×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За Бога, братя, не плащайте здравни осигуровки!


За Бога, братя, не плащайте здравни осигуровки!
Eдна пневмония струва с прегледите, процедурите и лекарствата над 500 лева
24 Април 2012, Вторник, 09:13 ч.
Автор: Илонка ИВАНОВА

Държавата е абдикирала тотално от задължението си и от оная точка в Конституцията, според която всеки има право на адекватно лечение

Еретично звучи, нали? Някак противоправителствено, някак нереформаторски и даже, като прът в колелата на родното здравеопазване, но пак казвам – не плащайте. Защото който не се е разболял, той не се е опарил от измамната сигурност, че е осигурен.

Ето ви и една история за размисъл. За жалост нито съм първата, нито последната, минала през месомелачката „осигурен“. След 12 години чинно плащане всеки месец, все пак се наложи да опра до системата. Причината? Треска. Неистов студ, който не знаех откъде идва и защо ме е хванал. Не помагаха нито пет чифта чорапи, нито всички одеала, скупчени върху мен. Допитах се – телефонно – до джипито, а то откри Америка с думите – настинала си. Три дни траках зъби и о, чудо! Жега! Ама такава, че имам чувството, че ще се възнеса. Възнесох се до джипито, дадох 2,70 потребителска такса /без касова бележка/, то благоволи да ми надникне в гърлото и да каже – фарингит. Сдобих се с рецепта за прахчета „Тамифлу“ и се прибрах. През нощта – изненада. Температура 39,7. На другия ден, полузашеметена, пак отидох да дам 2,70 на джипито, което се замисли, удари ми една слушалка отляво /точно една/, после една отдясно, каза, че нямам хрипове и халтаво написа рецепта за антибиотик. Попитах какво ще лекуваме с него – отговор – атипичен грип. Нямах сили да протестирам, че грип с антибиотик не се лекува, купих си го, но уви. Вечерта термометърът плъзна към 40 градуса...

Добре, че имах бутилка оцет...

И след като беше минала седмица от втрисане и температури, се сетих, че спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се. Понеже имах някаква отправна точка, или насока – фарингит, отидох да занеса 25 лева на частен лекар уши, нос, гърло. Човекът съвестно ми бръкна и в ушите, но не откри причина за такава температура. Посъветва ме да си направя кръвни изследвания. Платих си ги като поп, помолих да ми ги разчетат и казаха – силен възпалителен процес, левкоцити 14000. Да взема да потърся къде е. В унеса на температурата, започнах да се колебая на врачка ли да отида да открие къде е, или да давам по 25 лева на всеки лекар, докато някой разбере какво ми има аджеба. Междувременно джипито беше излязло в законната си почивка от 12 часа този ден до 14 на другия. Осени ме идеята да си платя и една рентгенова снимка. Едно време без направление не можеше, но сега, щом си плащаш, всичко може. И, Еврика! Веднага причината цъфна на снимката. Пневмония. Хубава, добре отгледана и изобщо нелекувана. Чак ренгенологът изскочи от стаичката си и каза моментално да потърся медицинска помощ. Викам ами тя моята помощ е на работа утре следобед. Пък аз полуфалирах. Той повтори – незабавно! Смъртността от пневмониите е 30 процента! Като разбрах, че

така и така ще се мре, изтеглих последните си спестявания от картата

 и се понесох към пулмолог. Той ме посъветва да вляза в болница, но местата бяха кът, туберколозни и всякакви болни вървяха с маски и се давеха от кашлица. Някои бяха и на кислород. Честно казано, изплаших се. Взех си рецептата за инжекциите и наивно отидох във Военна болница. Там сестра на пределна работна възраст каза, че ако ми направят проба, нямало кой да я отчете, защото свършвали работа /беше 14,40/...Занесох се и до поликлиника „Бургас“, но там пък нямало манипулационна. Почти изпълзях до „Св. Николай Чудотворец“, там ме препращаха от стая в стая, никой не пожела да се ангажира с проби и инжекции. Седнах на една пейка да мисля, доколкото можех. До мен двама болни коментираха колко се плаща на ден за престой в болница, какво се носи, дочух и чаршафи. Не разбрах за коя болница иде реч, не ме и интересуваше. Стоях си на пейката в коридора и нямах сили да мръдна. По едно време даже се унесох. Случайна пациентка седна до мен и като разбра какво ми е, каза, че единственото ми спасение е „Лайф хоспитал“. Там ще ми направят проби. Едно такси ме изсипа в края на града и о, чудо! Персоналът любезен, съгласиха се за пробите. Само ме предупредиха, че поставяне на абокат е 15 лева, а една инжекция 10 лева. Но ако идвам вечер след 19,30, ще ми я слагат безплатно, понеже моето джипи имало договор с тях, но само през нощта...Вече ми беше все тая кое колко струва. Унасях се, заспивах на моменти, стрясках се и пак се унасях. Накрая пробвана и с успешно поставена първа инжекция се, стоварих в леглото и не помня нищо до другия ден. Звъннах чинно на джипито в 14 от какво съм болна и да питам кой ще ми слага инжекции, но то запелтечи, че няма медицинска сестра, не може да слага абокати, ще ме инжектира, когато е на работа, ама да си сложа някъде абокат. Затворих телефона. И се разплаках от безсилие. Затътрих се в 19,30 към Лайфа, но сякаш целият град беше дошъл са си слага безплатни инжекции. Явно поне половината джипита имаха договор там. Е, открих по обява честна сестра, която работеше на дъмпинг вкъщи и инжектираше само срещу пет лева.

И така един месец...Не влязох в 30-те процента смъртност /все още/, но изчислих, че

една пневмония струва с прегледите, процедурите и лекарствата над 500 лева. Нито едно от тези неща не беше покрито от здравната ми осигуровка.

Ако не броим прегледите при личната лекарка, за които също си плащах, а диагнозата беше потресаващо невярна.

Звъннах и в РЗОК. Там ме изслушаха вежливо и казаха да напиша оплакване да накажат джипито. Най-вероятно да го глобят, за да си раздадат бонуси. Като чуха, че съм журналист, отказаха да ме свържат с шефката на касата. Някой колега явно е „прегрешил“ там преди мен и бях станала персона нон грата. Поне научих, че за прословутите 2,70 трябва да ми се издава касова бележка. И че лекарска практика включва и медицинска сестра – може и една на двама лекари, но все пак трябва да я има за манипулациите.

От личен опит разбрах, че дори осигурени, имаме безплатен достъп до лекар /2,70 лв./ само по половин ден. В останалото време, ако се случи нещо, няма кой да те поеме. Трябва да плащаш. Дори личният ти лекар да се случи на работа, той няма направления, или не иска да ти даде и пак плащаш. При инцидент през нощта опашките са такива, че или оздравяваш и си отиваш, или чакаш и се молиш да не умреш. А ако се добереш до кабинета, си плащаш такса. При влизане в болница плащаш пък леглоден, носиш си чаршафи, възглавница, вилица, лъжица, чаша, а вероятно и някои лекарства. Не влязох и не видях целия списък.

Ако нямаш късмета да хванеш нормално, лека и лечимо у нас заболяване, си лепваш снимката по автобуси и спирки и започваш да се молиш да пращат хората СМС-и, за да можеш да отидеш в чужбина. И трепериш от мъка и унижение. Животът ти изтича, а ти зависиш от случайната милост на минувачите. Държавата я няма. Държавата е абдикирала тотално от задължението си и от оная точка в Конституцията, според която всеки има право на адекватно лечение. Държавата се появява само тогава, когато си пропуснал да си платиш здравните вноски. За да ти ги вземе с лихвите и да те глоби. А според новата министърка и да ти вземе личната карта, докато не се издължиш.

Е, аз няма повече да ги плащам!

Къде да Ви донеса личната си карта, министър Атанасова?

Или направо да тръгвам към затвора?

Та аз без това живея в затвор, без никакви права и единствено със задължения! Да, министър Атанасова! Но Вие се оправяйте сега с пушачите. Кой къде да си хвърля фаса.

Пък кой ще ни лекува – майната му!



Автор
29
Коментара
Флагман.БГ Трус с магнитуд 4,7 разлюля Северна Турция Трус с магнитуд 4,7 разлюля Северна Турция 18/04/2024, Четвъртък 11:40 0
29
Коментара по темата
29.
Учудена
27.04.2012 12:41:46
0
4
Вчера коментарът отдолу имаше пет гласа. Днес са само два. Недоумявам как може да се оценя с минус благодарност към лекари, че са си свършили работата без пари. Вероятно лекари от "другия вид" не харесват, че сред тях има и неприбиращи 25 лева за добър ден. Е затова сме...на това положение...Трябва вече да лепим на челата на докторите по една 50-толевка , за да ни обърнат някакво внимание...Кенефска държава!
28.
Илонка Иванова
26.04.2012 11:06:59
0
7
Искам да добавя нещо, което не написах, за да не прозвучи като реклама. В цялата тази месомелачка - дай пари и бягай, единствено в Белодробната болница лекарите не попитаха нито имам ли направление, нито колко пари имам. Разгледаха снимката, прегледаха ме, назначиха ми лечение, следяха ми състоянието и още го следат, правиха ми изследвания и не ми поискаха нито една стотинка. Погледнаха на мен като на случай, а не като на касичка за пари. Искам да благодаря на д-р Евелина Трошанова и на д-р Атанас Бошев, които ми отделяха внимание дори по време на нощно дежурство. В никакъв случай с тази статия не искам да противопоставям лекарите в Бургас. Искам да предупредя всички болни да търсят правата си и да преценят за себе си защо плащат здравни осигуровки и получават ли адекватна медицинска помощ. И да преценят кое ще им излезе по-евтино. За плащат на касата, или само на лекар, ако се разболеят. Желая на всички да са здрави!
27.
Майя
26.04.2012 10:43:35
0
4
А да сте видяли лекар с касов апарат? Аз лично ходя и на традиционни и на хомеопати, взимат ми някакви пари, но никога досега не съм получавала касова бележка. И апарат не съм виждала. НАП покровителства тази професия и се прави, че не вижда. Чели ли сте изобщо някъде за глобен лекар за неплатени данъци?
26.
до gb
26.04.2012 07:35:33
0
2
НАП гърби хората които работят, да изкарат насъщния и ако решат, винаги може да намерят причина да глобяват!
След това, ако си потърсиш правата в съда и решението му излезе в твоя полза,
разноските по-делото които съда определя да Ви бъдат възстановени, са далеч по-малко от реалните! Въпрос: Как НАП проверява хората с т.н. свободни професии размера на ДОД е според реалния приход? Да сте видели адвокат с касов апарат?
25.
gb
25.04.2012 23:49:08
0
3
Много е просто - новите касови апарати са с връзка към НАП. Звъниш в данъчното и пускаш ДжиПито за една ревизийка. Седят НАП два дена при него , пият кафета и засичат обороти. Ако даде 30% разлика - което ще се случи защото лекарите удрят по бележка на ден ще му тряснат такава глоба че ще се замисли 100 пъти преди пак да не маркира такси. Тези неща са толкова лесно проверими че светят от километри ... не знам защо НАП така тъпо си затваря очите за едни, а гърби други.
24.
jjj
25.04.2012 14:07:25
0
7
Не сте ли наясно вече...В България има здравеопазване само за богатите! Бедните се оправят сами..Който оживее, оживее. За богатите има луксозни болници, за бедните няма и талони. Здравните осигуровки са абсолютно безсмислени.
23.
Майка
25.04.2012 14:03:09
0
3
Имам бебе, което често боледува. Понеже децата са освободени от такса, скоро педиатърката ми се намръщи и каза-ти за всяко сополче ли ще ми го водиш? Аз как да преценя кое е само сополче, кое сериозно заболяване. Скоро изкара бронхит детето. Сега го водя със страх да не ме наругаят пак. Не зная какво да правя вече.
22.
La Dame
25.04.2012 12:58:35
0
3
Като нямат мотивация да ни лекуват, да си сменят професията - Бойко каза, че се търсят много овчари, там ще получават средно по 800 лв. 200 - 200, кой ти ги дава... Срамота и безобразие, а тоя "лекар" направо да си скъса дипломата, ако и това го мързи да направи, да я донеса, аз ще му я скъсам!!!
21.
Диана
25.04.2012 12:45:32
2
2
Нищо няма да се оправи в България, докато лекарите получават по 600 лева заплати и по лев на час за нощно дежурство. Те нямат мотивация да ни лекуват. Който може, вече избяга в чужбина. Специалисти получават в пъти по-малко от джипитата. Къде е логиката? Джипитата са едни недоучили докторчета, без специалност, специалисти по всичко, преглеждат за една минута, смело поставят дигнози и още по-смело лекуват. Много често това, от което не е болен пациентът. Затова пледирам да няма ограничения в талоните и когато джипито не е наясно какъв е случаят, просто да прати пациента на специалист. А касата да не го глобява за талоните. Докато касата играе ролата на репресивен орган и брои всяко изследване, наистина плащането на социални осигуровки е безсмислено.
20.
Георгиев
25.04.2012 12:36:15
0
3
Наистина в Белодробната болница гледката на болните не е много приятна и разбирам първичния страх на потърпевшата да постъпи там. Но там работят най-добрите специалисти. Дълбоко съм им благодарен, че ме спасиха от тежък белодробен оток. Изключителни лекари!
19.
Георгиев
25.04.2012 12:36:15
0
5
Наистина в Белодробната болница гледката на болните не е много приятна и разбирам първичния страх на потърпевшата да постъпи там. Но там работят най-добрите специалисти. Дълбоко съм им благодарен, че ме спасиха от тежък белодробен оток. Изключителни лекари!
18.
машиниста
25.04.2012 10:48:31
1
2
Миризлив Ориенталски кенеф , населен с тъмни Балкански субекти ... !!! Мат'риал дето за нищо не става , лош - кофти ! За това е и умишленото му затриване , геноцида над него ! Всички от вън знаят , че тези които останаха в този кенеф там , не стават вече за нищо и за това може спокойно да се експериментира с тях ! Защо не го проумеете това , че вие сте само един експеримент в последните няколко и бъдещи години , и нищо повече ! Пъффф...миризливо място - наричащо се България и Българи !
17.
traktorist
25.04.2012 10:25:56
0
1
,,
turista" pod men e mnogo prav ! Koito iska promeni , gi pravi ili pone opitva !Nikoi ne ni e vinoven za govnata v koito sme ! Ili triabva da se opriatame i da se opraviame , ili niama kakvo samo da revem kato vdovitsi za h...i !
16.
турист
25.04.2012 10:13:04
6
1
Каквато държавата , такова е и всичко в нея ! Или по-точно казано , какво очаквате да е в един кенеф ?! И все някой друг ви е виновен , и все НЯКОЙ друг трябва да идва да ви оправя ... !!! Абе ... кенеф пълен с посерковци ! Не народ , а мърша ... !!!
15.
М ладен
24.04.2012 21:14:28
0
3
Илонке, смени си джипито.
И ти желая бързо влизане в списъка на здравите.
14.
пациент
24.04.2012 20:51:55
0
5
Учите, ама друг път. Като толкова много учите защо сте такива некадърници? Че и нагли и алчни!
13.
До лекар
24.04.2012 20:15:14
0
6
А капитажната такса за всеки регистриран пациент? Недей да лъжеш хората!!! Поне като не ги лекуваш и не лъжи!
12.
Лекар
24.04.2012 20:05:49
10
0
За толкова пари, толкова лечениие. За три лева на цигулка ли искате да ви свирим? 10 години учим, а вие вечно недоволни. Тая, като си е поставила сама диагнозата, да беше се научила и инжекции да си слага. И проблем нямаше да има. Наздраве!
11.
Контрольор
24.04.2012 17:59:50
2
7
Темата е много важна за всички нас. Не е трудно да се подобри системата, ако се даде възможност на пациента да контролира донякъде действията на джипито - например като го задължат да дава на пациента описан и подписан резултата от прегледа. Това е възможно, стига да има желание в управляващите, но явно такова липсва. Защо? -Защото нямат интерес от такова подобрение.
10.
Колева
24.04.2012 15:06:12
0
6
Цялата система е сбъркана и Иван Костов я копира през 2000 година буквално от германската с тази разлика, че там не крадат. Не съм медицинско лице, но при поддържане на такава температура, джипито трябва да потърси причината. От една страна то не е специалист-пулмолог, от друга талоните му са ограничени. От трета касата веднага го глобява, ако има преразход на талони. Така сега общопрактикуващите лекари са принудени да се борят с инсулти, инфаркти, с всякакви болести, за които нямат нужната компетентност. Болните стоят лекувани как да е, а специалистите стоят в кабинетите си и понеже няма хора с талони, си слагат таксата. Рано или късно лекуваните при джипитата, пристигат при специалистите. Но вече не с първите симптоми на болестта, а направо с усложненията. Всичко това ощетява не само пациента,който плаща, а всички нас. Защото често нелекуваният навреме болен се инвалидизира и от нашите джобове излиза дългото му лечение и после пенсията му. На далавера от цялата реформа са управляващите, които взимат парите от касата и в случая строят магистрали и работещите в касата, които пък си раздават бонуси. Ощетено е цялото лекарско съсловие и всички българи. Касата по този начин и изправя един срещу друг лекари и пациенти, стават скандали, стига се до бой, някои от болните умират и всико това заради една сбъркана система на финансиране, от която печелят само управлаващите. Нормалният начин за здравно осигуряване е чрез здравни фондове, или здравни застраховки. Останалото е геноцид над лекари и болни. Лекарите вече бягат в чужбина, но болните няма как.
9.
Ани
24.04.2012 13:20:25
0
9
НЗОК съществува, за да точи държаната и да си раздава бонуси. За лечение не я търсете.
8.
Болен здрав носи
24.04.2012 13:14:12
0
6
Здравно осигурен съм към НЗК и частен осигурителен фонд. До сега съм (без да правя реклама) ползвал услугите на частния, доволен съм, един път годишно ме задължават и осигуряват профилактичен преглед и диагностика за различни видове болести и ако открият нещо, фонда поема разноските по-лечението! НЗК не може ли да направи същото?
7.
JJJ
24.04.2012 11:58:21
0
8
Хубави съвети даваш, Препатила! Да тичаме да си плащаме! Длъжни сме всички срещу осигуровките си да искаме нормално лечение. Даже да го изискваме, а като ни откажат - жалба до министерството и до съда! За какво плащам аз? Като не съм ходил на лекар от години? За да лекуват неосигуреи цигани. Болниците са пълни с цигани и са затънали в дългове. А ние плащаме ли плащаме, за да си раздават в здравната каса бонуси и да лекуват ромите. Също съм против това плащане на калпак. Нека който иска да си направи здравна застраховка, а не насила да ми събират пари за здраве по ведомост. Пари, които не знам къде отиват, но пък от статията разбрах, че ако се разболея, така или иначе ще плащам. Та за какво са ми осигуровките тогава? Няма да плащам!
6.
Препатила
24.04.2012 11:45:25
2
6
НЕ ИСКАМ ДА ПЛАША АВТОРКАТА, НО АЗ ЗАРАДИ ТАКАВА НЕНАВРЕМЕ ДИАГНОСТИЦИРАНА ПНЕВМОНИЯ СТАНАХ ПОЛУИНВАЛИД. СЛУЧИ СЕ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ. МИНАХ ПО СЪЩИЯ ПЪТ КАТО НЕЯ, НО ПОСЛЕ СЕ ПОЯВИ УСЛОЖНЕНИЕ И СЕГА СЪМ С БРОНХИАЛНА АСТМА, ЗАДУШАВАМ СЕ И ДИШАМ С ИНХАЛАТОР. СЪВЕТВАМ Я ДА ХОДИ НА КОНТРОЛНИ ПРЕГЛЕДИ И ТО ПЛАТЕНИ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ НЯМА ДА Й ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ.
5.
jk
24.04.2012 11:15:40
1
9
нса - ти си малоумен/а. Заради такива безхарактерни личностни нищо не ни е като хората! Докато няма единна гражданска позиция,която да се защитава от всички не само по въпросите със здравеопоазването, но и по всички останли ще ни тъпчат по главите и ще си правят каквото си искат т.н управляващи. Ако е за всякакви измислени и абсолютно ненужни таксички ще те гонят до дупка, но що се отнася някой да си свърши работата всеки си натиска парцалите и те гледат в ръцете!
4.
Да вметна
24.04.2012 11:09:17
1
9
На някого правят ли профилактични прегледи? На мен не са ми правили от 7 години, а посленият беше изследване за кръвна захар. Като отида веднъж годишно при личната си лекарка, тя ме гледа така, сякаш за пръв път ме вижда и ми изписва едно и също лекарство от 7 години. Дайте идея за свястно джипи в Бургас. Това вече ще го сменям.
3.
DD
24.04.2012 10:35:47
1
11
От една година не съм ходила на лекар. Внасям си осигуровките като поп, а днес като реших да си взема направление ми беше отказано. Уж постоянно кампании да си правим профилактични прегледи, а накрая трябва и да си плащам, ами в такъв случай ще си спестя 200лв на година от осигуровки и като ми е кеф ще си отида на лекар.
2.
bsbs
24.04.2012 10:30:08
2
18
ПОДКРЕПЯМ ПРИЗИВА С ДВЕ РЪЦЕ ,НАЙ ПОСЛЕ ЕДИН ЖУРНАЛИСТ ДА ПОДЕМЕ ИНИЦИАТИВАТА ,ПРЕДЛАГАМ ДОРИ ДА НАПРАВИМ ПОДПИСКА ПЕТИЦИЯ И ДА БЪДЕ ВНЕСЕНА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ,НЕ Е ТРУДНО ... ЗНАЙТЕ ЧЕ ЩЕ ИМАТЕ МНООООГОООО ПОСЛЕДОВАТЕЛИ
1.
нса
24.04.2012 10:15:50
37
4
Ми не го плащай, като си решил така неразбирам защо ни агитираш и ние да не си ги плащаме .
Като не ти изнася бягай на бригади да береш зарзават и не пиши глупости!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Откриха издирвано 13-годишно момче Откриха издирвано 13-годишно момче Предадено е на родителите в добро здравословно състояние Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Налично е обосновано предположение, че двамата са извършили престъпленията, в които са обвинени, смята тричленен състав на САС Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Интересно е да се отбележи, че в Топ 10 е попаднал само един от смятаните за базови рискове, свързани със социално-икономическото развитие на България Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев Състав от общо 36 полицаи ще се грижат за спокойствието и сигурността в общината Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Днес Софийският апелативен съд трябва да реши дали да остави Банкова в ареста окончателно ГЕРБ, ДПС и мошениците от "Харвард" започнаха подмолна война срещу "Синя България" ГЕРБ, ДПС и мошениците от "Харвард" започнаха подмолна война срещу "Синя България" Даваме възможност на българите, за които консервативните ценности са приоритет, да бъдат представлявани в Народното събрание и за нас ПП"Възраждане" не може да е партньор, те са против всичко, което ние подкрепяме Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Съдебната реформа и промените в Конституцията били "провал" Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд По първоначални данни няма пострадали, но из града има много наводнени пътни участъци, както и неработещи светофари Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Служебният премиер обаче бил винаги готов на диалог с президента Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Двамата с богаташа са на сватбено пътешествие и съпругът й изобщо не се е скъпил и е избрал да заведе невестата си в един от най-хубавите и скъпарски ризорти
Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори