×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Криели реалния убиец на Димитър Стаматов – Мастара


Криели реалния убиец на Димитър Стаматов – Мастара
37-годишният Дишков е обвиняем за убийството на Димитър Стаматов - Мастара от 21 ноември 2002 г. Той е в бургаския затвор от 6 януари м.г. Според адвокатите, доказателствата напълно издишат, изтрит е запис от следствения експеримент
Тема в развитие
Само във Флагман.бг! Действащ полицай ли е топчегнето Ботьо Ботев? Топкриминалистът Ботьо Ботев в бургаската Съдебна палата, разпитват го за убийството на Мастара Малкотърновския сплете голяма интрига: Марата изнудвал вдовицата на Мастара, твърдял, че Дишков ще отвлече сина й Прокуратурата извади от фризера обвинението срещу Пламен Дишков за поръчковото убийство на Мастара Неочакван обрат на делото за убийството на Мастара: Бойко Стоянов излъгал, че Марата убил Мастара Кела получи личната си карта – свободен е, стяга сватба с Виктория Почина бащата на Пламен Дишков - Кела, от рак на белия дроб Томито Черния: Видях се с Кела край басейна, в инвалидна количка е Бургаските апелативни магистрати пускат Кела на свобода? Кела се гърчел от болки в ареста, настояват пред Апелативния съд в Бургас за операция в Ловеч Криели реалния убиец на Димитър Стаматов – Мастара Двойна коксартроза скъсила крака на Кела, иска спешна операция Бесове.бг уволни шефа на затворите след скандала с Пламен Дишков-Кела Натопиха Кела за душ-кабина, абажури и още екстри в Бургаския затвор Кела се завърна в родния град, посрещнаха го в Бургаския затвор Пламен Дишков-Кела се завръща в Бургас, пластичната операция не го спаси
виж още
скрий
12 Февруари 2013, Вторник, 11:55 ч.
Автор: Флагман.БГ

Важни доказателства по делото са унищожени, изтрит е запис от следствения експеримент, твърди адвокатът на Кела

Тримата адвокати на Пламен Дишков Кела– Пенка Мутафчиева, Бойчо Боев и Тодор Досев поискаха мярката му за неотклонение изобщо да бъде отменена или наложена единствено парична гаранция от 30 000 лева, тъй като няма доказателства, че той е съпричастен към убийството на Димитър Стаматов- Мастара.

Кела страда от двойна коксартроза, която беше потвърдена в съдебната зала от тройната медицинска експертиза на Лъчезар Томов, Косьо Янков и Николай Недев.

Вследствие на болестта левият крак на Дишков се скъсил с цял сантиметър и се налагало той да бъде опериран. Консервативно лечение с медикаменти и рехабилитация би облекчило болките му временно, но няма да спре развитието на болестта. Кела вече куцал. Според адвокат Мутафчиева нервната система на Пламен Дишков е срината, това му състояние също допринася за увеличаване на чувствителността му към болките от коксатрозата. По този подов стана дясно още, че бащата на Дишков - Кела-Старши е болен от рак. В момента той е на химиотерапия, бил получил наскоро и инфаркт.

Още в началото на процеса адвокатите му поискаха отвод на прокурора по делото  - Желязко Георгиев. Такъв обаче не бе приет.

Адвокатите му са сезирали редица държавни и европейски институции, в това число и Европейския съд за това, че не са допускани свободно до клиента си в затвора. Много често срещите им били отказвани. Кела не бил лекуван от стационара на Бургаския затвор, а от 4 месеца насам състоянието му се влошавало.

В пледоарията си адвокат Мутафчиева изтъкна, че за последните 18 месеца от задържането му, няма нови доказателства, липсва важен запис от следствения експеримент. Бил унищожен. Според нея в досъдебното производство има груби нарушения. Тя изтъкна еднозначно, че друг е извършителят на убийството на Мастара. Бойко Стоянов само бил съучастник. Последният се изметна на 180 градуса от първоначалните си показания пред съдия Денчо Стоянов преди 10 години, че той е реалният извършител.

Припомняме, че Бургаският окръжен съд /БОС/ гледа днес за втори път искането му за промяна на мярката за неотклонение,  решението ще бъде произнесено утре в 15.00 часа от съдия Захарин Захариев.


В категории: Темида


6
Коментара по темата
6.
ivan
16.02.2013 08:44:58
0
0
A tuka si imame fenka na Plamen Dishkov.
5.
Vania
15.02.2013 10:12:42
0
0
Da go duhash selianino,javno mn smurkash ,zatova pishesh gluposti,jivial si ne s orlite a s mishkite,skrit pod zemiata v malkata si jalka dupka.
4.
Пламен пишков-жмела.
14.02.2013 18:38:48
0
1
Искам да кажа на всички,че аз съм живял повече от орлите костенурките нинджа и динозаврите,ако не вярвате питайте Лили Иванова.И не лъжа за моята болест,от много смъркане хванах Носторкоза.
3.
дет вика един
12.02.2013 20:08:54
2
4
има лек ,за 40 дена всичко ще му се удължи
2.
Коментари
12.02.2013 14:25:24
4
10
Съдията е Захарин Захариев. За по-запознатите с "работата" на това лице е ясно че нещата са организирани от полицията Кела да бъде оправдан.
Захарин Захариев е съдия по делото Гранити, където прикрива убийците заедно със зам. окръжният прокурор Ангел Георгиев.
1.
ИМА ЛЕКАРСТВО и ЗА КЕЛА
12.02.2013 13:50:39
4
12
ЛЕКАРСТВОТО на ТАЗИ "ДОКТОРСКА" ДИАГНОЗА Е МНОГО ПРОСТА и ОПЕРАТИВНО ПРЕДПОЛОЖИМА. ТОЛКОВА МНОГО от ПРИЯТЕЛИТЕ и ВРАГОВЕТЕ на ДИШКОВ Я ПРИЛОЖИХА, ЧЕ ВЕЧЕ НЯМАТ ГРИЖИ ТЕ И С ТЯХ.

ТА РЕЦЕПТАТА Е - 24 часа в ЛЕГНАЛО ПОЛОЖЕНИЕ и ОТРУПАН ЦЕЛИЯТ С ЦВЕТЯ и БУКЕТИ . На 25 час СЕ Е ИЗЛЕКУВАЛ и КЕЛА, и БУДА, и ЦЯЛАТА СИКАДЖИЙСКО МУТРЕНСКА ШАЙКА.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори