×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прокуратурата разследва конфликт между шофьор и шефа на общинския паяк в Свети Влас


Прокуратурата разследва конфликт между шофьор и шефа на общинския паяк в Свети Влас
Шефът на наказателния паркинг пристигна с черен Мерцедес и без да ме слуша, ми каза, че ще ме смачка ей тук на паркинга и че сега взема една бухалка и почва да ми троши колата, пише в жалбата си Станислав Стамов
22 Юли 2014, Вторник, 20:41 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки Станислав СТАМОВ

Пред малко дете управителят на наказателния паркинг Щерион Джамбазов заплашил водача с побой



Конфликт между служителите на наказателния паркинг в Свети Влас и шофьори на репатрирани автомобили наложи намесата на полицията и прокуратурата в Несебър. В рубриката „Вашият сигнал до ФЛАГМАН” получихме писмо от Станислав Стамов, който живее в Свети Влас, че паяците вдигат коли от всяка точка на града без присъствието на полицаи, карат ги на импровизиран паркинг, след което няколко яки момчета изнудват шофьорите да си платят.

Кметът на Свети Влас Иван Николов обясни пред Флагман.Бг, че в града има паяк вече 6 години, а наказателният паркинг се намира в базата на кметството, която е разделена на две. „Досега не е имало проблеми, единствено този човек идва в кметството да подава жалба. Предоставил съм необходимата информация за паркинга на прокуратурата”, каза Николов.

Станислав Стамов съобщава в жалбата си, че на 3 юни 2014 г. станал свидетел как паякът вдига от пътя до тенис корта  на х-л „Синева бийч”  син "Опел" на фирма „Рент а кар”, нает от две рускини. Това става без присъствието на полицай, а на пътя  няма знак за забрана на паркирането. Станислав кара след паяка до наказателния паркинг, където опитва да разбере защо вдигат колата, без да е в нарушение. Двете момчета ми казаха буквално да се разкарам, пише Стамов. Управителят на фирмата  Щерион Джамбазов го заплашил с побой пред малко дете.

„Подадох сигнал на тел.112, че могат да откраднат колата понеже е нова. Служителката прие сигнала и записа номерата на колите. В паркинга поисках обяснение, а момчетата  спуснаха бариерата след мен и не ме пускаха да изляза, докато не дойдел шефът им. Поисках да видя полицая на паркинга, но ми бе отказано.

Шефът (Щерион Джамбазов), много дребен на ръст, показващ мускули, пристигна  с черен Мерцедес и без да ме слуша, ми каза, че ще ме смачка ей тук на паркинга и че сега взема една бухалка и почва да ми троши  колата. Опитах се да говоря, но той ми каза моментално да бягам, защото започва на бие. Качих се в колата и докато ми вдигаха бариерата, усещах удари по покрива на колата. Всичко това стана пред  Петьо - детето на моята позната, и пред служителката на паркинга.
Обадих се отново  на 112, от където ме извикаха да подам жалба в полицията. След това се обадих на майката на детето, но тя нямаше връзка с него в момента и много се разтревожи”
, пише Станислав в жалбата си.


Наказателният паркинг е в базата на кметството на входа на града

Станислав Стамов настоява да му бъде издадена ограничителна заповед за Щерион Джамбазов и за адекватна  защита от посегателство срещу имуществото му. „Притеснявам се и за здравето на детето Петьо, което стана свидетел  това обществено опасно поведение”, казва още той в жалбата си.

В прокуратурата в Несебър по случая е образувана преписка с номер 741 от 4 юни 2014 г.

„Запознат съм със случая на този човек. Взели са му колата и не е искал да плаща, но си има закони, има си знаци, които трябва да се спазват. Всичко може да твърди, защото не му отърва. Паркингът е общински, служителите са общински, Щерион Джамбазов е общински служител. Досега не сме имали проблеми, единствено този човек идва да подава жалба в кметството. Дал съм необхофимата информация на прокуратурата и очаквам решението им”, каза пред Флагман.Бг кметът на Свети Влас Иван Николов.





17
Коментара по темата
17.
*********
20.06.2023 17:12:35
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
16.
Niko
20.06.2023 16:59:54
0
0
Тоя Свети Влаския кмет бай Иван е дърт катър ама вече има 10 незаконни деца ! Оня ден една девойка пак изрева че е бременна от Кмета . То и затова паяците работят на % с кмета Иван аз поне знам 3 жени една от който има две близначета от тоя дърт катър
15.
Пострадал от Щерион -мишката
25.06.2016 14:30:35
0
10
Този боклук Щерион е една селска пръчка ,която е удобна на Иван -кмета подлога и която е бушон при проблем.Този комплексар Щерион(комплексар заради ниският му ръст ) плаши хората и гостите на градчето с побойща ако искат някакво обяснение ,защо им е вдигнат автомобила.Та въпросният лилипут бивш боец в кавички се се вживява за една трета от годината на някакъв дерибей...защото не е попаднал на някой като Лисичков...впрочем попадна ..но съжалявам че не посегна да ме извади от колата ми и да ме (бие като куче).Размина му се срещата със Всевишния (за което искренно съжалявам...но нищо аз лятото съм във Влас и ..очаквайте продължение
14.
Станислав Стамов
29.07.2014 14:06:25
0
9
На кмета не съм се оплаквал- както виждате жалбата ми е до прокуратурата и не за паяка а за начина по който ме заплашиха. Тук палят колите на съседите си паркирани по улиците - преди месец запалиха една близо до паркинга им.
Щилион е покровителстван от шефа на КАТ, който го е защитавал 2012 когато е рекитирал с фирмата си хората по Сл.бряг. Тогава какви ли не обяснения са се търсели , но на края лиценза им е бил отнет. Сега се крие зад Общината (разбирам това от статията тук) но отново при мен дойде шефа на КАТ и ми обясни , 4е знака от дясно важи и за отсрешния тротоар...
Вече на всякъде се говори за ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ЗА РЕКЕТ НА ГРАЖДАНИ не само във влас .
Обаждат ми се хора и искат да свидетелстуват за подобни действия от същото лице. Това му е рецидив , скриван старателно от катаджийте в региона. До колкото разбирам за първи път стига до прокуратурата.
Но не се плашете- аз написах само един имейл, после жалбата защото се оказа 4е прокурора е завел делото само по имейла ми.
Така че пишете .
Единственото условие злото да тържествува е доброто да не върши нищо.
Дерзайте :)
13.
до Гошо
24.07.2014 02:08:38
2
10
Гоше как да имате кмет от резервата, като всички заедно нямате два грама мозък, и тези бетони са ваши вие си продадохте земите за една кола. Слуги сте били и слуги ще си останете. А да колко да сте местните бе Гоше те половината са от Емона.Защото Несебърлии са умирали от глад и тарикат Емонците са купили имотите, така че тези ги разправяй на туристите тъпанар начело с Паламуда.. а сега по темата Иван Мазния дали се научи да пише, защото имам ярък спомен че беше неграмотен, само се заслушайте какъв словоред има става да разказва вицове, но такива са селяндурите от Влас ох извинете Свети Влас чакам да повали и всички да са първа линия другата година
12.
аз
24.07.2014 00:12:52
1
11
А да знаете същите тези дето се правят на големи как точат нафта от паяка за колите си не е истина.И кой после плаща.А този дето кара паяка по цял ден пие бира и кара пиян.А Щерион е едно лайно.
11.
Гошо
23.07.2014 21:08:45
2
5
До всички, които ни слагат под един знаменател, мили хора Несебър се намира след провлака ( моста както го наричате) Там живеем около 1500 местни хора от които никога не е бил излъчван кмет нито има местни общински съветници, нито бетонните комплекси са наши, а какво става в корумпираната ни община е ясно, но там има всякакви с изключение на местни хора. За това ви моля да правите разлика между стария Несебър и цялата селяния и алчност която го е заобградила и вече чука и на нашите врати!
10.
N
23.07.2014 20:00:35
0
8
Конспирация,мутроация,декорация,
бетоноакация.Ей това стана с Влас,Сл.Бряг и Несебър.
9.
....
23.07.2014 15:46:25
0
8
Панаири с паяка има всяка година , всеки ден , и то по няколко пъти . Шофиорът на паяка е страшно вулгарен , знае само да обижда и заплашва хората.Няма полицай , вдигат коли от места където е абсолютно позволено паркирането . Хората се дразнят от това , че не могат да спрат дори до аптеката за 5 мин. защото моментално ще бъдат глобени , а колите на жените на общинските съветници седят с часове , невидими за паяка ... като има закони , да има за всички ...
8.
mazniq
23.07.2014 12:51:49
1
16
Въпросните"общински" служители са на процент от брой вдигнати коли.Иван мазния/кмета/ лъже,че няма проблеми.За две-три години има поне десетина случая на вдигнати коли заедно с деца на туристи в тях.Шофьорът на паяка е без книжка за управление на МПС.Или поне беше без такава.Може и все още да няма.
7.
boxe
23.07.2014 11:40:21
0
16
Ония ден пред банка дск в несебър един беше спрял ролсройса си на спирката паяла доиде сложи му скоба но чичката беше някой звънна веднага на някойси и му каза кажи им да се махат щото щъе ги уволня хаха колко жалко момчетата си вършеха работата и веднага им се обадиха да не го закачат но само в бг можеш да измутрееш на полицай така и да го уволняваш и какво ли не жалко имаш ли пари никои неможе да те пипа само в бг.
6.
бг
23.07.2014 07:58:23
0
17
Щерион Джамбазов- несебърския гладиатор,---общински съветник хахахахаха...мма рекет....
5.
burgas
23.07.2014 07:46:44
4
23
това е типична практика на селяните от селата покрай морето като несебър ,созопол.слънчев бряг и прочие...естествено тези паяци са на фирми на кметове, общински съветници ... селски рекет....всички там са свързани дивите селяндури...
4.
gb
23.07.2014 00:31:41
1
41
Тъпи селяндури от Несебър, Влас, Кошмарица, и село Баня. Вие същите тъпаци дето ви наляха пари с кофите за да построите бетонните си чучела по морското ни крайбрежие. Тези паяци на "нашите момчета" ще ви костват огромни загуби в туристи и много клиенти никога няма да се завърнат в мишите дупки, които наричате ваканционни апартаменти. Затова няма румънци в Слънчев Бряг, следва да изгубите украинците, руснаците и другите гости на курорти идващи с леките си автомобили. Българите няма как да изгубите - те отдавна почиват в Гърция.
3.
iv.evtimov
23.07.2014 00:27:47
2
22
до ал. капоне коментар 1 :
да всички туристи :заповядайте в Поморие тук няма синя зона
2.
Турист
22.07.2014 22:40:23
2
31
Догодина да избягат в Гърция всичките туристи, та мутрите на паяка да останат да дигат само на кметицата краката
1.
al kapone
22.07.2014 22:21:32
1
22
tova e praktika pri gospodata s paqka v inache taka kiproto gradche sram i pozor az pitam kmeta kato ima mqsto za nakazatelen parking 6to nego otvori i nego napravi bezplaten za gostite na grada te nqma kade da parkirat horata inache turistite sani skapi i tova se otnasq za vsichki morski kmetove gospoda iskame bezplatni uredeni parkingi
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Красавицата споделила, че е било много страстно, но и доста неудобно Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи 60-годишната чуждестранна гражданка, но временно пребиваваща в Слънчев бряг, опитала да ги подкупи с 20 лв., но се озовала в ареста Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти За реализацията им администрацията ще си партнира с различни институции НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години Реалните доходи1 на домакинствата нарастват с 10.0% през 2023 г. в сравнение с 2022 г. Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Собственикът „Бермар инженеринг“ дава втори частен съдебен изпълнител на прокурор заради опита за неправомерна продажба Откриха издирвано 13-годишно момче Откриха издирвано 13-годишно момче Предадено е на родителите в добро здравословно състояние Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Налично е обосновано предположение, че двамата са извършили престъпленията, в които са обвинени, смята тричленен състав на САС Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Интересно е да се отбележи, че в Топ 10 е попаднал само един от смятаните за базови рискове, свързани със социално-икономическото развитие на България Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев Състав от общо 36 полицаи ще се грижат за спокойствието и сигурността в общината Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Днес Софийският апелативен съд трябва да реши дали да остави Банкова в ареста окончателно
Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115%
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори