Евроскептиците не искат да чуят за лидера, който хвърля кюфтета и тапи, но питат за Валери Симеонов и Данчо Хаджиев


Евроскептиците не искат да чуят за лидера, който хвърля кюфтета и тапи, но питат за Валери Симеонов и Данчо Хаджиев
Слави Бинев е втори мандат евродепутат, през 2012 г. той създаде партия ГОРД, която сега се вля в общия патриотичен блок НФСБ
17 Ноември 2013, Неделя
Автор: Катя КАСАБОВА, снимки: Катя КАСАБОВА

Държавните медии обяснимо мълчат за мафиотската развръзка с кораба „Ина”, Бойко Василев от БНТ е пример за поръчкова журналистика

Г-н Бинев, едно малко съдилище в Гърция заби страшна плесница на българската съдебна система, която остана глуха за разкриването на контрабандния цигарен канал с кораба „Ина”. Разбрах от пом.капитана Недялко Петров, че сте имали заслуга за освобождаването на шестимата невинни българи, сезирайки евроинституциите. Какво точно свършихте?

Бях информиран от лидера на НФСБ и собственик на СКАТ тв Валери Симеонов за този случай. Попита ме какво може да се направи по европейска линия. Аз единствено можех да информирам всички европейски институции за тази несправедливост, а те реагират много бързо в подобни случаи. Тук Европа се намеси с тиха дипломация. Да се ускори предварителното разследване на гръцка територия. Но като цяло заслугата е на Валери Симеонов – и като логистика, и като подкрепа за адвоката и в чисто морален план спрямо близките на арестуваните българи. Мисля, че неговата роля бе много по-голяма от моята, защото аз трябваше само да информирам европейските институции за този проблем. И те реагираха наистина бързо.

Значи действахте според дадената от Валери Симеонов мъжка дума, че това са невинни хора, не са контрабандисти, нито пирати, които са превзели кораба? Това беше на твърде ранен етап след задържането им в Гърция, не се ли притеснихте, че може да сбъркате?

За мен няма нужда Симеонов да дава доказателства. Неговата дума ми е достатъчна. Аз съм се уверил, че когато той си залага името, няма да го направи неподготвен.  Контактувам със страшно много хора и бързо разпознавам на кои може да разчитам и кои трябва да проверявам. Валери е един от хората, чиито твърдения аз не бих си позволил да проверявам.

През цялото време истинският работодател Георги Мишков е твърдял, че зад този курс, както и зад следващи още няколко такива, стояла самата българска държава. Според вас кой би могъл да стои зад гърба на този  човек?

Така се избиват мишките. Смятам, че определено е имало държавна протекция. На какво ниво е – трябва кажат компетентните органи, които се занимават с разследването. Но наистина един съд в едно гръцко село даде урок по справедливост на България, нещо, което веднъж завинаги трябва да бъде направено и тук. Разбрах, че в един крайно съкратен процес онзи ден този човек е получил 10-годишна присъда. В едно заседание! Със сигурност една от основните ми задачи и занапред ще бъде да се установява правовия ред в държавата. Съдът да не бъде използван за наказателен отряд на едни и за защита на други. Той трябва да съди абсолютно безпристрастно, но това  не го виждаме днес.

Как бихте коментирали поведението на външно министерство по този казус, на  българската дипломация в Гърция, която, забележете, е контактувала с Мишков, но не и с моряците?

Те просто не реагираха, не направиха нищо от това, което трябва да направи българската държава за сънародниците си. Всичко това, което сме гледали по американските филми как цялата държава  застава зад някого и му помага с всички средства в този случай не се случи. Нашите моряци не получиха нищо от това, което трябва да получат. Случаят с либийските сестри се повтаря във варианта с кораба „Ина”, потретва и ние не реагираме, а продължаваме да избираме едни и същи хора, чиято последна грижа е спокойствието и сигурността на гражданите на България.

Когато новината за 10-е години затвор за Мишков стигна от Нафплио до България само малка част от медиите я публикуваха такава, каквато е – споменавайки ТВ СКАТ, Валери Симеонов и разследващия журналист Димитър Байрактаров,  масово я кастрираха, отрязвайки тези имена. Държавните медии изобщо не отразиха процеса. В този смисъл докъде стигна вашата битка с информационното затъмнение в държавните медии?

Направил само една увертюра. Тепърва ще изкарам тежката артилерия. Аз почвам да усещам, че там е заровено решението на всички въпроси. Българската национална телевизия се занимава само с това да дава новините на турски език, но когато има нещо, което трябва да се защити или наложи името на България, тя прави всичко възможно, за да го неглижира. Там има хора, които се държат и си позволяват да действат с тази държавна медия, като със своя лична собственост. Обичат едни, не обичат други.

Много сте внимателен,  не боравите с имена.

Напротив. Главният виновник се казва Бойко Василев. Това е примерът за поръчкова журналистика. Този човек винаги е на страната на силните на деня и продължава да седи там. Той трябва да бъде отстранен на минутата.

Г-н Бинев, кога за последно гостувахте в БНТ?

Никога. Откакто съм избран за евродепутат, втори мандат, не съм бил нито веднъж в националната телевизия, за каквото и да е политическо предаване.

Но вие бяхте гост днес в една телевизия много близка до властта – ТВ 7!

Да, бях там.

Усетихте ли, че има цензура?

Като че ли бързо ме претупаха. Но частните медии може да си позволят да имат чувства и да вземат страна. Аз нямам право да се сърдя на частна медия, тя си има собственик и е фирма, той си има своята политика и виждания, той поема разходите, заплати и осигуровки. Но когато говоря за държавните медии е друго. Всеки  гражданин на България е  акционер в тях. Там пише Българска национална телевизия, не телевизията на Вяра Анкова или  на Бойко Василев. Тези хора трябва да се съобразяват.

 
Съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов и Бинев анализират последното издание на Евробарометър
Днес излезе проучване, че евроскептицизмът във всички държави от ЕС расте и много избиратели ще гласуват за националистически партии през май догодина. Следващият европарламент може да се окаже с твърде странен за Съюза състав. Накъде върви ЕС, г-н Бинев?

Това е самата истина, нещо, което се случва в цяла Европа и може да се види с невъоръжено око. Смятам,  евроспектиците ще бъдат втора или поне трета сила в следващия парламент. Ще бъдат изключително сериозен фактор.

Звучи застрашително за бъдещото на ЕС като такъв, към разпад на самостоятелни държави ли вървим?

Евроскептицизмът е много различен от тези представи. Едни искат напускането своята държава от ЕС, но много други искат лицемерието на Европа да не е по този начин. Какво ражда евроспетицизма: казионните партии, които само лъжат. Може ли най-демократичната партия ЕНП да избере за свой представител в България човек, който е бивш комунист, генерал, шеф на полицията – това ли е  демократ?! Заради това им казах: Ако искате да играете с победителите, вземете си Кадафи. Битката на евроскептицизма е  да няма двойни стандарти. Те са много голяма сила и тяхното най-голямо желание е да премахнат двуличието на Европа. Единствената партия, която може претендира за легитимен патриотизъм и представител на тази група евроспектици в България е НФСБ. В Европа никой не иска да чува за Атака. С лидера на тази партия никой не иска да говори. Сега виждам каква е разликата. Бил съм на няколко места в Европа с Данчо Хаджиев и Валери Симеонов и всеки иска да говори с тях. Това е въпрос на лично отношение. Когато ти подадат ръка, не трябва да замеряш хората с кюфтета и тапи. Трябва и ти да подадеш ръка. Да видят, че си нормален човек. Това видяха  в лицето на НФСБ – едни нормални хора, които отстояват позициите си. С такъв тип политици искат да работят.

Видях да връчвате едни диаграми на Валери Симеонов. Какво съдържат те?


Това са последните изследвания на Евробарометър. В тях може да се видят настроенията в Европа по различни теми. В момента Европа не е разделена на леви и десни. Много често те се обединяват, за да дадат отпор на евроспектиците. На много места в Англия, Франция и Холандия се обединяват социалисти, демократи и християн-демократи и пак падат от евроскептичните организации, които по своята същност са патриотични организации. Това са тенденциите.В категории: Политика


15
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
15.
Веско
07.06.2014 05:18:14
0
0
Тлъсти,мазни задници"националисти"Няма да ви огрее...
14.
Г.Д.
19.11.2013 19:47:37
1
27
Колко ви плащат платени писарчета на бсп-дпс-атака?
13.
baihui do #12
19.11.2013 17:41:17
1
17
Kaji kakva e istinata be,otvorko?
12.
Моряк
18.11.2013 16:23:02
43
1
Валерка, опитваш се да ни спечелиш като електорат чрез болшевишки методи, но няма да те огрее. Какви са лоши капиталистите и колко е прогресивна работническата класа. Светът вече има друга структура, колкото и да се опитвате да ни лумпенизирате. Истината за "Ина" в нашата гилдия отдавна я знаем, само че ти най-вероятно - не.
11.
?????????
18.11.2013 14:12:13
15
1
Ох,Калудке, моля да разтълкуваш думата
"ЕВРОСПЕКТИЦИ "!!!!
Аз го тълкувам като " запечени " европейци :може би от четенето на " бисерите " ви........
10.
Жоро Бекъма
18.11.2013 09:23:44
2
31
Айде бе!
9.
a
17.11.2013 21:36:36
28
4
Следващия хрантутник,кандидат за голямата баница Валери Симеонов.Флагманци няма смисъл да го пробутвате и тоя мазник,имаме достатъчно боклуци в парламента,повече не ни трябват !
8.
до Митко
17.11.2013 20:41:48
8
28
Еееей, злобата и завистта наистина нямат почивен ден при тебе май ?! Какво ти НС сънуваш и чии са личните облаги в този случай специално ? И кое е срамота, това че са спасени шестима невинни български моряци и техните семейства ?! Да наистина е СРАМОТА за българските държавни "ръководители" които бяха тогава Бойко Борисов - министър председател, Николай Младенов - министър на външните работи, Цветан Цветанов - министър на вътрешните работи и т.н. и т.н. Само че, както е казал мъдреца : "Никой не е признат за пророк в родното му село..." Да е честита ГОЛЯМАТА ПОБЕДА НА СПРАВЕДЛИВОСТТА ! Поздравления за г-н Валери Симеонов за неговите благородни дела и неговата съпричастност към страдащите и обругани български граждани . Бог да Ви благослови, г-н Симеонов !
7.
pozor za vas
17.11.2013 20:24:43
35
2
dneska gledam vmro zaedno s barekov miting pravqt moje i te da sa zaformili nqkoq koaliciq skata zaedno s toq izmamnik slavi binev za ataka da ne govorim ei tiq trite partii vmro nfsb i ataka unishtojiha nacionalizma v balgariq jalko 4e ima i svqsni hora tehni 4lenove koito sa istinski patrioti
6.
Митко
17.11.2013 20:07:12
16
24
Валери Симеонов е пълен измамник като работодател, да не говорим за какви измами ще става на въпрос в НС!
Какво не прави човек за лични облаги! СРАМОТА!
PS:Всички знаем чия съпруга е Касабова и кой е работодателя на мъжа й...
5.
Demetrion
17.11.2013 19:57:41
31
7
Ееей, Валери с този ли се събра, бе? Тцтцтц к'во ли не прави човек за власт.
4.
Афродита
17.11.2013 19:53:31
12
33
По делата им ще ги познаете ! Техните дела са БЛАГОРОДНИ, с грижа за България и народа ! Напред към следващата победа !
3.
дядо
17.11.2013 19:01:22
23
9
бе тЪз партия НФСБ да не е Национален Фронт за Спасение на Борисов ?
2.
АЙ АЙАЙ
17.11.2013 18:53:49
26
9
ГОЛЕМА РАБОТА СТЕ ДВАМАТА-КАТО ДВЕ МРЪСНИ КАПКИ ВОДА
1.
самуил
17.11.2013 18:52:46
15
15
Голяма грешка че се събраха с Бинев!!!! Мене ме изгубиха а и не само мен. Жалко...И без Бинев щяха да влязат в НС


Тема в развитие
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Лайфстайл
Пиене, наркотици и бой?! Сестра на 13-годишна от Дом за деца разкри пред Флагман.бг за ужаса там
Пиене, наркотици и бой?! Сестра на 13-годишна от Дом за деца разкри пред Флагман.бг за ужаса там Децата в дома са системно пребивани и дрогирани, а директорката нехае, разказва Мирела
Всичко в категорията
Помогнете! Лилия изчезна преди 10 дни и оттогава няма никаква следа от нея, виждали ли сте я? Хората от бургаското село Равнец: Децата ни се разхождат сред змии, колите ни пропадат в огромни кратери (СНИМКИ) Съседските войни в Стария Несебър загрубяха, ето как си отмъщават Сигнал до Флагман.бг! Луд съсед вдигна на крак десетки на ул."Ивайло" в Бургас Читатели на Флагман.бг: Благодарим на Несебър Мото за невероятния празник Зареждащ банкомати джип едва не прегази клиенти на банка в бургаския ж.к „Зорница” Пожарен кран аварира в центъра на Бургас, вода се лее по ул."Цар Петър" от час Сигнал до Флагман.бг! Бургазлия се жалва, не го пуснали с автомобил на плажа в Крайморие Ето така се паркира БМВ в Бургас Безобразие! Вижте на какво заприлича велоалеята на околовръстния път за "Меден рудник" Шофьор изби рибата в Бургас, вижте какъв регистрационен номер постави на колата си
За куртоазията, едни хубави пари и на какво се подчинява българската журналистика
За куртоазията, едни хубави пари и на какво се подчинява българската журналистика Или колко дълбоко е пробил нихилизмът мозъчните клетки на някои колеги*
Всичко в категорията
Въоръженото въстание срещу Асад се провали, но борбата за разделяне на Сирия започна
Въоръженото въстание срещу Асад се провали, но борбата за разделяне на Сирия започна Войнствената реторика и липсата на стратегия е опасна смес, особено в Сирия


Всичко в категорията
Ивелина Василева пита МЗХ и ИАРА как ще прекратят незаконното разораване на морското дъно за бяла мида „Ал Джазира“: Русия е в задънена улица в Сирия Главният прокурор хвали звеното на „Икономическа полиция” в Бургас - работело изключително активно Борисов към вътрешния министър: Трябват ли ти 1300 души у дирекцията? Трябва да уволниш хора за униформите! Български социолог: Не искаме да сме в еврозоната, заради страх от ценови шок, не харесваме и депутатите (ВИДЕО) Осъдиха изборен търговец, купувал гласове за листата на БСП в Бургаско Футболист от "Бистришките тигри": Бойко Борисов ни показва какво да правим и ние си тичкаме Супер финансова новина за всички длъжници: Зануляват борчовете ни отпреди 2007 година Вижте с какво имущество влязоха във властта новите бургаски депутати Нинова вини Борисов в тежък грях: Обещава, а не изпълнява Политиците виновни за корупцията, не искали да сложат край
Още разкрития за живота на бруталния убиец Стефан и красивата му жертва Виола (ВИДЕО) Учителката, пребита от 17-годишния пишлигар Марин, направи ексклузивна изповед (ВИДЕО) Пиян апаш нахлу в апартамента на габровец и ... заспа на дивана Акция в Слънчев бряг! Полицията щурмува общежитие, откри дрога в стаята на 30-годишния Олег Несебърският бияч на инвалиди с Мерцедеса – внук на местен големец, с него е баща му BG туризъм! Подивял шофьор удари зверско кроше на жена, помагаща на слепи в Несебър (ВИДЕО) Вижте как крадец обра туристи в Поморие! Познавате ли го? Полицаи в Созопол заловиха брутален наркоман - заклал гаджето си и пребил мъж, след като го возил на стоп Опасен маниак дебне момичета, ако откажат да ги снима налита на бой (ВИДЕО) Голяма грешка! Младо момиче подкара Пежото си след коктейл от наркотици край районното в Слънчака Екшън в Приморско! Пиян младеж нападна полицаи, закопчаха го
Изненада! Бабата получи само 4 години за разстрела на наркобоса Костов
Изненада! Бабата получи само 4 години за разстрела на наркобоса Костов Въпреки искания доживотен затвор, Бабата се размина със супер леко наказание за бруталното престъпление
Всичко в категорията
Нов старт на делото срещу ритащия в берлинското метро нашенец Викат на килимчето във ВСС “следователя на Митьо Очите”, решават съдбата му в сряда Осъдиха карнобатлийка за 6 бона, натопила полицай за корупция ММА-бандата от Бургас – невинни ученици от Вечерната гимназия или брутални рецидивисти (снимки) Битата камериерка още сънува кошмари, иска 50 хил. от бруталния швед Похитителят Мартин към полицаите: Имам оръжие, не се страхувам да го използвам, не ме предизвиквайте! Съдия отказа да гледа делото за мръсния въздух в София, защото е увредена от него Дрогираният Марин, опитал да убие брат си: Какво да направя, г-н съдия? Хванах ги да правят секс с жена ми (ОБНОВЕНА) Руският сексгуру Свами поиска свобода, заради хлебарки, пречещи му на йогата и храна със захар, която можела да го убие 6-има лекари на съд за смъртта на родилката Деяна Местят всички дела за корупция в спецсъда
Кроношпан изпълни предсрочно първата част от мерките, свързани с чистотата на производствените технологии
Кроношпан изпълни предсрочно първата част от мерките, свързани с чистотата на производствените технологии Нов дървесен пояс пък ще изиграе ролята на естествен филтър против разпространението на фини частици в атмосферата

Всичко в категорията
1000 лв. за Деспа Петрова от Строителния техникум - тя е първенецът на випуска (СНИМКИ/ВИДЕО) Учителка от Карлово зове: Левски вместо Рейгън и Тачър в последния урок тази седмица Наказват десетокласника, който ритна учителката си Учители умуват да изключат ли ученика, ударил тяхна колежка (ВИДЕО) Бъдещите студенти: По-малко икономисти, повече инженери Стартира приемът на документи за безплатно обучение по "Софтуерно инженерство" в БСУ, вижте как да кандидатствате Как неграмотните получават дипломи и какво се случва с учителската професия Деца на гурбетчии аут от системата за гимназия Приемат детето ви в първи клас, но... само след дарение НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров” се включва в шестото издание на фестивала „Включи града“ Проф. Докова подаде оставка след скандален изпит, наказват студент за уронване престижа на УНСС
Пациентка към неврохирурзите на УМБАЛ - Бургас: Вие ме върнахте към нормалния ми живот
Пациентка към неврохирурзите на УМБАЛ - Бургас: Вие ме върнахте към нормалния ми живот Пролетина Манолова, която пострада в катастрофа, благодари на лекарите, които се грижиха за нея

Всичко в категорията
Трагедия! Тялото на 22-годишния Димитър седя с часове в канавката на пътя Поморие-Ахелой, след като катастрофирал с мотора си Предсмъртен СМС на изнасилено 14-годишно момиче разплака света: Вече е твърде късно, тялото и душата ми са унищожени (СНИМКИ) Жестока трагедия! Синът на починалата в Крайморие ридае над безжизненото тяло на майка си (СНИМКИ) Момче с тумори в мозъка издава книги и зове болните да се борят като него за живота си (ВИДЕО) Ето каква огромна сума пари отказа журналистът Васил Иванов, за да влезе във "ВИП Брадър" Връщат количката на Илиян, майка му дава дарени пари за парализиран младеж (ВИДЕО) Млади певци помагат на Светко от Бургас да проходи отново Малките Митко и Лили от Бургас се грижат за болните си родители, да им помогнем! Драматичен обрат: Трагична развръзка с малкия Илиян, чиято история трогна цяла България Погребаха в бял ковчег красавицата Магда, приятелят й се срина на гроба (СНИМКИ/ВИДЕО) Абсурд: Лишават парализирано дете от помощ, защото е гледано от баба и дяд
Не допуснаха „пенсионерите“ на КВС „Бургас“ да спечелят държавното първенство по водна топка
Не допуснаха „пенсионерите“ на КВС „Бургас“ да спечелят държавното първенство по водна топка С класирането си на второ място ватерполистите на КВС „Бургас“ се превърнаха в най-успешния за Бургас мъжки отбор по водна топка

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Несебър
Кметът Димитър Николов разпореди тези проблеми да бъдат разрешени до часове
Кметът Димитър Николов разпореди тези проблеми да бъдат разрешени до часове Във връзка с пътната безопасност на много места се възстановяват и подсилват маркировките
Всичко в категорията
При съмнения за анемия: Не бързайте с приема на желязо Ремонтът на ул."Крайезерна" е пред финал, отварят я на 10 юли (СНИМКИ) Областният управител Вълчо Чолаков се срещна с посланиците на Франция и Ирландия Ротарианството в Бургас чества 80 години безкористна служба на обществото (СНИМКИ) Бургазлии, заведете децата в “Казиното” – ще се почувстват като герои на Жул Верн Не допуснаха „пенсионерите“ на КВС „Бургас“ да спечелят държавното първенство по водна топка Кроношпан изпълни предсрочно първата част от мерките, свързани с чистотата на производствените технологии Бургазлии пропищяха: Комари като врабчета ни подлудиха, невиждана напаст са! 1000 лв. за Деспа Петрова от Строителния техникум - тя е първенецът на випуска (СНИМКИ/ВИДЕО) Изненада! Бабата получи само 4 години за разстрела на наркобоса Костов От Германия: Клиентът е цар в България, веселието - на достъпни цени
Станаха ясни имената на загиналите при жестоката катастрофа край Джъмбо, погребват ги днес
Станаха ясни имената на загиналите при жестоката катастрофа край Джъмбо, погребват ги днес Петимата пенсионери са от бургаския ж.к.”Меден рудник”, участвали са в Тракийския събор в Минералните бани

Всичко в категорията
Трупът в бургаския ж.к.”Меден рудник” е на 42-годишен мъж, получил масивен инфаркт Първо във Флагман.бг! Труп на млад мъж вцепени от ужас бургаския ж.к."Меден рудник" Пияна шофьорка предизвика катастрофа в ж.к. "Меден рудник", рани приятелка Ученикът Георги след юмручния удар към учителя: Какъв мъж си ти, че ще ме ковеш пред директорката си?! Огромен проблем за жителите на два блока в ж.к."Меден рудник". Има ли свлачище под терасите им? (СНИМКИ) Отмъщение по меденруднишки! Пияна леля прати 3-ма биячи на съсед, направил й забележка Контрабандни цигари издадоха Велин, отглеждал дрога в „Меден рудник” Лек автомобил горя тази нощ в бургаския ж.к. "Меден Рудник" Нагъл крадец напълни джоба в магазин в ж.к. „Меден Рудник”, познавате ли го? (СНИМКИ/ВИДЕО) 17-годишен ревнивец преби приятелката си в бургаския ж.к. "Меден Рудник", заплаши да я убие Тази сграда на Унихоум ще се превърне в „перлата“ на най-големия жилищен комплекс в Бургас
Сериозни промени в ОбС-Айтос, ето кой става шеф на най-важната комисия - по финанси и бюджет
Сериозни промени в ОбС-Айтос, ето кой става шеф на най-важната комисия - по финанси и бюджет Новият общински съветник Рашид Куру ще положи клетва на следващото заседание в края на месеца

Всичко в категорията
Над 20 кандидати подадоха оферти за пречиствателната станция в Айтос Айтос е столица на българския фолклор! Най-добрите ансамбли у нас участват в „Славееви нощи” (СНИМКИ/ВИДЕО) Находка! Сгащиха 36-годишната Надя с над 3 кг. безбандеролен тютюн, носила го със себе си на работа Красива айтозлийка потъна вдън земя, издирват я! (СНИМКА) Повдигнаха две обвинения на айтозлията, прострелял шумно дете Дългогодишната мечта на Айтос се сбъдна: Откриха новото детско отделение в Деня на детето Новият общински съветник в Айтос не се появи и на тази сесия, къде му е мястото – при ДОСТ или ДПС? Вижте колко ще струват уличните ремонти в Айтос Строят нов цех край Айтос, дава работа на 15 души Рашид Куру: Не съм политическа калинка, ще бъда съветник на ДОСТ в Айтос Човек на Лютви Местан влиза в Общинския съвет на Айтос от листата на ДПС
Половината от кафе машините в Карнобат – незаконни
Половината от кафе машините в Карнобат – незаконни Общината вдига налога за вендинг автоматите, произвеждат много боклуци, а плащат символични такси

Всичко в категорията
Карнобат се превръща в строителна площадка, започват проекти за 17 млн.лева Вижте версията на карнобатлията Миро за 3,5-те тона алкохол, открити в склада му 160 души в карнобатското село Смолник бедстват, дъждовете отнесоха моста им Карнобатлията Данчо седна зад волана на Корсата си кьоркютук пиян, арестуваха го Байчев защити премахването на знаците за камери на пътя: Нима има табели „Убийството забранено”? Добрата новина! Ремонт за близо 900 хил. лв. ще промени облика на Селскостопанската гимназия в Карнобат 31-годишният Аспарух Иванов замени депутата Тодор Байчев като лидер на БСП-Карнобат Новият лидер на БСП-Карнобат е (почти) ясен И депутатът Тодор Байчев дебютира от трибуната: Връщаме се към Африка от средата на миналия век Изритаха екскмета на Карнобат Атанас Атанасов от шефското място в ловно-рибарското дружество Системен тормоз: Циганска музика и шумни купони тероризират жителите на кв. Галата в Карнобат
Несебърският бияч на инвалиди с Мерцедеса – внук на местен големец, с него е баща му
Несебърският бияч на инвалиди с Мерцедеса – внук на местен големец, с него е баща му Семейството му е сред заможните в града, дядо му е Григор Кочев - държи частен базар на пъпа на Стария град


Всичко в категорията
Полицаи в Созопол заловиха брутален наркоман - заклал гаджето си и пребил мъж, след като го возил на стоп
Полицаи в Созопол заловиха брутален наркоман - заклал гаджето си и пребил мъж, след като го возил на стоп Убиецът смятал, че сторил добро, като ликвидирал приятелката си - така спрял пороците й
Всичко в категорията
Наемателят на плаж „Делфин“ глобен заради дървена стълба, отрича да е сякъл дървета (ВИДЕО)
Наемателят на плаж „Делфин“ глобен заради дървена стълба, отрича да е сякъл дървета (ВИДЕО) Единственото нарушение е, че я поставих без да съгласувам това с РИОСВ – Бургас, призна  Йордан Тодоров


Всичко в категорията
Частен имот блокира достъпа до плажа Силистар (ВИДЕО) Галерия на открито: Ахтопол с цветни фасади Испанец рисува върху стената на триетажен блок в Ахтопол (ВИДЕО) Нудисти и еколози протестират срещу дървена пътека на плаща "Делфин" Художникът Венцислав Йосифов: Ще превърнем Ахтопол в град- галерия (ВИДЕО) И в опозиция ще работим по ангажиментите ни за Бургас - така се разбрахме с колегите от БСП Бразилска туристка към президента Румен Радев в Странджа: Кой сте Вие и защо сте важен? (УНИКАЛНО ВИДЕО) Президентът Румен Радев изненадващо се появи в царевското село Българи, генерал Деси го държи за ръка (ВИДЕО) Работи се по финализиране на Общия устройствен план на Община Царево Няма да се строи заведение на скалите над морски плаж „с. Лозенец“ Бетон на плажа в Лозенец няма да се лее, чадърите остават безплатни за нудистите (ВИДЕО)
Предлагат рестарт на проекта за жп линия в Странджа
Предлагат рестарт на проекта за жп линия в Странджа Идеята обаче едва ли ще се одобри от еколозите

Всичко в категорията
Средец развива туризма в Странджа с канализация за „Божура“ Средец в крак с новите технологии, развива туризъм с 3D музеи Продават старата сграда на болницата в Средец, за да направят модерно вътрешно отделение Само 198 кандидати за 332 места в конкурсите за граждански „ловци на мигранти” в Бургаско Общинските съветници не трябва да превръщат всичко в личностна война, от това губят само хората в Средец Разнобой! Вотът на недоверие към председателя на ОбС разцепи опозиция и управляващи в Средец Председателят на ОбС-Средец пред Флагман: Вотът на недоверие е лична вендета на Барсалата срещу ГЕРБ! Задкулисни игри в Средец! Бизнесмен клати стола на председателя на ОбС, гласи майка си за поста Полицията в Бургас наема 110 граждански ловци на мигранти, Перата е без право да работи Център за развитие на общността отвори врати в Средец Фирма, свързана с руски бизнесмен, изкупи огромни военни имоти край Средец
Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева
Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева Прокуратурата проверява документи при областните управители на Бургас, Хасково и Ямбол, свързани с оградата по границата
Всичко в категорията
И в опозиция ще работим по ангажиментите ни за Бургас - така се разбрахме с колегите от БСП Конкурсът за шеф на парк „Странджа” приключи с категоричен победител Малко Търново ще е домакин на втория национален фоклорен фестивал в Малко Търново Само 198 кандидати за 332 места в конкурсите за граждански „ловци на мигранти” в Бургаско Кое е мястото, близо до Бургас, където се сбъдват всички желания Над 6 хил.души посетиха фестивала "Зелениката", огромни опашки по екопътеките в Странджа Четирима са кандидатите за шеф на парк „Странджа” – битката може да е епична Фермери оградиха с ток село в Странджа, кметът заплашил да ги изсели? (ВИДЕО) Младеж нападна съседа си с дъска, счупи му лакътя Бивш шеф на СДС в Бургас стана областен лидер на нова националистическа партия Какво е разследвал Слави Трифонов за Валери Симеонов – в мотел на „Скат” спели войници (допълнена)
Децата от Камено пеят заедно „Спасение” на БТР с бургаския деветокласник Тодор Тодоров (СНИМКИ)
Децата от Камено пеят заедно „Спасение” на БТР с бургаския деветокласник Тодор Тодоров (СНИМКИ) Кметът Жельо Вардунски приветства учениците и им пожела весело и ползотворно лято

Всичко в категорията
Бургас е неузнаваем в последните 10 години благодарение на Димитър Николов и ГЕРБ Детски хепънинг „Наше Лято 2017 година“ с много изненади този петък в Камено Превръщат крепостта Русокастро в най-атрактивната туристическа дестинация в Бургаска област Ето го Илко - единият от задържаните при спецакцията в Бургас Опасността от пожари расте! Растителност обхвана тези важни електрически стълбове в Бургаско (СНИМКА) Торнадо се завихри край Камено, вижте уникалното видео Детски хепънинг „Да върнем старите детски игри” в Камено за 1-ви юни Инвеститори хвърлиха око на изоставените училища в Каменско Добрата новина: Община Камено спонсорира фолклорния си ансамбъл, прочул града в България и света Кметът на Камено Жельо Вардунски: Няма да позволя 70% от хората да плащат данъци, а 30 % да се крият Камено посрещна Деня на българската писменост с рев на мотори и литературно четене
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Няма как да не уважим този демократичен глас, обясни Корнелия Нинова
Всичко в категорията
Извънредно! Хванаха убиеца от Снягово, крил се в гората като партизанин, но изгладнял Срам и позор! Вижте как тези роми "уважиха" химна на България ДПС показа мускули, изсипа цялото си ръководство в Руен (СНИМКИ) Това ли е убиецът от Снягово? Ако го видите, обадете се в полицията! (СНИМКА) Ето кои пътища ще ремонтират в Руен за 83 хил. лв. Ангел Исаев пред „Флагман”: Ще гласувам "за" кабинета, това ще е най-успешното правителство на Борисов Извънредно: Дурхан Мустафа се отказа от депутатското си място (допълнена) Младежкият лидер на ДПС в Бургас: Подкрепяме Ангел Исаев и Камен Костадинов, но сме с вързани ръце И лидерът на ДПС в Рудник подаде оставка: Напускам партията, случват се недопустими неща! Дурхан Мустафа разедини Руен, предизвика жестоки сблъсъци в ДПС Брутален скандал в ДПС-Бургас – Дурхан Мустафа заплют в лицето, притискат го да не става депутат
Започваме да проучваме подводната археология на Ропотамо Интервю Всички интервюта Даниел Пантов, директор на музея в Приморско: Започваме да проучваме подводната археология на Ропотамо
Развиваме алтернативния туризъм, благодарение на личното отношение на д-р Димитър Германов

Глас отвътре Всички Божидар БОЖКОВ, журналист, Божидар БОЖКОВ, журналист За куртоазията, едни хубави пари и на какво се подчинява българската журналистика Или колко дълбоко е пробил нихилизмът мозъчните клетки на някои колеги* Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Пиене, наркотици и бой?! Сестра на 13-годишна от Дом за деца разкри пред Флагман.бг за ужаса там Помогнете! Лилия изчезна преди 10 дни и оттогава няма никаква следа от нея, виждали ли сте я? Хората от бургаското село Равнец: Децата ни се разхождат сред змии, колите ни пропадат в огромни кратери (СНИМКИ) Съседските войни в Стария Несебър загрубяха, ето как си отмъщават Сигнал до Флагман.бг! Луд съсед вдигна на крак десетки на ул."Ивайло" в Бургас
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 27.06.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
По-добре се откажете от начинанията, за да не се провалите заради нечии уж добронамерени съвети. Колкото и да искате да печелите без усилия, постигате всичко с труда си. Няма как да завършите работата си до обед. Възможни са грешки, които трудно ще поправите. По-добре не ги допускайте. Стига да поискате, ще постигнете много в този ден. Въоръжете се с търпение при трудности по пътя си и се доверете на знанията и на интелекта си. Ще имате затруднения в общуването. Отидете на работа в добро настроение, което е задължително условие, за да сте на ниво. От вашата практичност зависи по-нататъшното постигане на вашите цели. Рискувате да съсипете отношенията си с вашите колеги. Избегнете конфликтите. Справяте добре със задълженията си. Трудностите още от сутринта ще ви принудят да сте още по-отговорни и сериозни по отношение на вашите задължения. Денят е благоприятен за активна работа и делови срещи. Плановете ви изискват да сте финансово стабилни. Не си позволявайте разговори за кредитиране, защото трудно ще върнете получените пари. Не се ядосвайте заради чуждите грешки, дори и ако вредят на работата ви. На работното място бъдете перфектни, ако искате да получите заслужено признание. Бизнесмените да не допускат инвестиции, за които не са готови. Може да се наложи да защитите интересите си пред вашите колегите и ръководството, ако видите, че се опитват да ви изместят от заеманата професионална позиция. Съхранете авторитета си. Стабилизирайте постигнатото. Активността ви е впечатляваща. През целия ден ще имате делови срещи. Липсата на подкрепа от страна на вашите колеги не бива да ви притеснява, защото и без нея ще се справите отлично с вашите задължения. Колкото по-примамливи са предложенията за нов бизнес, толкова по-внимателни трябва да бъдете. Не бива да критикувате агресивно и нападателно вашите подчинени, ако не са завършили поставените задачи. Дългоочаквана вест, която ще научите при непланирано провеждане на делова среща, въпреки че не ви е приятна, е гаранция за постигането на поставената цел. Пред вас се разкриват нови професионални възможности, налагащи да се запознаете с подходящите хора, които ще ви подкрепят. Предложенията са интересни, но ги обмислете добре. Направете оценка на вашата финансова стабилност. Бъдете тактични и умерени в действията си. На работното си място не се поддавайте на емоцията, за да не си създадете врагове. Скандалът с вашите близки е породена от факта, че сте пропуснали да изпълните дадено обещание и сутринта са ви упрекнали. Ядът ви не бива да вреди на служебните ви задължения. Предложения за допълнителна работа са причината да сте разсеяни. Приемете я без да губите време и резултатите ще ви зарадват преди края на работния ден. Не налагайте мнението си. Няма смисъл да се карате с колегите си заради ваши грешки. Днес ви очакват интересни делови предложения и инвестиции, които ще ви помогнат да развиете в нова насока интелекта си и вашия бизнес. Съгласете се без колебание. Вземете решение, свързано с финансиране. На работното място сте напрегнати и разсеяни. Откажете се от бързо приключване на задачите, за да избегнете грешките. Поставете началото на нови задачи, които ще ви помогнат при осъществяването на отдавна обмислен проект. Приходите от неговото успешно завършване са впечатляващи. Целеустремеността на работното място ще ви помогне да осъществите намеренията си и да промените живота си.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип