Цигани и предатели в ДПС бутат кмета на Руен


Цигани и предатели в ДПС бутат кмета на Руен
Областният шеф на ДПС Февзи Хасан (вдясно) играе угрижен, но всъщност е спокоен, защото знае, че ромите най-лесно се манипулират в избори
21 Юли 2011, Четвъртък
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, видео Добромир ДОСКАЧАРОВ

Исмаил Осман любимец на партийните лидери, бурно събрание номинира екскмета Мехмед Шабан и областния шеф Февзи Хасан

Бивши съюзници и шумна агитка роми се опитаха да разбутат стола на считания за непоклатим настоящ кмет на Руен Исмаил Осман по време на  първото общоселско събрание в общинския център, с което ДПС стартира номинациите си за кмет. То продължи едва половин час снощи – 20 юли, но пък беше твърде бурно. Стотици хора изпълниха Ритуалния дом в селото, а в залата, която не можа да побере всички желаещи да присъстват, не само климатът, но и страстите бяха нажежени до червено (вижте разпалените настроения в Руен във видеоматериала). Настоящият кмет Исмаил Осман, който беше на официалния президиум, редом до областния лидер на ДПС Февзи Хасан, не взе нито за миг думата, но пък старателно слушаше изказванията в залата и сам посочваше желаещите да направят номинация.

Осман беше предложен за нов пълен мандат от ръководството на партията в Руен

 и се оказа абсолютен фаворит на елита на ДПС там.  Почти всички публични лица на партията бяха категорични, че няма кой да разклати кметското му място и че той ще спечели, както вътрешнопартийната борба, така и изборите през есента. Хората в залата снощи обаче номинираха за кмет и бившия негов заместник Мехмед Шабан, с когото Исмаил Осман се раздели изненадващо преди няколко месеца и от свой съмишленик го превърна в свой опонент, както и областния лидер Февзи Хасан, чиято кандидатура изглежда по-скоро формална.

 За наближаващите през есента избори ДПС има решение кандидатите да се номинират не на партийни, а на общоселски събрания. Такива ще се проведат във всичките 39 населени места в общината, сочена за бастиона на Ахмед Доган в Бургаска област, тъй като в нея живеят около 27 хиляди избиратели, от които 80 % са турци, 10%- роми и 10% – българи. Битката в Руен е по традиция по-жестока вътре в ДПС преди излъчването на официалния кандидат на партията, отколкото на същинския вот, тъй като е ясно, че там този, който посочи партията на Ахмед Доган - ще е бъдещия кмет. Имената, излъчени на общоселските събрания ще бъдат записани в азбучен ред и пресяти на разширено заседание на общинския съвет на ДПС.

За разлика от частичния вот през 2009 година, когато и други основни партии  излъчиха свой кандидат – този път, само два месеца преди официалния старт на предизборната кампания и ГЕРБ, и БСП мълчат.

Очаква се левицата да подкрепи сегашния градоначалник и да играе само с листа за местния парламент, а за структурата на Бойко Борисов се коментира, че соченият за неин кандидат Бончо Бончев – шеф на общинската поземлена комисия, се колебае дали да се яви на избори.

В Руен активът на ДПС, който пръв влезе в залата снощи, изглеждаше убеден в абсолютната подкрепа за 31 – годишния Исмаил Осман (вижте какво каза той веднага след бурното събрание), учител по професия, който влезе в кметския кабинет след избора на предшественика му Дурхан Мустафа за депутат на парламентарните избори през 2009 година. Почти всички изключваха възможността някой друг да има шансове да го надвие вътре в партията, още повече, че само два часа преди общоселското събрание се бе състояло заседание на ръководството на ДПС в Руен, което единно застана зад гърба му.

В залата го нямаше бившият депутат Несрин Узун, нито пък се чу неговото име,

  макар че в Руен упорито се говори, че на тези избори той ще направи опит да се върне в местната политика и ще се бори той да е кандидатът на ДПС за кмет. Нямаше ги и опонентите на Осман от миналия вот - Мустафа Ходжа и Хюсеин Ахмед, вероятно защото родом те не са от Руен, а от Зайчар и Люляково и първоначално изглеждаше, че събранието ще мине формално и напълно спокойно. В залата обаче се чуха яростни забележки за това, че най-голямото село в общината има само един съветник и няма свой общински кмет като се има предвид и че Исмаил Осман не е от там, а от село Снежа. „Не трябва сегашния кмет да печели отново. Преди 4 години заедно влязохме в общинския съвет, после по време на частичните избори през 2009 година го направихме кмет момчето, не съм гласувал никога против неговите предложения. След 5 месеца му се обадих и отсреща на слушалката нямаше никой. Този човек като на колегата си не вдигне слушалката – на кого”, негодуваше общинският съветник от ДПС Хюсеин Мустафов. Привърженици на Осман пък коментираха, че недоволните на събранието били хора, които традиционно преди избори използват политическите пристрастия, за да извлекат дивиденти и лични облаги.

Представители на ромската махала в Руен шумно освиркваха строените на официалната трибуна лидери на ДПС. „Тези, които досега са били във властта повече не трябва да се кандидатират, защото нищо не са направили. Избират си там да влизат само най-богатите, всичките имат магазини и пари”, гневяха се ромите. Вън те заобиколиха лидера Февзи Хасан бурно да го увещават да имат свой общински съветник, макар че не са членове на ДПС. Хасан трудно си проправи път, за да замине към село Преображенци, където също се състоя общоселско събрание, на което номинациите са били две – неговата и на Исмаил Осман.
В категории: Руен


74
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
74.
Мехмед
28.07.2011 00:22:45
11
1
Една шепа малоумници начело с Дурхан превърнаха ДПС Руен в бизнес -партия . Исмаил може да е добро момче но е в групата на Дурхан и е зависим от него. За съжаление хората които ще гласуват за кадидата на ДПС на разширеното заседание голяма част от тях пак са зависими по една или друга причина от тях и няма да могат да си изявят волята свободно , а под натиск . Но вече "maymun gozunu acti" БОГ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ !!! Този път ще спрем ДУРХАНИЗАЦИЯТА
73.
obstina
26.07.2011 12:05:02
7
1
razbira se nyama korupsia vsi4kite partiyni lideri si virtyat biznes sega i kmeta obstinskiya ima zemedelski biznes ima desetki dekara lozya v selo razboyna ima v sneja kolko dekara orehi tova horata nego znayat ama vece e vreme da naucat tsyalata istina toy e postaveno litse ot DURHAN MUSTAFA
72.
От общината
26.07.2011 11:42:09
6
0
Прав е Бизнесмена, за населението и младежта са много загрижени единствено преди изборите - най-жалкото е, че хората са наивни и се поддават на рекета и няколкото банкноти, които им се подават седмица преди изборите, защото "избирателят е много ценен". Аз бих го приел за обида, крайно време е Общината да се управлява от кадърни и коректни хора, а не от изтривалките за крака на Дурхан Мустафа. Нека всички помислят за благополучието на 30 000 хора и да гласуват по съвест и за личност. ДПС отдавна не е нашата партия, каузата отдавана е направила път на личните интереси. Огледайте се кой е в Ръководството на Общината - тези хора ли са нашето бъдеще, те ли ще решават колко данъци да плащаме и как да се разпределят? Помнете едно - луд е не този, който яде баницата, а който му я дава. Всичко зависи от избирателя!
71.
БИЗНЕСМЕН
26.07.2011 09:35:12
7
0
В община Руен НЯМА КОРУПЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ , Един квадратен метър груб строеж се строи за 1000лв. Асвалта се полага 2 см. Пътя Просеник Добра поляна се направи по тесен за да е "УДОБНО " на жителите на тези населени места.Архитекта също не е КОРУМПИРАН.Чужди фирми идват да строят и да правят ремонти защото в община Руен "НЯМА СТРОИТЕЛИ И СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ" и т.н. Затова не редно да посягате на честта на управниците , че ще изплашите и инвеститорите които не смеят да се припарят до общината.Ние имаме най чистата община защото сметта се санира от ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ настоящи и бивши.Маладежта на община Руен не става за нищо затова правим внос на зам.кмет от Айтос.А щях да забравя нашата младеж все пак става за гласуване защото иначе как ще спечелим изборите.
70.
fes
25.07.2011 17:16:35
4
0
do obsstinski savetnik
za kakva 4est i kakvo dostoynstvo gorish ti si edin ot nay korumpiranite.ti prosto si edin debelak
69.
husein
25.07.2011 16:52:25
3
0
tipi hora komentirat ne nujni nesta tezi politisi da se mahat ot ringa zastoto im se smeyat syal svyat dayte sans na maldesta ..
68.
ЕЛЕКТОРАТ
25.07.2011 14:36:16
1
0
Аз не съм много грамотен и не се занимавам със политика но имам един въпрос към хората които коментират тук. ВСИЧКИ КАНДИДАТИ ОСВЕН ИСМАИЛ ОСМАН ЛИ СА ПРЕДАТЕЛИТЕ И ЦИГАНИТЕ" или аз греша.В момента се номинират доколкото разбирам кандидати от ДПС за кметово.Съгласно конституцията на РБ всеки пълнолетен гражданин има право да избира и да бъде избиран.Аз ако се кандидатирам за кмет това означава ли ,че аламинут ставам циганин или предател ,само ,че нечога и да разбера кого на кого ще предам. ПАЗИ БОЖЕ МЕН И МОЕТО СЕМЕЙСТВО ОТ МРЪСНИТЕ ПОЛИТИЦИV АМИ...
67.
obsstinski savetnik
24.07.2011 00:14:03
1
1
do 66.hasan
asfaltirani sa Prosenik-Dobra polyana,
vresovo-zai4ar,4ere6a-skalak,daskotna-zaim4evo s;etni kilometrite patistata aitos -provadiya,yabal4evo-prosenik i vresovo-lulyakovo ne sa na obsthinata a sa na darjavata kmeta ne otgovarya za tiya pati6ta.
4uh 4e kmeta e spe4elil proekt asfaltirane na patya bilka-sokolets
66.
Хасан до obstinski savetnik
23.07.2011 22:22:06
0
0
По твоята логика и "аритметика" 32 села са асфалтирани и светят ,дали пък ти не си в "яслата" на общината ?!
65.
neutralen
23.07.2011 16:24:43
1
4
ismail osman pak ste e kmet ne si mislete drugo
64.
sa4o
23.07.2011 16:22:58
0
1
do fgds i fgcs
abe bratya za6to ma prastate za zelen haiver za6to va nyamase na kondor samo pi6ete po foruma ama ne vi stisna da doidete ili ne se poyavihte strah va e no 6te vi namerya
63.
obstinski savetnik
23.07.2011 16:17:38
0
2
до 59.хасан
80% от пътищата са асфалтирани тая година са гласували още 300хил.лв за асфалтиране ще ги асфалтират до изборите аз сам общински съветник и знам за решенията на кмета той е много честен и почтен човек.Колегата Хюсеин Еврото нито веднъж не е взел думата откакто е съветник са мо говори сред хората за нищо не става от него и неговия кандидат Февзи. Кмет ще бъде Исмаил Осман слагам си почтенността и достойнството нито Вежди нито Несрин или друг не са конкуренти на сегашния кмет той е много умен и прави много умни изказвания на сесиите и пред медиите довиждане.
62.
Ismail
23.07.2011 11:08:52
2
1
Vejdi Ormanov e naj dostoen za kmet ,tova koeto pravi za ob6tinata dosega nikoj ne go e pravil ,4ak hora ot Rusiq e dokaral za izkupuvaneto na zelen4uka a i na Durhan mnogo mu pomaga6e za izborite i posle kato vidq 4e e kradec se drapna ot nego. Razgovarql sam s nego ima mnogo dobri idei za razvitieto na ob6tinata puk i ne e izcapan . Toj e 4oveka naj -dostoen za kmet az 6te go podkrepq dokraj USPEH g-n Ormanov
61.
fgcs
23.07.2011 10:35:19
0
0
p.c. az sam brat na fgds
60.
fgcs
23.07.2011 10:20:57
0
0
Do сачо... Lesno 6te me poznae6 ,visok sam 1,93 sm. i teja 116 kg. imam tatus na drakon na lqvata raka az 6te sam po potnik rabotq kato ohrana i si sloji po 6iroki pantaloni 4e kato se nasere6 da ne si li4i mnogo
59.
Хасан
23.07.2011 10:09:35
2
0
Дами и господа, тука не говорим кой е добър кой не е а за факти от 20 г. няма никакво развитие в община Руен ;няма препитание ,пътищата са в окаяно състояние ,мен не ме интересува кой ще е кмета ,а да върши работа !
58.
сачо
23.07.2011 09:57:18
1
0
кажи ми как да те разпозная не ма разкарвай напразно до сл.бряг, но разбрах че имаш работа в сл.бряг и хюсеинчо еврото има работа там горе долу се сещам че е стархливеца хюсеин от добромир кучето на февзи и брачеда на несрин аз съм с бяла риза и тъмно сини дънки сам ще съм ако та няма там подобре се махай от този форум
57.
сачо
23.07.2011 09:49:01
0
0
сред час съм там но да не чакам напразно
56.
мими
23.07.2011 09:29:49
0
0
до 36 Али
че от Хюсеин всички ли искат пари преди 2 години когато доидоха от BTV същото каза и за Мустафа Ходжа май използва същите обвинения за всички ,но ако има много пари и раздава и ние да му поискаме.Но разбира се,че има от надписаните километри ако не са свършили при подкупване на хората срещу Исмаил и аз искам
55.
fgds
23.07.2011 08:40:35
0
0
sled 1 4as 6te sam v kondor sl.brqg zapovqdai da se zapoznaem ako ti stiska de 4akam s netirpenie
54.
fgds
23.07.2011 08:36:07
0
0
nee az sam durhan mustafa
53.
fgds
23.07.2011 08:32:40
1
0
сачо ти май си пуснал женаси при него за се четкаш на исмаил разбрахме те и теб за какъв миж си всъщонт айде марш при исмаил да се четкате че да не се разсърди
52.
сачо
23.07.2011 08:30:52
0
0
Ако си мъж пиши си истинското си име бе готверен пишеш приказките на хюсеин евро 89 ти неможе да имаш две висши пишеш толкова неграмотно и неможе да смяташ ти си Хюсеин Евро, Исмаил спечели предварителните избори преди 1,5години и спечели същинските избори с 8801гласа всички други шест кандидати събрани заедно не можаха да вземат толкова гласове, измежду седем кандидати печели още на първи тур това никъде не се е видяло
51.
fgds
23.07.2011 07:43:43
0
1
i kvo kato me namerite samo si molete az da ne re6a da va namerq a otnosno obrazovanieto az sam zavir6il dve vis6i obrazovaniq,to umniq 4ovek ne zapla6va a pravi a napravete pak 6te vidim dali vi stiska ili ne kakto kazah stoq sled vsqka moq duma taka4e ,samo da otmetna 4e edvam spe4eli na predi6nite izbori s 200 glasa ismail tozi pat i da ee kandidat kmet na DPS 6te zagubi,a ako nee kandidat kmet na DPS i se qvi nezavisim 6te vzeme 200 glasa nai mnogo
50.
*********
23.07.2011 00:51:37
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
49.
сачо
23.07.2011 00:39:38
0
0
с прости хора ако спориш падаш на тяхното ниво, но заради Исмаил Осман ще споря и с прости и с образовани не го злепоставяйте момчето кажете аргумантирани неща, а не лъжи и измишльотини.
Още веднъж повтарям на всички не си мислете че оставате анонимни като пишите глупости всеки ще стои зад писаното от него
48.
сачо
23.07.2011 00:33:45
2
2
На вниманието на fgds
До няколко дена ще те намеря кои си ако си мислиш че квото пишеш тука остава анонимно жестоко се лъжеш стига с твоите лъжи.Надупи се на сегашния кмет да разбереш дали има хуй или си пусни жената при него да и стане хубаво че от писане в сайта май не и обръщаш внимание.
Също така погледни видеоматериала в този сайт със сегашния кмет и ще разбереш че много добре говори и без да чете. Кмете ще те защитим до края ти ще си пак кмет честито.
47.
зайчар
23.07.2011 00:13:34
1
2
февзи от добромир забрави колко пари взимаше от хората като работеше в общината лично от мене поиска 4000 лв за да ми начертае план за един гараж, имаше и един скандал преди година с една ученичка от каравельово която отишла при него да се записва за обучение в Турция той за малко да я изнасилил питайте хората в Каравельово ако не ми вярвате
46.
зайчар
23.07.2011 00:07:16
1
1
В зайчар тази вечер номинираха Исмаил Осман,Несрин Узун,Мустафа Ходжа,Февзи Хасан-кмета на Хюсеинчо от добромир лъжльото и други коментари не искам най свестния,можещия, некорумпирания измежду тях кои е?
Макар да имам селски за кандидат кмет аз съм за Исмаил Осман всички други са далавераджии.
45.
за руен
22.07.2011 23:58:55
0
0
абе човече какъв несрин узун за какво достойнство говориш та отиде с едно палто в София и доиде с чували пари, джипове, апартаменти, стопански дворове и т.н.въобще не ми говори за несрин тои само около избори поздравява хората след което се самозабравя.
44.
Beh4et
22.07.2011 23:53:48
0
0
Tazi ve4er e imal o6te edna nominaciq na Vejdi Ormanov , ama toj may ne iskal
43.
hasan d.polyana
22.07.2011 23:51:07
0
0
komentiraite drugite kandidati da im vdigate reitinga i na tyah za6toto dostatichno vdiganhte reitinga na sega6niya kmet sthom vsi4ki govoryat za nego zna4i vsi4ki se strahuvat ot negovata kandidatura
Има една поговорка щом се говори значи се развива, кмете развиваш се не се притесняваи кучетата си лаят кервана си върви
42.
Хасан
22.07.2011 23:50:15
3
1
Политическата ситуация в община Руен не позволява на можещи и кадърни хора да заемат ръководни постове в общината , повечето са некадърни кадровици на ДПС. Докато не се разкара ръководството на ДПС в лицето на 20 годишните репресивни "лидери" ,като Сабри "бей"; Ереджеб "ага"; Назиф "дерибей" и др. няма да се оправи ! .......а за Исмаил Осман липсва му опит -жертва, наложен от Дурхан за да не му изкарат кирливите ризи.
41.
hasan d.polyana
22.07.2011 23:44:50
2
2
gospoda ako vie nemojete da vidite az vijdam kliknete na intervyuto na kmeta v tozi sait i 6te razberete dali moje ili nemoje dve prikazki ili tri ne zabravyaite toi e u4itel i mnogo dobre znae da govori i razkazva na balgarski padate pod vsyaka kritika gospoda prestanete da se zanimavate s kmeta kato nego nemojem da namerim drug kadaren moje6t i razbran
40.
shofyor
22.07.2011 23:25:30
0
0
poznavam mnogo dobre husein evroto toi e ku4e na fevzi kmeta ismail ne mu dade rabota za6toto krade po vremeto na durhanq sega nemoje za6toto pusnaha jaltite u4ili6tni avtobusi bravo na ismail drugite da gho duhat
39.
hasan
22.07.2011 23:21:46
0
0
da ne ma razberete pogre6no stava vapros za edna golyama i podla laja ot strana na husein evro89
38.
hasan
22.07.2011 23:20:23
0
0
otnosno tova dali e poiskal pari ot husein evro89 toi sa6tite laji gi kaza i po adres na mustafa hodja predi 2 godini toi e psihi4no bolen
37.
hasan
22.07.2011 23:17:57
0
1
tiya koito pi6at protiv kmeta poznavat li go dobre toi ne e sekretarka na nikoi a e maj na myasto otidete pri nego i si pogovorete da razberete dve prikazki ili tri
36.
Али
22.07.2011 20:33:18
0
0
Хюсеин е прав че го критикува Исмаил още като спечели му поискал пари от хюсеин и му предлагал че всичката работа ще мине през него ако делят на половина исмаил да го духа
35.
fgds
22.07.2011 20:07:01
1
0
4e koya si ti da se zanimavame s teb
34.
ПРИНЦЕСА
22.07.2011 18:28:10
2
3
Еее, принцеса, принцеса, принцеса...вие само с мен се занимавате . Аз да не съм кандидат -кмет?:)))))))))))))))))))))))
Прави сте , че няма смисъл да спорим. Истината е една - Исмаил Осман ще е кмет на Община Руен следващите четири години. Сега нали това ви харесва или не, е отделен въпрос. Аз тук повече няма да влизам, понеже ми е безинтересно. Ако вие сте опозиция на Исмаил, той е готов. Вулгарни, груби и елементарни? Събрали 50 циганина и тръгнали ДПС да свалят? Е да , ама не. Приятна вечер!
Г-н Осман, честит Ви втори кметски мандат!
33.
1112
22.07.2011 17:51:12
5
0
PRINCESO wseki znae koy e umniq 4ovek ili prostiq zatova hayde da ne sporim.prost znae6li na koi sa wika na tezi koito ne znaqt da swirzwat dwe dumi dori da sa pisani nqkade i iskat da uprawlqwat horata.....no kraen slu4ay mn qsno 4e ne uspqwat..
32.
*********
22.07.2011 17:44:15
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
31.
555
22.07.2011 16:15:28
0
4
DURHAN AKO ISKA6E DA E KMET 6TE6E DA SI STOI HA HA HA
FGDS, TI HUI LI ISKA6 OS ISMAIL A...
30.
ruen
22.07.2011 15:53:42
4
2
kvo se lajete samo tapanari Ismail e tapo layno nemoje da se sravni s nikoy edvali s Fevzi Hasani. Fevzi Hasan e edinstvenia dostoen kandidat za kmet ako Ismail Osman specheli durhan shte opravlyava oshte 4 godini.
29.
Зайчар
22.07.2011 13:35:12
2
1
Като гледам какви агенти има в върхушката на ДПС ми е интересно какво мислите за тях или ви е страх да говорите за тях и затова чоплите Мустафа Ходжа.Той имаше донстойнството да обясни пред хората защо има досие. И не е навредил на никого от нашето село.Но да го оставим човека на мира защото той не е кандидат за сега. За това не е желателно да коментираме името му.Аз само отговорих на оня който съжалява ,че не го разбрал навремето.
28.
ali
22.07.2011 13:25:36
1
1
Голям аргумент има Хюсеин еврото против кмета не му е вдигнал телефона,защо не признава истинските си причини, аз да ви ги кажа против кмета е защото той не му позволи да продължава да ограбва общината с надписаните километри защото някой му каза СПРИ и не изпълни неговите желания затова е бесен няма кого да ограбва.
27.
Хасан
22.07.2011 13:23:42
2
2
Принцесо явно ти живееш в друга галактика и не си от община Руен.ДПС в община Руен се ползва само за правене на пари.Неможе да крадеш от избирателите 300 000 лв.и да им кажеш ,че им мислиш доброто или каузата на ДПС е такава. тези хора опетняват ДПС и когато и да напуснат партията все ще е късно.
26.
RUEN
22.07.2011 13:14:21
3
2
Несрин Узун беше единствения достоен депутат от 20г.насам всички други бяха парашутисти. Когато не успяваше да помогне поне не пречеше като сегашния.
25.
RUEN
22.07.2011 13:14:21
2
3
Несрин Узун беше единствения достоен депутат от 20г.насам всички други бяха парашутисти. Когато не успяваше да помогне поне не пречеше като сегашния.
24.
ПРИНЦЕСА
22.07.2011 12:41:11
2
2
Хубаво е , че все още има хора, които осъзнават идеята на ДПС. Защото много които тръгнаха оттам, забравиха! Несрин Узун забрави ли кой му направи кампанията за депутат? Забрави ли кой беше до него тогава ? ДПС не е трамплин, ДПС не е начин за вадене на пари, ДПС е кауза. Ако си бил част от него, не можеш да си тръгнеш ей така. След теб ще дойдат други.... Никога не забравяй откъде си тръгнал, защото може пак да се върнеш там.....
23.
ПРИНЦЕСА
22.07.2011 12:30:05
2
4
FGDS, умния човек си записва, простия се опитва да помни....
22.
fgds
22.07.2011 12:04:29
3
2
а до Исмаил лично мее срам да кажа че сам от общ руен човек който излиза с една огромна папка да поздрави хората на сабора няма място там сред грамотните хора първо да се научи да говори не само на български а и на турски.Затова исмаил за никакъв ХУЙ не става
21.
fgds
22.07.2011 12:01:01
3
3
май или вие живеете в друг свят или аз но като чета коментарите вие май сте.Еврото да не би Февзи да е направил договор с него защо не мислите малко с тези глави преди да пишете.Затова всеки втори който има работа в общината знае за какво става дума а като Февзи беше там в неговия отдел решенията идваха на момента а не след неопределен срок малко си помислете преди да пишете...
20.
mimi
22.07.2011 10:53:47
1
2
защо атакуват Исмаил Осман заради грешките на Дурхан Мустафа, защо той трябва да плати за грешките на предишния кмет??? Не искат Исмаил Осман да общува с Дурхан Мустафа ,но как да стане това тъй като е народен представител от ДПС ,а кмета също е от ДПС това е невъзможно всички го знаят,но се правят на ударени!
19.
ПРИНЦЕСА
22.07.2011 10:49:55
4
1
ЗАЙЧАР, ти за БАРЪШ ли говориш? Агента на държавна сигурност, който ви сменяше имената и ви следеше?
18.
ПРИНЦЕСА
22.07.2011 10:42:57
4
0
Хасан ли си, кой си обаче от мен да знаеш, че в тази държава всеки навършил 18 години, може да гласува за когото намери за добре и за когото иска.
17.
ЗАЙЧАР
22.07.2011 10:37:38
2
3
Ние жителите на с.Зайчар само можем да се гордеем с Мустафа Ходжа ,той е един от най успешните политици не само в с. Зайчар но и в община Руен но за съжаление е прекалено е честен.Нали знаете има една поговорка "КОГАТО СИ СРЕД ВЪЛЦИ ТРЯБВА ДА УМЕЕШ ДА ВИЕШ КАТО ТЯХ ИНАЧЕ ЩЕ ТЕ ИЗЯДАТ" А той не умее да вие като вълк и го изядоха вълците на общината.Но като гледам видеоматериала ми изглеждат МНОГО БОЛНИ и то ХРОНИЧНО БОЛНИ.
16.
PLANINITSA
22.07.2011 10:22:16
3
2
Прав беше МУСТАФА ХОДЖА от с.Зайчар когато ни говореше ,че царя но община Руен о ГОЛ но не го послушахме човека.Сега ни е хак да ни управляват разни търтеи.
15.
Хасан
22.07.2011 10:13:30
3
2
Права е принцисата която казва ,че не трябва да се споменава името на Дурхан Мустафа.Откакто Руен съществува като община тъкъв мошеник като него никога не сме имали като кмет на община Руен. За съжаление той продължава да управлява общината чрез неговия кмет Исмаил Осман ние жителите на община Руен жестоко се лъжем ,че имаме кмет на общината защото настоящия кмет е кмет на Дурхан Мустафа. Присъствах на това събрание и успях да разбера ,че протежета на Дурхан мустафа вече са избрали кандидат кмета на ДПС а на нас жителите на община Руен остава само да гласуваме. А КОГА НИЕ ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА РУЕН ЩЕ ИМАМЕ ПРАВО ДА СИ ИЗБИРАМЕ КМЕТА СИ УВАЖАЕМИ СЪСЕЛЯНИ.
14.
онзо
22.07.2011 09:00:17
5
1
Бившия заместник кмет Мехмед Шабан, въобще да не си прави устата за кмет. Рекетираше директорите на училища фирми на брат му да правят ремонтите на училищата, на публични места си позволяваше да си "поиска" от директорките на училища, напивасе по кръчмите и говори глупости. Голям кмет ще стане
13.
gegata
22.07.2011 07:51:56
0
4
ot vsi4kite tiq deto im vidqh mutsunkite sam0o ahmed ot rudina e majkar , samo deto vqrva mnogo na durhan kradetsa. ina4e toi e nay podhodq6t za kmet. ismail fevzi i mehmet?- hahaha . majki kurvi
12.
asker
22.07.2011 01:18:39
3
0
po glupav po nahalen i po strahliv ot husein evro ne sam vijdal zaedno byahme v kazarmata vseki den go bieh toi be6e mamino detense i prodaljava da e taka. Ismail sega6niya kmet 6te e pak kmet a evroto go ostavete na mene sled izborite
11.
husein evr89
22.07.2011 01:11:33
0
1
ne mi diga telefon kmeta pla4e mi se eeee 4e toi e dlajen da mi vdiga telefon az sam Husein Evro az sam nai velik vsi4ki tryabva da mi vdigat telefon az moje i da ne vdigam ha-ha-ha
10.
ali dobromir
22.07.2011 00:32:57
4
2
До fgds
ти в коя община живееш кой иска Февзи Хасан за кмет освен Хюсеин Евро 89,който иска да усвои още пари от общината, но сегашния кмет не му позволява. 80% от хората са доволни от сегашния кмет и пак ще го изберат за кмет
9.
hasan
22.07.2011 00:24:42
4
3
Браво кмете с тебе сме не признаваме други, Хюсеин Евро 89 да не говори, а да върне парите на хората.
Браво леле мале и на тебе
8.
lele male
22.07.2011 00:20:18
3
0
Господина с бялата риза с мустаци леко плешив който говори на събранието и е на снимката е общинския лидер на РЗС казва се Ружди затуй говори против ДПС, другия които се изказа от ромски произход е Ариф или Акиф шопар раздаваше пари в махалата за други партии, но не и за ДПС кандидата..
7.
lele male
22.07.2011 00:12:39
4
1
Кви са тия шушумиговци и далавераджии които говорят срещу сегашния кмет, след малко ще ги разкрия кои са:Хюсеин Исмаил Мустафа съсобственик на транспортна фирма Евро89 присвои близо 300000лв.от общинския бюджет с надписване на километри през 2006 и 2007г.сегашния кмет не му позволява затуй говори против него и кара други да говорят срещу него плащайки им..
6.
гост
21.07.2011 22:36:01
1
0
леле, това е друг свят, а къде са другите партии там не можах да разбера
5.
принцеса
21.07.2011 21:36:14
4
3
И името на Дурхан Мустафа да не си го слагат в устата хора, които не могат да му стъпят и на малкия пръст! Това , което е направил той за тази община, едва ли други ще успеят...
А този, дето се сърди, че кмета не му вдигал телефона, що не вземе да върне парите от дългитееееееееееееееееее училищни курсове?
4.
принцеса
21.07.2011 21:32:14
5
4
Тези публикации кой ги поръчва и плаща? Мехмед или Февзи? така ли на това събрание не намерихте хора, които да кажат нещо положително за Исмаил Осман? И да попитам - от другите населени места ще отразявате ли събранията?
3.
Hasan
21.07.2011 21:00:20
6
3
i dvamata ne zaslujavat tozi post, i Fevzi kadeto vidi urna (sandik) toy e kandidat
2.
Sabiha
21.07.2011 20:43:33
5
5
Ismail Osman e podloga i posusnika na Durhan Mustafa ,koito ograbiha ob6tinata ...... s takiva kato tqh ob6tina ruen 6te prodaljava da tane v mizeriq
1.
fgds
21.07.2011 18:20:24
7
5
че кои в руен иска исмаил за кмет направете си труда и обиколете малко из хората за да разберете кой е непоклатимия целият народ в общ.руен иска ФЕВЗИ ХАСАН да е кмет


Тема в развитие
Виж всички Скрий повечето
Новините
Президентски избори'2016
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Лайфстайл
На парламентарните избори резултатът ще е съвсем различен, хората още помнят Орешарски
На парламентарните избори резултатът ще е съвсем различен, хората още помнят Орешарски Трябва да се поучим от грешките си и да си направим точните изводи, защото ние сме една от надеждите на хората в дясното пространство, казва депутатът
Всичко в категорията
ГЕРБ не загуби изборите, БСП продължава да е замряла партия Президентът може да назначи действащ военен за премиер, реши парламентът с промяна в закона БСП и ГЕРБ влязоха в политиканска разпра заради имигрантите в Харманли Радан Кънев пред „Флагман”: Петър Москов извърши много тежко нарушение на партийния устав Корнелия Нинова мълчи как се е отчела на руски генерал - слуга на Путин, за номинацията на Радев Апокалиптичните сценарии за ГЕРБ са прибързани, партията устоя на много предизвикателства ДПС със странна теза: Плевнелиев няма право да съставя служебно правителство! Плевнелиев и Румен Радев влязоха в концептуален спор – има ли политическа криза Как Корнелия Нинова с няколко стратегически хода събори Борисов, нокаутира Първанов и възкреси партията си Румен Радев категорично отказа да реди служебен кабинет заедно с Плевнелиев (допълнена) Кунева предлага свикване на Велико Народно събрание и намаляване броя на депутатите
Паркинг ли е тротоарът: Вижте как се паркира в ж.к. „Лазур” (СНИМКИ)
Паркинг ли е тротоарът: Вижте как се паркира в ж.к. „Лазур” (СНИМКИ) Възмутен бургазлия пита докога джигити ще паркират по местата, отредени за пешеходци


Всичко в категорията
Няма ли кой да обърне внимание на този стълб! Опасен е, намира се на метри от детска площадка Възмутен жител на „Възраждане”: Ситуацията с боклука вече не се търпи (СНИМКИ) Бургаска майка: Г-н Москов, детето ми пострада, а три болници ни отказаха спешна помощ Рент-а-кар фирма узурпира паркоместа в „Славейков” Сигнал до Флагман.бг: Нелегални търговци заляха гробищата на задушница (СНИМКИ) Нов скандал в Ченгене скеле – събират ли отново нелегални такси за паркинг? Читател на Флагман.бг: Дядка с миниван помете два автомобила край Меден рудник, едва не си изяде пердаха Само във Флагман.бг: Свиреп бой между ученички в Бургас(ВИДЕО) Жителите на блок 91 в ж.к."Меден рудник": Тънем в боклуци, два месеца няма кой да ги почисти Наглост! Тир запуши паркинга пред блок в "Меден рудник", шофьорът в схватка с полицай Напук на забраната на кмета: Събират пари от родителите в бургаските детски градини
Какво се случва ако жена свали бурката си в Саудитска Арабия? Вижте тук! (СНИМКА)
Какво се случва ако жена свали бурката си в Саудитска Арабия? Вижте тук! (СНИМКА) "Убийте я и хвърлете трупа и на кучетата", "Бурката или живота" - това са само част от бруталните заплахи, които жената си довлече с публикуването на невинна снимка


Всичко в категорията
Бъчварова: Държавата има план за действие при силна бежанска вълна
Бъчварова: Държавата има план за действие при силна бежанска вълна Тя напомни, че пролетта са били провеждани учения на българо-гръцката и българо-турската граници


Всичко в категорията
Извънредно! Нова заложническа драма в Париж!
Извънредно! Нова заложническа драма в Париж! По първоначални данни става дума за грабеж, мъж държи 7 души на мушка


Всичко в категорията
Вижте как роми обясняват какви са причините за катастрофа (ВИДЕО) Чутовна простотия! Бивш кмет присвои и наряза снегорин Пълен потрес! Рецидивисти налазиха блоковете, подготвени за саниране – крадат строителните материали (ВИДЕО) Уникално! Господарите се пуснаха на еротичен масаж с "щастлив край" (ВИДЕО 18+) 20 опита за контрабанда на цигари разкриха митничарите на Лесово Андон хванал за косата съквартирантка на тъщата си и й строшил ребрата Учителка спи с ученици, после оценя сексуалните им умения След 5 месеца мълчание бизнесменът Пламен Петков от Поморие проговори пред Флагман, обиден Преглед на регионалния печат: Бургаските ученици в стрес от наркотестове Тотален ужас! Син закла, разчлени и разтвори в киселина родителите си (СНИМКИ/ВИДЕО) Къщата на кървавата баня: Жена застреля майка си, брат си и трите си деца, след което си пусна куршума (СНИМКИ)
Обрат! Мейзер излиза на свобода – ето защо!
Обрат! Мейзер излиза на свобода – ето защо! 15 експертизи вадят скандалната миска от килията


Всичко в категорията
Андон хванал за косата съквартирантка на тъщата си и й строшил ребрата Апелативният съд оправда екскмета на Царево Петко Арнаудов Свидетели доказват, че Муса е зовял роми за подкрепа на „Ислямска държава“ От ума си пати: Станчо Терориста влиза в пандиза Бургаските съдии търсят най-достойния, за да го пратят във ВСС Пореден фалстарт на делото за убийството на Мастара, призовкарите не открили Пламен Дишков в "Гранд хотел Поморие" Кошмарът на Бургас Горан: Чувствам се добре в затвора, давайте да сключваме споразумение и да влизам (ВИДЕО) Страшилището Горан влезе в съда променен и безмълвен (СНИМКА) Гнусно посегателство! Рецидивист-педофил блудства с две деца, едното от тях се разболяло от сифилис 200 бона за малкия Еци, който бе зверски пребит от двама ученици! Стана ясно кое е ченгето, закопчано при показна акция на ГДБОП
Отвори врати първата за  Бургас аптека SOpharmacy
Отвори врати първата за Бургас аптека SOpharmacy Стремежът на SOpharmacy е да предлага на своите клиенти иновативни услуги, индивидуална консултация, широк набор от продукти за здраве и красота и актуални промоции
Всичко в категорията
Възмутени контрольори: От сутринта се води кампания против новата система за градски транспорт!
Възмутени контрольори: От сутринта се води кампания против новата система за градски транспорт! Във всеки автобус се качвал поне по един човек, който създавал излишни скандали


Всичко в категорията
Кметът Димитър Николов ще награди отличниците на Бургас
Кметът Димитър Николов ще награди отличниците на Бургас 365 ученици от Бургас са отличени за индивидуалните им постижения през годината

Всичко в категорията
Томографът на МБАЛ „Бургасмед“ е най-добрият в региона, магнитният ни резонанс е на топ ниво
Томографът на МБАЛ „Бургасмед“ е най-добрият в региона, магнитният ни резонанс е на топ ниво Чувствам се късметлия да работя заедно с д-р Живко Милков, който е специалист също с опит в образната диагностика и някои по-специфични високотехнологични изследвания

Всичко в категорията
Лекарите от УМБАЛ "Дева Мария" извършиха уникална операция Лекари издадоха "Наръчник за оцеляване“, разказват за живота на серопозитивни българи УМБАЛ-Бургас привлече в екипа си един от най-известните уролози Ето го разковничето за здрав семеен секс Езикова гимназия, детска градина в „Меден рудник“ и волейболен клуб са големите победители от томболата на аптеки „Фаркол“ Бургаско училище, детска градина и спортна школа печелят по 1000 лв. от томболата на аптеки „Фаркол“ Чудотворен мехлем на баба Ванга лекува артрит, болки в коленете и травми, вижте как да го приготвите Безплатни консултативни прегледи от пулмолог в ДКЦ „Бургасмед“ Двама уважавани лекари от УМБАЛ "Дева Мария" станаха доценти Разкриха Тайните на Дънов за храненето: Само една съставка бори рака Наталия Симеонова свали 7 килограма с топ диета!
Стотици българи помагат на Даниела да си върне децата
Стотици българи помагат на Даниела да си върне децата Многодетната майка сподели, че едното от децата й е настанено в ромско семейство
Всичко в категорията
Влиятелен политик осиновил детето на сираче, изнасилено от възпитател? (ВИДЕО) Да дадем шанс за детство на мъничкия Жан! Ужас! Отнемат децата на българка, защото е бедна (ВИДЕО) Жестока трагедия! Шампионът от ЦСКА публикувал видео минути преди да загине в самолетната катастрофа 16-годишно момче с остеосарком се нуждае от 81 302 евро за лечение в Барселона Да помогнем на Кирил от „Меден рудник“ – той гасне от бъбречна недостатъчност, има донор, но не и 37 хиляди долара Умиращо момиче се омъжи за детската си любов (СНИМКИ) Изповедта на невярната Марина взриви интернет: Съпругът ми научи по трудния начин защо жените изневеряват Погребаха Наско в чужд костюм! Синът на боса на "Трайков транс" остави 4 деца без родители Пожарникар се обеси, остави три деца сираци Шокиращо: Кремена още дишала, когато се приземила на цимента пред входа
Карта към мъжкото удоволствие от кръста нагоре
Карта към мъжкото удоволствие от кръста нагоре Фасулски лесно е да запратиш на похотливи тръни другарчето си по легло, като плъзнеш ръце в карето под колана, но така и баба знае


Всичко в категорията
Марс и Юпитер в тригон, носят ни успех в бизнеса
Марс и Юпитер в тригон, носят ни успех в бизнеса Да се избягват интензивните контакти и новите запознанства, съветва астрологът Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
"Бургасбус" пуска нов автобус по маршрута на линиите 12 и 12А, вижте другите промени
"Бургасбус" пуска нов автобус по маршрута на линиите 12 и 12А, вижте другите промени Готови сме да разясняваме транспортната схема пред организации, фирми, пенсионерски клубове и училища при необходимост, съобщиха от "Бургасбус"

Всичко в категорията
Вижте как изглежда днес авиационната база, в която е служил президентът Румен Радев
Вижте как изглежда днес авиационната база, в която е служил президентът Румен Радев Дълги години това летище е било основната защита на южната граница на България


Всичко в категорията
Спомени от соца: Вижте Слънчев бряг преди да стане курорт (СНИМКИ) Само във Флагман! Вижте нелегални кадри от 20 и 21 ноември 1989 г. от бургаския площад „Св.св.Кирил и Методий” Спомени от соца: Как снимките на култовия "С деца на море" станаха атракция за Несебър и Созопол Вижте вълнуващата история на бургаския индустриалец Аврам Чальовски - един голям българин Спомени от соца: Героят-граничар от малкотърновската застава Спомени от соца: Това бяха най-лошите моменти от нашето детство (СНИМКИ) Римската империя построила първата ни магистрала: „Тракия“ е съществувала на същото място преди 1800 години Спомени за пожарите, унищожили Ахтопол в началото на 20 век Спомени от соца: Последните дни на поделението в Айтос Спомени от соца: Как Тодор Живков за малко не построи писта за Формула 1 Саламът на социализма срещу банана на капитализма
Гордост за Приморско! Малкият Жулиян Иванов е най-добрият футболист в областта
Гордост за Приморско! Малкият Жулиян Иванов е най-добрият футболист в областта В момента талантливото момче се обучава в школата на „Нефтохимик“, където жъне успехи на терена

Всичко в категорията
Бургаска гордост! Футболист от школата на Нефтохимик е сред най-талантливите деца в страната Тъжно! Нефтохимик не успя да надскочи себе си, загуби с 0:2 от ЦСКА на стадион "Лазур" Готвят невиждан протест за спасението на стадион "Черноморец", вижте кога Гочето в лют скандал с Анатоли Нанков в Етър, легендарният треньор пред напускане Кметът на Бургас загуби търпение! Нареди на Христо Янев да бие ЦСКА Казанова: Отказах се от художествената гимнастика, защото трябва да се лекувам Предколеден подарък от "Звездичка"! Градски и национален турнир за футболните дарования Общинските представители в ПСФК „Черноморец Бургас“ забиха последния пирон в ковчега на дружеството Футболният „Нефтохимик“ поиска 1,5 млн.лева от Община Бургас Извънредно заседание на спецкомисията за „Черноморец“ след фалита на ПСФК-то, търсят вариант да запазят базата Бургаски ученици наградени за двуметрова кула от спагети, която издържа на земетресение
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Вижте къде студентите в Бургас ще се вихрят на 8 декември
Вижте къде студентите в Бургас ще се вихрят на 8 декември Заведенията в Бургас тази година са в жестока конкуренция
Всичко в категорията
На парламентарните избори резултатът ще е съвсем различен, хората още помнят Орешарски
На парламентарните избори резултатът ще е съвсем различен, хората още помнят Орешарски Трябва да се поучим от грешките си и да си направим точните изводи, защото ние сме една от надеждите на хората в дясното пространство, казва депутатът
Всичко в категорията
На парламентарните избори резултатът ще е съвсем различен, хората още помнят Орешарски
На парламентарните избори резултатът ще е съвсем различен, хората още помнят Орешарски Трябва да се поучим от грешките си и да си направим точните изводи, защото ние сме една от надеждите на хората в дясното пространство, казва депутатът
Всичко в категорията
Карнобат ще има модерен спешен център за 300 хил.лева Стандартът на живот в Бургаско се отдалечава от средноевропейския въпреки отличното усвояване на еврофондове Кметът на Карнобат: Минчо Гроздев не се е отказал от завода за птичи тор, но този път ще го прави по правилата Карнобат ще има модерно полицейско управление, ченгетата слагат край на блъсканицата Партията на Ковачки подкрепи "Бюджет 2017" Извънредно! Екоминистърът Ивелина Василева спаси Карнобат от вонята, отмени разрешението за завода на Минчо Гроздев Кметовете на Бургас и Карнобат – номер едно в образованието, а на Поморие и Созопол – в инфраструктурата (СНИМКИ) Чистят снега от улиците в Карнобат за 190 хил. лв. Социалистите с категорична победа и в Карнобат Фейсбук избухна за разрушена чешмичка в Карнобат, кметът им отговаря онлайн (СНИМКИ) Ген.Румен Радев убедително спечели Карнобат, Марешки е втори
Народното събрание се отказа от опасна законодателна промяна, улесняваща руската инвазия
Народното събрание се отказа от опасна законодателна промяна, улесняваща руската инвазия За продължително пребиваване у нас ще се изисква инвестиция в имот за поне 600 000 лв., а не за 100 000 лв., както предложил анонимен представител на властта
Всичко в категорията
13-метрова елха ще озари Поморие
13-метрова елха ще озари Поморие Концертът на Владимир Ампов – Графа ще бъде кулминацията на вечерта


Всичко в категорията
На парламентарните избори резултатът ще е съвсем различен, хората още помнят Орешарски Община Поморие приключи успешно поредния европейски проект – градската художествена галерия Стандартът на живот в Бургаско се отдалечава от средноевропейския въпреки отличното усвояване на еврофондове Община Поморие организира акция за събиране на стари ел. уреди Дядо Коледа нетърпеливо очаква писма от поморийските деца. Ще отговори лично на всяко едно В Поморие търсят най-вълнуващата "Коледна магия" Поморийският бос Мазния настоява да го пуснат на свобода за операция от херния Кметът на Поморие с революционно предложение за избирателната система - да имаме две камари на парламента Поморие ще посрещне празниците с нова коледна украса Ексклузивно! Божо Кравата пребил Любомир Славов-Мазния в ареста? Концерт на Графа дава старта на коледните празници в Поморие
На парламентарните избори резултатът ще е съвсем различен, хората още помнят Орешарски
На парламентарните избори резултатът ще е съвсем различен, хората още помнят Орешарски Трябва да се поучим от грешките си и да си направим точните изводи, защото ние сме една от надеждите на хората в дясното пространство, казва депутатът
Всичко в категорията
Кметът на Созопол Панайот Рейзи осъди държавата, глобила Общината след "донос на бившия губернатор" Стандартът на живот в Бургаско се отдалечава от средноевропейския въпреки отличното усвояване на еврофондове ГЕРБ не загуби изборите, БСП продължава да е замряла партия След бомбата на Флагман: БСП поиска спиране продажбата на 220-те дка терени край Царево и Черноморец Отпадъчните води от Равадиново ще се отвеждат в Созопол Внимание: Военните пускат на търг 220 декара застроени терени на метри от морето Кметовете на Бургас и Карнобат – номер едно в образованието, а на Поморие и Созопол – в инфраструктурата (СНИМКИ) Експолицаят Даниел Каравасилев е загиналият в жестокото ПТП край Созопол И Созопол падна, ген.Румен Радев №1 в морската община Колекторната станция в Равадиново ще е готова до края на годината ГЕРБ спечели с фотофиниш в Созопол
Апелативният съд оправда екскмета на Царево Петко Арнаудов
Апелативният съд оправда екскмета на Царево Петко Арнаудов Според обвинението през 2005 г. той е нарушил служебните си задължения и е сключил неизгоден договор за общината


Всичко в категорията
На парламентарните избори резултатът ще е съвсем различен, хората още помнят Орешарски Пожар изпепели бунгало в къмпинг Арапя Стандартът на живот в Бургаско се отдалечава от средноевропейския въпреки отличното усвояване на еврофондове След бомбата на Флагман: БСП поиска спиране продажбата на 220-те дка терени край Царево и Черноморец В Царево претупаха проекта за рибарското пристанище, вълноломът му ще заусти обществения порт Общинският съветник от БСП в Царево Петко Арнаудов: Продажбата на 5-те дка на „Бутамята“ е незаконна Пече ли Лапчев сделка на годината? Подготвя за продажба 5 дка на райския плаж в Синеморец Наказаха чистачките в Царево да работят до дупка. Май е заради Румен Радев! Внимание: Военните пускат на търг 220 декара застроени терени на метри от морето Ген.Румен Радев върна Царево на БСП, социалистите с победа в крепост на ГЕРБ ГЕРБ спечели с 200 гласа в Царево
Гордост за Приморско! Малкият Жулиян Иванов е най-добрият футболист в областта
Гордост за Приморско! Малкият Жулиян Иванов е най-добрият футболист в областта В момента талантливото момче се обучава в школата на „Нефтохимик“, където жъне успехи на терена

Всичко в категорията
На парламентарните избори резултатът ще е съвсем различен, хората още помнят Орешарски
На парламентарните избори резултатът ще е съвсем различен, хората още помнят Орешарски Трябва да се поучим от грешките си и да си направим точните изводи, защото ние сме една от надеждите на хората в дясното пространство, казва депутатът
Всичко в категорията
В Странджа има призрачен град с отворени гробове!
В Странджа има призрачен град с отворени гробове! Домовете на покойниците в местността Пропада са от двете страни на древна пътека

Всичко в категорията
На парламентарните избори резултатът ще е съвсем различен, хората още помнят Орешарски Стандартът на живот в Бургаско се отдалечава от средноевропейския въпреки отличното усвояване на еврофондове Кметът на Малко Търново: Ако държавата не помогне на малките общини, сме обречени Разхищение! Министерството на Москов ще строи нова болница в Малко Търново – в двора на старата Общинските съветници в Малко Търново се оляха, забраниха на бизнесмен да строи параклис в с. Младежко Ген. Румен Радев размаза в Малко Търново Малко Търново избра ген. Румен Радев Властта вдига с 10% заплатите на общинските чиновници Знания за първа помощ – и за жителите на Малко Търново и Звездец Исторически момент! Малко Търново с важна крачка към създаването на Агроколеж Първо във Флагман.бг! Кметът на Малко Търново Илиян Янчев издейства 130 работни места в Гранична полиция за местните жители
На парламентарните избори резултатът ще е съвсем различен, хората още помнят Орешарски
На парламентарните избори резултатът ще е съвсем различен, хората още помнят Орешарски Трябва да се поучим от грешките си и да си направим точните изводи, защото ние сме една от надеждите на хората в дясното пространство, казва депутатът
Всичко в категорията
На парламентарните избори резултатът ще е съвсем различен, хората още помнят Орешарски
На парламентарните избори резултатът ще е съвсем различен, хората още помнят Орешарски Трябва да се поучим от грешките си и да си направим точните изводи, защото ние сме една от надеждите на хората в дясното пространство, казва депутатът
Всичко в категорията
Стандартът на живот в Бургаско се отдалечава от средноевропейския въпреки отличното усвояване на еврофондове Сунгурларе съкращава 10 % от служителите си, за да не закрие Общината Наливат 38 хил. лв. за ремонт на покрива на детска градина в Сунгурларско Огромна преднина за Румен Радев и в Сунгурларе Властта вдига с 10% заплатите на общинските чиновници След публикация на Флагман.бг: Кметът на сунгурларското село Вълчин подаде оставка Стана ясно кога Цачева и Манушев ще агитират в Бургаско и какви ще са акцентите в кампанията им (допълнена) Скандал! Кмет от Сунгурларско на дръвника, оказа се бизнесмен с действаща фирма ДПС унизи екскмета Георги Кенов заради лекарски кабинет в Сунгурларе Добри хора, помогнете! Да спасим читалището в село Подвис! Лозарево потъна в скръб: Погребаха майка на три деца, загинала при жестокия удар с тир
Томографът на МБАЛ „Бургасмед“ е най-добрият в региона, магнитният ни резонанс е на топ ниво Интервю Всички интервюта Живко ЖEКОВ, началник на отделение по образна диагностика на МБАЛ „Бургасмед“: Томографът на МБАЛ „Бургасмед“ е най-добрият в региона, магнитният ни резонанс е на топ ниво
Чувствам се късметлия да работя заедно с д-р Живко Милков, който е специалист също с опит в образната диагностика и някои по-специфични високотехнологични изследвания

Глас отвътре Всички Божидар БОЖКОВ, журналист, Божидар БОЖКОВ, журналист Защо псувате, бе? Ако от вас зависи, в Бургас никога нищо нямаше да се промени Двете нови бързи линии на градския транспорт не минавали през всяка паланка, понеже Иван, Драган и Петранка ги мързи. Ходете, бе


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Паркинг ли е тротоарът: Вижте как се паркира в ж.к. „Лазур” (СНИМКИ) Няма ли кой да обърне внимание на този стълб! Опасен е, намира се на метри от детска площадка Възмутен жител на „Възраждане”: Ситуацията с боклука вече не се търпи (СНИМКИ) Бургаска майка: Г-н Москов, детето ми пострада, а три болници ни отказаха спешна помощ Рент-а-кар фирма узурпира паркоместа в „Славейков”
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 02.12.2016на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Ще ви притесни неочаквано и по ваше мнение безпричинно усложняване на отношенията с делови партньори, на чиято подкрепа възлагахте големи надежди и се надявахте на среща. Деловите разговори ще бъдат неуспешни. Отложете на всяка цена инцидентните срещи, за да си спестите погрешни или критични изказвания заради прибързаност и липса на подготовка. Очаквайте предложение за допълнителна работа, но бъдете внимателни с разходите, защото постъпленията ви през следващата седмица може неочаквано да се забавят. Не давайте заеми. Във ваша полза е да прекъснете всички ненужни партньорства. Общуването с деловите партньори е рисковано. Отложете срещите си и избягвайте запознанствата. Несполуките ви преследват още от сутринта, но причината е във вас самите. Примамливо предложение не ви позволява да бързате с положителният отговор, въпреки огромното ви изкушение, защото ще се провалите. Поведението ви, ако е агресивно и нападателно, ще окаже негативно влияние върху хората, които ще се дистанцират от вас. Не е желателно да пътувате. Предстои ви изпълнен с проблеми и противоречия ден. Отдалечете от живота си хората, които ви потискат и са причина да ви липсва самочувствие, защото по този начин блокират работата ви не само в този ден, а и в бъдеще. Ще успеете да победите страхът от евентуални провали, който непрекъснато подклаждате с песимистичните си мисли, ако повярвате в себе си. Трудности, които не сте предвидили ще попречат на срещите ви, от които зависи по-нататъшната ви работа. Отложете ги, за да избегнете провалите. Не рискувайте с провеждането на делови разговори. Бъдете внимателни, за да не отложите разрешаването на проблемите си далеч напред във времето, което може да обърка шансовете ви за успех. Денят не е добър за начинания. Стабилизирайте постигнатото през изминалата седмица. Проведете разговорите, свързани с промени на работното място, които ще осъществите през следващите дни. Всички нови идеи могат да бъдат споделени днес, но е добре да изчакате подходящото време, за да бъдат одобрени. Прибързаността е във ваша вреда. Наложете си търпение. Проявете такт и бъдете коректни към колегите си. Работата ви спори. Прекалено сте самоуверени и рискувате да си създадете конфликти на работното място и да се провалите без да го очаквате. Не си мислете, че сте безпогрешни.  Ще се справите със задачите си в ранния следобед, а вечерта намерете време за близките си и за почивка. Подвластни сте на негативно влияние, което може да провали плановете ви. Не рискувайте и не провеждайте разговори с колегите си, защото не сте подготвени с информация, за да сте убедителни в исканията си. Обмислете кога най-безболезнено да прекъснете деловите партньорства, които ви блокират, но не и тези, които могат да са ви полезни в бъдеще. Налага се да приключите със спешни задачи, които сте отлагали до днес. Сторете го спокойно, без нерви и емоции. Не давайте непоискани съвети на вашите колеги. През целия ден успехът е с вас, ако не мързелувате и сте активни на работното място. Не се страхувайте от трудностите по пътя си, защото сте в състояние да се справите с лекота и с неочаквано поставените ви отговорни задачи. Очаквайте приходи, които приятно ще ви изненадат. Спазвайте законите на държава и най-вече финансовите и бъдете внимателни, ако точно днес преговаряте, за да не се провалите. Решителността ви, за съжаление граничеща с упорство и инат, няма да ви донесе успех на работното, ако не я надмогнете. Очаквайте приходи, които приятно ще ви изненадат. Спазвайте законите на държава и най-вече финансовите и бъдете внимателни, ако точно днес преговаряте, за да не се провалите. Решителността ви, за съжаление граничеща с упорство и инат, няма да ви донесе успех на работното, ако не я надмогнете.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип