияна Конарева
24.07.2014 12:48:27
2
2
По принцип заставам зад думите си като изключа последния коментар,тъй като не са мои думи!Къде и за кого си давам парите и храната си е лично мой проблем!Естествено,че ще защитавам 10 пъти повече животните,отколкото хората,защото за сметка от нас,те са много по-истински и чисти души!Защото и вие и повечето от вас мухьовци,които мислите само за гъза си унищожавате всичко,до което се докоснете-и природа,и животни!А ти номер 7 за какви аборти ми говориш?!Аз съм си родила дъщерята,ти малоумен ли си,какъв си?Комплексари и ненормалници сте и вие и малоумната "журналистка",която е толкова тъпа,че дори не може да цитира правилно
8.
хуя ми
24.07.2014 09:21:02
0
1
да ва е@а и смешниците
7.
prirodozashtitnici?
24.07.2014 09:08:47
4
7
Много живо се интересувам какъв морал изповядва човек, който е против убиването и яденето на животни, но не му мига окото да отиде да направи аборт? Стига с тези глупости за животните и тоя двойнствен стандарт. Я някой да види родителите ни, които са работили по 40 години и сега са на ръба на оцеляването.. що някой не вземе да храни двама възрастни човека вместо да ми храни кучета и котки пред блока?
Едните кучетата ми защитатават, другите джанката пред блока... странни хора сте, честно.
6.
Любител на пържолки
24.07.2014 07:15:14
4
8
Ехххх мъка мъка за госпожата, ама пък тя е добър пример какво става като не ги е..т редовно
5.
човекът от село
24.07.2014 01:33:43
7
11
Кравите, прасетата,овцете и т.н. се отглеждат и развъждат с цел да бъдат изядени,а от кожите им да се правят други полезни за човека неща. Кучето е с друг статут, то помага на стопанина в работата му. Докато се труди стопанинът не унижава и изтезава животните си за собствено или чуждо удоволствие, в противен случай нямаше да е фермер, а съдист. Лъвовете, тигрите и другите животни,които виждаме в цирка са затворени в клетки, за да издевателстват върху тях, карайки ги да вършат непривични за дивата им природа неща. Те насилствено са изтръгнати от обичайната им среда с една единствена цел, докато са живи да забавляват с нещастието си нас - хората.
4.
До 2
23.07.2014 23:44:40
3
6
Тя не уважава правата на животните, разделя ги на такива, които се ядът и такива които не. Питам защо котка и куче е забранено да се яде, а прасе и агне не. Защо не е етично да се ядът лъвове а крави може. Или всичко или нищо, не може да сме за комарите и против мухите
3.
МУНА
23.07.2014 22:56:19
3
9
ТОЛКОВА ПЪК ДА СЕ ВРЪЗВАТЕ НА НЯКАКЪВ фб ДЕБАТ! СМЯХ!
2.
статии за "Пулицър"
23.07.2014 22:37:43
5
22
Поредна безумна "статия" основана на дискусия във фейсбук. Това, че дамата уважава правата на животните, съвсем не означава, че омаловажава човешките такива. Неуместно е да се правят такива изводи.
1.
Бург
23.07.2014 21:54:33
12
21
Абе да ги е*а и природозащитниците! Паразити!
Смучат едни пари с разни фондации и организации само!
Ами да си вземат всички бездомни котки и кучета в къщи и готово! Ае сиктир вече от изкукуригали чички, лелки и бабички...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори