×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не допуснаха „пенсионерите“ на КВС „Бургас“ да спечелят държавното първенство по водна топка


26 Юни 2017, Понеделник, 16:28 ч.

С класирането си на второ място ватерполистите на КВС „Бургас“ се превърнаха в най-успешния за Бургас мъжки отбор по водна топка

Последният мач от финалите на държавното първенство по водна топка между КВС „Бургас“ и Локомотив НН завърши при резултат 12:7. В него бургаският тим, който беше и най-възрастния на финалите (половината от отбора са 40+, а Юлиан Парталев е на 52г.), не успя да се пребори с по-младите си съперници и завърши с равен брой точки, но заради загубата в прекия двубой се класира на второ място.

До този момент отборът имаше само победи- с Черноморец 11:1, с ЦСКА 9:7, с Комодор 9:4 и с Черно море 10:6

Решаващо за крайният резултат се оказа и решението на треньорът на другият бургаски тим Черноморец Петър Йонов, отборът им да не играе последният си мач и дори не остави младите си състезатели да изгледат финала на турнира. По този начин финалния мач  беше изтеглен с един час напред, което от своя страна съкрати почивката и попречи на възстановяването на по-възрастните играчи на Бургас. Напомняме, че преди обед те играха тежък мач с вицешампиона Черно море – Вн, който беше и последен мач в серията. Поради тази причина бургаските ватерполисти успяха да почиват само два(2) часа преди най-важния си мач. В същото време сутринта Локомотив изигра с резервите лек мач със завършилите на последно място Черноморец.

В края на мача отборът игра без 4 основни играча. Това е крайният резултат и отчетените нарушения.

За първи път в историята на водната топка Бургаски отбор игра финал за шампионската титла при мъжете

Така за краткото време от съществуването си КВС „Бургас“ постигна три много престижни за града класирания:

Първо място и Шампион на България в първото българско държавно първенство за ветерани
Второ място на Държавното първенство за мъже
Трето място за Купата на България

Досегашните успехи на бургаските отбори бяха свързани предимно с децата и юношите.

„Благодаря на всички, които ме подкрепяха, за да стигнем до тук – каза председателя на клуба и капитан на отбора Ангел Георгиев. – Изключително съм щастлив. На 47 години съм вицешампион на България в доказано най-трудния спорт в света! Дано да доживея да видя Бургаски отбор- Шампион!“

Крайно класиране от финалната шестица на държавното първенство:

Локомотив НН    12 т.
КВС Бургас          12 т.
Комодор Вн           9 т.
ЦСКА Сф               9 т.
Черно море Вн     3 т.
Черноморец Бс   -3 т.

*Отборът на Черноморец завършва с отрицателна голова разлика, заради неявяване в последния мач

КВС „Бургас“  поздравява отборът на Локомотив НН за спечелената титла

В категории: Бургас , Спорт


20
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
20
Коментара по темата
20.
*********
12.08.2018 02:31:53
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
19.
*********
12.08.2018 02:17:39
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
18.
Градимир
20.04.2018 01:13:02
3
4
Браво Ачо! Само така и успех. Рано или късно, ще преодолеете неприятностите. Така беше и с Черноморец, когато се махна от Нептун и същите ония, които ги спъваха. Тука чета коментари на хора, които знаят водната топка в Бургас от 2-3 години, от вестници и списания. Ние всички бяхме в един отбор "Нептун" през 80-те и чак до 1992. Аз бях на последния му мач в София, срещу Русе. Други като нас, познават спорта чак от първото му издание през края на 50-те и началото 60-те, когато нашиите треньори и бащи играха заедно. Всички се познаваме от 10 годишни, а сега сме по на 40-50. Знаем кой пие, кой е трезвен и кой колко струва. Знаем, дали Ангел казва истината. Знаем кой е Ангел, от къде тръгна и т.н. Всички познаваме и Мишо, Серго и другите уж изгонени. Помня Ангел, който беше единствения и първият взет в националния отбор, когато Нептун -мъже се класира за А група. Помня как вреше басейна в Славейков когато се игра мача. Помня и когато Нептун се възроди през 2005 и защо пак залезе, за да се създаде Черноморец. Аз бях там. Знам и причината. И тя не беше любовта към децата и спорта:)) Така, че подпомагайте, а не плюйте истинските бургазлии, излезли от нашия град и от нашата водна топка. Нека има няколко отбора, нека играят помежду си всяка седмица, нека си сътрудничат. Така, се обиграват играчите и получават опит и рутина. Не затискайте едните са сметка на другите. Професионализът и чесността на Ангел, бат Мишо и Серго, рано или късно ще надделее и ще изплува. Ония дето карат пияни, те така си бяха и в отделенията и не минаха и 8-ми клас. Така от пукница замина и баща им, така там нещата са от ден до пладне. Както от ден до пладне беше и моето поколение. За Черноморец, само се надявам, да види един ден, че конкуренцията е по-доброто за бургаските деца, пред монопола. Повече отбори, по-добре. Друго няма да кажа. Но, ако моето дете не играеше на хиляди мили от Бургас, щеше да играе при Ачо, Мишо и Серго ( най-добрия център), който не веднъж не можеше да излезе от басейна, заради скъсани бански от борба и с чийто брат бях в един една възраст. Напред Ачо!!!! Успех!!
17.
До Галя
29.09.2017 20:08:45
3
2
Много скоро ще разберете как сте били излъгани, много скоро. Жалко за децата, наистина. А можеха да станат добри ватерполисти.
16.
Галя Тодорова
27.06.2017 23:51:22
4
7
Много жалки коментари, момчета,поведението Ви е като на дете в пубертета!
Тук ли намерихте да разисквате кой какво го е засегнало ?
Най-интересно е , че всеки плюе другия, но никой не намира вина в себе си !
Всички уж ги е грижа за децата на Бургас, а Вие всички не спирате да ги замесвате във всякакви Ваши неуредици и т.н.
И последно да кажа, че децата не са ВЕЩ и не са присвоени от никой, това е техният избор и никой не съжалява за него, и много моля, стига с тези спекулации кой колко и как пиел алкохол, защото за тези неща е редно да съдят хора , които не са били в контакт с алкохола, нали така ???
15.
Ангел Георгиев
27.06.2017 15:12:33
3
6
И "Обективен"се замислете как отбор от дъртаци-наемници , без тренировки събран в последната минута постигна следното . Издържа турнир от 5 мача . плувно е по-добре подготвен(без да се е готвил),от младите които големите школи подготвят . Бяха ни взети две първи топки за целия турнир, Направили са ни и толкова "контри".Изглежда добре физически (без бирени кореми, и висящи меса). И Беше на косъм да стане Първи. На ваше място щях да се срамувам. За 10 години само слушам оправдавания ... и винаги с Голобрадите деца напред... За това нашата Школа я бият с 30:0. И си пишете имената като коментирте!
14.
Родител на дете от Нептун
27.06.2017 15:07:46
2
8
Клуба имаше деца и пак ще има. Да напомня, че когато бяхме в КВС децата се класираха на второ място на завършилия в София Първи Възпоменателен турнир по водна топка за деца в памет на легендарния вратар на ЦСКА и националния отбор Делчо Вълков.
Тогава те спечелиха с14:6 срещу „Локомотив НН“Сф,с 10:1 срещу Славия.с 12: 2 срещу „Левски“Сф и загубиха от домакините ЦСКА Сф с 9:10. А единствената персонална награда на турнира „Най-добър вратар“ бе спечелена от вратаря на КВС “ Бургас“ Георги Сърчалиев. Но това беше тогава. Сега има спад при децата, защото няма от кого да се учат в басейна. А тогава редовно бяха в басейна заедно с Ангел, Сергей, Мишо и другия вратар и доста други. Нарочно не си пиша името, за да не рефлектира това върху детето ми.
13.
Ангел Георгиее
27.06.2017 14:48:41
3
4
В Клуба тренират повече от 50 деца. Миналата година участвахме в първенството при деца . За тази година заявихме участие при Деца и Момчета, които не без помощта на .... ни бяха отнети две седмици преди първенството. Същите участваха в като КВС Бургас в приятелски турнир за момчета -Победа през месец Феруари. От март вече са "Нептун".Така е честно....Локо е шампион заслужено и аз не съм го оспорвал ., както и заслугите на другите клубове, Ако искате да променя името на клуба на "Ягодка" , "Наемник" "Много те мразя" . Или просто да се застрелям за да не ви преча...
12.
Обективен
27.06.2017 13:42:51
4
5
До № 7 - сапунен мехур е този клуб, който няма нито едно дете и нито един детски отбор, а събира само ветерани да си чешат егото.
До № 6 - въпросът е, какъв е приносът за развитието на българската водна топка от отбор, събран за седмица, без тренировки заедно, пълен с наемници, които идват, взимат си парите и си отиват?
до № 9 - по-леко с квалификациите за Локо НН. За ваше сведение от 2005 досега клубът има 31 титли от общо 76 раздадени в мъжкото направление у нас за същия период. Това на практика са почти половината титли. Дали са спечелени със съдийска помощ? Или има и нещо друго, което на мнозина не им е приятно да признаят?

http://www.loko-nnanov.com/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F

Отново до № 9. Ако Черноморец е сапунен мехур, не е ясно какво е КВС Биргас. Единият с отбори и медали, а отвреме-навреме и титли (миналата година в младшата, сега вероятно при момчетата), а другият - механичен сбор от няколко добри играчи и доста хора, чието ватерполно самочувствие се нуждае на стари години от надуване? Чакаме детският отбор на КВС Бургас...
Пълна глупост е, че Йонов не бил "позволил" на КВС Бургас да стане шампиоин - решението бе на дежурния делегат Антон Асенов, след като от "Комодор" отказаха мачовете да се играят по предварителната програма след отпътуването на "Черноморец", каквото предложение имаше.
Отново до № 9. Изглежда правилата на водната топка не са ви ясни. Отстраняването с право на смяна на Левичков беше за апостроф срещу съдията. Отстраняването на Ангел с право на смяна беше за разкарване на топката, когато самият той бе извън игралното поле. Какво според вас се полага при такива нарушения? Едните играят, другите правят тъпотии. А и крайният резултат е достатъчно показателен...
11.
До 10 от 9
27.06.2017 09:13:05
3
7
Ти говориш за първия Нептун, а аз за втория, който беше създаден от този дето е съдия сега. Баща ми беше приятел с Бинчев- лека му пръст и ме заведе да тренирам. Знам от баща ми много неща.
10.
до 9
27.06.2017 08:57:17
4
2
Преполагам си младо момче и няма как да знаеш ,че Нептун беше разбит преди 25 г . Йонов няма никаква вина за това.
9.
Бивш играч на Черноморец
27.06.2017 08:46:14
4
8
Лелелеее, изгледах мача. В Бургасинфо го има целия. Видях защо водната топка у нас е на такова ниво. Съдиите направиха Локо шампион. Но като знам какво щеше да последва според правилата на федерацията, нямаше как да се допусне Бургас да стане шампион. Водна топка на високо ниво скоро няма да имаме докато не си заминат всичките феодални старци, които са в нея. Водната топка по света се развива, а тук е замряла в миналия век. Но на някои така им харесва, за да подържат сапунения мехур, който са надули. Единият е Йонов. И това го казвам като негов възпитаник. Йонов може да е възродил водната топка в Бургас, но разби един клуб - Нептун, за да създаде Черноморец и за да вземе всичко за себе си. Въпреки, че там му бяха осигурили всичко за много добър живот в Бургас. Всичко трябва да се казва с истинските имена, за да имаме водна топка в града, а не да се подържа една илюзия!
8.
Water polo
27.06.2017 02:48:15
5
6
Не говорете глупости за Петър Йонов защото той възроди водната топка в Бургас . Никой нищо не казва за хората които ни обърнаха гръб когато бяхме в най -добрата си форма преди повече от 20 г . От друга страна за Ангел пък няма какво да коментираме ..доказан истински спортист !! Аз лично прекъснах този спорт в най -добрата си състезателна форма защото нямахме треньор !
За хора които дават от себе си за спорта не се говори лошо!! Какво значение има кой от къде е!
7.
Бивш ватерполист от някогашния Нептун
26.06.2017 23:07:45
4
8
Взимам отношение понеже се споменава в първия коментар, че някой искал да пролива кръв. Аз искам най-отговорно да заявя, че единственият който проля кръвта на бургаски деца през далечната 88-а година се казва Петър Йонов. Тогава живелия и играл в Кърджали с УКРАИНСКИ паспорт Йонов участваше в отбора на Горско стотанство - Кърджали и се бориха с нашия отбор за влизане в А група. Техният отбор беше съставен от мъже на по 30-ина години, а ние бяхме 16-17-18 годишни юноши. В яда си, че не могат да ни победят, по време на изпълнение на дузпа от Огнян Герасимов, същият беше замерен с някаква торба или сак и мача беше прекъснат, след което отбора от Кърджали налетяха да ни бият. Заради тази си проява Горско стопанство бяха изключени доживот от БФБТ. След години се учудих, че същия този Йонов идва тук, за да работи като треньор и още повече се учудих, че идваше по покана на Огнян Герасимов И Неделчо Гаврилов, които бяха част от битите тогава юноши. Огнян Герасимов сега е съдия по водна топка и е родом от Кърджали.
Та какво става? Крадеца вика "Дръжте крадеца"! Доколкото знам Ангел говори с любов за момчетата от другите клубове и ги познава до един. A Йонов дали сега не отмъщава на гр. Бургас като с действията си не позволи Бургаски тим да стане шампион? Освен това съм гледал преди време мачове на Флората и съм виждал че непрекъснато тормози подопечните си с викове, обиди и дори им посяга.
Ех бургазлии, винаги помагаме на другите, а те ни се качват на главата...
6.
Сифиянец
26.06.2017 21:14:16
3
9
Браво Ангеле показа че Другите два отбора на Бургас трябва да се занимават с други спортове, като плюене ,с триста метра вита баница или гребане с лъжица
5.
Ангел Георгиев
26.06.2017 21:06:52
3
11
С удоволствие ще публикувам списъка с ЕГН тата на състезателите. Кажете как?Средна възраст 40+. Има 4 ма бургазлии ,2 ма от София , които играят при нас 2 ра год. 2 ма Сърби които играха в друг Бг отбор 7 год. и 2 ма приятели Румънци- ветерани .и едно момче от Враца. Започнах кариерата си преди 32 години в Нептун БС .Близките ни съратници бяха Изгонени заради липса на желание да се Образоват(нямат правоспособност за треньори) и най-вече за системно шофиране в нетрезво състояние преди и след тренировка при това с деца в автомобила. Организирах , играх на 47год и спечелих. Като Платих от джоба си с Лични средства от работа под водата.Дъртаци като над- първи. говори много зле за Нивото на спорта ни...
4.
Родител
26.06.2017 16:37:57
3
7
От 5-6 години съм по басейните заради детето ми. От скоро се появи този клуб Бургас. Изглеждат ми свестни мъже. Виждам ги как си вършат работатта. В същото време виждам и другите клубове и по плуване и по водна топка. Половината са с някакви отклонения, включително и споменатия Йонов. А тези от Нептун май са постоянно пияни. Треньора им лъха винаги на алкохол. Чудя се на другите родители...
3.
Бургас
26.06.2017 16:35:22
7
5
http://bgswim.com/new.php?new_id=5166#

"Изключително съм щастлив от успеха, дошъл в много тежък мач срещу опитен и много мотивиран съперник. Основната разлика между двата отбора е, че в състава на "Локомотив НН" без двама състезатели всички други ватерполисти са рожби на нашия клуб, почти всички съм ги тренирал още от детска възраст.

Докато КВС "Бургас" е събрал играчи от цяла България, привлякъл е дори по двама сръбски и двама румънски играчи - всички много силни и опитни. Това прави успехът ни още по-сладък."

ТОВА ВИ Е БУРГАСКИЯ ОТБОР! ТОВА Е НИВОТО, дори и специалистът го потвърди.


Апропо, всички изброени клубове Лудогорец, Нефтохимик са ПРОФЕСИОНАЛНИ отбори, които играят в ШЛ и т.н., за което - браво!
Кой ще помни обаче имената на някакви анонимни сърби, румънци дошли за три мача на басейна?
2.
До Бургас
26.06.2017 15:56:38
1
9
Какви са тези глупости колко бургазлии имало в отбора? Това само някой с ограничено мислене може да го напише. Колко разградчани има в Лудогорец? А колко бургазлии във волейболния Нефтохимик, които кмета награди с парични награди дори?
Вместо да се радваме, че бургаски клуб е играл на такова ниво и са носили слава за града и бургазлии ние пак плюем!!!
И що за оправдание, че Черноморец са играли с юноши? Къде са им мъжете? Направих справка и установих, че вече доста години играят при мъжете. Гледам, че са доста добри при децата и то от доста години, но би трябвало да имат свестен мъжки отбор при това положение. Хайде стига злоба и заяждания! Затова нямаме спорт в този град,
1.
Бургас
26.06.2017 14:34:54
9
6
Бургаски отбор????
Ангеле, що не публикува имената на състезателите си, за да се види, че от Бургас са само двама? Всички други - било то ветерани, мъже и т.н. са наемници, хора, които нямат нищо общо с бургаската водна топка.
Като пишеш за Черноморец, защо преднамерено премълчаваш, че в бившия ти отбор, от където тръгна "голямата ти кариера", играят юноши? Същите тези, от които искаше да се лее кръв на басейна през зимата срещу пари в кеш...
И хайде обясни на хората, като си толкова добър в "занаята" защо най-близките ти съратници се отцепиха и ти обърнаха гръб? Тези бивши бургаски ватерполисти и настоящи треньори по водна топка се отрекоха от теб и сега развиват успешно дейност в клуб "Нептун". С подрастващи, от Бургас.
За такива ката теб народът е казал: На калпавия майстор и космоса му пречи!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple”
Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори