×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пореден удар за Баневи! Освен от "Каваците" ги изритват и от...


25 Юни 2017, Неделя, 20:57 ч.

Нова драма разтърси семейство Баневи. Освен от "Каваците" ги изритаха и от социалната мрежа Фейсбук. Тези дни те споделиха на сайта на Евразийския клуб, че администрацията на Фейсбук деактивирала техния профил „Семейство Баневи”.

Новобогаташите, които нарязаха на скраб едни от най-големите заводи в България, се оплакват, че преди време неизвестен злосторник докладвал профила им в социалната мрежа като фалшив, пише "Уикенд". „Поискаха да потвърдим самоличността си с документи - лична карта, шофьорска книжка и т.н. Ние им изпратихме тези документи и дори Свидетелството ни за граждански брак. Написахме им писмо, в което ги уверяваме, че Фейсбук профилът е общ на двамата. Фейсбук взе под внимание доказателствата и активира профила”, пишат Баневи.  

Присъствието им в социалната мрежа обаче не продължило дълго. Само две седмици по-късно се повторила същата драматична ситуация. Отново администрацията на Фейсбук деактивирала профила им с аргумента, че проверява самоличността на семейството.  „Отново поиска документи за легитимация, ние  отново ги изпратихме и  отново им написахме писмо. В него настояваме да се активира профилът, защ ото имаме повече  от 3000 души, които се събраха само за два месеца, при това без никакво усилие  от наша страна – пишат Баневи и не спират с хвалбите. - На ден десетки, а понякога и стотици познати и непознати ни писаха, искаха да бъдем приятели, затрупваха ни с хубави думи!” Ти да видиш, всенародна любов! Но това не е краят на тази голяма мистерия. Баневи твърдят, че администрацията ги посъветвала да заместят профила си „Семейство Баневи” направо с „Фейсбук страница на Семейството, защото сме били знаменитости!?”.

Олигархът и Евгения обаче са скромни хора. „Ние не желаем да имаме страница. Искаме да имаме личен профил, за да можем да общуваме свободно по всички теми” – казват те.   Офшорните милионери настояват за профил в социалната мрежа, защото според тях така ще могат да общуват по-пълноценно с огромната си фенска маса. „За да получаваме коментари и да им отговаряме, независимо дали са положителни или не. Много медии в продължение на години ни злепоставяха и се опитваха преднамерено да увредят на имиджа ни – обясняват „оклеветените” Баневи. - Затова искаме именно в личн ото общуване хората да си направят извод за нас. Нямаме ли право на това!”.  Николай и Евгения Баневи досега са влизали в различни роли, но поредното им превъплъщение е в жертви на интернет и по-специално на социалната мрежа.

Причината според тях са политическите им възгледи, с други думи Баневи са станали един вид дисиденти. Разбира се, те не пропускат да афишират политическите си възгледи. Според тях бъдещето на света е в икономически съюз между страните  от Европа и Азия. Иначе казано, те са страстни апологети на идеите за евразийското бъдеще на света, в частност на България. „Надяваме се, че нашите убеждения не са истинската причина да се попречи на изявата ни във Фейсбук? Ако е така, жалко за толкова прокламираните „ценности” в социалната мрежа.” – споделят „дисидентите” Баневи, които оставиха без работа и доходи хиляди семейства.

Както се казва – щеше да е смешно, ако не беше тъжно.   

Семейството бизнесмени Евгения и Николай Баневи ще бъде изхвърлено от известния морски курорт "Каваците".  Смята се, че босовете са превзели апетитните бунгала, за които от години се водят спорове с охранителни фирми.



В категории: Животът


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
ss
26.06.2017 02:25:06
0
0
....drperry chamu pregleda analnoto ioralnoto otvarstiee isledtva chago zapoznaias jeni baxxtaz conspiracia detsa praii
7.
ss
26.06.2017 01:57:45
0
0
sia obarnahvnimanie kvosapichev detaili vtaz statia tozpak tozpak bradat 4akal ibil much haaaahaa tvama izvajda otravnovesie chtot neznam kvodago praia ..a setih se ...drperry chago pregleda
6.
ss
26.06.2017 01:46:50
0
0
perrry lisi mery iz4ezni vednagachtot jeni esamo zamen yasno iaisya nema iadosvai danestane mazaqlo
5.
io
25.06.2017 23:11:04
0
22
Флегмани , пише се скрап , а не скраб. Неграмотници!
4.
Dr Perry
25.06.2017 21:49:43
0
13
Така е, Манафе! Но все пак искам да правя секс с тази леля! Много възбуждаща путка е!
3.
Манафа
25.06.2017 21:46:49
0
15
Тези двамата са изключително кухи и смешни ...сдобиха се с заводи и имоти без капка пот и брагодарение на таланта си скоро ще без нищо!
2.
...О_О...
25.06.2017 18:51:48
0
6
Ти пък...!!!
1.
Dr Perry
25.06.2017 18:20:26
1
27
Искам Банева да ми прави свирки, а аз да й лижа циците!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори