×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Брад Пит изригна: Елитни педофили управляват света, илюминати движат секс трафика с деца в Холивуд


21 Юли 2017, Петък, 21:16 ч.

Родителите продават душите на децата си за слава и пари, твърди и Илайджа Ууд


След последната поредица от арести на педофили в Калифорния филмовата звезда Брад Пит направи шокиращи разкрития за дълбочината на проблема с педофилията в Холивуд. Оказва се, че актьорът, който е ветеран в шоубизнеса, лично е бил свидетел на тъмната страна на развлекателната индустрия, пише "ШОУ" в новия си брой.

„Цялата телевизионна и филмова индустрия се върти около привличането на деца в мрежата за трафик, която се простира в САЩ и отвъд страната, както и във висшите социални и политически структури. Вие си мислите, че Холивуд иска да прави филми? Това е просто страничен продукт: всичко е за пари и по-важното, за власт и контрол!”, шокира Пит. И добавя:  

„Хората, които управляват Холивуд, управляват Америка   и по-голямата част от света и не ги е грижа за филмите! Чували сте за илюминатите, нали? Тайните общества, политиците, банкерите и медиите - те са тези, които управляват педофилските кръгове, същите управляват и света, а всичко започва от Холивуд. Децата искат да се снимат във филми, или по-правилно е да се каже, че родителите искат да видят децата си във филмите и ще направят всичко, за да ги направят известни”.

А на въпрос защо мрежите на елита са избрали точно Холивуд, актьорът е категоричен:

„Заради родителите. Това е американската мечта – да бъдеш известен. И родителите биха направили всичко, за да направят децата си такива. Срещали ли сте някога майки на дете актьор? Те са наистина луди! Такъв род печалби са лесни и това не се отнася само за филмите, а и за музиката, телевизията, шоубизнеса. Реално родителите продават душите на децата си за слава”. Според звездата   децата са използвани като политическа валута   докато родителите си затварят очите с надеждата тяхното потомство да оглави следващата класация.

„Един от тези (от елита) купува някой филм. Хиляди деца се явяват на кастинг за главната роля, и може би около сто от тях се представят добре. И тогава се появява някоя нахална мама, която би направила всичко за ролята. След това детето попада при някакъв тип, който управлява телевизионната мрежа. Тя разпространява филма и вложителят ще спечели много пари, когато стане хит. Човекът от телевизията никога не би казал нещо лошо за филма, защото вложителят знае какво е направил той с това малко дете. Същото се случва около политици и банкери... Това са задкулисни игри с деца, които са като разменна монета.”

Брад Пит има трудно минало с тайните общества, след като изтече видео на бившата му съпруга Анджелина Джоли. В него тя разкрива жестоките ритуали на илюминатите в Холивуд с човешки жертвоприношения. Подобно на Брад Пит и Илайджа Ууд също беше безкомпромисен в изказването си, заявявайки, че Холивуд е в хватката на скандала със сексуалното насилие над деца, който включва „много влиятелни фигури”, които са под чадъра на политически лидери от върха. За Ууд скандалът в Холивуд е по десетобалната система, подобен на този с Джими Савил във Великобритания, в който бившата телевизионна звезда, който е имал близки отношения с британското кралско семейство, не е само сериен педофил, злоупотребил буквално със стотици деца, но и сводник на деца за елитни педофилски кръгове.

Д-р Фил разкрива в телевизионното си шоу педофилски кръг на елита заедно с избягалата жертва Кендал. Но само няколко дни след излъчването на изданието шоуто му беше спряно от холандската медия RTL. Въпреки че шоуто се излъчва в продължение на петнадесет години, медията отказва да посочи друга причина за свалянето му от екран освен „промяна в програмната схема”, направена от продуцентите на шоуто. По време на шоуто, което бе излъчено миналия месец, бегълката от детския трафик, известна просто под името Кендал, разкрива цялата схема на елита за педофилия, включваща глави на мощни корпорации и високопоставени политици на върха на политическия елит. Кендал споделя още, че като дете е пътувала по целия свят с частен самолет по ВИП събития, като дори е имала собствен гримьор и стилист, за да изглежда „красива” за „клиентите”.

След като е прекарала почти целия си живот в пленничество, тя рядко е гледала телевизия или е имала достъп до интернет, но сега казва, че постоянно вижда по телевизията мъжете и жените, на които е била продавана.

Единственият човек, който може да ме защити от тях, е „човекът, който ме притежава” - той ми показа как да се самоубия правилно с пистолета ми”. По думите й е била продадена от собствените си родители за живот на сексуално робство и е била сексуално малтретирана „още преди да може да говори”. Откакто шоуто е излъчено по телевизията, се разпространява като вирус по целия свят. Хората започват да се събуждат и да осъзнават, че секстрафика на деца е реалност и води началото си от най-високите етажи на властта.

Дълго време повечето хора си мислеха, че елитните кръгове в сексуалния трафик са просто конспирационна теория, но историята на Кендал разкрива истината, която достига до голям брой хора. В Холандия има епидемия от случаи на педофилия от високопоставени хора от елита, включително кмет и служител на правосъдието, които са били призовани в съда от предполагаеми жертви на детски сексуален трафик. Холандското педофилско общество наскоро оспори присъдата на Върховния съд над тяхната организация, твърдейки, че забраната на тяхната пропедофилска група е нарушение на свободата на словото.    

Путин към Тръмп: Ще започнем да назоваваме имената им!  

Руският президент постави ултиматум още преди срещата. Трябва да се разобличат елитните педофилски кръгове във Вашингтон”, в противен случай Русия ще започне да „назовава имена”, предупреди руския президент. Подкрепата на педофилията като част от политиката на САЩ е глобален проблем, който трябва да бъде изкоренен. Това ниво на неетична корупция трябва да бъде спряно, а ние имаме средствата да го направим, ако правителството на САЩ не желае това”. Русия няма да се огъне и да позволи на Запада да й наложи „псевдолиберални ценности”, заявиха от Кремъл.

Въпросът за злоупотребата с деца изглежда е нещо, което за Путин е от изключителен приоритет. По-рано тази година той наложи пълна забрана руски деца да бъдат осиновявани от американски граждани заради разразилата се епидемия от педофилия, заразила Съединените щати.



В категории: Животът


8
Коментара
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
8
Коментара по темата
8.
FBI
22.07.2017 03:35:23
0
3
На Брадката май ще му гледат на кафе и на него ......
7.
КГБ
22.07.2017 02:21:53
1
3
Сайта Афера бг писа как бизнес партньорка на екс МВРминистър Бъчварова Цветелина Стоянова е въртяла супер доходен трафик на бебета за органи и деца за секс в чужбина .ДАНС иДАР са разследвали но от най-високо място (Американското п-во)е имало ало ало на 1болшой тенисист от Банкя дето цъка мръснишки смс на НЕВРЪСТНАТА сесил каратанчева и всичко се е потулило
6.
S.R.E.L
22.07.2017 02:07:57
1
4
А Бойко посрещаше Ван Ромпой с 6 годишни моменца балерини с впити гащички пърхащи по цвички а дъртия белгийски бюрократ му текаха лигите и му са потяха цайсите.После на Баце без проблем му развързваха кесията с Еврофондовете
5.
Mordor
22.07.2017 01:01:59
0
2
Новият ред залива света.
Подковани ботуши смазват душите ни.
В мрака изгрява империя нова.
Череп озъбен възпява злините.

Чукове смазват лицата,
властва над всички смъртта.
Омраза вклинена в сърцата,
роби на глупостта.
4.
!
21.07.2017 23:35:26
1
10
Дaно той и Aнджелинa Джоли не сa следвaщите "сaмоубили" се или единият убил другият и се сaмоубил след товa...
Всички, които говорят зa илюминaтите се "сaмоубивaт" след товa. Нa Джим Кери се "сaмоуби" годеницaтa кaто предупреждение, зaщото беше нaмекнaл, но недоизкaзaл.
3.
DJARO
21.07.2017 22:59:07
0
3
Tq tqm e STARA RAOTA....Holivud...kajet za Arabskiq svqt i po-to4no SAUDITSKA ARABIQ,tiq mrusni dolni SUNITI-SALAFITI-UAHABITI...6eihove,prinzove krale i dolna djihaaditska izmet koito si poru4vat MALKI DEZA....osobeno ot hristiqnski semeistva ZA DA GI IZNASILVATi UBIVAT SLED TOVA...kolko deza ot SIRIQ,IRAK i ne samo ot tam
2.
Българин
21.07.2017 22:24:41
0
19
Евала на тези хора, че имат смелостта да говорят!
1.
TINKA
21.07.2017 21:25:03
0
10
Al4nostta 6te pogubi sveta -pi6e vstarite knigi.Dano Rusiq da povliqe za morala ilubovta kam dezata,a ne parite da sa vode6tiq 4OVEKA-DQVOL .Dobre e 4e se dava glasnost i e kraino vre.me sveta da zajivee normalno .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори