×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Живко Табаков за акция „тишина” в Слънчев бряг: Не бих осъдил вицепремиера, трябва да има ред!


Живко Табаков за акция „тишина” в Слънчев бряг: Не бих осъдил вицепремиера, трябва да има ред!
Трябва преди сезона да се организират срещи, на които да бъдат поставени ясни правила
Тема в развитие
Валери Симеонов праща тройна проверка на хотелите на Елена Иванова в Слънчев бряг Бойко Борисов за Валери Симеонов: Законът е за това да се изпълнява! (ВИДЕО) Спонтанната демонстрация в Слънчев бряг прерасна в сериозен протест, стотици затвориха булеварда (ВИДЕО) Хотелиери от Приморско молят Валери Симеонов за помощ, шумът гони туристи (ВИДЕО) 300 служители на нощните заведения излизат на протест в Слънчев бряг, страхуват се, че ще загубят работните си места Организатори на „Солар Съмър”: Слънчев бряг е царство на развлеченията, а не на тишината (ВИДЕО) Стефан Софиянски: Не ходя в Слънчев бряг, но не всички искат да им е тихо (ВИДЕО) 13 сдружения защитиха Валери Симеонов в борбата му за шумовия терор по морето Валери Симеонов отговори на Елена Иванова: Хотелът й е върху дюни, започваме проверка (ВИДЕО) Живко Табаков за акция „тишина” в Слънчев бряг: Не бих осъдил вицепремиера, трябва да има ред! Валери Симеонов с култов коментар за диджей Станчо: Законът е над всички, даже и над диджей... Славчо ли беше? (ВИДЕО) Валери Симеонов: С акциите създадохме ноу-хау и доказахме, че няма недосегаеми заведения на морето Слънчев бряг не е парти курорт! 90 % от хората в хотелите са семейства и само 10 % са младежи Валери Симеонов изригна: Не е само шумът, две поредни нощи конфискуваме оборота на "Оксижен" Държавата мачка бизнеса в Слънчев бряг, снощната акция е брутална! Лошо! Бедрум посрещна вицепремиера с „Оставка!” и „Довиждане!” (ВИДЕО) Проверките в Слънчев бряг продължават с пълна сила! Ето какво свърши тази нощ вицепремиерът Валери Симеонов Взривяващо! Вицепремиерът Валери Симеонов затвори "Оксижен" и арестува DJ-я
виж още
скрий
15 Август 2017, Вторник, 10:29 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: авторът

Трябва обаче да има и норми, които трябва да бъдат съобразявани, категоричен е той

Не бих си позволил да осъдя действията на вицепремиера Валери Симеонов. Ред със сигурност трябва да има. Дали е редно заместник министър-председател да прави тези проверки – смятам, че институциите не работят. Бих си позволил да одобрявам неговите действия, защото както казва и самият той – трябва да има пример. Това коментира за акция „тишина” в Слънчев бряг общинският лидер на Движение България на гражданите Живко Табаков, който е председател на Комисията по туризъм в Общинския съвет на Бургас. Табаков заедно с Найден Зеленоговрски - член на Изпълнителния съвет на „Движение България на гражданите“ и председател на Асоциацията на българските градове и региони, както и областния координатор на партията Стоян Грозев се срещнаха с представителите на медиите. По време на пресконференцията тримата коментираха актуални политически и обществени теми.

„Аз не бих си позволил да застана на страна - дали държавата в част от проверките е изключително права, дали бизнесът е прав, но това, на което бих обърнал внимание е, че целият този диалог, в който участват държава, общини, бизнес се пропуска най-важното – работещите в този бранш. Преди сезона тема номер 1 беше дали имаме квалифицирани кадри, ще можем ли да се представяме през сезона с един добър туристически продукт. Нека да не пропускаме, че от другата страна на целия този диалог имаме едни работещи хора, които не се свеждат само до тези, които пускат музика. И дали българите, които критикуват българския туристически продукт, осъзнават, че това е един от основния поминък на техните семейства? Зад туризма не стоят само готвачи, сервитьори, диджеи и т.нат., а първо инвеститори, леката промишленост, превозвач, търговци. Това са хиляди души, които през летния сезон работят тук”, коментира Табаков.



Според него в този диалог трябва обществото и държавата да намерят къде е прагът на нормалността и да не го прескачат, тъй като работещите в бранша нямали самочувствие. „Аз като представител на бранша мога да кажа, че хората се чудят дали да продължат да инвестират, да се развиват и до каква степен имат бъдеше да се пенсионират в тази професия. Нека да не пропускаме, че сигналите, които подаваме първо към света, към всички наши външни партньори и въобще към всички работещи в туризма – не са положителни”, добави Живко Табаков.

Както трябва да има ред, така и трябва да има и норми, които трябва да бъдат съобразявани, категоричен е той и допълва, че не е редно тези акции да се правят в средата на активния летен сезон. Според Табаков преди сезона трябва да бъдат организирани редица срещи и кръгли маси, на които да бъдат поставени ясни правила и трябва да функционират преди лятото.

„Призовавам всички в този диалог да не пропускат, че зад всичкото това стоят съдбите на хиляди души”, добави в заключение Табаков.

Към думите му се присъедини и Найден Зеленогорски. Той допълни, че в Слънчев бряг генерират 17-18 % от приходите в целия туризъм в България.

„Това, което се случва там, е много значимо като икономически ефект. Както каза колегата Живко Табаков – трябва да има ясни правила и още преди сезона да бъдат изпълнени”, подчерта Зеленогорски, като добави, че такива трябва да бъдат въведени и за дивото къмпингуване.

В категории: Политика


17
Коментара по темата
17.
До 13
18.08.2017 23:29:47
0
0
Не кара ги вече на хижа божура порасна му работата
16.
Йордан динев
18.08.2017 23:19:01
0
0
Не обиждаите личния ми гъзолизец
15.
Кмета
18.08.2017 23:16:57
0
0
Тоз плужек маи е правен в гъз като бареков само дето е по грозен
14.
Генерала
18.08.2017 23:12:16
0
0
Много си прос джудже умряло такива гъзолисци като теб не издържат на полетическия небосклон много дълго
13.
Батка
16.08.2017 13:39:56
0
0
Живак, още ли чукаш тинейджърки горе на Лагуната
12.
Запознат
16.08.2017 11:10:03
0
1
Някой да си спомня преди две години имаше ли въобще визия за развитие на туризма в Бургас, нямаше даже комисия по туризъм в Общината, мижавите приходи от туризъм отиваха за покриване на ежедневните разходи на "градския бос". Да сте чули нещо като отчет от кмета за туризма? Табаков е неудобен на много хора облечени във власт на местно ниво, защото се опитва да работи професионално и на светло, а пусналите корени властимащи в Бургас разбират, че им е все по-трудно да продължават да заблуждават хората.
11.
Мазно Жужи
15.08.2017 23:50:24
1
0
А живко.. Другият луд.. Поклащаше се в дъ уан в събота докато Валерката обикаляше. Обаче сега да изкара някой дивиденд. Егати плужека. Нямам думи
10.
restodeliver
15.08.2017 21:04:11
1
0
Е вече мога да спя спокойно.Живко Някой си ме осветли какво мисли по темата.Почвам да зубря наизуст написаното,да се покажа и аз осведомен хамстер.Благодаря ви Ф.
9.
Asd
15.08.2017 17:57:06
1
0
Ще го осъдиш ама ще ти изстине мястото
8.
Петър
15.08.2017 17:06:58
1
1
Ако при мутрите няма ред, то и в Държавата няма ред! А, причината е в Държавата, а не в мутрите, мръсно ченге! Или, си приел, че те управлява мутра? А, Бригада?
7.
Бригада
15.08.2017 16:50:11
0
3
Само мутрите от подобни заведения искат да няма ред в курортите ,браво на симеонов.
6.
Петър
15.08.2017 16:38:31
4
1
Абе, боклук политически! И ти ще си отидеш с Правителството, бъди спокоен, това е краят на политическата ти кариера!
Как ще си позволиш да осъждаш началника си? Това, първо! Второ, Държавата, чрез своите силови Министерства, на принципа на твоите идеологически опоненти, рекетира! Ти демократ ли си бе капут долен?
5.
????
15.08.2017 15:36:42
1
5
К'ви бяха тия? Някой освен тях знае ли, че са специалисти в туризма? Че и акъл дават.
4.
Дрон
15.08.2017 15:27:24
1
2
Ей , горкия ...
3.
faktolog
15.08.2017 15:12:51
1
10
И какво сега, преди всеки сезон ще им се молим да спазват закона!!! ? Щото собствениците на кръчми са неграмотни ли? В белия свят щом не спазваш буквата на закона си е за твоя сметка. А тук искат преди всеки сезон да се питаме : ДА СПАЗВАМЕ ЛИ ЗАКОНА ИЛИ НЕ" или "АМА МОЛЯ ВИ СЕ , СПАЗВАЙТЕ ЗАКОНА" тези СЕДЯНКИ преди сезона КОЙ ще ги плаща? По лесно ще е ресторантьорите да си наемат адвокати за консултация или да прочетат някой ред от правото.
2.
На Жужи с любов
15.08.2017 14:55:59
1
8
Евала, как да не се разтопи от благост човек като чете какви ги плещови Жужко Душко :-) :-) :-)
1.
Бургас
15.08.2017 14:53:22
3
2
Някой явно не сибе платил таксата за лятото :) и Бум проверка :))) еххх Слънчакааа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Бивш лидер на БСП се отцепи от партията и отиде в коалиция „Левицата“ Бивш лидер на БСП се отцепи от партията и отиде в коалиция „Левицата“ Хората в този формат са доказали през годините, че могат да отстояват интереси, обяви Михаил Миков Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Операторът на летище "Щръклево" вече прави проби за "засяване" на облаци В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце Развива стокхолмски синдром Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн.
Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори