×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ЕС обмисля създаване на циганска държава в Европа?


26 Септември 2011, Понеделник, 12:57 ч.
Автор: Бяс БЕСНЕЕВ

Работното име е Ромелия, тя трябва да бъде на територията на България

Шокираща статия ни изпрати по мейла нашата читателка Наталия Стоева. Тя твърди, че материалът е взет от сайта на bTV, но ние не успяхме да го открием. Единствената информация по темата бе от 20 септември:лидерът на националистическата партия в Словакия Ян Слота призовава за създаването на ромска държава за най-пренебрегваното и бедно малцинство в Евросъюза. Информацията е на Франс прес. Публикуваме статията, за да предизвикаме размисъл в читателите, макар да смятаме, че идеята за създаването на ромска държава е неосъществима.

Европейската комисия е приела решение за създаване на циганска държава по подобие на Израел. Решението е взето след дълги обсъждания. То е мотивирано с това, че циганите или ромите, са етноса създаващ най-много проблеми в страните от Европейският съюз. В мнозинството си те са необразовани и се изхранват чрез кражби, проституция и просия, като същевременно получават социални помощи, които тежат на бюджетите на страните-членки. Самите роми въпреки организираното десетилетие на ромското включване не са положили никакви усилия, за да се интегрират и да използват възможностите за образование или придобиване на трудова квалификация. Те не плащат данъци и отказват да живеят според моралните норми на съвременното общество.

Ромите, които наравно с евреите, са били най-преследвани и избивани от фашисткият режим на нацистка Германия, не са получили същият шанс за развитие, какъвто е даден на евреите със създаването на Израел. Според комисията това все още тежи на съвестта на Европа и създаването на такава държава е единственото решение, което може да доведе до положителни резултати и за двете страни. Още повече съществуващият прецедент с Израел, прави тази стъпка възможна. Според Конвенцията за бежанците на ООН циганите са един от етносите, които нямат своя национална държава, както и индианците в Америка и др. Тези етноси се ползват с особен статут и е много трудно за която и да е страна да им откаже убежище. Затова създаването на такава държава би решило проблема.

По официални данни на ЕС ромските групи образуват най-голямото етническо малцинство в Европа – между 9-10 милиона. Най-големите ромски общности са във Франция, Ирландия, Испания, Словакия, Чехия, Унгария , Румъния и България. В Румъния те са около 3 милиона, а в България – около 1 милион. За тяхното включване, общността е отпуснала общо 335 млн. евро, но въпреки това успехите са незначителни. Европейската комисия е решила, че тяхната държава е най-добре да се създаде на мястото на вече съществуваща такава в рамките на Европа. Според проекторешението най-подходяща за това е България, още повече, че тя е била съюзник на фашистка Германия.

Българите, аргументират се от еврокомисията, са един от най-малоборойните етноси, населяващи Европа, но с достатъчно голяма територия на страната, която може да побере всички роми. На българските граждани от неромски етнос ще бъде предложено като компенсация да се настанят в която страна от Европейският съюз пожелаят, като ще им бъде осигурена работа и жилище, както и ще бъдат овъзмездени за всяко едно имущество, което не могат да вземат със себе си. Достатъчно е да подадат молби в посолството на страната, която са избрали, съпроводени с документи относно трудова квалификация, образование и предпочитания за работа.

Освен това българите създават най-малко проблеми като емигранти в страните членки. Те са трудолюбиви, образовани, търпеливи и изключително толерантни. Българите са един от малкото етноси, който когато е в чужбина не се обединява на етнически признак, а всеки гледа да се справи сам и сам да решава проблемите си, което ги прави идеални за поставената цел. Българите, за разлика от ромите, са застаряваща нация, която и без това е обречена на изчезване поради демографския срив и това също е натежало в тяхна полза. Освен това българите не са крайни националисти и са изключително миролюбиви. Техният характер на върли индивидуалисти ги прави етнос, който трудно създава държава, а и когато успее да я създаде, съществуването и е кратко. Това е още един аргумент в полза на приобщаването на българите към голямото европейско семейство за сметка на ромите.

Името на новата държава ще е Ромелия, а процеса на създаването и се очаква да отнеме не повече от година. В продължение на тази година ромите ще бъдат екстрадирани в новата им родина, а българите ще бъдат настанявани в страните, където са пожелали. Новата държава Ромелия няма да бъде член на Европейският съюз и гражданите й няма да могат да пътуват свободно из него, но ще се ползва от помощта му - както военна, така и административна, докато бъдат изградени управленските органи страната.




60
Коментара по темата
60.
Син, ган
04.02.2020 21:58:50
2
1
Прочетох тези неадекватни коментари българин си е българин даржавата е негова. Научете ,се на морал на уважение не плюйте ближните си. Много скоро ще има даржава но няма да е вав балгариа за ваше спокойствие. Има и даржава сас 3 на души. Всичко е организирано пусна ти са документ до наи виши организаций. Но като сте балгари каже те ми защо основателят на балгариа Хан Аспарух е мургав като циганен маи заради това няма изграден паметник вав балгариа.но незабравяийте че имало и цигани хаидути са се били рамо до рамо но никои не го споменава нали сми цигани. Направете Паметник на Валчан Войвода че човека е дал 95 каруци злато на руския княз че да освободят балгариа руснаците.......
59.
циганин
14.01.2019 15:48:50
0
3
идеален план за заличаване на България
58.
Исус Христос
05.05.2018 05:11:38
0
2
ЦЕЛИЯТ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИЯ СЕ НАРИЧА ЦИГАНКИ. ТЕ ЩЕ ВИ ЗАВЛЕКАТ В ЛАВАТА. ВИЖТЕ СИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ,ВИЖТЕ СИ СКАПАНАТА, ЛАЙНЯНА ДЪРЖАВА. БОЖИЯТ СЪД НАД БЪЛГАРИЯ.
57.
христо
10.09.2017 02:55:38
1
1
Според мен ще е много добре защото Циганин братко много обича да нагоди нахората и пак служи вярно виш Белени надзиратели Цигани хид.изолации строителство скрап чистачи дървари билкари Ами кой построи България ГУСВ и Кеча ами това бяха Цигани веБратко ади чао пак ще пиша Бате.
56.
Омид
08.09.2017 15:09:29
2
6
България е най-старата държава в европа и ще пребъде още хиляди години.Половин или почти цяла европа ще бъде залята от океана с изключение на България.Ще ни се молят германци французи испанци да ги приемем,тогава ще запеят друга песен.
55.
едиб
24.06.2017 21:37:17
13
9
Хибридна новина с едничка цел да намразите Европа и да търсите спасение в Русия .Страна ,която самата тя се нуждае от спасение .
54.
Кассий
22.06.2017 23:32:03
3
16
По времето на социализма циганите се бяха интегрирали. Новия демократичен строй ги направи такива каквито са сега. За тях държавата трябва да има желязна ръка. За жалост нашите политици са забързани да правят пари и не им остава време да се занимават с това проблемно население.
53.
bai ganio ciganian
09.01.2017 01:07:49
3
10
ne 4etete mejdu redovete nai razdelenoto pleme sa bulgarite v evropa.nai mnogo te se otdeliat ot sebepodobnite si i nai malko problemi sazdavat.ebasi plemeto.
52.
Сашо Славчев
27.09.2016 14:52:31
2
21
Ха,Ха,Ха-като държавата е само от цигани от кого ще крадат?
51.
Romeliq
07.06.2016 23:24:07
4
7
Bqgaite barzo
50.
ФАкт
05.06.2015 20:05:51
3
26
Тя тази работа е готова - ние сами я предизвикахме . . .
В малките населени места циганите решават съдбата на българите . . .
49.
Христо Петров - Българин
17.03.2015 19:01:04
1
37
Ако това стане аз тутакси ще стана партизанин.
48.
velik 7
27.07.2014 11:11:43
15
6
az sm za krai na tozi bokluk Blgaria po dobre ad s ujasen krai ot kolkoto at bez krai
47.
Росица
29.09.2013 20:53:06
5
48
Тази работа НЯМА ДА СТАНЕ ! Хич да не си въобразяват че ще го допусем !
46.
mkati
06.08.2013 14:19:55
7
49
Сега вече ми е ясно,защо през последните 24 години се води политика на геноцид спрямо българския народ.И наши и чужди ни унищожават.
45.
mkati
06.08.2013 14:19:55
6
24
Сега вече ми е ясно,защо през последните 24 години се води политика на геноцид спрямо българския народ.И наши и чужди ни унищожават.
44.
Майка България
05.08.2013 19:34:28
9
26
Защо си мислят,че като изпратят всички цигани в България те няма да ходят в други страни?! Те са толкова нагли!Ако това е истина не можем да го оставим просто така.!Ще протестираме както протестираме срещу жалкото ни правителство!
43.
В потрес
05.08.2013 12:51:06
1
40
Какво да кажа братя. Собстваната си история не браним. Всеки твърди каквото си пожелае за нас. Кой от тука се буди сутрин и си казва по дяволите, какво се случва с труда на бащите ни.
Които са излизали от домовете си с ясната мисъл че няма да се приберат при жените и децата си, и ще загинат немили и недраги далече от дома. С единствената цел сега на мангалите и на тъпите мутри да им е добре. За мен това е мъка надхвърляща и вечните адски огньове. Някой от вас ще четат коментара ми и ще кажат 'ми защо не правиш нищо като обичаш страната си толкова много'. На тях казвам само едно, няма да си мръдна и пръста заради изсипаняци като вас! Лафете си тука, невъзпитаните ви дечица ще си берат гайлето после. Протестирайте в свободното си време, че и без това май няма какво да правите.

Поемете дълбоко възддух и се надявайте някои да ви даде възможност да се изселите някъде на готово.
Аз не искам да умра със срамът който на вас не ви дреме че носите. И ще подкрепям тезата си каквото и да ми коства. Няма да подкрепя вас, защото няма смисъл. Колкото и прави да си мислите че сте.
ПРОМЯНАТА ВИНАГИ ИЗИСКВА ЖЕРТВА ДОРИ И ДА НЕ НИ СЕ НРАВИ.

Няма как човек да върши едно и също нещо отново и отново и глупаво да се надява на различни резултати.

Дано поне един оцени това че си изгубих времето да ви посоча кой точно е виновен, че умираме като народ.
Нито са циганите нито политиците нито каквито и да било там съюзи. Сами сме си виновни!

Живеите си спокоино!
42.
STEFAN D-R D TCHOLAKOV
02.08.2013 23:39:23
4
12
НЕЩО НОВО ОТ СТРАНИЦИТЕ НА ШВЕДСКИЯ ВЕСТНИК "АФТОНБЛАДЕТ"
- ЕКСКЛУЗИВНО ИЛИ ЕКСПЛОЗИВНО - ПРЕВОДЪТ Е СИМУЛАТИВЕН ОТ "ГОГЛЕ"
МОЖЕТЕ ДА ОТВОРИТЕ СТАТИЯТА И НА ШВЕДСКИ :
-
САЩ предупреждава за пътуване след терористичните заплахи
Експертът: "Необичайни"
-
http://gfx2.aftonbladet-cdn.se/image/17234955/485/normal/17ec049dccffe/OBAmA.jpg
-
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17234951.ab
-
САЩ предупреди американските граждани да пътуват в чужбина - най-вече в Близкия изток и Северна Африка.

Фонът трябва да бъде заплаха от терористична организация Ал Кайда.

Във връзка със заплахата затваря няколко посолства на САЩ в региона.

Magnus Norell. Magnus Norell. Снимка: Stig-Göran Nilsson / Scanpix

САЩ се опасява, че терористичните атаки на организацията Ал Кайда може да се извърши в и около Арабския полуостров. Американските граждани са предупредени сега за пътуване - особено в Близкия изток и Северна Африка. Предупреждението се отнася за целия месец август.

"Текуща информация показва, че Ал Кайда и свързаните с нея организации планират терористични атаки както вътре, така и извън региона", гласи изявление на Държавния департамент на САЩ.
Необичайни предупреждение

Налице е предупреждение за опасност, че терористите може да атакуват системите за обществен транспорт и друга инфраструктура. Анонимен източник разказва CNN, че заплахата трябва да бъде "надежден и сериозен" и трябва да бъдат насочени към американски цели чужбина. Тя трябва да бъде в зависимост от източника не се ограничава до дипломатическите сгради.

Magnus Norell, учените се съсредоточават върху включително тероризма и Близкия изток. Той казва, че тези предупреждения ще не често.

- Бих казал, че това е доста рядко. Това не се случва ужасно често в САЩ. Определено не, когато това е така по принцип. Човек може да издава предупреждения за пътуване, където има война. Но общите предупреждения не са толкова чести.
"Сериозно"

Според Norell че е невъзможно да се каже до каква заплахи са били адресирани.

- Основният принцип е, че трябва да има сериозни, че човек трябва да има доказателства и че е напълно сигурно, че във всички случаи, да бъде готов да атакува американски цели или американците.

- Странно е да изляза толкова общи. Това може да означава, че няма да има всякакъв вид обидни или едновременни нападения в няколко различни посоки. Така че няма да има, но това е много, много рядко, казва той.
Затворени посолствата

Новината идва ден след като САЩ обявиха, че 21 американски посолства в региона, които обикновено са отворени в неделя ще бъдат затворени утре. Това е така, защото Ал Кайда заплахите, свързани. Високопоставен служител в Държавния департамент казва, че посолствата могат да бъдат затворени за продължителен период от време, пише AFP.

Неделя е Барак Обама 52-ти рожден ден, а също и в деня, когато Иран откри нов президент Хасан Rohani.
-
ТОВА СА НОВИ ПРОВОКАЦИОНИ НОМЕРА НА САЩ, МОЖЕ БИ СЕ ГОТВИ НОВА ВОЙНА !
-
КОПИ
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
-
http://stefan-tcholakov.com/index.php?year=2013&id=9576&p=artiklarse&title=Christians+against+Jewish+Manipulations+Empire+%2C+Alfred+OLSEN-s+channel+Holy+War%3A+-+STEFAN+D-R+D+TCHOLAKOV+02.02.2013+SVERIGE
-
41.
gipsyexterminator
02.08.2013 19:15:13
6
47
Абе кой ги пише тия глупости!Циганска държава на територията на България-който тръгне да го прави това вече е труп!!!По-вероятно е жалкия европейски съюз да се разпадне и да изчезнат народите на половин западна Европа,отколкото ние Българите да отстъпим земята си на миризливите мангали!Тая земя е напоена с кръвта на хората преди нас,затова се нарича България вече повече от 1300 години и е най-старата държава в Европа.България надживя Византия,надживя османската империя, ще надживее и мижавия европейски съюз,ще надживее и израел.България е вечна!
40.
bamby
02.08.2013 15:10:50
6
17
е само това остана...
39.
Пълни глупости!
02.08.2013 12:41:45
4
24
ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ. А И РОДИНАТА НА ЦИГАНИТЕ Е ИНДИЯ! ПРЕДИ ДА КОМЕНТИРАЙТЕ-ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ!
38.
Chavo Ciganoubiec!
02.08.2013 11:15:44
5
19
Balgaria e nai-starata darjava v Evropa, koqto ne e promenqla imeto si, a otnosno tova, kolko sme malki ne mislq, 4e ima dve mneniq, 4e izob6to ne sme malki.Bol6instvoto ot evropeiskite darjavi sa po-malki dori i ot nas po teritoriq, no sa dale4 po-bogati, imat seriozno vaorajeni armii - tam e edin ot na6ite seriozno problemi!!!!!!Kato ne hrani6 svoq armiq, 6te hrani6 4yjda!!!Sega razbirate li?????????Ako tova, koeto pi6e se sly4i, 6te ima voina i mnogo krav, 6te gi izbivam, dokato ne me zatriqt i men!Tiq idioti ot Evropa ne razbraha li, 4e nqkolko imperii ve4e ne ysqha da ni kolonizirat, pritopqt i sma4kat, Evropa li iska da se probva sega?
37.
дон Макарон
02.08.2013 11:08:14
5
5
Да си ги пратят в родината Италия
36.
ila
02.08.2013 09:52:12
2
7
Някой прочете ли името на автора?
35.
m1tak
01.08.2013 22:40:11
2
6
Някой видя ли датата на статията, преди да излее тревогите си =)))
34.
Виолета
01.08.2013 20:15:33
2
8
Това да не е взето от сайта на Бъзикилийкс ? Звучи като анекдот почти...
33.
HAHA
28.07.2013 13:45:52
3
18
Звучи не сериозно ..не се впрягай те от подобни глупости хора...поредната измислена статия.. На българите като компенсация ще се предлага гражданство в страна по избор...по нелепо нещо чували ли сте..:) хахахаха
32.
ganho.rysev
16.07.2013 11:26:29
2
15
bulgariq e systectvuvava 1300 godini a slovakiq ot 130 godini neka gi zemat v svovakiq ...
31.
vili
02.07.2013 14:34:04
2
13
Не разбирам защо трябва да ни провокират по този начин.Защо трябва ние българите да бъдем потъпквани всеки път и да бъдем принудени да напуснем собствената си родина само защото сме по малко на брой като малцинство.Да си ги прибират в Израел или Германия.Били решили да правят държава,че и в рамките на една година да бъде готова.Кой ни е питал нас?!Как могат да си позволяват такива волности?!щом искат подслон за циганите и ги съжаляват нека си ги прибират при тях.Дано само нашето правителство не бъде подкупено от ЕС и не се опита да ни убие етнически като ни накара да емигрираме.ДАНО БОГ БЪДЕ С НАС!!!!!!!
30.
Aleks Lorenzzo
30.06.2013 07:42:25
7
14
eee tova sa edni ot nai-golemite gluposti koito sam chel naposledak..absurd,granichesht s prostotiq!Palno protivorechie i ne adekvatnost.Ako ima za cel da podbujda omraza i ne navist kam Romite,to pochti moje i da uspee te.Nadqvam se samo,da ima vse oshte ostanali hora s akil i moral,zada ne se vrazvat na takiva pravokacii!!!.Osnovali Izrael..ami ,pitaite nqkoq neina sasedska strana nqkoi obichali gi tam..ABSURD.sqkash nqkoi im plashta na nqkoi hora zada podklajdat etnicheska netarpimost v Bg..
29.
Патриот
28.06.2013 07:15:07
5
28
Казвайте къде ще се събираме и да започваме с убийствата на циганите в родината ни. Приказките бяха до тук.
28.
Петрова
27.06.2013 23:18:57
6
19
Идеята за циганска държава е много добра!Но защо в България...?!?
27.
РОБИН ХУД
13.02.2013 18:22:22
5
28
ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! ЕВРОПЕЙЦИТЕ ДА ГО ДУХАТ!!!!!!
26.
Америка и Европейския съюз духат!
04.12.2012 16:27:39
7
29
" Техният характер на върли индивидуалисти ги прави етнос, който трудно създава държава, а и когато успее да я създаде, съществуването и е кратко. " - Това направо ме кара да се засмея! А и особено предпоследния абзац. Този, който го е писал това, е толкова отчаян, че няма повече накъде! Щом са толкова напористи да направят тази държава на територията на Германия... Все пак нали именно това е фашистка Германия! А не просто съюзник на самата себе си! Нали уж равни права...това онова...ама като ги нападнаха мангалите и видяха къде вирей найлона! Абе ей...Америка и Европейския съюз само могат да ми правят като вятъра! Подклатиха им се краката много здраво, че накосъм се застояха...малко им остава! А когато заплачат, аз ще се смея! Не ще просъществуват дълго! А циганите само за едно стават - да пълнят барокамерите и концлагерите!
25.
------
29.11.2012 15:02:12
6
30
Защо правителството ни се опитва да ни убие етнически, като ни накара да емигрираме от МАЙКА БЪЛГАРИЯ и да я остави на циганската паплач, също така в момента се опитват да убият труда на ЛЕВСКИ и БОТЕВ, както и на ВСИЧКИ НЕПОЗНАТИ БЪЛГАРСКИ РЕВОЛЮЦИОНЕРИ. БЪЛГАРИ НЕ ОСТАВЯТЕ ЦИГАНИТЕ ДА НИ ЗАВЛАДЕЯТ СЪБУДЕТЕ СЕ!!!
24.
d
19.11.2012 15:38:38
10
26
нека новата циганска държава да е на територията на тези които предлагат да я има, а тяхното население да бъде подходящо компенсирано
23.
Koko
16.11.2012 10:04:45
8
20
Това е толкова несериозно, че едва ли е нужно да му се обръща внимание толкова много. Във всяка една европейска държава има цигани,роми,кардараши и всякакви разновидности на тази етническа група. Всяка една държава от Европейски съюз е...интегрирала тази етническа група. Това че някои бивши соц. държави не знаят как да го нашправят, не означава че, предложението им ще ... се получи. Самите Роми или цигани както искате така ги наричайте не желаят държава, тъй като ... са добре в това си положение. Така че, несериозното отношение на политици търсещи сензации с ясни идеи за популяризиране едва ли щше даде резултата който се опитват да наложат в новините.
22.
gggg
15.11.2012 11:27:47
18
7
Вижте тук как се печелят бързи и лесни пари в интернет по над 2000 евро на месец: "http://sumixs.com/?ref=1219792".
21.
хаху
08.12.2011 15:53:55
5
1
'Един от народа' каза най-доброто решение...
[email protected]
20.
Любо
29.09.2011 13:45:05
5
27
Хахаха, това нали не го вземате насериозно? Много е хубаво, че всеки може да си изказва в интернет мнението и информацията /дезинформацията/. Но това е най-големият абсурд, който някога съм чувал. Никоя страна в Европа, за България да не говорим, не би си предоставила територията, за да се създаде там циганска държава. А сравнението с Израел е просто смехотворно. Ако евреите са имали през 48г нужното образование, средства и ниво на цивилизационно развитие, да създадат държава, то циганите и през 3048 няма да могат да четат и пишат. А името "Ромелия" създава доста пошла конотация с "Източна Румелия". "Румилет" е натичано християнското население в Османската империя и няма нищо общо с ромите!
19.
елка
29.09.2011 12:43:10
5
21
как е възможно да се публикуват подобни провокации защо излишно се създава напрежение има много луди глави които без да се замислят ще се хванат не разбирам какво искат да постигнат да започнат да се избиват един друг ли3
18.
adsdas
28.09.2011 23:42:13
7
13
Как ниже да ни прокудят от собствената ни страна Българи сабодете се до кога ще продалжава това ????? :( :@
17.
рудолф хес
27.09.2011 18:31:57
4
37
да ги кастрираме като животните(и без това няма разлика) ще е някакъв контрол....Имали сме велика страна и владетели,оцелели сме след турците,нека не се оставяме на тази примитивни създания да ни затрият(политиците ни не успяха а тези твари ли да го сторят)
16.
един от многото
27.09.2011 14:32:17
24
17
На мен ми харесва идеята от статията и съм напълно съгласен да ме изселят в Централна, Западна или Северна Европа (но не и южна Европа)
15.
война???
27.09.2011 13:42:49
5
13
ако това стане,даже няма с какво да се съпротивим..преди поне имахме армия,ако продължава така скоро наистина може да се случи..лека полека всичко затриват от държавата..
14.
SAPUNI!!!!!!
27.09.2011 13:25:16
1
23
10.
рудолф хес
26.09.2011 20:42

Рейтинг:
7
Най-искренно съжалявам , че Хитлер загуби войната

Така е :Х

Ааа отностно това дали било дискриминация или не ? Както искат да ги приемат защото ако продължавате да се правите на комунисти и да казвате оставяйте ги и те са хора ето .. още малко и ще станат колкото нас ...! повече от нас .. и България си отива Wellcome to Мангелия :X:X :@
13.
borislav
27.09.2011 12:27:36
4
18
na maikavi v p.....a da q napravqt taq darjava v ispaniq za6toto ispancite sa 1vi bratov4edi na mangalite.....po hubavo nqsto ot bulgariq nqma v evropa taka 4e da go d.ha evropa nie si ostavame v bulgariq
12.
dominici
27.09.2011 00:21:00
2
27
Надявам се, това да е "неновина", защото ако наистина някой има намерение да затрие България от картата на Европа, това си е обявяване на война!
11.
Rudolf hes
26.09.2011 22:45:15
3
12
tezi etnosi ne sa hora s pari ili bez pari , te sa po -blizo do primitivni formi na jivot, te ne sa palnocenni i ne zaslujavat da kradat na6ite socialni pomo6ti,mestata na decata ni v u4ili6tata i gradinite,da ni ograbvat i tormozqt,da kradat ot domovete ni a kogato nie se za6titim ili se opitame da se za6titim da budem rasisti i prestupnici,vijte koq negramotna papla4 pulni zatvorite ni
10.
рудолф хес
26.09.2011 22:42:28
6
40
Най-искренно съжалявам , че Хитлер загуби войната
9.
мрън-мрън
26.09.2011 21:31:11
2
9
А бе нямаше ли текст в нашата,българската конституция за тези, които насаждат расова омраза, нетърпимост и дискриминация. Или може би съм го чел в конституцията на бъдеща Ромелия?
8.
възмутен българин
26.09.2011 21:22:29
5
9
Само болни мозъци могат да родят тези мисли. А още по болни да ги огласят.
Срам, голям срам и то от медия, която се пише за патриотична.
7.
Тодор Колев""
26.09.2011 20:08:25
2
9
Както се говореше в един скеч-българите да си ходят в Либия,турците -в Турция ,че да си останем тука ние циганите ,да си оправим държавата.........
6.
didogen
26.09.2011 18:20:47
3
33
Макар да е измислица на мен ми хареса, с едно условие. Навремето ние като народ, сме писали история. Сега е време да учим Европа и на география, и на математика, и на дипломация.<br>&nbsp;Коя е най-голямата държава в Европа и разполага с място за нам-колко си цигани, роми, индийци или както там им викат в Европа?<br>&nbsp;Да естествено, че Дания може да им предложи място за държава. И не, не бъркам. Гренландия е датска. Нека северна Гренландия бъде новата родина на този древен индийски народ. И патрулът Сириус ще е доволен. Ще обикалят само Южна Гренландия. А северна да се казва Западна Ромелия или Северна Индия. Така даже и индийците ще влезнат в ЕС. Както Израел присъства на Европейски първенства, макар да не се намира в Европа.<br>&nbsp;И не си мислете, че искам да ги изстудя. Така ще имат шанса да укрепнат Американо-Европейските търговски отношения. Ще прескачат да поработват в Канада и после в Европа да пазаруват, полезно за канадците, като евтин, на моменти безплатен труд (канадците няма да плащат за дърводобив), защото просто ще си крадат(циганите) по малко дървесина. А като започнат да пазаруват в Европа, ами няма да има вече кризи за Еврото, и за Гърция ще има.<br>&nbsp;Е бога ми, до кога ще хвърляме истината в очите на европейците?
5.
Изаура
26.09.2011 17:19:53
8
9
Това е измислица на Веско от Камено, известен дискриминатор тунеядец! Сега е на цицката на Катето, може и на биберона на Валери Симеонов. Пази ни, Господи, такива да кметуват!
4.
Ирод
26.09.2011 17:14:20
5
12
Отдавна не бях се смял така :-)

Прочетете внимателно текста и ще разберете, че е художествена измислица, най-вероятно писана от българин.

Иначе - хубава провокация. Сега как ще наскачат разнита му там малоумни патриотари...

Обърнете внимание как повечето хора ще реагират първосигнално по почина "Булгар, булгааар..." без изобщо да се замислят.
3.
Теодора
26.09.2011 16:39:50
0
11
Като не могат да решат проблемите с необразовано и неработещо население, дай да ги изселим... За какво са политиците и къде са им политиките?
2.
Майтап
26.09.2011 14:40:34
1
14
Това е шегичка написана от някой с интересно чувство за хумор. Както бяха пуснали и статия, че Китай щял да приема за официална писменост кирилицата и има нужда от 14 мил. учители по български език.
Само хабят времето на хората да им четат умотевините.
1.
някой си
26.09.2011 13:55:27
1
34
!?!?!?!?!?!!? БЕЗУМИЕ! СЪЗДАДЕНА ОТ БЪЛГАРИ ДЪРЖАВА СЪЩЕСТВУВАЛА КРАТКО?!?!? КОЙ ГО КАЗВА БЕ? НА КОЛКО ГОДИНИ Е СЛОВАШКАТА ДЪРЖАВА? ИНАЧЕ НЯМА ЛОШО ЦИГАНИТЕ ДА ГИ ИЗОЛИРАТ В РЕВЕРВАТ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори