Евроскептиците не искат да чуят за лидера, който хвърля кюфтета и тапи, но питат за Валери Симеонов и Данчо Хаджиев


Евроскептиците не искат да чуят за лидера, който хвърля кюфтета и тапи, но питат за Валери Симеонов и Данчо Хаджиев
Слави Бинев е втори мандат евродепутат, през 2012 г. той създаде партия ГОРД, която сега се вля в общия патриотичен блок НФСБ
17 Ноември 2013, Неделя
Автор: Катя КАСАБОВА, снимки: Катя КАСАБОВА

Държавните медии обяснимо мълчат за мафиотската развръзка с кораба „Ина”, Бойко Василев от БНТ е пример за поръчкова журналистика

Г-н Бинев, едно малко съдилище в Гърция заби страшна плесница на българската съдебна система, която остана глуха за разкриването на контрабандния цигарен канал с кораба „Ина”. Разбрах от пом.капитана Недялко Петров, че сте имали заслуга за освобождаването на шестимата невинни българи, сезирайки евроинституциите. Какво точно свършихте?

Бях информиран от лидера на НФСБ и собственик на СКАТ тв Валери Симеонов за този случай. Попита ме какво може да се направи по европейска линия. Аз единствено можех да информирам всички европейски институции за тази несправедливост, а те реагират много бързо в подобни случаи. Тук Европа се намеси с тиха дипломация. Да се ускори предварителното разследване на гръцка територия. Но като цяло заслугата е на Валери Симеонов – и като логистика, и като подкрепа за адвоката и в чисто морален план спрямо близките на арестуваните българи. Мисля, че неговата роля бе много по-голяма от моята, защото аз трябваше само да информирам европейските институции за този проблем. И те реагираха наистина бързо.

Значи действахте според дадената от Валери Симеонов мъжка дума, че това са невинни хора, не са контрабандисти, нито пирати, които са превзели кораба? Това беше на твърде ранен етап след задържането им в Гърция, не се ли притеснихте, че може да сбъркате?

За мен няма нужда Симеонов да дава доказателства. Неговата дума ми е достатъчна. Аз съм се уверил, че когато той си залага името, няма да го направи неподготвен.  Контактувам със страшно много хора и бързо разпознавам на кои може да разчитам и кои трябва да проверявам. Валери е един от хората, чиито твърдения аз не бих си позволил да проверявам.

През цялото време истинският работодател Георги Мишков е твърдял, че зад този курс, както и зад следващи още няколко такива, стояла самата българска държава. Според вас кой би могъл да стои зад гърба на този  човек?

Така се избиват мишките. Смятам, че определено е имало държавна протекция. На какво ниво е – трябва кажат компетентните органи, които се занимават с разследването. Но наистина един съд в едно гръцко село даде урок по справедливост на България, нещо, което веднъж завинаги трябва да бъде направено и тук. Разбрах, че в един крайно съкратен процес онзи ден този човек е получил 10-годишна присъда. В едно заседание! Със сигурност една от основните ми задачи и занапред ще бъде да се установява правовия ред в държавата. Съдът да не бъде използван за наказателен отряд на едни и за защита на други. Той трябва да съди абсолютно безпристрастно, но това  не го виждаме днес.

Как бихте коментирали поведението на външно министерство по този казус, на  българската дипломация в Гърция, която, забележете, е контактувала с Мишков, но не и с моряците?

Те просто не реагираха, не направиха нищо от това, което трябва да направи българската държава за сънародниците си. Всичко това, което сме гледали по американските филми как цялата държава  застава зад някого и му помага с всички средства в този случай не се случи. Нашите моряци не получиха нищо от това, което трябва да получат. Случаят с либийските сестри се повтаря във варианта с кораба „Ина”, потретва и ние не реагираме, а продължаваме да избираме едни и същи хора, чиято последна грижа е спокойствието и сигурността на гражданите на България.

Когато новината за 10-е години затвор за Мишков стигна от Нафплио до България само малка част от медиите я публикуваха такава, каквато е – споменавайки ТВ СКАТ, Валери Симеонов и разследващия журналист Димитър Байрактаров,  масово я кастрираха, отрязвайки тези имена. Държавните медии изобщо не отразиха процеса. В този смисъл докъде стигна вашата битка с информационното затъмнение в държавните медии?

Направил само една увертюра. Тепърва ще изкарам тежката артилерия. Аз почвам да усещам, че там е заровено решението на всички въпроси. Българската национална телевизия се занимава само с това да дава новините на турски език, но когато има нещо, което трябва да се защити или наложи името на България, тя прави всичко възможно, за да го неглижира. Там има хора, които се държат и си позволяват да действат с тази държавна медия, като със своя лична собственост. Обичат едни, не обичат други.

Много сте внимателен,  не боравите с имена.

Напротив. Главният виновник се казва Бойко Василев. Това е примерът за поръчкова журналистика. Този човек винаги е на страната на силните на деня и продължава да седи там. Той трябва да бъде отстранен на минутата.

Г-н Бинев, кога за последно гостувахте в БНТ?

Никога. Откакто съм избран за евродепутат, втори мандат, не съм бил нито веднъж в националната телевизия, за каквото и да е политическо предаване.

Но вие бяхте гост днес в една телевизия много близка до властта – ТВ 7!

Да, бях там.

Усетихте ли, че има цензура?

Като че ли бързо ме претупаха. Но частните медии може да си позволят да имат чувства и да вземат страна. Аз нямам право да се сърдя на частна медия, тя си има собственик и е фирма, той си има своята политика и виждания, той поема разходите, заплати и осигуровки. Но когато говоря за държавните медии е друго. Всеки  гражданин на България е  акционер в тях. Там пише Българска национална телевизия, не телевизията на Вяра Анкова или  на Бойко Василев. Тези хора трябва да се съобразяват.

 
Съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов и Бинев анализират последното издание на Евробарометър
Днес излезе проучване, че евроскептицизмът във всички държави от ЕС расте и много избиратели ще гласуват за националистически партии през май догодина. Следващият европарламент може да се окаже с твърде странен за Съюза състав. Накъде върви ЕС, г-н Бинев?

Това е самата истина, нещо, което се случва в цяла Европа и може да се види с невъоръжено око. Смятам,  евроспектиците ще бъдат втора или поне трета сила в следващия парламент. Ще бъдат изключително сериозен фактор.

Звучи застрашително за бъдещото на ЕС като такъв, към разпад на самостоятелни държави ли вървим?

Евроскептицизмът е много различен от тези представи. Едни искат напускането своята държава от ЕС, но много други искат лицемерието на Европа да не е по този начин. Какво ражда евроспетицизма: казионните партии, които само лъжат. Може ли най-демократичната партия ЕНП да избере за свой представител в България човек, който е бивш комунист, генерал, шеф на полицията – това ли е  демократ?! Заради това им казах: Ако искате да играете с победителите, вземете си Кадафи. Битката на евроскептицизма е  да няма двойни стандарти. Те са много голяма сила и тяхното най-голямо желание е да премахнат двуличието на Европа. Единствената партия, която може претендира за легитимен патриотизъм и представител на тази група евроспектици в България е НФСБ. В Европа никой не иска да чува за Атака. С лидера на тази партия никой не иска да говори. Сега виждам каква е разликата. Бил съм на няколко места в Европа с Данчо Хаджиев и Валери Симеонов и всеки иска да говори с тях. Това е въпрос на лично отношение. Когато ти подадат ръка, не трябва да замеряш хората с кюфтета и тапи. Трябва и ти да подадеш ръка. Да видят, че си нормален човек. Това видяха  в лицето на НФСБ – едни нормални хора, които отстояват позициите си. С такъв тип политици искат да работят.

Видях да връчвате едни диаграми на Валери Симеонов. Какво съдържат те?


Това са последните изследвания на Евробарометър. В тях може да се видят настроенията в Европа по различни теми. В момента Европа не е разделена на леви и десни. Много често те се обединяват, за да дадат отпор на евроспектиците. На много места в Англия, Франция и Холандия се обединяват социалисти, демократи и християн-демократи и пак падат от евроскептичните организации, които по своята същност са патриотични организации. Това са тенденциите.В категории: Политика


15
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
15.
Веско
07.06.2014 05:18:14
0
0
Тлъсти,мазни задници"националисти"Няма да ви огрее...
14.
Г.Д.
19.11.2013 19:47:37
1
27
Колко ви плащат платени писарчета на бсп-дпс-атака?
13.
baihui do #12
19.11.2013 17:41:17
1
17
Kaji kakva e istinata be,otvorko?
12.
Моряк
18.11.2013 16:23:02
43
1
Валерка, опитваш се да ни спечелиш като електорат чрез болшевишки методи, но няма да те огрее. Какви са лоши капиталистите и колко е прогресивна работническата класа. Светът вече има друга структура, колкото и да се опитвате да ни лумпенизирате. Истината за "Ина" в нашата гилдия отдавна я знаем, само че ти най-вероятно - не.
11.
?????????
18.11.2013 14:12:13
15
1
Ох,Калудке, моля да разтълкуваш думата
"ЕВРОСПЕКТИЦИ "!!!!
Аз го тълкувам като " запечени " европейци :може би от четенето на " бисерите " ви........
10.
Жоро Бекъма
18.11.2013 09:23:44
2
31
Айде бе!
9.
a
17.11.2013 21:36:36
28
4
Следващия хрантутник,кандидат за голямата баница Валери Симеонов.Флагманци няма смисъл да го пробутвате и тоя мазник,имаме достатъчно боклуци в парламента,повече не ни трябват !
8.
до Митко
17.11.2013 20:41:48
8
28
Еееей, злобата и завистта наистина нямат почивен ден при тебе май ?! Какво ти НС сънуваш и чии са личните облаги в този случай специално ? И кое е срамота, това че са спасени шестима невинни български моряци и техните семейства ?! Да наистина е СРАМОТА за българските държавни "ръководители" които бяха тогава Бойко Борисов - министър председател, Николай Младенов - министър на външните работи, Цветан Цветанов - министър на вътрешните работи и т.н. и т.н. Само че, както е казал мъдреца : "Никой не е признат за пророк в родното му село..." Да е честита ГОЛЯМАТА ПОБЕДА НА СПРАВЕДЛИВОСТТА ! Поздравления за г-н Валери Симеонов за неговите благородни дела и неговата съпричастност към страдащите и обругани български граждани . Бог да Ви благослови, г-н Симеонов !
7.
pozor za vas
17.11.2013 20:24:43
35
2
dneska gledam vmro zaedno s barekov miting pravqt moje i te da sa zaformili nqkoq koaliciq skata zaedno s toq izmamnik slavi binev za ataka da ne govorim ei tiq trite partii vmro nfsb i ataka unishtojiha nacionalizma v balgariq jalko 4e ima i svqsni hora tehni 4lenove koito sa istinski patrioti
6.
Митко
17.11.2013 20:07:12
16
24
Валери Симеонов е пълен измамник като работодател, да не говорим за какви измами ще става на въпрос в НС!
Какво не прави човек за лични облаги! СРАМОТА!
PS:Всички знаем чия съпруга е Касабова и кой е работодателя на мъжа й...
5.
Demetrion
17.11.2013 19:57:41
31
7
Ееей, Валери с този ли се събра, бе? Тцтцтц к'во ли не прави човек за власт.
4.
Афродита
17.11.2013 19:53:31
12
33
По делата им ще ги познаете ! Техните дела са БЛАГОРОДНИ, с грижа за България и народа ! Напред към следващата победа !
3.
дядо
17.11.2013 19:01:22
23
9
бе тЪз партия НФСБ да не е Национален Фронт за Спасение на Борисов ?
2.
АЙ АЙАЙ
17.11.2013 18:53:49
26
9
ГОЛЕМА РАБОТА СТЕ ДВАМАТА-КАТО ДВЕ МРЪСНИ КАПКИ ВОДА
1.
самуил
17.11.2013 18:52:46
15
15
Голяма грешка че се събраха с Бинев!!!! Мене ме изгубиха а и не само мен. Жалко...И без Бинев щяха да влязат в НС


Тема в развитие
Виж всички Скрий повечето
Новините
Парламентарни избори'2017
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
Арестуваният циганин в Карнобат се оказа рецидивист, провокирал полицията, за да направи цирк ГЕРБ отново е №1 в Бургаска област, победи в 9 общини Как би изглеждал парламентът без Марешки и Реформаторския блок и колко дълго би издържал Убедителна победа за ГЕРБ в Поморие ДПС обясниха какво мнозинство биха подкрепили и обявиха „Обединените патриоти” за фашисти Марешки с първи коментар след изборите: Ще видите мъдростта и красотата, които ще вкараме в парламента Колко депутати се очаква да имат политическите сили в 44-ото Народно събрание И таз добра! В Пазарджик си купиха вот, подготвен за друга партия Изненада: И партията на Марешки може да не прескочи бариерата, очертава се много нестабилен парламент ДПС удари силен шамар на Хюсеин Хафъзов в родния му Айтос 10/10 в БСП Бургас на крачка от пренареждане на листата
Боксерки за малко да измъкнат от затвора дилъра Авантажа
Боксерки за малко да измъкнат от затвора дилъра Авантажа След месеци издирване зад решетките попадна и „готвачът“ от бандата на Авантажа


Всичко в категорията
Слънцето пласирал дрога главно в две дискотеки в Слънчев бряг, „лейтенантите” му живеели на хотел в Ахелой Бургаски прокурор се кандидатира за член на Висшия съдебен съвет Марио Говедарев от бандата на Слънцето остава в ареста – бил изключително опасен Цацаров: Цонков е действал правомерно, държавата защитава своите защитници (ВИДЕО) Светкавична реакция на прокуратурата! Започнаха досъдебни производства срещу бежанците, които едва не изгоряха в камион (СНИМКИ) Съучастникът в убийството на дядо си Марио - спипан с незаконен пистолет Апелативният специализиран съд гледа мярката на Чокови След месец и половина чакане: България защити граничарите-герои от Тежкия наказателен съд в Турция Прокуратурата показа мускули, отказа екстрадиране на Михаил Цонков и колегите му Водят се 30 досъдебни производства за престъпления, свързани с изборите Илияна Балтова получи „зелена светлина” за член на ВСС – отговаря на изискванията
Няма да повярвате каква марка е тази кола от бъдещето! (ВИДЕО)
Няма да повярвате каква марка е тази кола от бъдещето! (ВИДЕО) Новата, възродена концепция за "Жигули" шокира интернет потребителите
Всичко в категорията
И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата
И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата Името на Тодор Пилчев изплува на дело за мярка за неотклонение, той обаче засега не е обвиняем
Всичко в категорията
Методът „Монтесори” в Бургас - родителски амбиции в машина за пари? Прокуратура, НАП и Община Бургас дали знаят какво става в детска градина „Монтесори”? Възможно ли е? Бъдещият български консул във Франкфурт крие баба си Бургаският ж.к."Славейков" завря заради отсечени дървета до Поморина. Инвеститорът: Всичко ни е законно Възмутени контрольори: От сутринта се води кампания против новата система за градски транспорт! Зловещи разкрития от нощта, в която мъжът на Анита Мейзер издъхна Нешка за скандала в Бургас: И аз съм удряла, но... Нови разкрития! Убиецът на Георги въртял ножа като Рамбо Айтоският бизнесмен Стоян Колев: Бях в САЩ. Лъжат, че не са взели заплати в хлебозавода! Само във Флагман! Нелегален запис от опита на платени експерти да наложат завода за птича тор в Карнобат Наглост! Във Велики Преслав се появи джамия, кръстена на преврата срещу Ердоган
Наградиха доблестната Стефка: Намерените пари ми бяха нужни, но не са мои, можеше да са на някого в нужда(ВИДЕО) СУ „Иван Вазов“ възстановява пещта в школата по керамика с помощта на Община Бургас Този тест ще ви върне в училище. На колко въпроса успяхте да отговорите? Започва първата кандидатстудентска сесия на Софийския университет Бургаските ученици първи в състезанието за млади строители 1200 студенти на стаж в държавната администрация Не сеч, а касапница: Служебният министър на образованието съкращава 9000 учители и 2900 души непедагогически персонал! Ректорът на Университет „Проф. д-р Асен Златаров”: Не ни режете приема, а питайте браншовиците от какви кадри имат нужда Шест нови специалности в Университет „Проф д-р Асен Златаров” ще подготвят кадри за бизнеса в Бургаско Властта отговори на Бургас: Специалността „Туризъм” се реализира много лошо, за „Здравни грижи” нямате капацитет СУ дал четвърт милион висшисти на България
Епидемия ли се задава? Здравното министерство трескаво поръчва още ваксини срещу морбили Саксонска принцеса, почетен гражданин на града, дава урок по хуманност: Дарявам още 2 тира с болнични легла за УМБАЛ – Бургас Имате разширени вени? Прегледайте се безплатно в МЦ „Света София“ Доц. Михайлова: Най-точният имунологичен тест за туберкулоза е Т-SPOT.TB, открива заболяването дори при малки деца С 6D маса ще прецизират лъчелечението на пациентите на Онкото в Бургас Още седмица от горещите мартенски промоции в аптеки „Фаркол“ Писмо до всички родители, които не ваксинират децата си Тя е на 70! Но пък по тялото - ни грам тлъстина Да бъдем на диета не означава да сме глади! 6 храни, които ни държат слаби Не се поддавайте на спекулациите на козметиците! Ето истината и как сами да си помогнете за целулита Става страшно! Болните от морбили станаха 7
Майката на пребития до смърт Ники разплака фейсбук навръх рождения му ден
Майката на пребития до смърт Ники разплака фейсбук навръх рождения му ден Момчето издъхна след жесток побой, нанесен му от охранителите Цофъра, Скинара и Акулата


Всичко в категорията
Покъртително: Испанска учителка с две деца – сред жертвите на джихадистите в Лондон (СНИМКИ) Фатален край! Самоубийцата Боряна загина на място, шокиращи подробности! 6-годишният Радо се нуждае от пари за операция, да му помогнем! Бащата на деветте деца: Добри хора от цялата страна ни помагат, благодаря им! (ВИДЕО) 7000 лева са нужни за лечение на малката Мелиса в Сърбия (ВИДЕО) Деси Слава издържа семейството на Благой! Глези ги с почивки Генерал БожиГол шокиран от Китай, сервирали му пилешки крака със свинска глава Страшна трагедия! Строител се строполи на масата и издъхна пред смаяните погледи на колегите си Само във Флагман.бг! Вижте разтърсващата изповед на майката, загубила сина си в свирепата катастрофа в Слънчев бряг Ако знаехте какво е да си майка на Семир Абу Мелих Светът на проституцията: Българката Цана и съдбата й в Германия
Астролог: Съдбата е шегобиец и може да ви сервира някой неочакван сюрприз
Астролог: Съдбата е шегобиец и може да ви сервира някой неочакван сюрприз Не се вземайте много на сериозно, защото може да се нараните ненужно, без да го искате, предупреждава Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Пред финала! България избра Банкя, големият въпрос е кой ще мине 4-те процента
Пред финала! България избра Банкя, големият въпрос е кой ще мине 4-те процента Засега шансове имат Аптекарово, които са на чертата и Реформаторово

Всичко в категорията
Спомени от соца: Когато киселото мляко беше кисело, a млякото от крава
Спомени от соца: Когато киселото мляко беше кисело, a млякото от крава Преди 1989 г. цената на киселото мляко от Малко Търново до Брегово е една и съща


Всичко в категорията
Ретро Бургазъ: Как жп линията бе премахната от плажа, за да се превърне градът в курорт Спомени от соца: Несебър и Слънчев бряг изгубени в миналото Ретро Бургазъ! Историята за първия небостъргач, който трябваше да се издигне още през 30-те години на миналия век Ретро Бургазъ! Когато Общината имаше собствена кариера и осигуряваше прехраната на 500 семейства Помните ли ерата на мобифоните – струваха по 1300 марки, тежаха колкото тухла, но бяха мечтата на всяка прохождаща мутра Ретро Бургазъ: Как гробище стана център на Бургас и къде е трябвало да бъде изградена днешната сграда на ПМГ Бургас преди 20 години: Втори взрив срещу семейството на футболиста Милен Георгиев Ретро Бургазъ! По американски: Зъболекар постави златен зъб на любимото си кученце Спомени от соца: Българската бира - каква беше тя тогава и различна ли е днес? Ретро Бургазъ: Вижте как празнувахме националния празник през социализма и в Царска България Ексклузивно! Непубликувани досега кадри от войната през 1877 г. – 1878 г.
Браво, "лъвове"! България с голям успех над Холандия
Браво, "лъвове"! България с голям успех над Холандия "Трикольорите" вече имат девет точки, като изостават само с една от Швеция, а лидерът Франция има 13 точки

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Карнобат
ГЕРБ взе вота на бургаския ж.к.”Славейков”
ГЕРБ взе вота на бургаския ж.к.”Славейков” Съотношението е почти 2/1 в полза на партията на Бойко Борисов

Всичко в категорията
Ниска избирателна активност в бургаския кв. Черно море, ромите чакат команда? Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас Кметът Димитър Николов: Гласувам за един сериозен, стабилен и успешен Бургас Атанас Зафиров: Ще гласувам за промяната! Отборите от школата на Нефтохимик с изразителни победи „Жена ми се казва Борис” отново на бургаска сцена на 29 март Деца играят между жици и оголени кабели в парка на ж.к. „Изгрев”, родители в шок В деня за размисъл: Айтос се събуди с плакати на политическа партия, но с подправен номер на бюлетината Световният шампион Йордан Янков: Турция използва Михаил Цонков за деморализация на граничните ни войски заради бежанската вълна Започва ремонтът на надлеза при Ченгене скеле, движението ще бъде ограничено Слънцето пласирал дрога главно в две дискотеки в Слънчев бряг, „лейтенантите” му живеели на хотел в Ахелой
Водачът на ГЕРБ Ивелина Василева в ж.к. „Меден рудник”: Продължаваме санирането, ще превърнем комплекса в бижу
Водачът на ГЕРБ Ивелина Василева в ж.к. „Меден рудник”: Продължаваме санирането, ще превърнем комплекса в бижу В "Меден рудник" се инвестира много, тази тенденция трябва да се запази, за да се превърне комплексът в желано и приветливо място, каза Ивелина ВасилеваВсичко в категорията
Арестуваният циганин в Карнобат се оказа рецидивист, провокирал полицията, за да направи цирк
Арестуваният циганин в Карнобат се оказа рецидивист, провокирал полицията, за да направи цирк Униформените не са надвишили правомощията си, увериха полицейски източници


Всичко в категорията
Социалистите с успех в Карнобат, сериозна подкрепа за Тодор Байчев При 50 %: БСП води в Карнобат с 400 гласа Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас „БСП за България” в Карнобат: Трябва да се преодолее порочната практика държавата да прехвърля дейности на общини без да осигурява необходимите финанси Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината Новият шеф на обвинението в Карнобат вече иска да е спецпрокурор, но ВСС не го одобри Туризмът, моряците, рибарите и екологията ще са ни приоритет в следващото Народно събрание На „Карнобат“ му тръгна по вода и с победа
ГЕРБ е №1 в Несебър, бие с 3 пункта БСП
ГЕРБ е №1 в Несебър, бие с 3 пункта БСП Обединените патриоти са трета политическа сила, а подкрепата за партията на Веселин Марешки се сви до 7 %

Всичко в категорията
Убедителна победа за ГЕРБ в Поморие
Убедителна победа за ГЕРБ в Поморие ДОСТ изпревари Марешки в морската община


Всичко в категорията
60-годишна състезателка се включи в Националния шампионат по спортно ходене в Поморие Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас За доблестната си постъпка чистачката Стефка получи грамота и 200 лв. от кмета на Поморие Иван Алексиев Ченгета удариха наркоквартира в Поморие след арест на уличен дилър Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Награждават в Бургас метачката, намерила 1700 евро на улицата (ВИДЕО) Диабетици от Поморие към д-р Костадинов: Искаме да заверяваме протоколите си за инсулин по-бързо Над 160 участници ще се включат в ежегодното състезание по спортно ходене в Поморие Инж. Петър Кънев към бизнеса в Поморие: Подкрепям създаването на по-благоприятни условия за работа Изпълнители от 8 държави пристигат в Поморие за 14-то издание на фестивала „Св. Богородица – Достойно есть” Кандидат-депутатите на "БСП за България" представиха програмата си пред жителите на Каблешково
Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Само във Флагман! Кметът на Созопол извършил граждански арест на голям държавен шеф Кметът на Созопол Панайот Рейзи извърши граждански арест на нарушители, опитали се да задигнат дърва от общинска гора „Дейли стар” за Созопол: Не пропускайте блестящото съкровище на Българското Черноморие Цветан Цветанов пое два големи ангажимента към Созопол, вижте какви са Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Започват ремонтите на пешеходните зони в Созопол, Общината дава 500 хил. лв. за новите настилки Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината Внимание! Мостът край Равадиново е опасен, три години пътната агенция не прави нищо, за да го ремонтира Хотелите край Бургас вече са резервирани за пика на сезона? (ВИДЕО)
ГЕРБ си върна Царево, 2300 гласа срещу 1370 за БСП
ГЕРБ си върна Царево, 2300 гласа срещу 1370 за БСП Останалите политически сили са с много нисък резултат

Всичко в категорията
Сменят директора на природен парк „Странджа” Историческият музей в Приморско отбелязва Деня на Тракия Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Приморско се рекламира в Берлин и Москва Председателят на ВАС предложи скандален магистрат за шеф на Административен съд - Бургас Пребитата Тонка от Ново Паничарево: Крадците ми запушиха устата и не можех да си взема въздух (ВИДЕО) Показна акция на криминалистите – задържаха Иван и Николай за въоръжения обир Извънредно! Въоръжен грабеж в Ново Паничарево, заплашиха с пистолет 70-годишна пенсионерка Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Инж. Петър Кънев и Николай Тишев посочиха приоритетите на „БСП за България” пред жители на Приморско
ГЕРБ спечели убедително в Средец
ГЕРБ спечели убедително в Средец Наблюдава се спад на гласовете при патриотите за сметка на ДПС и ДОСТ


Всичко в категорията
Средец бедства! Половината села са без ток, ще закъснеят протоколите от СИК-овете Петър Кънев: Гласувах не само за промяната, но и за страхотния потенциал на Бургас Сменят директора на природен парк „Странджа” Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Ивелина Василева: ГЕРБ гарантира двойно увеличение на учителските заплати, образованието ни е приоритет Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Сензацията в кикбокса Живко Гюров прокара пътя на бойните спортове в Средец, откриха модерна зала Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината С процедура без прецедент: Национализираха 129 декара частни гори в Бургаска област "БСП за България" тръгна към победата, залага на българското и на българщината
Сменят директора на природен парк „Странджа” Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Мъртвопияният Шинко влезе в България с Волвото си на 3 литра твърдо, задържаха го край Малко Търново Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Проблемите на Малко Търново – същите като през 1927 година Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината С процедура без прецедент: Национализираха 129 декара частни гори в Бургаска област Туризмът, моряците, рибарите и екологията ще са ни приоритет в следващото Народно събрание Малко Търново съхранява традициите, вижте Белия кукер - живото наследство на Странджа (ВИДЕО) Защо Цветанов отличи петима от бургаската листа на ГЕРБ на официалното представяне в НДК
Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Камено в крак с технологиите! Система за видеонаблюдение ще контролира битовата престъпност Жителите на Камено към Реформаторския блок: Имаме нужда от по-добро здравеопазване и инфраструктура, разчитаме на Вас Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Бургазлийка превърна чужда къща в кучкарник (ВИДЕО) Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината Тодор от Камено с два приза на Тодоровден на традиционните кушии Стотици родолюбци почетоха 139 г. от Освобождението на България в Камено (СНИМКИ) Детски концерт и изложба, нов пенсионерски клуб в Камено за 1-ви март Туризмът, моряците, рибарите и екологията ще са ни приоритет в следващото Народно събрание
„БСП за България” закри кампанията си в Сунгурларе Христиан Митев – важният балансьор на „Обединените патриоти” в Бургас Зловеща находка: Намериха животински трупове в гората край Сунгурларе Кои от кандидат-депутатите в Бургаско са работили за службите на тоталитарния режим Ексклузивно: Бизнесът на политика Петър Кънев (СНИМКИ) Бургас се нуждае от друг бизнес климат, сега като че ли инвестират само държавата и общината Туризмът, моряците, рибарите и екологията ще са ни приоритет в следващото Народно събрание Мъж се напи и буйства в заведение в Сунгурларе, удари полицай и се озова в ареста Защо Цветанов отличи петима от бургаската листа на ГЕРБ на официалното представяне в НДК Кои може да станат „случайно“ депутати заради куриозите с преференциалния вот в Бургас Петър Кънев е разумен вариант за Бургас, но ГЕРБ е най-доброто на тези избори
След титлата по муай тай атакувам световния връх и в кикбокса Интервю Всички интервюта Йордан ЯНКОВ-РУСКИЯ, световен шампион по муай тай След титлата по муай тай атакувам световния връх и в кикбокса
Община Бургас винаги е помагала за подготовката ни преди големи състезания


Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Историята на Горан Горанов – от европейски шампион по борба до мистериозна смърт зад решетките За кратко време рецидивистът побърка целия град


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Безобразие! Вижте на какво заприлича велоалеята на околовръстния път за "Меден рудник" Шофьор изби рибата в Бургас, вижте какъв регистрационен номер постави на колата си Бургазлия пита: За тази синя зона ли плащаме? Жители на бл. 31 в бургаския ж.к. „Славейков” пропищяха от млад руснак, живеел между етажите и ползвал стълбите за тоалетна (СНИМКИ) Вижте ромския катун до Зеленчуковата борса в Бургас! Докога ще им позволяваме?
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 27.03.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Очаквайте отлично организиран и ползотворен ден и на вашето работно място. Реализацията на дългоочакван проект стартира днес, въпреки огромното закъснение. Потърсете помощ от колегите си. Не недоволствайте, ако ви помолят да помогнете за завършване на работа, която носи приходи за всички. Не се включвайте в рисковани начинания. Ако работите в сферата на частния бизнес, рискът ще ви донесе загуби в близките дни. Контактите ви са много, но голяма част тях ще ви донесат разочарования заради неумение да преценявате хората, които допускате до плановете си. Късметът е с вас от сутринта. По отношение на планирана сделка, се пригответе за трудности. Приемете ги философски и не бързайте да се отказвате. Грешки на работното място са причина за напрежение. Предложенията за бизнес са във ваша вреда и ако ги приемете ще повлекат след себе си финансови загуби. От сутринта ви предстоят начинания, свързани с активна търговска дейност. Очаквайте важна информация, което ще ви изведе на нов професионален връх. Бъдете последователни в действията си. Завършете започнатите служебни задачи  до края на деня и обмислете новите си идеи, но без емоция. Трудностите ще ви изнервят от сутринта. Ваши колеги са се провалили и отново искат да поемете отговорност за техните действия и да ги оправдаете. Не го правете. Очаквайте предложение за нови задачи и ги приемете без колебание, за да ги приключите до края на месеца. От първите часове на работния ден ви изнервят неприятностите на работното ви място, които са свързани с липса на чувство за отговорност във вашите колеги. Ще се справите сами. Не се ядосвайте и не критикувайте. В своята разсеяност се предпазвайте от грешки, които трудно ще поправите. Предприемайте внимателно промените в живота си, за да избегнете грешките и недоразуменията на работното си място. Денят е неблагоприятен за общуване с делови партньори. Избягвайте разговори с колегите си, защото сте податливи на провокации, които могат да ви навредят. Не подготвяйте финансови документи и договори за съдружие, за да избегнете  неочаквани трудности, които може да са от значение за бъдещите ви професионални цели. Обмислете плановете си до най-малките подробности, за да прецените дали си заслужава да инвестирате, особено ако за да участвате, се налага да теглите кредит преди края на месеца. Не забравяйте да се грижите за професионалните си интереси. Не влагайте агресия в думите си, ако искате да ви чуят и да възприемат с цялата сериозност предложенията направени ви днес. Късметът може да ви се усмихне неочаквано и да ви обогати с полезни запознанства с влиятелни личности. Предстои ви да се сблъсквате с трудности. Ако не обръщате прекалено голямо внимание на ставащото и повярвате в силите си, ще си гарантирате и днес финансови постъпления. Грешки на работното ви място ще доведат до недоразумения с колегите ви, въпреки че вината не е ваша. Откажете се от начинанията в полза на възможността да коригирате пропуските. Не са изключени неприятности в семейството, последвани от грешки на работното място, заради разсеяност и нежелание да забравите за проблема. Трудно овладявате чувствата си. Ако сте упорити и насочите вниманието си само към служебните си задълженията си, свързани със значими професионални планове и цели, ще се справите отлично и днес. Направете първата крачка, за да изгладите неразбирателството с ваш колега, което трови отношенията ви и ви наранява. Не допускайте отчуждавате помежду ви. Очаквайте да ви направят поредното, заслужаващо вниманието ви делово предложение. Следобед се предпазвайте от грешки, които могат да ви създадат проблеми.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип