×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Забраняват паленето на огън в Гърция
  • Баба хвърли през терасата торба с близо 50 бона на ало измамник
  • Гешев иска очна ставка с Борисов за атентата срещу него
  • Започна регистрацията в ЦИК на партии и коалиции за вота през юни
  • Алла Пугачова празнува рождения си ден в бункер в Израел
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ноември 2013 г.: Зверско убийство, потресаващо самоубийство и оргии с гумени пениси разтърсиха ж.к. Меден рудник


Ноември 2013 г.: Зверско убийство, потресаващо самоубийство и оргии с гумени пениси разтърсиха ж.к. Меден рудник
Флагман единствен ви показа снимката на свирепия убиец - 36-годишния Даниел Димитров /вляво/ от ж.к. „Меден рудник”, който преби до смърт съсед-пенсионер и изтезава свой приятел – Цветан Баев. Съседи смятат, той пак ще отърве затвора и ще ги избие
Тема в развитие
виж още
скрий
11 Януари 2014, Събота, 10:54 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА Снимки Архив

Многолюдният бургаски комплекс бе дежурен в полицейската хроника. Луд преби до смърт съседа си, отчаян моряк се разпори с нож

Ноември започна с мощен пожар в кафе клуба в рибарското селище Ченгене скеле  край Бургас. Имотът бе изпепелен на 2.11.2013 г. Огънят тръгна от кухненското помещение и за минути обхвана цялото заведение. В момента на инцидента то бе пълно, но всички бързо се евакуираха и кой с каквото може, се е опитва да загаси огъня.

На 4-ти ноември на 62-годишна възраст, след кратко боледуване, почина известният бизнесмен Младен Мутафчийски. Той бе собственик на един от най-луксозните и престижни хотелски комплекси в Слънчев бряг „Хелена ризортс", както и дългогодишен шеф на акционерното дружество в курорта. След смъртта му се заговори, че фирмите на ексцентричния милионер ще се управляват от Асен Мичковски, негов близък партньор и приятел.

На същия ден жестоко самоубийство потресе бургаския комплекс „Меден рудник”. Морякът Димитър Данабашев сложи край на живота  си най-неочаквано за всичките съседи от вх.Б на бл.450, като се наряза с нож. Зловещата гледка първа видяла съпругата на 49-годишния мъж. Той лежал на пода в кухнята, откъдето все още се стичала кръвта му. При аутопсията бе установено, че морякът е разпрал стомаха си, но повечето от раните му с кухненския нож са по гърдите.


Морякът Димитър Данабашев сложи край на живота  си най-неочаквано за всичките съседи от вх.Б на бл.450

В началото на ноември „герой” от наше видео  направи още няколко кражби в бургаски магазини. Изтърваният от ареста в Поморие сръбски престъпник, заради чието залавяне целият град беше блокиран от полиция в продължение на часове на 25 октомври, бе арестуван този път. Сърбинът е закопчан с белезници, след като плячкосал оборотите на два луксозни маркови магазини, разположени на втория етаж в известен търговски център в центъра на града. Видеозапис с това как крадецът отмъква пари от бутик на ул. „Богориди“ в Бургас бе публикуван първо във Флагман.бг  на 2 септември.

На 5-ти ноември отново кървава драма разтърси „Меден рудник”. 36-годишният садист Даниел Д. , за който се говори, че е бившо изкукало ченге,  уби с юмруци 69-годишния Иван Господинов. Пенсионерът вече бил безмълвен и не дишал, когато убиецът продължавал да крещи: Ставай, стига си лежал. Скандалът между двамата възникнал след обилен запой. Шокирани и уплашени хората от квартала, разказаха, че Даниел бил виновен и за смъртта на друг мъж. Той докарал до лудост Цветан, при когото живеел на аванта, и аверът му си сложил край на живота. При аутопсията лекарите видели, че цялото тяло на Цветан било нарязано, но разследването около случая било потулено. Съседите се страхуват от Даниел, смятат, че заради лудостта му, той пак ще отърве затвора и ще ги избие още много хора.

На 6 ноември Софийски градски съд (СГС) осъди на три години и шест месеца лишаване от свобода бившият председател на Бургаския административен съд Атанас Вълков. Според съда, най-тежкото престъпление на Вълков е, че като съдия е извършил документна измама. Вълков бе осъден за това, че е съставил фалшиви документи, за да докаже, че е наследник на земи, а след това е опитал да продаде земите, които са парцел от 12 дка край Несебър на стойност 2,2 млн. евро, и по този начин е уронил престижа на съдебната власт. Атанас Вълков бе арестуван през пролетта на 2011 г.

На 7 ноември осем мъже бяха задържани в ареста след дивия екшън, при който мургава сган нападна къщи в баровското село Лъка. Те са част от ордата, която цяло лято тероризираше туристите в Слънчев бряг като грабеше парите им, телефони, синджири и други вещи. Бандата е громила къщи и магазини в различни села в района на Несебър и Поморие, където жителите вече са сковани от страх, тъй като циганите не опоскват само дворовете и имуществото им, а и нападат хора, с което застрашават реално живота им. Не подбират дали къщата, която са взели на прицел, е оживена или стопаните отсъстват. Полицията бе вдигнала ръце от посегателствата на циганите.

На 11 ноември подпалиха колата на управителя на ресторанта в хотел „Марвел” в Слънчев бряг. Автомобилът „БМВ 7”  на 27-годишния Владислав П. с прякор Владо Кончето, бе изпепелен в предната част.

12 ноември ви разказахме ужасяващата история от Камено - психопат отвлече първокласничка от детска площадка и я изнасили.  7-годишно момиченце се забавлявало на люлка на детска площадка, близо до училището, заедно с по-малката си 5-годишна сестричка. Трилърът на живо се разиграл пред очите на съседи. Марияна Р. от първи А клас била поведена за ръката от мъж, а след това е била намерена в безпомощно състояние и в шок късно вечерта. Момиченцето бе откарано в болница със страшни вътрешни разкъсвания.  Срещу изнасилвача-психопат Васил Златев Кънчев от Камено бе повдигнато обвинение по чл.49 ал. 1 от НК, грози го до 6 години затвор. 

 
Извергът от Камено подмамил детето от детската площадка

На 15 ноември палежите в Бургас продължиха. 3 автомобила на един и същ собственик и един "Фолксваген пасат" бяха запалени. При фолксвагена бе намерено веществено доказателство за умишлено посегателство - пластмасова стопилка. Другите изпепелени коли са на сладкарската фирма „Лъки Трейд” . Според основната версия – ревнив съпруг на служителка в компанията бил подпалвача.

На 19 ноември снимка от протеста в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски, направена в София, вбеси несебърлии. На фотоса, който се разпространи с бясна сила в социалната мрежа Фейсбук, се виждаше как десетки смугли протестиращи от морския град и околните села са застанали до лозунг „Община Несебър подкрепя Орешарски”. Ромите, най-вероятно служители на БКС,  са били извозени до столицата. Редом до тях бе и общинският лидер на БСП Несебър Кирил Жеглев. Местни политици и хора се надигнаха срещу Община Несебър. „Партия БКС” управлява Несебър”, ядосваха се хората.  

На 21 ноември комплекс „Меден рудник” отново се прочу в цялата страна. Този път със скандал с проститутки. 59-годишна мадам превърнала апратамент в бл. 294 в бургаския ж.к. "Меден рудник" в публичен дом. Бургазлийката Станка Бодурова склонила и предоставяла за платени секс-услуги момичета на възраст между 18 и 30 години. Момичетата се отзовавали по обяви до клиенти, публикувани в интернет и бургаски вестници, които обещавали «приятни преживявания», «секс със строга господарка», «руса медицинска сестра, сбъдваща всички желания» и др.  При обиска полицаите намерили разхвърляни по земята гумени пениси и използвани презервативи. Първоначално Станка бе арестувана, но в последствие Бургаския окръжен съд я пусна под домашен арест, за да се грижи за болната си дъщеря. Съдия Захарин Захариев също изказа публично в залата възмущението си от намерените гумени секс играчки.



Мадам Станка криеше лицето си в съда, тя вече е под домашен арест

В средата на ноември  Здравко Василев от Приморско, който стана известен като първият победител в риалити формата „Биг брадър”, поде кампания за промяна в герба на Приморско. Инициативата му набра популярност.

През ноември се увеличи значително брой на сирийските емигранти, които пробиваха през българо-турската граница. На 27-ми 18 имигранти от неясен произход са били прекарани през гората откъм турската територия и посъветвани да преплуват 500 м по река Резовска, за да стигнат до българския бряг. Тогава настана истински екшън - смъртта им е бе сигурна без намеса на спасители. Спасени бяха всички мъже, те не са сирийци. Приличали на иранци и афганистанци, към момента текат разпитите им.

На 28 ноември над 35 км в студа пробяга маратонецът Хасан Мехмед  от поморийското село Белодол. Това бе неговият протест срещу лошото захранване на ЕВН България в селото. Хасан бе нарамил торба с 10-ина килограма стотинки – само по 1 и 2, с което плати сметката си за последния месец. Бунтът му бе забелязан от астрийската компания, които взеха незабавни мерки да оправят проблема. В Белодол за първи път от години наред посрещнаха Коледа с нормално електричество от 220 волта.

Ноември завърши с цигански безобразия около езерото Мандра. Подивели цигански орди налетяха с ножове върху трима инспектори от държавната инспекция по рибарство и аквакултури. Дивият екшън се разигра в района на язовир Мандра – близо до главния път Бургас-Средец, при отсечката за Черни връх. Двама патрули от Четвърто РПУ не са в състояние да удържат щурма на първобитните контрабандисти, които са готови да убиват, за да  опазят нелегалния улов. Язовирът бе окупиран от десетки бракониерски лодки. Циганските безобразия продължиха до Нкулден, времето през което се продава най-много риба.

В края на ноември ви разказахме за драмата на 30-годишната Донка Маринова , мъжът й Милен Иванов и тримесечното им бебе, които живеят на ръба на тоталната мизерия в малко избено помещение в центъра на Бургас. Благодарение на вашето милосърдие и човечност ние събрахме десетки кутии храна за бебето, дрешки. Все още много добри хора изпращат помощи на Донка за бебето. Милен си намери работа в строителна фирма, благодарение на съдействието на Флагман.бг и работи вече повече от месец.


Бебе Милена вече наддава благодарение на читателите на Флагман, които дариха
десетки кутии с храна, пюрета и каши


В категории: Животът


Само три съставки - Салата „Нищо“
Само три съставки - Салата „Нищо“ 15/04/2024, Понеделник 21:00 0
Как да се справим с мазната кожа
Как да се справим с мазната кожа 15/04/2024, Понеделник 20:40 0
1
Коментара по темата
1.
aborigen
11.01.2014 16:06:37
0
2
МНОГО ИЗМЕТ ИМА И В ГРАД БУРГАС ЗА ТОВА ТРЯБВА ЗДРАВА РЪКА.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борисов ли взе главата на външния министър или Стефан Димитров се оказа тотално неподготвен Борисов ли взе главата на външния министър или Стефан Димитров се оказа тотално неподготвен В събота срещу неделя "взривил" премиера, след като отишъл в Черна гора и си изключил телефона, бил неоткриваем за посланици и дипломати  Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас 31-годишният Димитър Димов разби боксова круша и машина за топчета 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете Повечето от представителите на силния пол знаят, че "не е важно колко дълго е зарядното, а колко всъщност издържа батерията" С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват Силните жени са откровени и прями Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце С безупречното си чувство за баланс и хармония, Везните знаят точно как да накарат другите да се почувстват специални и оценени Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София Зловещо: Това е мястото, където отриха трупа със свинските опашки в София На място веднага пристигнали медици, които установили смъртта на 44-годишния мъж Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Атаката на Техеран се провали, а отговорът на Йерусалим беше оставен, за когато му дойде времето Само три съставки - Салата „Нищо“ Само три съставки - Салата „Нищо“ Вижте рецептата Как да се справим с мазната кожа Как да се справим с мазната кожа Експерти дадоха ценни съвети как да предпазим кожата от прекомерно омазняване Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Разкарайте тези вещи от дома си, иначе ще останете стара мома Те са езотерични вещици и плашат всеки ухажор, прекрачил прага на жилището ви
Зеленски зове за западна подкрепа за Украйна, дава за пример Израел Зеленски зове за западна подкрепа за Украйна, дава за пример Израел Ясно е, че не всички украински съоръжения могат да бъдат предпазени от атаки, коментира той Иран разкри с какви ракети и дронове е обстрелван Израел Иран разкри с какви ракети и дронове е обстрелван Израел Нападението засили опасенията от голям конфликт в Близкия изток Тревога в ООН! Опасно близо сме до ядрена катастрофа, обяви шефът на МААЕ Тревога в ООН! Опасно близо сме до ядрена катастрофа, обяви шефът на МААЕ Генералният директор на Международната агенция за атомна енергия Рафаел Гроси  критикувайки неотдавнашните атаки срещу Запорожката АЕЦ Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Най-вероятно церемонията ще се състои на "Стад дьо Франс” Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Разследват се причините за смъртта на един човек и раняването на 17 Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си "С една пръчица колкото пръста ми може ли да се убие? Аз само ги шибнах малко и толкова беше. Исках да ударя майката, да се наплаши, защото ми изяде кокошката. Но, когато отидох, майката я нямаше”, казва Василева МВР с подробности за тази брутална катастрофа МВР с подробности за тази брутална катастрофа Лек автомобил навлязъл в насрещното и блъснал тир  Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Натресоха му три кучета и две котки в дома, но той мълчи, защото я обича Евгени се съобразява с капризите на  Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Принц Хари и Меган стават продуценти, готвят две нови предавания Продукциите са свързани с готвенето и с американския шампионат по поло Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" Защо зрителите попиляха тази двойка от "Един за друг" За повечето хора Галена и Петър прекаляват с драмата и ако не плаче единият, то плаче другият
Делян ДОБРЕВ Делян ДОБРЕВ Към ПП: Научете си уроците вкъщи, не в министерствата Виц на деня Виц на деня -- Мацко, в с*кса каква поза предпочиташ?
- Отгоре.
- Защо?
- Като ми писне, ставам и си тръгвам.
Виц на деня Виц на деня Студент праща телеграма до сестра си:
"Скъсан по математика, подготви баща ни!"
На другия ден получава отговор:
"Баща ни подготвен, подготви се ТИ!..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори