×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо си навират дръжки от кафемелачка в Бургаския затвор


Защо си навират дръжки от кафемелачка в Бургаския затвор
Огнян Иванов - Огито
Тема в развитие
виж още
скрий
15 Април 2011, Петък, 17:30 ч.
Автор: Галя ИЛИЕВА
Източник: Видео Добромир ДОСКАЧАРОВ

От първо лице за всички извращения разказва експандизчията Огнян Иванов

Затворници играят на "шише". Нареждат се в кръг, в средата поставят празна бутилка. Завъртат я. Пред който, се спре гърлото на шишето, започва да съблича поетапно дрехите си. И така докато някой остане чисто гол. Второто действие е да се наведе и в тази поза да стои 20 секунди. Останалите се смеят, надвикват се, на по някое време им доскучава и решават да му наврът дръжка от кафемелачка в ануса. Ония се свива от болки. Играта се повтаря няколко пъти. Действието се развива в централния корпус на Бургаския затвор. Гаврите между затворниците се правят от скука, някакъв вид представление, шоу. На "отрепките" навират тръби, отвертки. Един даже ходеше три дни с краставица в ануса, но накрая "пропищя" и се оплака на началниците. Това разказа пред Бесове.бг
бившият затворник Огнян Иванов-Огито /26 г/.

Прекарал е година в затвора в Бургас и шест месеца излежава в София. Осъден е за участие в организирана престъпна група за разпространение на наркотици. От близо година и половина е на свобода. И той като всички останали твърди, че е невинен. Не обещава да спре с престъпленията, защото и той самият знае, че едва ли ще удържи на думата си, а един ден не знае как ще го "завърти" живота.

Специално за Бесове Огито разказа скандални истории от затворническото ежедневие. Ето и изповедта му за това, което се случва зад решетките:

В затвора има много далаверки. Цигарите зад решетките са еквивалент на парите. Ако нямаш пари, с цигари и кафе можеш да си купиш всичко-месо, яйца, сирене... Да си осигуриш по-добри условия. С цигари се търгува дори техника. Тази търговия си е вътрешна и не се прави с

покровителството на старшините.

Те си гледат тяхната работя отвън. Ама и никой не се смее да каже, защото търговията вътре е забранена и ще търпим наказания. В затвора е много разпространено лихварството. Схемата е много проста. Едно за две. Давам ти една лъжица захар, после трябва да ми върнеш две, взимаш една кутия цигари, после връщаш две. С всичко е така. Ако не върнеш цигарите, лихварят те пребива или ти измисля наказание. Има и затворници, които задлъжняват в затвора и после близките му превеждат пари на лихвяря директно отвън. Заборчняваш и казваш: "Майко, дължа на едно момче пари прати ми в затвора или ги приведи на негови роднини". В затвора най-много се търгува дрехи и техника.

Зад решетките има хора с джиесеми. Вечер след проверката в 20.30 ч., който има джиесем, го вади и започват разговори с близките. Има страшно много варианти за криене на телефони. Примерно внимателно се изкопава плочка от фаянсовата настилка на килията. Отлепя се,

под нея се копае с лъжица дупчица,

колкото да се постави апаратът и плочката се лепи отгоре със сапун или лепило С 200. Другият вариант е телефонът да се увие в найлон, чорап и презерватив. Връзва се от едната страна с въженце и се изхвърля през прозореца. Краят на въженцето е вътре. Идват на проверка - няма го телефона и след това се изважда обратно. Телефони се крият и в дограмата на прозорците, в дюшеците. Не са малко случаите, когато старшините влизатв килиите за проверки. Ако те хванат с джиесем наказанието е 14 дни карцер. Влизаш в една килия 1,80 м на 2,40 м, спиш на дъски, лишават те от пратки и лекарско обслужване. В затвора няма разделение на "баровци", "средна класа" и "шматки". Там се групираме на българи, цигани, хомосексуалисти и педофили. Има тарикати, които се уреждат да са по двама, трима човека в килия. В затвора най-важното е да си имаш своя храна. Иначе

храната в затвора не става за нищо.

Вместо ориз дават булгур, сутрин за закуска - купа с вода, вътре плуват недосварени макарони и от предната вечер неизмити от купата картофи и люспи. Единствено в четвъртък се "отпускаха" и даваха тук-таме мусака или по някое кюфте.

Отоплението през зимата е за няколко часа. Право да се изкъпиш имаш един път в седмицата. През останалото време топла вода няма. Водата в кофи я затопляш с бързовар вкаран отвън. В килиите тоалетни няма. Нощно време, ако някой му се приходи се изхожда в кофа и така до сутринта. Миризмата от изпражнения и урина е ужасна. В килии сме по 20 човека, има и такива с по 7  и по 15 души. Тоалетна има една на целия етаж и тя се ползва от всички затворници. Говори се, че има ХИВ позитивни в Бургаския затвор. Доколкото знам са 2-3 човека. Не ми е известен обаче случай на заразен вътре в затвора. Издевателства, извращения, побоища и гаври също има.Спомням си за едно циганче, което нямаше храна. Поиска шпеков салам от затворник и той го накара да си пъхне щафетата в ануса. Колкото от колбаса успее да навре отзад, толкова ще му бъде отрязано и дадено. Това го видях с очите си. Гаврите между затворниците се правят от скука, някакъв вид представление и другите се смеят.

Навират им краставици, отвертки, тръби,

всякакви предмети. Едно момче стоя три дни с краставица в ануса, накрая не издържа и се оплака на началниците. Докато бях в бургаския имаше шестима хомосексуалисти. Двама даже спяха на една легло. Караха се, бяха като семейство. Педерастчетата в затвора сетърсят за “свирки”, да изперат, да изчистят, да оправят леглата...

Виждал съм хора пребити в затвора. Всеки гледа да надделей над другия, да се прави на мъж. Побоищата стават за цигари, кафе, интриги, за най-дребното нещо се карат и бият. Има и затворници, които внасят респект и страхопочитание към началниците. Докато аз бях зад решетките това беше Димитър Желязков - Очите. Служителите му се "четкаха" защото ги е страх, имаха респект.

"Кмет" в затвора няма. Ръководството избира доброволни сътрудници - подбират се сред затворниците хора, на които може да им се има доверие. Официалните им задължения са примерно да изготвят списъци кой от затворниците желае да отиде на концерт, списъци за обяд, вечеря. Неофициалните им задължения са да поддържат реда и чистотата.
Иначе при затворниците още е модерно за увеличаване на диаметъра, да си инжектират

боров вазелин в половите органи.

Шефовете научават едва когато случаят стане клиничен.

В затвора най-ужасното нещо е, че можеш да умреш докато чакаш до дойде лекар. Нощно време заключват килиите в 20,30 часа. След това каквото и да стене с теб никой не идва на помощ. За да влезе лекарски екип се прави запитване до София и от там се чака разрешение.

В затвора има много наркомани. От тревомани до любители на хероина. Набавят се и със спринцовки. Крият наркотиците в кафе, в паста за зъби, във флакони от дезедоранти. Зад решетките се вкарва само евтина дрога, скъпа рядко може някой да си позволи.  Има една приказка, че в затвора може и кораб да се вкара, стига да има моревътре



В категории: Крими


35
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
35
Коментара по темата
35.
124R
22.02.2022 11:26:19
0
0
да сложат камери в всяка килия
34.
Таня Костадинова
27.01.2018 18:14:32
1
41
Във Флагман досега не съм видял един човек да не го наредят :). Всички големи побойници от телефоните.Като гледам какви ги пишете ще помисли човек че сте ангели.
33.
Вероника Халката
27.01.2018 18:09:00
1
38
Вероника нещо си сънувала моето момче .
32.
.....
26.01.2018 21:22:58
0
40
Доколкото знам Огито е семеен.. и се е променил момчето, защо го плюете...всеки прави грешки на младини...
31.
гражданин
26.01.2018 19:01:42
36
4
Тези хора и без това скучаят.Да им се даде работа,като се извика строителна фирма да постави тоалетни и се подобри хигиената.За свършената работа да се намаля от присъдата.То може ли такава мръсотия.После ги пускате в отпуска и разнасят заразите.
30.
*********
26.01.2018 17:21:11
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
29.
*********
26.01.2018 16:58:58
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
Do veronika slavova
26.01.2018 16:42:40
41
3
Chushkata i dimcho kakvo sa mu praili na toq palqcho hahahah 100% go e ql golemiq
27.
*********
26.01.2018 14:31:05
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
Veronika Slavova
02.12.2016 12:51:00
41
4
Koi chakash ve Ognqne polovinata slaveikov ta e dral Vasko i Go6o ot slaveikov ti bqga prasnali zabite posle idvashe s jitomir da ti opravq problemite na besedkata na 75 blok xaxaaxaxaxaxaxaxax v maniq oxranite 6to ta isipaha ve a ? deto sa prai6 na mnogo otvoren kato mrusno kote te izhravliha nali bqh tam na bara :D :D :D a slychaq s 4y6kata i dim4o zabolekarq pomni6 li go xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax :D :D :D :D :D :D A Monio kato ne te pysashe da vlezesh v diskotekata a ? xaaxaxaxaxaxaxax smeshnik
25.
petkata
01.02.2014 15:41:44
39
9
ave ogi xorata imat po 20 godini ni6to ne kazvat ti s 1 ta napraixa geroi baxti i istrapnalata koza deto si 4estno
24.
Нико
18.11.2013 20:43:41
38
4
хахаха смешник
23.
zad garba mu
19.12.2012 12:18:00
1
38
ogito e _ licee men ma radwaa+ makar da gowori samo prostotii pk si e lise dori i kam xorata __e dobri4ak _ shtto ste jalki i deto tuka moje da pishete kot se setite ama ste xomo palkiii_ i az sam sigyren 4e ako batkoto razbere koi ste sha wa ibe i 6i wa pluii i mnoo drugi gadostiii shmatkiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22.
вампира-меден рудник
05.09.2012 16:25:01
43
9
ТОЯ ОГИТО БЕШЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ШМАТКА В ЗАТВОРА. АЗ БЯХ В СЬСЕДНАТА КИЛИЯ И ВИЖДАХ КАК ВСЯКА СУТРИН ТОЗИ ТЬПАНАР ИЗХВЬРЛЯШЕ КОФИТЕ С ЛАЙНА. СПОМНЯМ СИ КАК ВЕДНЬЖ СЕ ЗАЯДЕ С ЕДНО ЦИГАНЕ ПО ПРЯКОР КОМПОТА,КЬМ МЕТЯР И ПЕТДЕСЕТ ВИСОКО ,СЛАБО И КЕКАВО.ДА ОБАЧЕ ЦИГАНЕТО ТАКЬВ БОИ ГО БИ ТАЗИ ВМАТКА ЧЕ ПОСЛЕ ВСИЧКИ ГО БЬЗИКАХА ТОЗИ ОГИТО. А И ПРЯКОРА МУ БЕШЕ КАКА ОГНЯНКА,ТОВА КАК СИ ГО ОБЯСНЯВАТЕ?ДА ЕБА И ТЬПИЯ ПАЛЯК В УСТАТА ДА ЕБА И МАЙКА ТИ
21.
pango
15.02.2012 14:01:39
39
10
ogi ti leja 1 godina i stana golqm zatvornik bahti palqka :DDDDD
20.
Nikolai
26.12.2011 13:26:14
5
41
bravo Ogi
19.
МАРИЯ
09.09.2011 17:43:20
39
7
ХАХАХА ПАЛЯЧО
18.
тодор трошев
22.05.2011 00:01:17
4
46
това е най куромпирания затвор в лицето на Деян Костов
17.
evansenses
22.04.2011 18:54:45
39
7
А сега сигурно всичките му приятели ще му кажат, те ти завиждат Оги не ги слушай ти си номер едно ,МАЧКАЙ :D:D:D Боже прости ми!
16.
Ivena
22.04.2011 18:52:32
43
7
Някакви недорасли,неориентирани,недовършени "човеци" и силно повлияни от пубертета му се кефят,а той се радва ли радва и настоява да се излага човека..... ама давай маняяяяяяк ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ,РАЗБИЙЙЙ ГИИИИ,Е*И ГИИИИ хахахаха :)
15.
Единак
22.04.2011 10:38:12
41
17
Оги голяма си шматка
14.
Супер!
21.04.2011 19:26:29
6
46
Мариана Харизанова, то за Вас и лайната са по-вкусни от хайвера! Въпрос на вкус...
То и да ебеш животни е въпрос на вкус...
Да си педераст...
Всичко е въпрос на вкус...
С какво е интересен Васко педераса, или Николаета Лозанова по твоята логика? И хич не ми се правете на света вода не пита. Тия приказки от рода на "кои сме ние, а кои сте вие" си ги заврете знаете къде, че се изкарахте безгрешници и примери за подражание всичките. :)
13.
fresa
19.04.2011 16:00:06
43
12
ne sa prai na otvoren be bokluk ogi
12.
ognqn
19.04.2011 14:00:15
11
43
da znam 4e e povurnq v pazardji6kiq nali znae6 hubav zatvor nqma a ti putki tuka deto se pravqt na mn otvoreni da minat ottam i da vidim i mesec dali 6te izkarat a ina4e mn laqt halki dolni
11.
potkata
19.04.2011 03:52:54
30
5
az sashto sam bil v Meksiko v santa Barbara tam ako ne slusha6 ti serat v ustata pikayat v anusa ama ne mi se razpraa 4e e e izrodsko
10.
satena
19.04.2011 03:49:50
9
5
v BG zatvorite sa rai lejal sam v Meksiko 8 meseca tam e ad ,pi4oveeeeee
9.
dido046
19.04.2011 01:45:38
12
42
KURVI QJTE PIITE OGITO CHERPI
davash mi idei za poredniq tatus ama nqma veche de da go sloja :D
samo taka bratle ogan i tva e ebi gi vsichkite .... !
8.
lupo
19.04.2011 00:06:54
42
10
ogi bil si na xotel brat mii ela v pazardji6kiq da vidi6 tam kak e!!
7.
ivan
18.04.2011 20:57:10
21
42
ogito moga da vi kaja che e mnogo golqm maniak ve palqk bil ama drug pat shto ne mu go kajete v o4ite a shtot shte izqdete 3-4 tukata v zabite maika vi as tapa da iba v mirizlivite vi putki
6.
ivan
18.04.2011 20:57:09
14
41
ogito moga da vi kaja che e mnogo golqm maniak ve palqk bil ama drug pat shto ne mu go kajete v o4ite a shtot shte izqdete 3-4 tukata v zabite maika vi as tapa da iba v mirizlivite vi putki
5.
ognqn
18.04.2011 20:38:36
16
47
mariqno ti kato si mnogo interesna 6to ne te vikat ma povurnq gusta mn ste otvoreni po neta ama 6i va eba kato vi vidq i togava 6te ti pokaja mi6kata ko prai
4.
урко
16.04.2011 19:33:03
44
15
дреме ми на жилетката за някакъв боклук ,що се занимавате въобще с измет
3.
Мариана Харизанова
16.04.2011 16:06:23
44
39
ХАХАХАХА Огито е такава мишка, не мога да разбера само,защо на последък така се толерира в медиите? С какво е интересен? Че е написал всякакви простотии по тялото си ли,ами то такива като него има много. Че е бивш затворник ли, ами и тези са много. Може би той е един от многото,които трябва да са в пандиза до живот, ама е на свобода....незнайно как. Та той продължава да е идиота, който беше и преди 6-7 години. Не го познавам лино, но съм се срещщала с него по "служебни въпроси" и спомените ми не са добри. Такива като местната СЛАВЕЙКОВСКА ЗВЕЗДА-ОГИТО трябва да ги е срам да отидат до кварталната бакалийка, а камоли да се разхождат по улиците или пък да се изявяват по различни медии. Та той е само едно просто същество, което не може да каже повече от едно смислено изречение. Жалко за сайта,че се занимава с подобни хорица.
2.
някой си
16.04.2011 13:30:53
51
27
Чакаме те в пандиза,време е да влизаш пак.
1.
гост
16.04.2011 13:04:11
47
22
Огняне, ти си паляк.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори