×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: ДПС са шампионът по купуване на гласове на тези избори, Лютви Местан е за затвора


Валери Симеонов: ДПС са шампионът по купуване на гласове на тези избори, Лютви Местан е за затвора
БСП станаха синоним на ракета-носител на ДПС и това ги унищожи в техния мандат, категоричен е съпредседателят на НФСБ
01 Юни 2014, Неделя, 14:47 ч.

От НФСБ сме неудовлетворени от резултатите си и поемаме вината си, че нашите хора не излязоха да гласуват, каза той


На тези избори имаше тържество на купуването и продаването на гласове, а шампион този път беше ДПС, заяви в предаването на Нова телевизия „Всяка неделя” съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов.

Според Симеонов, председателят на ДПС Лютви Местан е за затвора. „Гласуването в голяма степен е предопределено от паричните знаци и това го доказа ДПС, които губят 3 000 гласа в Кърджали, а в Бургас – печелят 3 000. Това стана благодарение на с. Звездец, където една тумба цигани цял ден беше на площада. ДПС губи подкрепа в традиционните си крепости, където живее турско население, включително и в с. Рибново има спад с 12% на подкрепата към партията. С 10 млн. лв. обаче можеш да си купиш всеки избори, купуваш 200 000 гласа спокойно. Тези пари за ДПС са нищо, както и за някоя банка“, намекна Симеонов по повод новите политически субекти. На всеки плакат трябва да пише „Купуването и продаването на гласове е задължително“, ако искате да спечелите“, каза още той.

Според него, в международен мащаб евроскептиците намериха своето място. „От НФСБ сме изключително неудовлетворени от резултата и поемаме вината си. В национален мащаб се вижда, че резултатите на НФСБ не са толкова лоши, спрямо останалите партии“, каза съпредседателят на НФСБ. Чак сега си дадохме сметка за това какво е най-естественото поведение на един евроскептик – да не гласува. Голяма част от последователите на НФСБ не гласуваха, не успяхме да ги убедим, смята Симеонов.

Победилият Станишев Момчил Неков или станалият известен като „Любимец 15“ (по аналогия с класиката на старото българско кино „Любимец 13“, б. р.), Валери Симеонов определи като „някакво чалгарче и невзрачно момченце, на което сега Бойко се опитва да прехвърля някакви качества, нали е играч.“

Благодарение на тези избори от НФСБ имаме над 300 организации и много здрава мрежа, с която отсега се подготвяме за следващите местни избори, каза Симеонов.

Според него, преди приемането на България в Европейския съюз е трябвало да има референдум, иначе има само имитация на демокрация в България. "Човек или трябва да има принципи, или да не се захваща с политика. "Атака" вече отиде в мръсния канал, така че единственият й шанс е да увеличи живота на този парламент. Не слушайте какво приказва Волен, трябва да видите откъде идват парите, кой му плаща", каза още Валери Симеонов.

Тези избори не могат да повлияят юридически на този парламент, защото изборите са на 4 години, продължи той. Симеонов смята, че тази коалиция няма да се реши на подобен ход, защото нито една партия от подкрепящите правителството няма полза от нови избори. БСП станаха синоним на ракета-носител на ДПС и това ги унищожи в техния мандат, заяви Валери Симеонов. „Като истински патриот, аз не съм за това България да се хвърля през 2-3 месеца в нови избори. Да се върне времето на Бойко Борисов не е по-добро за България, пак ли Дянков, пак ли Анна-Мария от кръстовището“, попита риторично накрая съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов.

В категории: Евроизбори 2014


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Иван
01.06.2014 22:22:34
2
6
Както се вижда от последните избори, простите и ограничени хора в България намаляват. Така всичките помияри, които се опитват на етническа и верска основа да извлекат дивиденти ще се хванат за гъза!Сега е наред народа да настоява за пълна отмяна на субсидиите на пол. партии и тогава да видим какъв ще го гризат.
12.
Истината за Украйна
01.06.2014 21:59:48
0
1
http://vesti.ua/donbass/54561-bez-vody-krova-i-nadezhdy

Солдаты украинской армии рассказали о "скотских условиях" и обмане
Как живут бойцы 51-й механизированной бригады, понесшей потери под Волновахой. Репортаж журналиста Геннадия Волкова
11.
ВАЛЕРИ
01.06.2014 21:01:21
8
2
ВАЛЕРИИИИИ НЕ СИ ДАВАЙ ПАРИТЕ ПО БОЛНИТЕ СИ АМБИЦИЙ ДА СТАВАШ ПОЛИТИК-ХОРАТА НЕ ТЕ ИСКАТ-ХОРАТА СА ПРОСТИ ХАРЕСВАТ МАЗНИТЕ МОШЕНИЦИТЕ-ТИ НЕ СЕ МАЗНИШ И ДА ИСКАШ НЕМОЖЕШ ЗАТОВА -НЕ СИ ДАВАЙ ПАРИТЕ ЗА ПОЛИТИКА А САМО ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ!!1-ТАКА НАРОДА ЩЕ ТЕ ПОМНИ!!!!!!!!!!1
10.
Анонимен
01.06.2014 20:09:57
2
9
Големият "приятел" на НФСБ Фараж плюе срещу българи и румънци, но СКАТ ни убеждава, че не бил казал нищо против нас. Не може да вярвате само на това, което говори пред камерите на вашата телевизия - прочетете малко в британските медии за изцепките на ЮКИП. Как така Фараж назначава жена си на издръжка на ЕС като своя лична асистентка, а плюе срещу същия този ЕС и разходите за бюрокрация?! Изглежда и той не е много по-различен от Волен, стане ли въпрос за лични облаги. Освен това, може Симеонов и Хаджиев да са честни и добронамерени, но за да бъде една партия истински демократична, не трябва да има незаменими лидери (примерите са много - НДСВ, ГЕРБ, ДСБ, България на гражданите). Има също риск хората около тях, които са зависими като служители на СКАТ просто да се държат угоднически към ръководителите на НФСБ заради личен интерес и кариеризъм. С такива хора и прийоми трудно се печели доверието на избирателите. Не може да има само една гледна точка в партията и който не е съгласен, да бъде обявяван за неистински или псевдопатриот. Една партия трябва да приобщава хората, да стимулира изразяването на различни гледни точки, да търси диалог и да внимава с какви хора се асоциира. Има неща, за които НФСБ бърка и не трябва да се демонстрира усещане за непогрешимост.
9.
dp
01.06.2014 19:47:31
2
9
"Великите политици" от ДПС вече 24 г. ползуват елементарна стратегия насочена изцяло към участие във властта чрез етнически вот. Това участие им дава възможност да изсмукват паричен ресурс от работещите и да го насочват предимно към циганските гета.
Можем да се справим с тях само когато на турско-циганския етнически вот противопоставим български такъв.
Достатъчно е ДПС да е извън властта 2 мандата и през това време управляващите да решат поне част от проблемите в гетата и смесените региони. Това ще е и края на тази партия.
8.
........
01.06.2014 19:10:27
11
6
Циганите били подкупени.Какво те засягат те.След като ги унижаваш , оплюваш да не би очакваш цигански глас.Щом като еди жиганин не е важен за теб и гласът му не трябва да е важен !!!!!!!
7.
DPS
01.06.2014 18:16:12
11
3
OKO NE E DPS BILGARITE SAM NEMOGAT DA YPRAVLAVAT
6.
стоян
01.06.2014 18:12:14
3
14
Много добре се представи Валери днес при Кеворк.Всичко,което говори е вярно.Аз бях наблюдател в Несебър.Там НФСБ е трета по гласове.В града нямаше копуване на гласове,но в селата Гильовца,Оризаре,Тънково циганите бяха купени.
5.
МАРИЯ
01.06.2014 17:37:58
9
18
ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН!1 ТОВА Е АНТИ БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ,КОЯТО УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ!!БРАВО НА ВАЛЕРИ!! НФСБ-И ТВ''СКАТ''-РАБОТЯТ С ГРИЖА И БОЛКА ЗА БЪЛГАРИЯ!!ТРЯБВА ОБЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ,КОИТО МИЛЕЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ДПС И АТАКА!!!!
4.
fen
01.06.2014 16:58:11
19
19
Вие платените тролове да млъквате. НФСБ е единствената реална алтернатива в момента. Лошо е че хората не гласуват. А според мен от Бойко насам Българите НЯМАТ извинение за това че са пасивни.
3.
бирхан
01.06.2014 16:50:55
11
12
2.7 % ВСЕКИ БИ СЕ СКРИЛ В ДУПКАТА
2.
Избор
01.06.2014 16:44:00
14
16
Тоя измамник изпълзя пак от дупката в която се беше наврял след изборната си "победа"! Ами като беше с Атака и имахте хора в Парламента защо не предприехте промени в изборния закон?
"Право на глас имат САМО избиратели с МИНИМУМ средно образование!"
Ама така ви отърва на всички партии, иначе досега да сте издухани всички!
Да е*а и боклуците ви...
1.
Tarev
01.06.2014 16:42:23
8
16
Izkazvane na poluinteligent.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Поста за трети път ще заеме Мария Нейкова БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите Паруш Парушев е фаворит за нов общински председател, но има и други кандидати Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Операторът на летище "Щръклево" вече прави проби за "засяване" на облаци Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Хората в този формат са доказали през годините, че могат да отстояват интереси, обяви Михаил Миков
Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори