×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов, ГЕРБ: В сряда разпускане на Народното събрание, служебен кабинет и незабавни предсрочни избори (ОБНОВЕНА)


Бойко Борисов, ГЕРБ: В сряда разпускане на Народното събрание, служебен кабинет и незабавни предсрочни избори (ОБНОВЕНА)
В най-големите градове – над 90 на брой, където ГЕРБ има успешни кметове – побеждава категорично, заяви Борисов. Един от тези градове е Бургас, където ГЕРБ води двойно над БСП
Тема в развитие
Могъщата БСП сама предаде на ДПС Бургаска област, сега се сгуши на утешителното трето място Бойко Борисов, ГЕРБ: В сряда разпускане на Народното събрание, служебен кабинет и незабавни предсрочни избори (ОБНОВЕНА) Димитър Бойчев, ГЕРБ: Победихме, защото сме отбор, който е срещу компроматните войни и празните обещания Станишев събира най-близките си, решава за оставка до дни, чувства се предаден от Доган Окончателно: ГЕРБ смаза БСП в Бургас, ДПС - втора политическа сила Победите на ГЕРБ на избори няма да са вечни, уверен съм При обработени 86% от протоколите в РИК-Бургас: ГЕРБ води двойно срещу БСП в региона При обработени 60,73% от секционните протоколи в Бургаска област: ГЕРБ-40,140%, БСП-15,529%, ДПС-11,9% Бунт на членове на СИК пред зала „Бойчо Брънзов” в Бургас РИК-Бургас обработи 15,1% от протоколите: ГЕРБ с пълно надмощие – 45,1% срещу 15,48% за БСП, трети са НФСБ -8,8% Лютви Местан готов да свика ЦС на ДПС за отношението към кабинета Орешарски, Делян Пеевски се отказа от ЕП Развяха изборни протоколи на тротоара пред зала „Бойчо Брънзов” в Бургас ГЕРБ повежда двойно срещу БСП в Бургас Депутатът Атанас Зафиров, БСП: България има нужда от ляво управление, днес видях страх в очите на хората Еуфория пред офиса на ГЕРБ в Бургас, заради победата на изборите за ЕП Вижте кои кандидати влизат в Европарламента Евгений Мосинов, БСП: Не е приятно да си втори, когато си искал да си първи Към 17 часа: избирателната активност в Бургаска област е 27,88, най-слаба е в Средец Заради изборите се въвежда временна организация на движението край спортна зала "Бойчо Брънзов" Николай Тишев, БСП: България трябва да върви по пътя на високите доходи и пенсии Избирателната активност в Бургаска област е 18,86%, а подадените жалби са 21 Атанас Зафиров, БСП: Избрах справедлива България и социална Европа ДПС причаквали избиратели в бургаския кв. Победа, да им кажат за кого да гласуват БСП: Община Бургас разнася със служебни коли храна и вода на членовете на ГЕРБ в Сарафово и ж.к. Меден рудник ЦИК отчете най-високата избирателна активност в Бургас Жестоки манипулации на изборите по различните сайтове Валери Симеонов: Гласувах България да бъде равна с останалите европейски народи, както е казал Васил Левски Кметът на Бургас Димитър Николов: Гласувах за повече перспективи пред бургазлии Слаба е избирателната активност, застъпниците в Бургас са в пъти по-малко от миналия вот Зам. председателят на ОбС в Айтос е отстранена като шеф на секция, 3 жалби са постъпили в РИК ГЕРБ-Бургас: БСП направи зам.-председателят на ОбС-Айтос шеф на избирателна секция
виж още
скрий
26 Май 2014, Понеделник, 15:16 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Авторът

Истински се моля да останеш, Серж, и никога да не ми доставиш удоволствието да си отидеш - докато си на този пост, спокоен съм за ГЕРБ, каза Борисов


По-голяма и размазваща победа срещу социалистите няма - и в Европа, и в България. Би трябвало вече да са си подали оставката, как Орешарски днес ще отиде на работа? Какво трябва да се случи, за да признаете, че не сте за тези места - Орешарски и компания сте седнали на чужди места, не сте за там!
В сряда трябва да има последно заседание и този парламент да бъде разпуснат, заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференцията на партията-победител на евроизбори 2014.

В чужбина БСП е пета сила, пета сила в Европа. Става безпощадно ясно, че Станишев и БСП прогониха българите от България и 40% от тях гласуват за ГЕРБ и искат да се върнат. Става ясно кой ги е прокудил, добави Борисов.

„Бяхме обвинени в доста неща – че не сме водили активна кампания, например. Искам да кажа на Станишев, че да платиш смешни клипове и да ги въртиш по телевизията от сутрин до вечер – не е кампания. Ние сме обиколили всички населени места и е безспорен фактът, че най-големите градове – над 90 на брой, където ГЕРБ има успешни кметове – побеждава категорично“, каза Борисов.

„Поздравявам Реформаторския блок, които бяха подложени на огромен натиск. Ние сме големи и натискът не ни пречи, но те са нова формация и бяха размазвани от сутрин до вечер“, добави той.

С кои очи Мишо Миков и Мая Манолова ще ни напътстват и ще ни размахват пръст от трибуната, попита Борисов.

„Утре в Брюксел ще предложа на колегите да имаме зам.-председателско място, тъй като ние сме партията-герой на тези европейски избори – разгромила лидера на ПЕС Сергей Станишев. Истински се моля да останеш, Серж, и никога да не ми доставиш това удоволствие да си отидеш, защото докато си на този пост, аз съм спокоен за ГЕРБ“, заяви Борисов.  „Честно е след този погром срещу „Атака“ Волен Сидеров да напусне парламента и да спре да дава подкрепа на БСП и ДПС. Честно е Сергей Станишев да не се прави на управляващ и да подаде оставка“, добави председателят на ГЕРБ. Кабинетът „Орешарски“ няма бъдеще, той е минало, каза Борисов.

„Десетки европейци ми честитиха категоричната победа над лидера на ПЕС. Денят „Х“ е в сряда, а ключът го държи „Атака“, каза Борисов.

„Ако искахме коалиция с ДПС, ние и сега щяхме да сме в коалиция и щяхме да управляваме. ГЕРБ спечели парламентарните избори и след като не намери подходящ партньор, върнах мандата. Този въпрос към нас е лошо възпитание. Всеки ден, крепейки кабинета „Орешарски“, ДПС полита заедно с БСП в пропастта“, каза още Бойко Борисов.

„Незабавно предсрочни избори, в сряда разпускане на Народното събрание и сформиране на служебен кабинет. Готов съм да се консултирам на тази тема. След като има разпуснато Народно събрание – предсрочни избори. Да си направят изводите – тези партии нямат право да управляват. Вече втори път ГЕРБ е първа сила и те управляват – това е в повече на народа. Ако тези избори са предсрочни – нашите резултати ще станат още по-големи“, бе категоричен Бойко Борисов.

Купили няколко депутати и били ни унищожили, каза Борисов. Знамената им са сини – идеите им – червени, очакваме да се определят, добави лидерът на ГЕРБ по повод новия политически играч - „България без цензура“.

„Разчитам на чувството за самосъхранение на ДПС. Министърката на екологията дезертира и отиде в Брюксел, а тази седмица ще спрат оперативна програма „Околна среда“. Всеки ден оставане на ДПС във властта, означава сатанизация впоследствие“, смята Борисов.

Бих седнал със Станишев, за да го питам: „Докога ще стоиш и ще съсипваш държавата си“, продължи той. „А ДПС да си отговаря за себе си, за всеки ден подкрепа на Орешарски, на този бивш премиер, който е в тотална изолация. Разчитам на чувството за самосъхранение на ДПС“, повтори Борисов.

Правителството управлява съвършено нелегитимно и най-добрият изход е веднага да вземат решение да подадат оставка. Това е най-добре за всички, заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ за европейски избори 2014 г. Томислав Дончев.


„Който подценява интелигентността на избирателя и го прави на глупав – лъже себе си. Бобов дол е малка част от цялата действителност. Има райони на България, в които властва страхът и те определено не са в Европа. На фона на кампания, в която нямаше никакъв дебат, ние направихме единственото възможно – срещнахме се с десетки хиляди българи“, каза още Дончев. Горд съм, че въпреки системните опити да бъдем унищожени, ние станахме по-силни, каза още той.

Твърдо имаме с 1 евродепутат повече, надявам се ГЕРБ да има 7 евродепутати. Надявам се и с резултата на Реформаторския блок опровергаваме механичния сбор на управляващите от БСП и ДПС и „Атака“, които не намират представителство в ЕП, заяви председателят на Предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Много е важно да се има предвид как е разпределен изборът между етносите. Благодаря на българските мюсюлмани, че дадоха подкрепата си за ГЕРБ. ГЕРБ е единствената алтернатива за българските мюсюлмани, освен ДПС“, каза Цветанов.

„Понасяме сериозно поражение в ромския етнос, тук безспорен фаворит е ДПС, които имат 44% от ромския вот. Може би социалната политика на БСП и ДПС в ромските махали очертава интеграция за тях“, добави той.

Има равномерно разпределение на подкрепата за ГЕРБ, като тя е най-осезаема в София – 36,4% за ГЕРБ и 14,4% за БСП, каза още Цветанов. За нас е впечатляваща и подкрепата от българите в чужбина – 38,4% от избирателите в чужбина са гласували за ГЕРБ, подчерта той.

В категории: Евроизбори 2014


24
Коментара по темата
24.
Е, няма оправия.
26.05.2014 19:13:16
0
7
Gлупендер - Бойко!
23.
do bsp
26.05.2014 18:49:23
5
1
СБОГОМ.МРЪСНИЦИ
22.
klkl
26.05.2014 17:26:53
2
10
taka 6te e tq lo6iq matrial pak glasuva za tikvata
21.
Брат Му на Винету
26.05.2014 17:03:56
2
8
уважаеми български избиратели заслужавате си мизерният животец НАПЪЛНО
20.
trapera
26.05.2014 16:39:22
0
6
Всеки един от 766-те членове на Европарламента завърша мандата си като милионер, или казано по-точно с около 1,1 млн. евро, в които са включени и различните добавки, полагащи се на депутатите в Брюксел и Страсбург.
По време на петгодишния си мандат те се грижат за най-различни неща – от отмяната на класическите електрически крушки през нормирането на кривината на краставиците, та до каничките за зехтин в заведенията за обществено хранене, гласи саркастичният коментар на „Preisvergleich.de“.
Порталът за информация на потребителите, който сравнява цените на стоки, горива и финансови услуги, представя резултатите от свое проучване, посветено на депутатските заплати и бонуси. От него излиза, че от 2009 насам евродепутатите получават единно заплащане, което далеч надхвърля това на обикновения гражданин на Европейския съюз.
Средното месечно възнаграждение на един евродепутат е 17 827 евро, т.е. годишно му се събират 213 924 евро. Тази сума се попълва от различни пера – дневни, командировъчни и т.н.
Членовете на Европейския парламент имат и правото на до 21 209 евро месечни разходи за поддръжката на офис и персонал, което прави по 254 508 евро годишно.
Но не е само това: разликата между доходите на народните представители и обикновените граждани става все по-голяма.
Данните от проучването сочат, че годишният доход на евродепутатите е с 878% повече от този на средностатистическия гражданин на 28-те държави-членки на Общността. Ето и един конкретен пример – евродепутатите на Франция печелят междувременно 740% повече от обикновените французи.
Но шампиони в това отношение са българските евродепутати в Страсбург и Брюксел: техният доход надвишава с 2051 процента доходите на сънародниците им в България. Порталът е изчислил и друго – че доходите на парламентаристите в София са едва с 6% над средните за страната.
„Наличието на подобни гигантски различия е крайно несправедливо, коментира сайтът „Netztrends.de“, защото води до критичната ситуация, в която един евродепутат има възможност да си „купи“ преизбирането за Брюксел.
С помощта на толкова огромни парични суми, евродепутатите от най-бедните страни като България и Румъния могат да си позволят много скъпи рекламни кампании, каквито не са по джоба на останалите им вътрешнополитически конкуренти.
По този начин ЕС ликвидира демократичния принцип за равнопоставеността по доста срамен и нагъл начин“.
За сумата от близо един милион евро, която взима един евродепутат след петгодишен мандат в Брюксел, средните граждани на ЕС би трябвало да работят 55 години.
Един българин обаче би трябвало да работи поне 108 години, за да изкара същата сума, тъй като средната годишна заплата в страната е към 9 948 евро, сочат изчисленията на Preisvergleich.de. Впрочем – големи разлики могат да се открият и в други държави.
Така например един поляк би трябвало да работи 78 години за такова заплащане, един италианец – 45 години, един среден германец – 39 години, а един люксембургчанин – „само“ 24 години.
Големи разлики има обаче и в приноса на отделните държави към общия европейски бюджет. Известно е, че Германия плаща най-много: близо 20 процента от средствата или почти 21 милиарда евро годишно. Следват Франция /със 17,6 на сто/, Италия /13,2/ и Великобритания /11,7/.
Именно от тези четири държави се събират общо 62,6 процента от постъпленията в европейския бюджет, а останалите 37,4 на сто се разпределят между останалите 23 членки на европейската общност.
19.
Оля
26.05.2014 16:34:22
2
11
Айде стига с тея предсрочни избори, не може нон-стоп да се гласува ново правителство. Само да се харчат едни пари.
18.
Gocho
26.05.2014 16:14:42
0
1
http://3.bp.blogspot.com/-mzBkavXJHDA/U4K-Oq8gWDI/AAAAAAAASZo/q0--Mlqc-Cc/s1600/caput.jpg
17.
Флагман ... ???!
26.05.2014 16:12:40
0
6
Валидна ли е бюлетината, ако след Х има още 2 букви?
16.
СОРОС
26.05.2014 16:08:16
0
5
ПОНЯКОГА МНОГОТО ПАРИ НА СОРОС , ЗАМЪГЛЯВАТ СЪЗНАНИЕТО, И АЛЧНОСТА ЗА ВЛАСТ СТАВА НЕУДЪРЖИМА, ЧОВЕК ТРЯБВА ЗА МИНУТА ДА СЕ УСАМОТИ И ДА ПОМИСЛИ КЪДЕ ПО ТОЧНО МОЖЕ ДА СИ ЗАВРЕ ТАЗИ ВЛАСТ И ПАРИ, АКО Я ПОГЪЛНЕ ЦЯЛАТА И ВСИЧКИТЕ ПАРИ НА СВЕТА , ДАЛИ СЛЕД ТОВА ЩЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТЗАД ИЛИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ В НЕГО И В ЕДИН ХУБАВ МОМЕНТ ЩЕ МУ ГРЪМНЕ НАДУТИЯ ШКЕМБАК, ЧОВЕК ТРЯБВА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА СЕ ВГЛЕДА В ОГЛЕДАЛОТО И ДА ПОМИСЛИ АКЪЛА ДАЛИ МУ СЪОТВЕТСВА НА ФИЗИОНОМИЯТА, ДА ОСТАВИ ЦЕЛИЯ ХАОС ОКОЛО СЕБЕСИ , И ДА ОСТАВИ ПРОБЛЕМИТЕ ДА СЕ БЛЪСКАТ КАТО ПИПЕРУДИ В СТЪКЛО, ТОЕСТ В НЕГОВАТА СИЛНА АУРА, А ТО ХОРОТО НА ИДИОТИТЕ У НАС И ПО СВЕТА НИКОГА НЯМА ДА СПРЕ................... ХЕМИНГУEЙ
15.
trapera
26.05.2014 15:59:03
0
8
Изборите на нашето недоволство. Когато всички крещят – ти трябва да мълчиш.

Мълчаливо трябва да кажем, че това бяха избори, от които никой няма да е доволен. От победилите няма да сме доволни, от падналите няма да сме доволни, дори от липсата на националистите няма да сме доволни. Особено недоволни няма да сме от новия балансьор. А пък сме ужасно недоволни, че старите десни вкараха цял човек.

Ние така се научихме – става, каквото става – айде всички на недоволството. Господ да слезе на земята – всички ще сме недоволни, защото ни е събудил. Или не е добре облечен.

Пиша тия редове, за да питам – българите са недоволни и не гласуваха. Турците и циганите, обаче, гласуваха най-чинно и дисциплинирано. Те доволни ли са? В друга държава ли живеят или невидимо благоденстват в съседния двор?

Аз не гласувах с ясното съзнание, че не мога да избирам между нещо като десен шериат и лява светска диктатура. Стари комунисти и ченгета-лайт. Но днес се замислям – някой у нас живее добре, знае какво иска и гласува, така щото да се изравни даже с комунистите. Пак ще ви посоча парадокса – българите, дори старите комунисти, не пожелаха да гласуват, но турците и циганите го направиха. Защо?

Защото се мразим. През последните години политиците съсипаха мозъка на тази нация. Недоволството и омразата са общият гювеч, в който ни се даде да живеем. Гювечът на омразата и непродуктивния разговор, на псувнята и нарисувания кур на бюлетината, под който пише „за всички“.

Подивя народът. Разсъхна се нацията. Вече всеки, който иска да работим заедно за някаква цел, ще изглежда смешен, жалък и излишен. Всяка алтернатива ще ни се струва платена, задкулисна, неистинска, проклета. Живеем на принципа, че всичко е счупено и всичко е купено.

А журналистиката – леле, майка – това вече е професия, в която трябва да гониш някого по стълбите и да го псуваш. Наказателни отряди с микрофони. Така се почва. Ремонтирайте стадионите, за да има къде да се раздава справедливост.

В тази ситуация най-страшната новина е: никой няма да ви свърши работа. Никой. Ще правим един и същи репортажи. Доживот. Аз си правя един репортаж вече двадесет години – репортажът е от село Мечка – там циганите се женят и не знаят, че има избори, а една бабичка подпира вратата си с тръба опипом. При последния обир в къщата й бабичката е ослепяла с едното око. Е, мама му да еба – това ли ще правя цял живот? Точно този репортаж???

Бяс. Приличаме на хора, които са болни от политически бяс. И всеки, който вика „успокойте се малко…“, ще бъде ухапан пръв.
Затова, когато всички крещят – ти трябва да си мълчиш. Историята се пише, не се говори.
14.
Разбивка на изборите
26.05.2014 15:40:28
0
9
1. Избирателите на коалиция за българия не излязоха всички!
2.Герб изкараха максимума гласове !!!!!
3.ДПС като бройка са си същите с 40% купени гласове!
4. ББЦ пробиха с плащане на 70% от гласовете си!

Ако има предсрочни избори резултатите ще са други .Герб ще са пак първи,коалиция за българия втори,ДПС трети и може би още 3 до 4 партии с по 10 народни представители!!! Герб пак няма да може да управлява дори и с другите 30 , 40 гласа!! Ще трябва да се коалира с БСП или ДПС ! да ни е честито и дано политическите инджинери :) измислят нещо по качествено от ББЦ !!!
13.
............
26.05.2014 14:48:18
5
11
Абе, мутро тъпа, ти не можеш ли да смяташ, че при едни такива резултати и конфигурация при парламентарни избори пак ще духаш?! Или да ни харчиш парите за лудо само!
12.
.......
26.05.2014 14:33:24
6
11
Стига вече с тези циркове.Всяка година предсрочни избори ще правим.Какво стана Бойко Борисов подаде оставка и айде предсрочни избори.Похарчени милиони за тях . Сега пак какво искате пак предсрочни избори и пак безразборно пръскане на милиони.Е какво ще стане , Пламен Орешарски ще подаде оставка , ще дойдат други , но винаго ще има недоволни , ще мине месец , два и пак ще реват за оставки и колелото ще се върти.Закакво ги избираме за да си правят циркове там в парламента ли ? Кога едно правителство ще бъде оставено намира да седне и да помисли малко за страната ни ?
11.
baihui
26.05.2014 14:28:54
9
15
Да не спечели парламентарни избори бе,мутро проста!
10.
baihui
26.05.2014 14:28:53
8
17
Да не спечели парламентарни избори бе,мутро проста!
9.
жоро
26.05.2014 14:20:43
10
12
БСП-ДПС-ББЦ имат 10 депутата! ГЕРБ само 6 ? За каква победа става въпрос?
8.
.
26.05.2014 14:07:10
7
8
Много дати и безумия ще трябва да учи детето ми по История някой ден.
Май ще заложа на обучение в чужбина поне нещо свястно да знае. Тея клоуни ..
7.
Kamelia
26.05.2014 14:04:31
8
9
Mnogo pari se razdadoxa pone v komluka zaxlebix me bravo GERB na drgite izbori pak da dadete i pak sme za vas
6.
ПОБЕДИТЕЛ
26.05.2014 13:42:20
9
11
ВСИЧКИ ЗАГУБИЛИ ДА ЗАМЪЛЧАТ, ДА НЕ ТЪРСЯТ ПО ВОЛА ТЕЛЕ НЯМА ДА ГО НАМЕРЯТ, НАЙ-ВЕЧЕ ТЕЗИ ОТ БСП И НФСБ!!!!
ПП ГЕРБ 34.444%
ДПС - Движение за права и свободи 19.941%
КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ 15.739%
ПП НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ(ПП НФСБ) 8.047%
5.
ПОБЕДИТЕЛ
26.05.2014 13:42:20
8
8
ВСИЧКИ ЗАГУБИЛИ ДА ЗАМЪЛЧАТ, ДА НЕ ТЪРСЯТ ПО ВОЛА ТЕЛЕ НЯМА ДА ГО НАМЕРЯТ, НАЙ-ВЕЧЕ ТЕЗИ ОТ БСП И НФСБ!!!!
ПП ГЕРБ 34.444%
ДПС - Движение за права и свободи 19.941%
КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ 15.739%
ПП НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ(ПП НФСБ) 8.047%
4.
пин
26.05.2014 13:42:18
4
7
„Десетки европейци ми честитиха категоричната победа над лидера на ПЕС. Денят „Х“ е в сряда, а ключът го държи „Атака“, каза Борисов.

на какъв език питам само се разбрахте :)))))))))),но това което казва е реално,друг е въпрос как отдалеч започва да се четка на дпс,дано не иска негласна или било то гласна подкрепата им,успех желая!
3.
пин
26.05.2014 13:42:18
4
6
„Десетки европейци ми честитиха категоричната победа над лидера на ПЕС. Денят „Х“ е в сряда, а ключът го държи „Атака“, каза Борисов.

на какъв език питам само се разбрахте :)))))))))),но това което казва е реално,друг е въпрос как отдалеч започва да се четка на дпс,дано не иска негласна или било то гласна подкрепата им,успех желая!
2.
Smith
26.05.2014 13:21:45
14
18
Лошо представяне на ГЕРБ в Бургас - във Варна, Пловдив и София победата им е по-убедителна. И това при положение, че за първи път при ГЕРБ в Бургас се изсипаха значително количество пари и градът започна да се развива.
Да не забравяме обаче, че за разлика от гореизброените, тук все още живеят значително количество селяндури, които са си закърмени с комунизма.
Все пак -БРАВО НА ВСИЧКИ МИСЛЕЩИ ХОРА, които изритаха тази долнопробна позитанска пасмина от властта!
1.
пен
26.05.2014 12:37:02
5
5
Чакайте бе , още не е свършила пресконференцията. Може да оплюе НФСБ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори