×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Руен купува коли за 75 хил. лева, не му стига Мерцедесът


Кметът на Руен купува коли за 75 хил. лева, не му стига Мерцедесът
Този Мерцедес беше купен за 120 хил. лева преди години и има всички екстри, на кмета Исмаил Осман обаче вече му било неудобно да пътува с него по селата
23 Юни 2014, Понеделник, 10:16 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка архив в. Десант

Не е удобно навсякъде Исмаил Осман да ходи с това возило, защитават го съветници от ДПС

Кметът на Община Руен Исмаил Осман се готви да купи два леки автомобила „за нуждите на общинска администрация”. Предложението за покупката на возилата е входирано в Общинския съвет и е свряно като последна точка от докладната записка за актуализация на капиталовата програма с изписан по темата точно един ред. Единият от автомобилите ще струва 25 хиляди лева, а другият 50 хил. лева. В доминирания от ДПС Общински съвет в Руен е повече от ясно, че кметът ще се сдобие с новите коли безпроблемно. Марката им той сам щял да уточнява след това, казаха пред Флагман.бг от групата на партията в местния парламент.

В момента кметът на балканската община, която се счита за една от най-бедните в региона и е бастион на ДПС, се вози на Мерцедес с всички екстри. Освен лъскавото возило, което беше купено за 120 хил. лева, Общината разполага с още няколко автомобила – Шкода, Ситроен, Хонда и микробус.
„Нямат никаква нужда точно в този момент от нови коли, паркингът е препълнен”, коментираха жители на Руен.
Представители на ДПС заявиха, че леката кола Мерцедес не била достатъчна на кмета да обикаля селата в общината. „Не е удобно да ходи навсякъде с него”, казаха съветници, за да оправдаят разходите на градоначалника.

Община Руен е изхарчила и над 3000 повече за организацията на изминалите европейски избори от средствата, отпуснати за целта от областна администрация. Парите били дадени на членове на СИК и за пътни разходи. Надвишената сума била искана за възстановяване от Областна управа, но оттам им отказали. Затова кметът Исмаил Осман предлага на местния парламент те да бъдат заделени от общинския бюджет.

В категории: Руен


15
Коментара
Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
15
Коментара по темата
15.
ташак бей
17.07.2014 10:22:06
1
1
"Али Сикибитлиев" и ти си направи една чикия за да успокоиш.Ако наистина Иб Мустафа е подал документи при Бареков значи и на него ще му виси марсола до ташаците много скоро.Видяхме ги ние отворковците колко им тежи думата пред Руенските избиратели и Чирака от с.Люляково и мангото с.Зайчар сега за "господа" никой демек селски капути.Ако Иб Мустафа направи подобна грешка и той ще се превърни на селски капут и след това трябва да пасе селските кози в с. Средна Махала защото тогава той за друго няма да става.
14.
Али Сикибитлиев
16.07.2014 16:53:55
2
2
Браво бе кмете,голям пич си,дои ги тези тъпи овце,щото през август прегарят...да си купиш хубава и скъпа кола и да и се радваш още малко,защото дойде ли бате Бойко и подкарвач на овцете няма да те вземат,мястото е заето от Иб Мустафа,вече си подаде документите при Бареков с който си пият кафето!Кмете,мили кмете с големи курви си заобиколен!
13.
ташак бей
04.07.2014 10:48:15
3
1
"123" защо не си направиш една чикия за де успокоиш а си тръгнал да ръсиш глупости.Гласуващите за ДПС много добре знаят ,че лидерите им крадат и въпреки това пак гласуват за ДПС.Понеже всички партийни лидери крадат ДПС електоратът си избира кой да ги краде.Няма не крадлива партия мога да дам примери на местно и на централно нива.Гласуващите за ДПС искат техните лидери да крадат........какво лошо има в това .А който не е съгласен от тези действия на ДПС има още около 200 партии да си избере една не крадлива партия (убеден съм че няма такава партия) и да си гласува за нея какъв е проблема?
12.
123
30.06.2014 13:03:01
1
5
Да си купува коли и апартаменти г-н кмета , а ние да си мълчим ...
Само с писане на коментари и спорове по кафетата не става . Докато гласуваме за тях , друго няма да става. още много коли ще си купят господата от ДПС .
Не проумявам как млади уж умни и интелигентни хора ходят подире им да им се мазняти. Как не проумяват колко сериозни са нещата ?!
Затова никога няма да се оправим!
А тези от ДПС колко ги мразя . Тъпанари долни , обирджии ! Не се накрадяхте , ей ! То бива бива, ама то вашето не знам какво е . Вземете направете нещо за общината та поне да не бие толкова на очи . Алчни свине !
11.
sapadga
27.06.2014 13:27:29
2
6
Nay lesen nacin za iztocvane na sredstva ot obstinskiya budget,to ot kade si kupi apartament ot Burgas toz bokluk ismailco, kade e DANS i prokuratura...
10.
turcina
26.06.2014 14:03:01
2
2
Ta ka si e koyto ima si pozvolqva a naroda iskali neshto vikat bednite da go duhat dps e nay dolnata partiya v bg
9.
mimi
24.06.2014 18:39:27
1
5
Neka da mine prez selata da vidi deskite gradini da vidi s kvo igrayat desata na dvora aaa nasta deska gradina daje i lyulka nyama a tova e sl yabilcevo do ruen stom ne sa zabelyazali nasto selo kamoli drugite
8.
tasak.....
24.06.2014 17:50:44
1
0
S....m a....n a...i
razbrali
7.
ташак бей
24.06.2014 14:19:15
10
4
Брава на кмета.Недоволните да го духат.Ще видите че ДПС пак ще първа на изборите в Руен и то с много голяма преднина.А критиците на ДПС пак ще ударят на камък.
6.
Amet
24.06.2014 00:11:32
5
8
Her seyi dorultunda o mu kaldi dert ulan haslag hic belediyenin koylerini gezdin varmi goresin halini
5.
samo DPS
23.06.2014 16:20:05
1
6
,,Pazi boje slapo da progleda,,. Bezsramni i nahalni selski tarikati, hitri lisitci. Naselenieto gladuva i jaduva ot nemotiya vsledstvie na bezrabotitca,a te si pozvolavat luksa da se vozat v skipi luksozni koli zakupeni sis sredstva na naroda. Naznacete vsickite si bratovcedi i blizki kato vodaci na kolite. Na zam. kmeta Ib mu predostavete dve koli, otdelna kola i na sina mu. Na brata na nenasitniya Deputat, selski hitretc pik poricayte samolet..., zasto ne, kogato naroda plasta, te sa ,, privigilerovani hranenitci,, na Obstinata i si zaslujavat .Ako bahte v zapadna EU dirjava, otdavna da bahte si namerili mestata otredeni ot Zakona, koyto v takiva slucai se prilaga bezkompromisno. Zarazihte se ot primera na lidera doktor po hidrogeolojki nauki Sultan Dogan.
4.
............
23.06.2014 12:53:59
3
8
Gladni hora vozilata im koto na padisah .....
3.
..........
23.06.2014 12:22:39
0
14
точно така.тази община е една от най-бедните.има хора , които зимат по 120 лв пенсия и като им начислят по 70-80 лв сметки за ток и вода и остават някакви 40-50 лв.за кое по-напред с тези пари ? !!!!!!!!!!!!
2.
АБВ
23.06.2014 12:13:25
6
25
Циганин като види малко власт и пари веднага си купува нова кола! Тоя мангал Исмаил Осман в затвора трябва да влезе ма продажните хомосексуалисти от БСП за един рязан чеп отзад са готови цялата държава да подарят на мангалите!
1.
666
23.06.2014 11:53:39
5
13
nai bednata durjava ot evropeiski suiuz, se poveche opravlqvana ot mangali. za takiva pishi kasabova ne za nqkvi deto otkradnali 5 lv ot magazine.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна след нападки народният представител от ПП-ДБ  Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори