×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ало, данъчните: Социалната общинска кухня на Сунгурларе е частен ресторант на кмета (ВИДЕО)


Ало, данъчните: Социалната общинска кухня на Сунгурларе е частен ресторант на кмета (ВИДЕО)
Пищната Красимира имала специално място в сърцето на Кенов, тя е неформална шефка на ресторанта: „Аз моа да съ държа както си искам, ни мъ снимай с това нещо (камерата,б.р.) и напусни!”, изкомандва кметската фаворитка, докато ядеше шкембе
10 Юни 2014, Вторник, 14:30 ч.
Автор: Екип на Флагман.бг, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Снабдява го фирма на общинския съветник от БСП Валентин Славов
Кметът на Сунгурларе Георги Кенов е превърнал социалната кухня на Общината  в ресторант, който работи напълно нелегално – без касов апарат, без категоризация, без идентификация на материално-отговорно лице, без меню и т.н.

Наш репортер се увери в тоталното беззаконие, което цари на територията на тази община – в самото сърце на Сунгурларе. Ресторантът е най-оборотното заведение, без да плаща и стотинка задължение към държавата.

„Това става чрез кмета от ДПС Георги Кенов и Красимира, която има специално място в сърцето му”, разказват местните в подробности, които имаме на запис. В крадливата дружинка е и общинският съветник от БСП Валентин Славов, чиято частна фирма зарежда ресторанта с хранителните стоки, които му се плащат с общински пари. Чистата печалба, необложена и с лев данък или личен разход, очевидно се дели от тесен кръг посветени.

Екип на Флагман.бг направи проверка на място днес наобед, по сигнал на обезверени търговци от близките заведения, които стоят празни, защото при тях кафето, храната и питиетата са на по-висока цена.

„Маскиран под шапката на стол за социално-слаби граждани на Сунгурларе, обектът развива огромна търговска дейност, със сигурност дневният им оборот не пада под 400 лв., което тук си е космическа сума. Редовни клиенти са служителите на кметската администрация, чиято сграда и филиалите й са наоколо, клиенти са и останалите десетки местни жители, искаме НАП да дойдат и да видят за какви нарушения става въпрос, докато нас ни скъсват от проверки, разрешителни и ревизии”, жалваха ни се от конкуренцията.

Това е най-големият ресторант в Сунгурларе, който ОбС е купил от частно лице за 300 хил.лв., реновирал го е с цел да бъде кухня за бедни
Обектът, установихме ние, действително няма нито касов апарат, нито категоризация, но е обявил на голяма табела цени на предлаганите храни и напитки. Шефка е пищната дама Красимира, която се държа брутално с нашия репортер Иван Колев. Работещите в ресторанта са наети по програмите за социална заетост и са роми. Те са сервитьори.

„Месечният оборот със сигурност е над 10 хил.лв, защото ежеседмично тук се правят ромските сватби, пълнят ресторанта с куверти по 15-20 лева, без никаква финансова отчетност към Община и НАП”, разказва ни друг потърпевш от нелоялната конкуренция на кмета Кенов, под чието нежно крило била въпросната т.нар. управителка Красимира – вижте я заснета в нашето видео.

Нашият репортер Иван Колев днес посети ресторанта като обикновен клиент и обядва в него. Отвън нямаше отличителни табели, че това е общинска столова за бедни. Заведението бе пълно с хора, между които и общински служители. Съдейки по облеклото им, трудно за някого от тях можеше да се каже, че е социално слаб. На бял лист А 4, подхвърлен небрежно на барплота, беше описано дневното меню.

Ето какво установи Иван Колев: „Поръчах си порция кашкавал пане, бира „Каменица” и се настаних на първата свободна маса до барплота. Социалнослаб не видях, защото всеки, който приключваше с обяда, ставаше и чинно си плащаше консумираното на човека зад тезгяха. Отвреме навреме този човек бе сменян от Красимира, от чието поведение лъхаше респект на началник в заведението. Никой от клиентите не получи касова бележка. Сметките им се водеха ръкописно на хвърчащи листчета и барманът даже не си правеше труда да им ги представя. Виждаше се, че са редовни клиенти и че си имат доверие. На мен и ръкописна бележка не ми издадоха. Когато поисках да платя, сервитьорът  заяви, че дължа 3,70 лв. за кашкавала и бирата, които трябвало да платя на барплота - на въпросната Красимира. Дадох й 10 лв., тя ги пусна в пластмасова чаша, върна ми точно ресто и си тръгнах. Заснел съм странния  обяд със скрита камера. Веднага след това сложих баджа на журналист и се легитимирах - вижте как се разви разговорът ни с Красимира и подчинения й барман във видеото.

Георги Кенов пак е в САЩ, но тук очевидно има кой да се грижи за касичката му
Нашето разследване установи още, че с решение на ОбС-Сунгурларе Общината е купила този частен ресторант за 300 хил.лв, инвестирала е немалка сума в обновяването му с идеята да го превърне в социална кухня за крайно нуждаещи се местни жители. Нищо подобно обаче не се е случило. Обектът работи като търговски – абсолютно нелегален ресторант, който се е превърнал в най-оборотното заведение заради ниските цени. Едно кафе вътре струва 50 ст., в околните кафенета е по 80 стотинки.

Обектът се зарежда с хранителни продукти по линия на обществена поръчка за доставка на храни за социалните дейности на общината. Тази поръчка в Сунгурларе е спечелена от местната ЕТ „Виатекс-Валентин Славов“. Фирмата е собственост на общинския съветник от БСП Валентин Славов. Опитахме да разберем как е възможно Общината да се превърне в най-големия данъчен измамник на територията на Сунгурларе, но се оказа, че за пореден път кметът Кенов бил в презокенска командировка в САЩ.

„Няма какво да питате заместниците му, там остана една Дора, която не знае изобщо какво търси в администрацията, кадърните, като Хатидже Георгиева, ги изгони и сега безобразията надминаха всякакви граници”, довери друг източник.

Флагман.бг ще следи каква ще е реакцията на данъчните.



В категории: Сунгурларе


75
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
75
Коментара по темата
75.
Минка
20.11.2014 19:09:38
1
1
Всяка сутрин при кмета в апартамента му има курва.Ближе я по путката полу станал малко го вкарва заспива му отново ближе и така от 8 часа до 10 когато плаща 50-100 лв. много е точен става и се показва на площада кьдето друга курва го преследва и така всеки ден.С много пари разполагат проститутките му
74.
ЦИНГУЛАРЕЦ
14.11.2014 16:49:41
1
1
Ядете му мьдете на кмета а на него му е през кура та оттатьк
73.
"гражданина"
26.07.2014 00:48:50
0
0
Все пак,се изкушавам да продължа коментара,защото иде реч за бъдещето на България.Ще се обърна към братята и сестрите с турско самосъзнание.Скъпи,съграждани,няма да Ви агитирам - гласувайте по съвест и възгледи.Когато гласувате помислете за миналото - за онази партия,за която гласувахте двадесет и четири години.Какво ви донесе тя?Мислите ли,че тя ви защитаваше интересите и ще ви ги защитава за в бъдеще?Една от моите мечти е да живеем в мир и съгласие всички българи,независимо от произход,религия и език - нека бъдем българи,независимо от различията си,нека бъде България!
72.
"гражданина"
26.07.2014 00:25:00
0
0
Явно,някой трябва да сложи край на този коментар.Паралелно със коментираното "събитие" - ресторант,шкембе,кмет,касов апарат,журналист и прочие,се случиха някои,не толкова съществени събития: смъртоносен кален порой,двоен стандарт:УКРАЙНА - ГАЗА:180 убити деца,оставка на "бъдещето" правителство:Движение за права и свободи и ГЕРБ и тотално обезлюдяване на България.
71.
Асен Гаргов
14.07.2014 22:40:14
0
3
Абе сунгурларски общинари,как позволявате една проститутка да ви командари,за кво ви е тоз общински съвет,та не вземете мерки,засрамете се.Една шкембе чорба не могат да сготвят като хората,та камо ли да хранят социално слабите и приходящите като мене.Жалко за мене,жалко за Вази и Сунгурларе!
70.
ДИМО КЕНОВ
13.07.2014 15:02:39
0
1
Не гледайте жълтото отпред на гащите на кмета,а погледнете кафявото отзад!След като го откриете помислете за бъдещето си!
69.
mateo
06.07.2014 20:44:45
0
1
Protesti da izlqzat xorata po ulicete i da iskajat kakvo iskat da saberat podpuska da izvikat po golemite televizii i da mu se mapravi esna priverka na toq bokluk
68.
"гражданина"
02.07.2014 22:50:59
0
0
Защо ли в гражданката баз кавички съзирам една от многото.Въпреки липсата на пунктуация в твоето гражданско становище,което е лично насочено към мен не разбирам гражданското в него.Ако си чела предишните ми коментари,ще разбереш,че нито става въпрос за мен,нито колко съм умен,нито кой ще ме оценява,както и за другото, което си писала/писал/ за мен.Интересно е как имаш смелостта да говориш всичко тва за мен след като не ме познаваш?Навярно,защото сме анонимни.Зад маската всеки е смел и както казва народа в много краища на България - окумуш.Аз не бих го направил и затова,въпреки думите ти те уважавам и разбирам твоето негодувание към мен.Що се отнася до селото - да селянин съм...по душа и се гордея с това - близко съм до земята,до природата,до любимите ми дървета,до историята и корена на народа и това ми харесва.Оценка не ми трябва от всеки.Единствено,което искам е ние всички да се обединим,въпреки омразата,злобата,тесногръдието,цинизма,алчността,безродието...
Затова те обичам скъпа,гражданко!
67.
гражданката
02.07.2014 19:43:08
0
0
Ало гражданчето не се напъвай да се правиш на умен . Тука няма кой да те оцени ... Кой знае от коя селска дупка си изпълзял и чии гъзове ближеш така че лизач такъв ДУХАЙ ГО......
66.
"гражданина"
28.06.2014 00:21:24
0
0
Знаете ли,последно време съм самотен.Освен "една от многото - ромка приличаща на простовата" - думи на една от многото и "гащите на кмета",както и "смях" със стани от тас/тази/ маса"?" и ко/какво/ядеш кат/като/ не видяла/невидяла/ - "пиеси" с брулеща неграмотност и тотален нихилизъм и злоба,други пиеси няма - глас в пустиня.
65.
"гражданина"
26.06.2014 00:03:30
1
1
Като чета коментарите разбирам цинизма,"простоватия" израз - виж "една от многото",дори разбирам злобата.Не мога да се премиря обаче,защо съдбата на една община е "в гащите на господин кмета" - той е само една"легитимна" институция,която вие - Суверенът му дадохте представителната власт.
64.
Една от многото
22.06.2014 18:51:27
3
4
Тази заема специално място в гащите на кмета . Този Кенов все трябва да влачи по някоя гладница след себе си , че като я гледам на ромка прилича простовата ........ напълно в негов стил
63.
Смях
21.06.2014 09:10:15
1
2
Стани от тас маса?Ко ядеш кат не видяла?
Дръж се на положение момиче!Вземете се в ръце и умната, стига с тез дребни далаверки!
62.
"гражданина"
19.06.2014 21:16:20
2
5
Стефане,вярвам,че искрено желаеш добрините на Сунгурларе,но мислиш ли,че господин кмета е истинският проблем и цялото зло.Трябва да призная,че в някои отношения господин Кенов ми е симпатичен - реализира добри проекти,радее за историческото и етнографско наследство на този край,въобще действа с комсомолски ентусиазъм...
Но,не мога да не забележа дупките по улиците,хаосът в общината,недоверието в хората.
Зад господин кмета се крие сянката на корпоративната партия ДПС.
Жители на Манолич,какво спечелихте след като гласувахте 23 години за тази партия!?Време е да се осъзнаете!Да вярно,Лютви Местан е симпатичен и интелегентен лидер - спор няма.Но какво от това?По - добър ли стана живота ви?Време е да припознаете своят представител в друга политическа сила.Естествено не в компрометираните БСП,ГЕРБ,ДПС и АТАКА.Скоро ще трябва да направите своя истинси избор - вие и целият български народ.
61.
пени
19.06.2014 19:57:45
1
0
Чакай да видим,ако не е стола ще е нещо друго..........
60.
Mentor
19.06.2014 19:19:38
2
1
Kavala se vurna.Stola ne otvarq, zna`i problema ne e reshen.
59.
stefan
19.06.2014 18:37:21
1
1
Ei Syngyrlarci SABYDETE SE az li da doida kadeto sam izvan stranata da vi vdigna na protest svalete go tozi kmet
58.
"гражданина"
19.06.2014 16:33:14
0
4
Нямам нищо против хората от Манолич,нито против турците,нито против циганите,нито против българите.Истина е,че има много злоба и алчност.Всъщност алчността е тази,която разделя хората.Нека всички ние независимо от етноса си и от социалния си и икономически статус се обединим срещу алчността и злобата!Всички сме български граждани,но преди всичко хора.
57.
селянката
19.06.2014 13:40:28
2
5
ЗЛОБА, ЗЛОБА И ПАК ЗЛОБА, алчни злобари от яд ще ви се пръснат дупетата, какво искате от хората от МАНОЛИЧ не знам. ФАКТ Е ЧЕ СА ПО-КАДЪРНИ ОТ ВАС това е!!!! Да не би вие всички да сте перфектни бе сунгурларци...ако толкова сте отворени, няма да пишете под анонимно име...я излезте на светло да видим кои сте? Не можете нали, не ви стиска? Само да се подмазвате можете, малко Ви е кмет като Кенов....
56.
мама
19.06.2014 07:22:08
4
7
Цигарения Бос Милена е злобна,проста кучкандрела
55.
пени
19.06.2014 06:22:20
1
8
трябва да смачкаме беьовете ,техните протежета и метреси
54.
пппп
19.06.2014 06:16:18
0
1
рррррррррррррррррр
53.
jgkdfkgj
17.06.2014 15:44:17
0
4
ДО 51 КОГАТО ИЗЛЕЗЕТЕ И ЗАСТАНЕТЕ С ИМЕТО СИ ТОГАВА ЩЕ ИМАТЕ ПРАВО НА КВАЛИФИКАЦИИ , АНОНИМНИ НЕ ВЪРВЯТ...
52.
от единичното към общото
17.06.2014 12:19:33
1
4
Никой тук,не споменава за правилата,на които е подчинено функционирането на това или онова.Ако упоменатите дами и разбира се,техния началник,си бяха свършили работата,нямаше да идват журналисти и да ставаме за смях.В тая община нищо не почива на нормативна база и не би трябвало да се учудваме,че държавния ни кораб потъва,ако всички работят като тях???Още по лошо е,че им плащаме заплатите,за да гяволуват.Господи,какви хора си позволил да ни управляват!
51.
анонимен
16.06.2014 23:15:28
6
6
Вижте господине не говорете глупости относно госпожа Тодорка Павлева защото не я познавате що за човек е тя.Аз работя от доста време в общината и досега не съм виждал толково амбициозен трудолюбив и находчив млад човек като нея.Не отричам че Хатидже Георгиева също е много кадърна.В цялата община те двете си знаят мястото и защо са там а тия некадърни кукли от Манолич явно те не знаят защо са там и къде се намират хора дето не знаят български мястото им е в Манолич с шалварите на тютюна или при кравите мърли.Ако всички а общината бяха като Хатидже и Дора цена нямаха да имат но уви.Така че господинчо си вземи думите назад и друг път опознай човека и тогава го нападай ясно.Относно Красимира че имала специално място в сърцето на кмета какво от това.Преди всичко да не забравяме че той е мъж и човек също има чувства като обикновените хора.А това че общинските съветници не са си свършели работата Красимира няма вина.Пак нещо не сте разбрали.Имала пищни форми ами има божа работа вие да не завиждате.То държава няма и кораба потъва ние ще спасяваме байряка.Не вярвах че Сунгурларци са толкова долно племе но се обедих.Оставете Красимира на мира нямали нещо по важно от това.Информацията че Славов зарежда ресторанта явно е много стара защото отдавна той не го зарежда отново нещо пак куца господин репортер.Много ви моля следващия път първо проверявайте информацията която получите и после пишете .Не наранявайте невинни
50.
киприян
16.06.2014 13:09:54
3
3
Няма ли кой да го обуздае тоя,алчен капиталист,който "прави помен с общинската пита?!"
49.
Гражданин
16.06.2014 11:13:20
2
5
Хубавото е единствено, че е спряно едно беззаконие! Но дали и как ще се накаже? Ще се случи ли така, че всички виновни да си понесат наказанията според личните отговорности и деяния? Защото обектът е вече спрян и реално не могат да се наложат никакви санкции. Селските пръчки ще си купят един касов апарат, ще си пооправят малко документацията и пак по селски ще продължат работа....Не трябваше така селски да се подхожда към сериозните проблеми...не става само с ядене!...затова цяла България е станала едно село...с изключение само на няколко града...Трябва и акъл!!!
48.
stefan
15.06.2014 17:26:40
4
2
ami pak glasyvaite za tozi karnobatliq 6te kaji6 4e v Syngyrlare nqma xora .Vdigaite se i go svalqite tozi BOKLYK
47.
Krasimira
13.06.2014 20:55:18
5
5
ta tozi kmet dade start na men ,bratovchetka mi.i nai veche na lelia.lelia ni go predloji
46.
m
13.06.2014 14:04:36
9
4
tazi mar6a qde naglo i govori ama tova e selska pra4ka
45.
ili
13.06.2014 13:58:39
9
4
tozi kmet da nameri rabota na xorata na nego nemy trqbva resroranti samo negovi xora rabotqt predimno cigani bravo na tozi jornalisssssss
44.
б
13.06.2014 12:33:38
8
7
Един съвет, мили съграждани: следващият път сезирайте съответните органи на реда, а не някакви сайтчета. За щото сега, колкото и да им се иска след милите покани на дамата да отидат данъчни и ХЕИ няма как да стане, ресторанта не работи
43.
жител
13.06.2014 01:16:12
7
10
Ей, хора,осъзнай те се! Общинския град Сунгурларе е по-зле от селата!Кмета прави улиците в циганската махала,а моята улица,която е почти в ценатара,е разбита! Защо,Кмете, давате храна за социално слабите,Вие мили ми Кмете,наядохте ли се вече с обществените пари,че да могат и другите? ОК, нека се хранят хората, но нека да е според законите :)
42.
Do grajdanin
12.06.2014 23:34:37
5
15
Otkoga stanahte tolkova golemi grajdani,ce obijdate na ..selski pracki...!!!!???
I imate li preki nabludeniaya varhu rabotata im v Obshtinata???!!!....ta gi obijdate....Pusta zavist......taka shte si puknete kato JABATA ot prikazkata....Yavno se opitahte i ne mojahte may da se dokopate i vie do Kenov....ta i zavijdate
41.
гражданин
12.06.2014 20:22:30
10
4
абе хора ,ДПС-Кенов фалират общината .......кораба потъва ,ние коментираме какво ще спасяваме.......В общината за последните 30-40 години кметове не са променили нищо съществено ,само козметични промени и никакъв реален напредък........
40.
Гражданин
12.06.2014 13:31:03
10
8
Подкрепям госпожата, която се изказа за качествата на селските пръчки в Общината! ..., но като няма риба и ракът е риба...та така ще бъде! Незнам по какви критерии /може би сексуални или сексапилни/ и чрез какви конкурси /може би с проба на саме/ са избрани всичките жени в тази селска вече Община! Закрийте я по-добре или я реорганизирайте, за да не се срамуват хората които са я запомнили добре работеща и с добро! А Вальо Кебапчето винаги се е въртял около далаверата с Общината и институциите , на които уж помага....Нали му е трябвало гръб през годините когато се натрупваха богатствата и той работеше нелегално?! Интересно ще стане, ако се разплете цялата кошница и се извадят на светло пикантните истории, които хората знаят, за този вече почти позабравен феодален рай! /пардон край/
39.
Киприян
12.06.2014 11:32:26
8
7
А каква ли ще е "реакцията на данъчните"?Дали и те не похапват там?
В малодушната община всичко се замита под килима.Но защо успяват метачите?
Попитайте институциите в държавата.
Реакцията вече трябваше да е налице!!!
38.
Napusnete
12.06.2014 09:28:29
7
11
Коя е тая Красимира,че гони човека от обществен обект?

Общинската собственост не е на Кенов и на Красимира, че да правят каквото искат!

Журналиста не ги пита къде се отчитат парите от оборота!

Сунгурларци са наистина жалки за една супа и една манджа се продадоха.Добре, че дойде Кенов, че да ги нахрани.
37.
жител
12.06.2014 00:26:18
7
10
Да се работи без касов апарат е напълно незаконно! Ок, социално слабите ядат безплатно! Но учители,полицаи и лекари социално слаби ли са? Спазвайте законите и няма проблеми! Кмете,купете един касов апарат и няма да ви обсъждат и да идват репортери не са чак толкова скъпи :)
36.
Кеновица
11.06.2014 19:52:37
8
12
Журналистчета, защо до преди два месеца не писахте нищо за Кенов? Защото си плащаше.То верно че е най-големия престъпник ,но и вие не сте стока.Хайде къде е ДАНС,ПРОКУРАТУРА?
35.
Бат Красьо
11.06.2014 19:41:14
12
10
Бах ти и селската пръчка,седнала на шкембе с много чесън и са мисли че е управител на ресторант в Слънчев Бряг :)
34.
Deliba6
11.06.2014 19:17:38
8
7
Хе, че вие откъде си мислите, че идва сценарият за "Столичани в повече"? От живият живот, разбира се! Докато не се грабнат сопите, в милата ни мамковина ще е така - наглеците ще крадат и плюскат за народна сметка!!!
33.
до л
11.06.2014 17:30:08
11
13
Напротив днес ресторанта работеше и раздаваха хляб и храна безплатно,вие явно не сте социално слаб и затова за вас е нямало.Да е жив и здрав Кенов ,пак ще го изберем за кмет защото само той направи нещо за нас бедните българи в Сунгурларе. Продължавай само така кмете.
32.
жител
11.06.2014 16:02:27
8
6
стига сме бягали по тъча! Красимира поне коментара да беше без правописни грешки. Срам и позор сте! Със всички обикновени хора да се работи по един начин и да се действат от държавата а такива като вас да щракат с пръсти по цял ден .. тук обучение там обучение (екскурзийки) - Франция, Италия, Англия а после няма пари е как да има! Ще тъним заради ето такива хора ама няма страшно доктора ще оправи нещата !
31.
др.Георги Кенов
11.06.2014 13:01:17
11
8
Ще си купя касов апарат и да видим тогава какво ще ми направят ще ми пръднат на оная ми работа
30.
л
11.06.2014 12:23:08
10
10
Като сте толкова отворени, защо днес не ви работи ценният ресторант? Смях. И госпожо, това там е обществена собственост, не частна и нямате право да гоните никои, било то и журналист.
29.
жител
11.06.2014 11:59:36
9
23
Аз не живея от години в Сунурларе ,но дори и малкото пъти когато си идвам съм изумена от анархията ,която цари.В общината са назначени само някакви тъпи селски курви без никаква квалификация по специалностите, а самочувствието им явно подкрепено от ЛИЧНИТЕ ИМ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С КМЕТА Е НА НИВО МИНИСТРИ. Пълен смях.
28.
Obqsnenie
11.06.2014 09:08:58
8
17
Тая защо не му каза на тоя, тука си правим каквото искаме какви данъчни .Управителя на ресторанта е по-голям от държавата.
27.
Водолаз от Винех
11.06.2014 08:59:54
9
4
Защо не закрият общината и да ги обединят с Кт. Дано се получи нещо добро. Толкова неудобно логистично средище - отиваш в Кт с влак и после се връщаш.Да не говорим за некадърност и надменност на кадрите.
П.С. Мойта свърши - напред към циганизацията.
26.
Ей
11.06.2014 08:57:46
4
13
Ей мишки!Защо притеснявате Сунгурларската кралица?
25.
:(
11.06.2014 02:16:57
8
3
KAKVATO MU DRUJKATA,TAKAV MU I KOLEKTIVA..,,AZ MOA DA SA DARJA KAKTO SI ISKAM.JALKO!
24.
kakvoto povikalo ,tova se obadilo
11.06.2014 00:05:55
8
11
Кенов и ДПС в общината +БСП.........ПАЗИ БОЖЕ ,СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА.........е това става
23.
истината
11.06.2014 00:02:43
8
16
Това ,че Валентин Славов -председател на общинската организация на БСП печели всички обществени поръчки от години е вярно ........те така са свикнали .....но ресторанта е закупен за да се хранят учениците в него ,тъй като децата на общината ядат суха храна в пенсионерския чалга клуб ........т.е. където пенсионерите се забавляват......в подкрепа да не се хранят децата ,а да стане търговско дружество гласуваха естествено общинските съветници от БСП и от ДПС ....другите бяха против ......но какво от това ,те имат мнозинство заедно с вечния общински съветник Васил Панделиев ,който също подкрепи търговското дружество ........добре ще бъде данъчните да разследват с какви оборотни пари се зареждаще и се зарежда това заведение!!!!!!!!!!!Може би лични на Кенов ,както и печалбата ще бъде лично на Кенов ,не е случайно сложена там г-жа Красимира.........тези хора не са чували за срам и етика!!!!!!!!!!
22.
A
10.06.2014 23:52:33
10
14
otkakto Kenov stana kmet na Sungurlare,samo misli ot kade i kakvo da otkradne,za da zabie o6te pove4e ob6inata.
21.
к
10.06.2014 23:45:26
7
3
Не иска да я вижда тоз телевизор
20.
с
10.06.2014 23:31:01
12
13
управниците окрадаха държавата,че защо тези хорица да са направили нещо лошо,като предлагат евтина храна на бедния народ.Крадяли от държавата, аз предпочитам те да крадат от държавата отколкото държавата чрез разни институции :данъчни и тем подобни да крадат от нас.Нима държавата не се издържа на наш гръб.От всички парички които ни смъкват ,какво стига до нас народа нищо ,всичко потъва някъде.Браво на Кенов .
19.
Аз съм си аз
10.06.2014 23:13:22
13
11
А защо госпожата не е извикала полиция?Журналиста си хапнал евтино и се представил съответно.Има и позициониране в клипа в ущърб на "интервюираните".Не ми хареса-тенденциозно е.
18.
Човекът човек
10.06.2014 23:02:23
9
11
Гонете ги до дупка такива благородници, ама така е, прекалено сме евтини! За един безплатен обяд дори и полицая си мълчи! А какво се консумира и има ли необходимите документи за произход и качество е отделен въпрос!
17.
х
10.06.2014 22:32:44
3
1
Къде е видеото дa го гледaме?
16.
Очевидеца
10.06.2014 22:26:49
10
10
Абе Красимира,стига сте се хвалили че, местното РПУ и бърза помощ
се хранят абсолютно безплатно и са яли до пръсване.
Щом не издавате касови бележки и нямате касов апарат,значи КРАДЕТЕ от държавата.
Не си плащате данъците.Ясно ли ти е сега.
Освен това кажете какви продукти взимате и колко плащате за тях.
15.
Очевидеца
10.06.2014 22:26:49
9
15
Абе Красимира,стига сте се хвалили че, местното РПУ и бърза помощ
се хранят абсолютно безплатно и са яли до пръсване.
Щом не издавате касови бележки и нямате касов апарат,значи КРАДЕТЕ от държавата.
Не си плащате данъците.Ясно ли ти е сега.
Освен това кажете какви продукти взимате и колко плащате за тях.
14.
kam q
10.06.2014 22:24:09
6
12
Bravo na Vas !!! Kenov misli za bednite v dnesno vreme.....
13.
kam q
10.06.2014 22:24:09
5
12
Bravo na Vas !!! Kenov misli za bednite v dnesno vreme.....
12.
Красимира
10.06.2014 21:26:03
23
13
Ако трябва бъдем точни господин журналист аз не съм обядвала шкембе ,а супа спанак . И ако трябва да сме още по точни аз дори не съм се представяла пред Вас.Но да правилно са Ви ориентирели, аз съм така наречената Красимира.Адали съм длъжна да ви давам обяснения и разяснения относно работата на столовата - не не мисля ,че съм длъжна .И ако това не се харесва на вас и тези които ви изпратиха ,съжелявам господине .А личния ми живот си е абсолютно и единствено сомо мой , и за пишните си форми не съм виновна аз ,физиология ,какво да се прави .
11.
q
10.06.2014 21:03:16
17
20
Ако тези които пишат тези неща бяха се поинтересували предварително за някои подробности около това заведение,щеше да е добре .Всички драсканици не отговарят на истината.Защо не попитахте в местното РПУ дали не се хранят безплатно всеки ден,защо този журналист не отиде да попита бърза помощ -дали всеки ден не се хранят абсолютно безплатно.Защо тези притеснени граждани не казаха за всички банкети и празненства на които със сигурност са присъствали и те дали не са яли до пръсване -отново абсолютно безплатно.А и самият мил журналист сам е написал ,че се предоставя храна на достъпни цени за служителите на общината, че какво му е лошото на това.Дори е за похвала, кои в днешно време господа журналисти и вечно недоволни граждани е направил нещо за Вас.Никой нали -за мен всичко това дори е похвално,трябва да има повече такива хора.И тези които са недоволни и завиждат защо досега не направиха те нещо за Сунгурларе, къде са те и сега скрити и тръпнещи от злоба и завист нещастни хорица,с ограничено мислене и виждания за живота.Докато мили ми Сунгурларци разсъждавате така ще си останете тънещи в мизерия и оградени с глупоста си .Поне не пречете на хората които правят добро ,злобейте някъде другаде.
10.
учтивата жена
10.06.2014 20:36:36
18
16
мили господин колев,явно пишете за това което ви плащат сега плюете общината и нейните служители и управници хайде да се върнем малко назад във времето когато изнудвахте буквално кмета да ви плаща за да пишете хвалебствия тогава много ви харесваше Сунгурларе сега изведнъж вече не ви харесва .Така за съжаление жалки сте ,дори незнам дали сте журналист но явно много филми сте гледали драги ми господине .Когато на вас ви платиха за този репортаж така наречените съвестни граждани оплакали се от безредието в общината вие къде ще декларирате тези пари .Вие издадохте ли им касова бележка или може фактура дори .Сунгурларци се знае от време оно че са доста `будни и съвестни граждани`,дори и граждани ще оставя в кавичките ,защото те са си селяни.И ще ви помоля господине първо да си проверявате информацията и тогава до драскате вашите небивалици.
9.
ivan
10.06.2014 20:18:48
10
16
jurnalista e mnogo po prost, tazi mi stana simpatichna jenata.
8.
kur4o
10.06.2014 20:12:39
3
3
Stara rabota
7.
.
10.06.2014 20:10:00
6
6
ей , за това им викат пацулани на тия
6.
Plamen
10.06.2014 19:34:58
7
4
Nakraia mazna muha oblizva plasmasova chasha! Mashalaaaaaa
5.
бургазлия
10.06.2014 19:06:36
11
10
Това е комуниста, преди 1989 година цяла България беше така. Гласувайте на изборите - срамота е!
4.
иво
10.06.2014 18:43:22
8
15
Хей,тя жената толкова учтиво ви се МОЛИИИ И МОЛИИИИ.Окажете и честа де,не Вие срам данъчни,какво спите?За други честни хора няма прощка и ги проверявате редовно,а тия бардаци тънат в невидение и пълна мъгла.
3.
tince
10.06.2014 18:38:25
10
13
Браво на журналистите!
Още утре тази новина "ще гръмне", та свят ще им се завие на някои...!
Веднага ми идва на ум един цитат на прозорливия Б.Б., който каза пред медиите, че няма нужда от разследващи и данъчни в тая държава, защото журналистите прекрасно ги заменят!
2.
goghu
10.06.2014 18:21:08
9
22
Машалла.Не ви ли стига да ви клати всеки ,който от където се пръкне. Аз искам да живея в нормална държава.Давам работа на 15 човека ,плащам данъци ,а на където и да погледна само държавни служители ,по села и градове ,които крадът ли крадът !!!!!!!
1.
67
10.06.2014 18:13:30
10
16
Те мноог учтиви тия хора от персонала!''Моля ВИ се,та моля Ви се''Ами,откликнте им,пратете им ХЕЙ,да тичат и данъчните!Как може такова нещо,нали законите са всички!До кога ще се късат и връчват тия хвърчащи листчета с сметките,и няма да се издават касови бонове??ААААААААААА,срамоте Господа данъчни,тичайте веднага.Тая Мадама да лапа хляба по -внимателно и да сърба чорбата,че се опасявам че ще се задави и може да пукне там.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори