×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шофьори от Средец се канят да заменят автомобилите с каруци заради кратерите по пътя


Шофьори от Средец се канят да заменят автомобилите с каруци заради кратерите по пътя
Пътят, който свързва Средец с четири села, е в кратери и дълбоки локви. Снимка: Стоян Желязков
23 Юни 2014, Понеделник, 09:15 ч.

Пътят, който свързва града с четири села, не е ремонтиран от 10 години, алармира възмутен гражданин

Шофьори от Средец заплашиха да тръгнат с каручки, защото пътят, който свързва града с близките четири села, е в окачано състояние. 
„Не знам дали изобщо може да се нарече път. Всяка събота много хора от града минават през кратерите, за да се видят с родители, роднини и приятели. Пътят не е ремонтиран повече от 10 години“, съобщава Стоян Желязков в рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия.
„Много хора, както и аз, сме си трошили колите и продължаваме да правим това. Дано управниците в Средец да ги хване срам от тях самите, защото иначе и ние ще тръгнем с каручки и коне“, добавя Стоян Желязков.

В категории: Средец


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
17
Коментара по темата
17.
Някои
03.07.2014 19:27:36
0
1
Кмета не го хае за жителите на Средец!Жалко за града!жалко за хората по селата в този раион!!
16.
Внимание
25.06.2014 16:07:08
0
1
до петък с мъжете от администрацията сме доброволци в Аспарухово!
за пътни въпроси - юли
15.
до кмета
25.06.2014 12:10:56
0
3
добре де, няма ли да се поправят дупките по ул. никола попов? много е трудно преминаването по тази улица
14.
Айде,айде
24.06.2014 19:55:59
0
3
недей увърта,а кажи кога ще почерпиш.то си е за гордост още щом ги заплождаш
13.
кмета
24.06.2014 18:44:47
0
4
Знам ,че няма.Ама,бат Бойко го откри.Кат няма с кво-предлагам алтернатива за комфорт.На мен ми е добре да се возя по него! По два пъти на ден.
12.
Марин Иванов - Бургаспътстрой
24.06.2014 17:42:56
0
4
Пътят Бургас-Средец няма никаква връзка с Кмета на община Средец - още по-малко със сегашния. Не правете майчин помен с чужда пита! Хвалете се с вашите улици в града и между селищата.
11.
Честито
24.06.2014 15:45:10
0
3
кога чакате радоста,мъжко женско?
избрахте ли име
10.
кмета
24.06.2014 14:28:55
2
5
Аз ежедневно пътувам по пътя Бургас-Средец.Пътят е хубав.И още по-хубав ще става.Препоръчвам ви да се движите по тази дестинация.Няма да имате проблеми с колите.
9.
Капелов
24.06.2014 00:42:33
0
2
Миналата седмица откачих предния носач на колата до пожарната в един трап,в най-големия дъжд,такъв го ядох че не ми се разправя...........Отивам на следващият ден в Общината и питам кога ще ги оправят тези улици и те ми казват-сега пари няма търсим и като намерим ще ги оправим,това отговор ли е?
8.
!!!
23.06.2014 21:59:10
0
10
Всички улици в града са разкопани и вероятно скоро няма да бъдат оправени.Кметът обаче даде интервю,не знам на коя телевизия пред кръговото за влизане в града.Пак да се хвали!Да бяха му направили интервюто на ул."Никола Попов",бившата "Червен октомври".Там е наистина страшно,сляп ли е не знам ,но скоро ще го цъфна в рубриката "Моята новина"в БТВ.Да видим какво обяснение ще дава,дано няма време Хрисито да му го напише,защото за него да каже две смислени приказки на кръст е мисия невъзможна.Да му берат греха гербаджиите дето му повярваха,това е най-алчният и ненаситен кмет в историята на града.
7.
Гневен потърпевш
23.06.2014 19:46:39
0
6
Този "път" свързва селата Белила,Проход,Бистрец и Кубадин с гр.Средец.Кмете , това е лунен пейзаж!Преминаването през кратерите по пътя е мисия невъзможна.Това застрашава живота и здравето на вашите избиратели.Потрошихме си автомобилите , за което както винаги виновни няма.Направихме подписка от жителите на потърпевшите села и ще я внесем в общината.Ако и това не вразуми общинския съвет и лично кмета, ще предприемем още по решителни действия.
6.
любопитен
23.06.2014 18:53:58
0
6
Пак искам да попитам - какво стана с обещанието на кмета и бившата председателка д-р палова? Ще се реализира ли обещаният БИЗНЕСЦЕНТЪР в района на бившите военни поделения?? Или и това беше предизборен кьорфишек?
Айде, че мандатът изтича! Обещанието ще остане неизпълнено!
Или тогава - просто нагло ни лъжехте?! Кажете нещо по този въпрос. Да се надяваме ли още, или...
5.
повсеместно
23.06.2014 17:04:29
0
14
Пътищата до селата...ами , то в града какъв леш е! И така ще си остане!
4.
Жалко!
23.06.2014 15:42:55
0
1
Такъв капацитет по аграрните и животновъдни науки да имаме и да не се възползваме от това е жива простотия от наша страна!
Гугутката ни е в ръцете, но не! Ние искаме орелът в облаците!
3.
до № 2
23.06.2014 15:19:39
0
7
а не е фермата на Хер Б, тя неговата ферма е само в мечтите му , това е пътя за с Проход и минаването от там е много рисковано , почти невъзможно но то и от автогарата до кръговото е на същия хал, за моста към Дюлево да не говорим
2.
Дали не греша?
23.06.2014 14:47:29
0
0
Това в дъното не е ли селскостопанската ферма на видния загорски животновъд, Хер Б.?
1.
....
23.06.2014 11:02:51
0
7
Прав е човека. Вече не се издържа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори