×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Партиен лидер опита да влезе с десант в морския сарай на Доган


Партиен лидер опита да влезе с десант в морския сарай на Доган
Гардове избутват със сила Христо Иванов към лодката му обратно, остават съмнения, че е получил и няколко удара
Тема в развитие
Вътрешният министър не прие оставката на шефа на ОДМВР-Бургас, ще докладва на премиера Премиерът Бойко Борисов настоява за свалянето на охраната на Ахмед Доган и Делян Пеевски Директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Радослав Сотиров подава оставка Вътрешният министър: Премиерът настоява да поискам оставката на директора на ОД на МВР в Бургас Отново пробиха кордона пред Догансарай, ДПС и „плажуващите” вече са в сблъсък на брега Кметът поведе част от търсещите плаж по друг път Осигуриха алтернативен път към плажа, успореден на този към Догансарай Ексклузивни кадри от битката пред Догансарай, МВР арестува един от хората на Христо Иванов Стана страшно! Мелето е кърваво, тъпчат полицаи и протестиращи Кметът на Бургас и директорът на ОДМВР са на място, протестиращи ги замерят с гуми и бутилки Взривоопасна близост между двата етнически лагера край Догансарай Кметът на Бургас потегля към Отманли, ще подкрепя „масово плажуващите” Обстановката пред Догансарай отвисоко (СНИМКИ) МВР провежда перфектна операция в Отманли, засега ОДМВР-Бургас: Няма да допуснем сблъсъци, и двете страни да не нагнетяват напрежение Хиляди с шапки на ДПС прииждат пеш откъм Рибарското селище, за да бранят Доган Извънредно! Свалиха бариерата на Догансарай, ТВ екип се разхожда в покоите на Сокола Общински съветник на ВМРО се въплъти в гид за утрешното масово плажуване край Догансарай НСО е поискало спиране на достъпа до сарая на Доган по море и суша Бойко Борисов: От видеото в Росенец видях едни хора да правят филм, а НСО - всичко възможно, за да изглежда автентично Главният секретар на МВР за скандала с охраната на Ахмед Доган: От комисията ще решим има ли основание да го пази НСО Гардовете на Доган били част от семейството му, полковник зове за наказание за гаврата със знамето Какви са военните кораби край морския сарай на Доган Президентът обяви, че гардовете от сарая на Доган са служители на НСО – в ход е проверка Христо Иванов пуска жалба за поругаването на българското знамe пред сарая на Доган в Отманли Гардовете, спрели десанта до сарая на Доган, не били от НСО Партиен лидер опита да влезе с десант в морския сарай на Доган
виж още
скрий
07 Юли 2020, Вторник, 15:32 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Опитът е бил да се навлезе в морската резиденция на Отманли по вода с основание, че каменистата ивица е публична държавна собственост

Екшън с участие на политическо лице и гардове на Ахмед Доган се разигра днес в местността „Отманли“, край т.нар. сарай на Ахмед Доган. Лидерът на „Да, България“ Христо Иванов, общинският съветник на партията в Бургас Димитър Найденов и активистът Ивайло Мирчев от София, са направили опит да стигнат до имението по вода – с надуваема моторна лодка.

Трима акостирали, малко след 12 часа днес. След този час се вижда предаване на живо  във фейсбук през цялото време. Групата  бързо е локализирана от 5-ма гардове, вероятно служители на Националната служба по охрана, които се опитват да прогонят Христо Иванов, Димитър Найденов и Ивайло Мирчев.

И докато в началото се води нормален разговор, в един момент тонът загрубява. Охранител изтиква насила във водата влезлия в ролята на оператор Ивайло Мирчев. Друг приклещва Христо Иванов и също започва да го бута обратно към морето. Видеото често прекъсва а места, според твърденията на Иванов, е направен опит сигналът да бъде заглушен, заради това и не става ясно дали пазачите на сарая не нанасят и удари върху Иванов, Найденов и Мирчев.

"Това, което сте принудени да правите, е беззаконие. Не знам как се чувствате в момента, но не искам да съм на ваше място", заявява Христо Иванов, обръщайки се към петимата гардове. Те отказват да се легитимират, независимо че са попитани дали са служители на НСО. И по думите им тримата са влезли в "частна собственост", включително и акваторията пред сарая.

"От къде знаете, че сме от НСО?!", пита един от гардовете, малко преди спречкването. След малко към тях се присъединяват и представители на полицията, като събират личните карти само на "дебаркиралите" Иванов и компания.

"Нямате право да снимате. Не ми създавайте проблеми, г-н Иванов", обръща се един от охранителите към ексминистъра на правосъдието. Гардовете заплашват и да спукат лодката на "нашествениците".

Иванов на свой ред поставя въпроса на вниманието на президента Румен Радев, под чиято шапка е НСО. И обяви, че ще подаде жалба  срещу представителите на МВР. "Това парче бряг е публична държавна собственост", настоява Иванов, но полицията и гардовете не ги допускат по-далеч от каменния бряг, на който са слезли след своебразния десант. Видеото е силно накъсано, продължава повече от час, пуснато е в социалната мрежа Фейсбук.

Според гардовете дори акваторията около Сарая била частна собственост
Мъжът с черно заплаши групата, че ще им спука лодката

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
67
Коментара по темата
67.
А ве
08.07.2020 18:27:04
3
3
балами под руско робство сте
66.
Нйколай Петров
08.07.2020 16:35:54
1
5
Там се научих да плувам и исках да науча и и децата си там! Но големия го научих на аркутино дано поне малкия да науча там. Респект за тези смели мъже.( под турско робство ли сме или не)
65.
Милен
08.07.2020 09:27:09
12
8
Прост народ,щом се хваща на политически сценки.Сега се карат ,после крадът заедно.
64.
Модерни танци
08.07.2020 03:27:01
2
18
Тоя с жълтата тениска и Иванов танцуват ли?
63.
kxakax
08.07.2020 00:25:57
1
18
kade e perata ? kade e dinko ? Shto ne otidat , da se saberat kat na granicata ili tam nqma bejanci pylni s lev...
62.
Пламен
07.07.2020 23:45:48
2
13
Да направим изборен пункт и да се съберем и да ги отнесем тези шматка.
61.
Аз
07.07.2020 21:59:47
2
24
Бе я да се изсипят 20 българина и тези пикльовци ще се чудят в кой храст да серат. Мършава държава
60.
Соколето
07.07.2020 21:31:19
1
34
Тази случка онагледява всичко, което се случва в държавата. Кой нормален човек няма да се възмути от арогантно то поведение на тези "охранителни". Кои са те, кой бранят? Дори да приемем, че това е частен имот, не е ли редно, да се легитимира като вършат охранителна дейност. Ей богу, толкова ли загубихме сетивност, кое е нормално и кое не. Оставете кой е "нашественика", какво цели, кои са родителите му? Това не е важно. Възмутителното в този случай е, арогантното поведение на "опълченците Доганови", вероятно, държавни служители, бичейки часмаг, което обяснява защо не се легитимират, както и безхаберното, наведено, уплашено и не компетентно отношение на български полицаи. И всичко това в името на една особа, която трепетно чакат всички, да се появи в края на годината с анализ, от който става ясно само едно, че разпределя баницата и все по болезнено ни обладава като нация. Лошото е, че започва да ни харесва все повече! Това е падение!
59.
Турчина
07.07.2020 21:26:20
0
21
Агата,командва България тоес Пашата,другото всичко е лъжа!
58.
Петър
07.07.2020 21:10:40
20
6
Когато нямаш избиратели, правиш отчаяни постъпки, за да изпросиш внимание!
57.
baihui
07.07.2020 20:59:02
1
16
Ако бях аз, бих му теглил едно олово в главата на този жълтур!
56.
Турчина
07.07.2020 20:27:49
12
8
Браво,бе Ахмед ага,ти си царят на България,поклон!
55.
baihui do#47
07.07.2020 20:15:25
2
16
А бе, паляк, я разкажи кои са родителите ти, кои са бабите и дядовците ти, къде са учили, къде си учил ти ,какво си направил за България ! Малоумник!
54.
До 52
07.07.2020 20:08:34
0
14
Ще провери и ще каже- всичко е законно по документи.Щом според нашия кмет това е административна сграда...:)По- дълбоко трябва- кой и срещу колко е подписал кражбата
53.
Палячовци
07.07.2020 19:23:42
0
40
Тоз клечо със тъмносинята шапка и той от НСО,ако го избрули някой ще му фръкне и шапка и очила и чорапки.Българското знаме не се хвърля като парцал прост тъпан.
52.
Отманлийски калкан
07.07.2020 19:23:38
0
39
Направо съм потресен от видяното в публикуваното видео! Абе хора, най-малкия проблем в тази ситуация е да коментираме, какъв е статута на имота. Това е най-лесно проверимото нещо и то търпи отлагане.проблемът е много по-сериозен. Да анализираме ситуацията. Трима български граждани с плавателен съд стигат по море до брега на територията на Република България. В този момент, докато си правят селфи или каквото и да е друго, това е без значение на брега се появяват други граждани, неясно кои и в какво качество и влизат във вербален контакт с "мореплавателите", заявявайки и указващи им на да си ходят, избутвайки ги, използвайки физическа сила грубо в морето. Не стига това, ами въпросните "опълченци", бранейки самоотвержено българския бряг вероятно подават сигнал до полицията, за "вероломното" нападение. В този момент на сигнала се отзовават български полицейски служители, които плахо пристъпващи изясняват самоличността на "нашествениците", но не и на "опълченците", току виж, че Президентът реши да ги награди с ордени за храброст те ще останат анонимни. Пълно безхаберие и падение! Господин Гешев, каква по абсурдна ситуация трябва да се случи, че някой да се поинтересува, аджеба, как "Сокола" е придобил имотът, на който е изграден сарая му. Кои са границите на имота. Кои са тези субекти, които се грижат за "охранатата" на тазизи зона, територия на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, какъв е статута на поземления имот кое налага да бъде толкова зорко охраняван. Сам знаете, че всичко това е много лесно проверимо. Въпрос на преглед на документи, издадени от БЪЛГАРСКИ държавни и общински институции. Това е падение, което се случва и битките с организираната престъпност следва да започне от тези субекти, с неясен, но недосегаем статут! Иначе ще гледаме подобни, жалки напъни на държавните институции да имитират дейност и да умират от страх пред тези особи!
51.
Лошо ми е!
07.07.2020 19:04:00
1
27
До автора: Никой от господата които искаха да дебаркират на брега не каза и не подсказва, че жалаят да посетят натруфения сарай на човека с обръчите. Хората красноречиво заявиха няколко пъти, че желаят да слезнат на ивицата в съседство на имота на обръчния господин! Не зная нарочно ли е тази "грешка" или напротив! Защото уважаемия читател остава с впечатлението, че някакви хора искат да нахлуят в частен имот!?
50.
Спенс
07.07.2020 18:42:36
6
2
Волене,ти ли си?
49.
Бургас
07.07.2020 18:09:31
9
8
Интересни са двамата съветници на ДБ в Бургас...единия помага и дава мило и драго за Дългия, Сокола и Сараите, а другия ходи там да им мъти водите. Ми нали това е само бизнес, да вземат да се разберат от коя страна на бариерката са. Следващия път трудно ще се докопат и до един мандат ако ще я карат по този начин.
48.
Хм...
07.07.2020 18:09:21
0
25
Хубаво беше като наскоро се запали този сарай. Жалко, че не изгоря целия! Но не е късно да бъде заравнен със земята, само дето всички сме капути и си траем и не правим нищо.
47.
до 40
07.07.2020 17:48:24
34
24
ми Христо Иванов е живял и учил в БГ посолство в МОСКВА родителите му са били щатни ПГУ ДС/Първо Главно Управление на Държавна Сигурност ,майка му е рода БОЙКИКЕВИ известен тъмно червен БКП род рода с БКПлидера от рания СОЦ Вълко Червенков,сетрата на Христо е щатна ДС служителка работи в СУ Историчка отговаряла за идеологическите предпочитания на радикализирани младежи студенти в СУ.Христо и семейството му живеят на улица ''Фредерик Жюлио Кюри' в квартал Изгрев -София във ведомствен блок на ДС служители ,ВКРта и пенсионирани ДС дипломати от кариерата близо до Руското,Германското и други посолства в София
С такава биография на Иванов смяташ ли че е НЕзависим политическки лидер само издигнал се ДЕСЕН лидер личи че си прост и наивен
ЗАЩО например Христо Иванов не отиде да протестира на марина ДИНЕВИ с-у братя ДИНЕВИ застроили ВЛАС и изсекли гората от ''НАТУРА-2000'' защото братята са СПОНСОРИ на жалката му ''дясна'' партийка с 2файтона намазани грантаджии кресльовци
46.
тц
07.07.2020 17:28:27
0
42
Той Доганчо си купи И Тец И пристанище - кой ще прави десант и там нали е брегова ивица и ....нема такава Държава с такива граници -нема гранична полиция...
45.
Гочето
07.07.2020 17:26:16
1
55
Г-н Доган ,защо се криете от народната любов ? Навремето цар Борис е обикалял страната без охрана, само той и шофьора !
44.
Гочето
07.07.2020 17:26:11
1
36
Г-н Доган ,защо се криете от народната любов ? Навремето цар Борис е обикалял страната без охрана, само той и шофьора !
43.
do 15. Сабри Бей ДС ДПС
07.07.2020 17:21:22
0
9
RQZAN ИНДИЕЦО-
НЯКОЙ БЕШЕ ПОМИЛВАН ПРЕДИ - СЕГА ЕДНА КРАТУНКА МОЖЕ ДА СЕ ПУКНЕ
ПУК ПУК :)
42.
К.П.В
07.07.2020 17:21:06
7
24
Гаджали , гаджали тъпи турци. само бой ви трябва
41.
Bulgar
07.07.2020 17:18:51
3
24
колко сме жалки всички
знаем само да пишем в
интерет щот така ни е по
лесно.а трябва другото да

направим но ние страх
от какво незнам....
40.
Do 37
07.07.2020 17:14:20
2
44
Почнаха опорките от кафявата шайка ГРОБ/ДПС. Какви му били родителите на Иванов (ако въобще е вярно) - ами каквито и да са, човек не си избира родителите! Само по този начин ли можете да го атакувате бе, скотове? Подхвърлете му в колата наркотици, обработете на фотошоп снимки как яде деца, от Москва не са ли ви учили? Значи от гербер и от депесар по-прости същества няма :(
39.
F16
07.07.2020 17:11:14
0
19
А някой изтрещял пилот набързо мое го приключи.....малко бонбони от небето и ще остане пак плаж само и вода!
Иии обаче каква сцена напрайха с на Метин брат му де е ба и пистолета му как засече......тц тц тц....мнооо хитър тоя Доган че и режисьор се оказа как го стъкми целия тоя филм....
38.
F16
07.07.2020 17:11:11
0
22
А някой изтрещял пилот набързо мое го приключи.....малко бонбони от небето и ще остане пак плаж само и вода!
Иии обаче каква сцена напрайха с на Метин брат му де е ба и пистолета му как засече......тц тц тц....мнооо хитър тоя Доган че и режисьор се оказа как го стъкми целия тоя филм....
37.
Цирк''Демокрация''
07.07.2020 17:07:51
23
9
ДС с-у ДС
Х.Иванов син на ДС служители с-у ДС агент ''Сава''
36.
Турчин
07.07.2020 17:03:36
42
1
Един турчин си купи малко плаж и голям панаир.Ей значи за турците нищо не искат да дават.Като стане дума за циганин или турчин,сякаш гъза им бъркаш.
35.
Ток
07.07.2020 17:01:04
25
16
Като беше министър на правосъдието защо не ходеше да снима. Явно иска рейтинг за изборите
34.
ко
07.07.2020 16:59:51
0
33
Това показва каква Мутроландия сме все още. Няма истинска демокрация у нас, щом някакви хора си позволяват да заграждат бреговата ивица за лични цели. Ами да бяха сложили табела на брега и да пишат, че този бряг е частна собственост на Еди Кой си и е забранено за простосмърти българи да слизат там на брега иначе ще бъдат бити...
33.
arsloh
07.07.2020 16:55:25
0
22
бая ибрикчии има тоз резаk, явно халката му е златна
32.
Аз
07.07.2020 16:43:35
0
14
Амбреажи пазят амреаж и си правят партита
31.
haha
07.07.2020 16:40:41
0
36
Гранатомети няма ли? За 10 мин имота ще се върне към природата. А тези сополанковци защо го вардят тоя рязан манаф
30.
Bingo
07.07.2020 16:24:57
3
84
Флагман вие сте срам за журналистиката, с това заглавие отново се нареждате до ПИК и другите парцали. Иванов и компания просто спират на български бряг, кой няма как да е част от сараите на когото и да е, и никой няма право да ги гони от там особенно без да се легитимира ако е длъжностно лице, видно и от типа на чантите им е, че са въоръжени но на полицаите разбира се това не им прави впечатление. Не е ли редно когато се отзовеш на сигнал за неправомерни действия първо да провериш съмнителните лица с вид на въоръжени мутри. Пълна пародия на полиция. А самият акт на заграбване на български бряг на една крачка от Бургас е срам за цялата бургаска журналистика.
29.
*********
07.07.2020 16:19:36
1
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
@Иван КОЛЕВ
07.07.2020 16:17:27
0
19
Ванка, излагаш ни. Един бургазлия "Дървото" имаше там и ти да не го скрийшотнеш от видеото.
27.
*********
07.07.2020 16:14:29
6
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
26.
Ахмед Доган
07.07.2020 16:14:16
6
11
Тоя Иванов аз го изпратих за да му проверя ресурса.Не че всички не са мои проекти
25.
Smith
07.07.2020 16:05:09
2
91
Имотът, на който се развива действието е плаж, поземлен имот 07079.831.94 и е ПУБЛИЧНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ. Няма никакво съмнение затова. Но от друга страна пък държавата е собственост на Доган, мутрата Борисов и Пеевски, затова и дебеловратите еничари си позволяват да изхвърлят всеки българин, който им пречи на рахатлъка!
24.
004
07.07.2020 16:00:03
0
42
Да питат бреговата охрана- на тях това им е работата, да кажат кое на кой е и кой какви права има!
23.
Шафьор на айроплан
07.07.2020 15:59:53
1
39
До 20
Кво значение има в момента Христо Иванов.
Важното е че в скоро време ще останем без бряг. Защото на скалите всичко е било земеделски земи които респективно са ги заменили с приказен горски фонд ама без гора.
Лозя върху дюните, жито на скалите, зеленчукова градина на 50 метра навътре в морето.
22.
Дурхан
07.07.2020 15:58:18
0
19
От къде да науча как се излиза от мафията
21.
За Сабри Бей ДС ДПС
07.07.2020 15:58:17
2
11
Имаш нужда от още едно
Сюнетче !
20.
Народен артист
07.07.2020 15:54:58
1
43
До 15
Гешев само ще разклати камбаните на Моисей!
Той за друго не става.
19.
Мда
07.07.2020 15:54:15
1
44
Щом ония другия свинчо дари 1 милион заради вируса да си прави добър пиар, смятайте още колко имат нечестно спечелени и откраднати от нас пари или производства!
18.
ЕДИН ОТ МОРЕТО
07.07.2020 15:54:05
1
50
НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА БРАТОЦИ......
МОМЕНТА БЕШЕ ИЗПУСНАТ ПРЕЗ 89-та....
И ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ПРИЛОЖЕН РУМЪНСКИЯ СЦЕНАРИЙ.......

ВЕЧЕ Е МНОГО КЪСНО.....И Е ТАКА ЩЕ СИ ОСТАНЕМ С ПИСАНЕТО ПО ФОРУМИТЕ......

GAME IS OVER......
17.
Бизнес Патриот
07.07.2020 15:52:06
0
26
Сега Демократите ако дойдат да снимат на Козия Рог, врътвам ключа и дим да ме няма
16.
МОРСКИ
07.07.2020 15:51:09
0
55
Изумен съм кога Черно море се превърна частна собственост Остава да се създаде всеки владетел и морска флотилия .
15.
Сабри Бей ДС ДПС
07.07.2020 15:50:47
16
13
Гара Буново БУМ
14.
Бургазлия
07.07.2020 15:48:48
1
71
За пътя разбрахме че нашите хрантутници в общината го подариха, ама за брега не се е чула да са им го харизали
13.
*********
07.07.2020 15:47:19
15
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
възмутен .
07.07.2020 15:46:52
2
75
До кога народа ще продължава да гледа как Бъгарските кътчета създадени от природат се разграбват шепа родоотстъпници .
11.
Запознат
07.07.2020 15:44:55
1
89
Всички плажове било то каменисти или пясъчни или парче бряг в България са публична държавна собственост !!!!!!!

Няма такова нещо като частен плаж и ако някой го твърди това е 100% лъжа и е незаконно !

Да се знае !!!
10.
Питам аз
07.07.2020 15:44:38
2
64
Гешев ще направи ли нещо
9.
zig-zag
07.07.2020 15:44:04
1
41
Ами,защото е пълно вътре с наркотици.
8.
Дървото за какво го взеха там?
07.07.2020 15:42:54
1
40
Дървото през цялото време се хилеше като пача и си печеше плешивото теме.
7.
Джубрата
07.07.2020 15:42:45
1
68
Позор!
Няма ли кой в тази държава да постави на мястото му тоя "Сокол" от римско-татарски произход??!
6.
Тодор Славков
07.07.2020 15:42:35
3
48
Върнете ми държавата!!!
5.
Гарантирано от Шайката ГЕРБ
07.07.2020 15:41:38
4
71
Морето, крайбрежието и плaжoвeтe ca изключитeлнa държaвнa coбcтвeнocт, нo държaвaтa e coбcтвeнocт нa Гeрбeрcкитe и Депесарските Мутри и cлeдoвaтeлнo тe oпрeдeлят кoй къдe и кaк дa ce движи и кaквo дa прaви!
Нe ги ядocвaйтe, чe oнуй c джипкaтa пaк щe ни зaтвoри !
4.
Пипи Чорапчето
07.07.2020 15:38:41
2
97
Браво, бе, браво... По-голямо падение - здраве му кажи. Срам ме е!
Пуснете си пак видеото и наблюдавайте внимателно как един от копоите на сопола изтръгна българското знаме и го захвърли - буквално!
После оня жълтавия явно му разпореди да го върне и го върнаха.
СРАМ ме е от теши ... горили!
3.
ГРАЖДАНИН
07.07.2020 15:21:30
0
81
тази наглост и това безаконие трябва да спре вече веднъж завинаги
2.
Хм
07.07.2020 15:20:09
0
60
Много интересни части от българската природа през последните 20 години станаха частна собственост.За нас защо няма също?Никой няма нищо да занесе на ония свят, остават само греховете за заграбеното.
1.
бивш симпатизант на нфсб
07.07.2020 15:14:39
2
116
само да попитам нямаме ли държава къде са патриотите които говорят срещу дпс и Герб които също говорят че са срещу дпс а играят с тях
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори