×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пет години затвор за изверга, изнасилил зверски 81-годишна старица в сунгурларското село Грозден


Пет години затвор за изверга, изнасилил зверски 81-годишна старица в сунгурларското село Грозден
Стоян Маников нахлул в дома на възрастната жена, блъскал я по пода, ритал я по тялото, крещял, че ще я "е`е"
21 Юли 2014, Понеделник, 21:54 ч.
Автор: Флагман.бг

Стоян Маников блъскал в пода жертвата, крещял й: искам да те е`ба

Пет години ще лежи в затвора извратенякъът Стоян Маников, който изнасили 81-годишна старица в сунгурларското село Грозден. Присъдата му е наложена от Бургаския окръжен съд, след като магистратите в Карнобат го осъдиха на лишаване от свобода за срок от четири години. Бургаският окръжен съд увеличи и присъденото обезщетение за претърпени неимуществени вреди на  50 000.
Стоян Маников изнасили и преби възрастната жена на 1 януари тази година в дома й в селото. Около 22. 00 часа и след употреба на значително количество алкохол, подсъдимият той тръгнал да се прибира като по пътя минал край къщата на жената, за която знаел, че живее сама. Видял, че вътре в къщата работи телевизор и решил да влезе. Прескочил оградата на двора, приближил се към прозорец в североизточната страна на къщата, взел камък и с него счупил най-долното дясно стъкло на прозореца. Старателно извадил падналите парчета стъкло и ги захвърлил в двора. Влязъл в къщата и след известно лутане нахлул в стаята, в която възрастната жена гледала телевизия. Тя чула шума и станала от леглото да провери какво става, но точно в момента, в който отваряла вратата на стаята, извратенякът скочил срещу нея. Жената се изплашила, тя не познавала подсъдимия, но намерила сили да го попита кой е той и какво иска. Извергът и отговорил, че иска да я е`е. Шокираната баба започнала да крещи. Това обаче изобщо не смутило подсъдимия. Напротив – ударил я по лицето и след като тя паднала на земята, седнал върху тялото и, блъснал главата и в пода, бил я по главата и тялото. Въпреки продължаващата и съпротива, подсъдимият издърпал долните и гащи на жената и започнал да бърка с пръсти във влагалището й. После смъкнал собствените си долни дрехи и проникнал с члена си в жертвата. Пострадалата вече била престанала да се съпротивлява. След като предложила на нападателя пари, а той не приел, единствената й мисъл била да остане жива. Изнасилвачът се почувствал полово удовлетворен и казал, че са си свършили работата. Предупредил пострадалата да се закълне, че няма да казва на никого. Тя се заклела, след което, около 20. 30 часа, Маников избягал къщата през прозореца, през който влязъл в къщата.

Беглецът обаче бил забелязан от съсед. Той, заедно с други местни жители влезли в къщата на пострадалата зверски жена и я намерили на пода.

Сутринта на следващия ден Маников забелязал около дома си полицаи и решил, че го издирват. При това предприел действия по заличаване на следите от престъплението и по физическото си укриване: взел блузата, с която бил облечен предишната вечер и я изхвърлил до стария стадион на селото, а обувките, с които бил, метнал до консервната фабрика в селото. После избягал в гората край селото, където преспал. На следващия ден се придвижил пеша до село в Ямболска област, където се подслонил при свой приятел и където останал няколко дни под предлог, че ще работи за него. На 5 февруари подсъдимият бил задържан от органите на полицията в момента, в който се връщал от гр. Ямбол.

В Грозден на този етап с облекчение приемат присъдата на звяра Стоян. Потърпевшата старица е била лекувана в МБАЛ-Бургас, живяла е при децата си в Бургас, за да се възстанови от шока.

В селото познават Стоян като избухлив, рязко променял настроенията си. Работел по повикване като общ работник, помагал на местни жители, които му плащали. Имал кратък брак с жена от Сливен, от която има момченце. Младата майка обаче бързо напуснала Стоян и се прибрала при родителите си. От тогава той непрекъснато се забърквал в криминални прояви, нападал предимно възрастни жени. Малко преди да изнасили старицата, той нападнал друга жена. Нея я принудил да му даде пенсията си, която току- що била получила.

В категории: Сунгурларе


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
Чичо Чарли
22.07.2014 12:15:51
0
3
ако въпросната жена ми беше баба, на този сега щяха да му разлепят некролози
3.
Катя Касабова
21.07.2014 21:52:33
7
5
Защо и мен не ме изнасилят, че моя мъж вече само за политик става!
2.
бб
21.07.2014 21:48:53
0
15
За тоз боклук само трепане след панделата!!!
1.
Българин
21.07.2014 21:43:41
0
22
Кви 5 год ве? Вие луди ли сте? Бахти и умрелия съд... Да ви е*а майката и съдии, дано вашите майки изнасилят!
Тоя е за публичен разстрел, но тъй като няма смъртна присъда в БГ, е за доживотен затвор без право на замяна!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори