×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хора на Лукойл България бракониерстват в резервата край Кошарица


Хора на Лукойл България бракониерстват в резервата край Кошарица
Фолксвагенът с натикания в багажника глиган на Петър Кирчев от бензиностанцията край Ахелой, сестра му пък е управителка на бензиностанцията на фирмата край Каблешково
12 Ноември 2012, Понеделник, 15:05 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, Снимки Стефан МАВРОДИЕВ

Местните велможи на Несебър – около 100 души, са си спретнали сдружение, за да трепят поголовно дивеча

Служител на Лукойл България и баща му са заловени тази нощ в момент, докато транспортират в багажника на фолксваген убито диво прасе в района на Държавно ловно стопанство Несебър. Случаят не е инцидентен, алармираха хора от село Кошарица, край което са хванати наглите бракониери. Това са Петър Кирчев, на 35 години – отговорник за бензиностанцията на Лукойл България в Ахелой и баща му Георги Кирчев. В колата двамата са имали четири пушки. Бащата не е регистриран като ловец, няма ловна книжка, нито разрешително за притежаване на оръжие,но по една от пушките са неговите отпечатъци. Сестрата на Петър Кирчев е управител на бензиностанцията на Лукойл България в Каблешково. Двамата от фамилия Кирчеви показали на охраната на ловното поле, което е и резерват към ДЛС-Несебър, разрешително за вреден дивеч – чакали.

Но документът не бил за тази дата. Убийствата на животни тук били обичайна практика – издават се разрешителни за вреден дивеч, а се гърми по прасета, елени и сърни – при това безнаказано. Бракониерите разчитат, че ако ги хванат с пушките в гората – ще показват разрешителното и така ще се отърват от стражата, която пък би трябвало да се страхува да рови из багажниците на колите. Незаконният лов е от тази неделя, около 19 часа. Петър Кирчев гръмнал глигана и се прибрал у дома в Несебър, за да поспи. Около 2,30 часа на разсъмване отново се върнал край Кошарица заедно с баща си, за да натоварят трофея от около 160 кг. За всеки случай пушките стояли на задната седалка – ако им се изпречи нещо друго от едрите животни – да гръмнат и него.


Това е автомобилът, с който са се придвижвали баща и син Кирчеви, на задната седалка имали и 4 пушки, бащата изобщо не е регистриран като ловец


„Дивечът на територията на резервата, който е предаден на шефа на Лукойл България Валентин Златев като ловно поле, вече е на изтребване. Във въпросното сдружение „Несебър“ членуват около 100 човека – все от първенците в общината. Гърмят без да им мига окото, имат и снайпери, изтребиха животните. Най-страшното е, че това сдружение обединява 6 ловни дружинки, но има и такива членове, които изобщо не са регистрирани като ловци и не плащат нищо към Ловно-рибарския съюз – тук е друга, отделна държава.

И пушките им не са регистрирани. Полицаите мълчат, защото и сред тях има бракониери. Честните ченгета пък си затварят устите, защото най-честите злодеи са все от местната власт“, каза ни източник от село Кошарица. Пушките и колата на бащата и сина Кирчеви са конфискувани в РУП-Несебър. Прасето е в хладилник на ДЛС-Несебър. От РУП-Несебър отсъстват данни за извършеното престъпление на тяхна територия.



16
Коментара по темата
16.
vapros
15.11.2012 15:43:57
0
0
petar slaga benzin li ili e upravitel tam?
15.
pei4o
13.11.2012 21:47:25
0
5
va4o e prav ima mnogo mesari ot lovjiite da sa sprat malko pedali dolni da ostaviat jivotinkite na mira
14.
ВЪЧО
13.11.2012 19:11:48
0
2
парата онищожиха планетата, а какво да кажем за животните в гората, стига бе хора има и магазини ще фалират копувайте си месце, оставете ги животните да се чифтосват.:)))
13.
O Ujas
13.11.2012 14:43:12
6
1
Нека започнем така : "Селянията не е местожителство , а състояние на духа".- колега Ловно-рибарското дружество е отворено от понеделник до петък за всеки.Всеки може да пита за свичко или да ПОИСКА отчет за изразходваните средства.Ежегодно се провеждат отчетни събрания, но ти надали си си направил труда да отидеш на някое такова.И понеже виждам, че си "мъжко" момче сиреч "путьо" не ти отива да се изказваш неподготвен.Аз ти предлагам догодина в края на ловния сезон да отидеш на поне едно такова събрание на определената за това дата ( МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА ПРЕДВАРИТЕЛНО ) да станеш и да кажеш нещата такива каквито са .. що'т виждам ги "поназнайваш в детайли" - ето заради такива като теб ( с твоето мислене - ОВЧЕ ) държавата върви назад, най - добре е да си седиш зад гишето в общината и да си вземаш мизерната заплатка в очакване на великото чудо и да знаеш,че когато двама дърпат напред и един такъв като теб назад ( ако си забравил какъв про4ети ред първи ) нещата никога няма да вървят.
Малко се отплеснах ама нямаше как..та по темата де..

Драга редакцийо любима и в частност г-жа/ца Катя КАСАБОВА един умен човек наскоро каза следното : "Говоренето на НЕИСТИНА се нарича ЛЪЖА - а сега оставям на вас да се сетите как се нарича този които изрича лъжите.."

Единственото вярно нещо в цялата статия е: "Служител на Лукойл България и баща му "..всичко останало в една голяма хипербола (лъжа) преди да напишете нещо такова може да си направите труда да "засечете" информацията от няколко източника преди да публикувате такива глупости.Г-жо/це Катя КАСАБОВА номера не е в това как да излъжем читателите, които видиш ли ще си кажат "ейй тея му ебаха майката", номера не е и в това как да напишем 100 думи и да си приберем жалкия хонорар за да може да продължим жалкото си съществуване до следващата такава "сензация" да напишем още толкова думички за да не умрем от глад.Като сте решили да ставате (топ)журналист ровете нещата до край а не както казах по горе... хайде със здраве !!
12.
до авджия
13.11.2012 13:06:33
0
1
"Авджията", черпиш инфо от извора, само дето не ни каза фазаните мъжки или женски бяха и ако са мъжки дали имаше някой едномъд.
11.
авджия
13.11.2012 12:52:44
1
5
Освен че бракониерстват, големците от ловно-рибарското дружество точат и пари от общината. Наскоро общинския съвет им гласува субсидия от 7500 лв. Предишните години вземаха пари и за закупуване на фазани по 35 000 лв. Намерили са му цаката как да крадат от общината.
10.
бай Васил
13.11.2012 05:48:55
0
2
Приятели, същото е и в Правец! Златеви са заградили покрай ловния участък над 19 000 декара в т.ч. и частно гори! Хората ги е страх да се оплачат, полицията тук и районната прокуратура обслужва интересите на Златев!
браво на полицаите!
http://www.otzvuk.com/Frames/Svetla/Pravec.pdf
9.
глас
12.11.2012 23:40:55
0
7
Да си хванат за адвокат кмета на Созопол Рейзи. И той отиде за гъби а се върна със сърна в багажника.Дали го осъдиха??????
8.
krasnika
12.11.2012 20:05:37
1
1
malko ili golqmo e praseto...
7.
koceto
12.11.2012 20:03:42
0
2
boi na negri v tamna no6t
6.
Petq
12.11.2012 18:13:31
0
6
Bravo na tezi, koito sa gi zalovili. Sigurno ima oshte mnogo beznakazani brakonieri.
5.
MAKBRAID
12.11.2012 18:09:50
0
5
korupciqta proqde darjavata bravo na mom4etata deto sa gi xvanali na masto tva e nai trudno na seki mu e qsno ko stava v taq darjava na prostitutki
4.
Жельо Руменов
12.11.2012 18:07:13
0
4
Къде в схемата е Румен Желев - баш горския за района? Или си е получил рушветът?
3.
boris
12.11.2012 17:38:36
0
5
bravo neka ma4kat brakonierite izbiha jivotinkite
2.
антидръндрън
12.11.2012 16:33:54
2
9
ами написали са си го хората,имената са сложили, брата и сестрата какви работят в Лукойл са сложили,всичко си има,какво сега искаш бе Данчо
1.
дан
12.11.2012 16:09:11
7
6
хора на ЛУКОЙЛ или някакъв путьо арбайтер в бензиностанция, уточнете защото заглавието е доста тенденциозно...другари от НФСБ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple”
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори