×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шефове начертаха кошмарно бъдеще пред Нефтохимик, канят бившия бос Николай Филипов да спасява клуба


Шефове начертаха кошмарно бъдеще пред Нефтохимик, канят бившия бос Николай Филипов да спасява клуба
Бизнесменът Николай Филипов наля много пари в Нефтохимик преди години, вкара отборът в елита, но напусна разочарован
Тема в развитие
Шефове начертаха кошмарно бъдеще пред Нефтохимик, канят бившия бос Николай Филипов да спасява клуба След срещата при кмета: Поискаха ревизия и оставки в Нефтохимик Кой е виновен за това, което е Нефтохимик? Христо Янев поиска уволнение, за да се запише на трудовата борса „Звездите” на Христо Янев по-нагли от тези на Балъков, искали босът Павел Бошнаков да им разпише запис на заповед Джуджето да се отдаде на писане на романи, забраняват му да се занимава с футбол Сега или никога! Време е Бургас да се сдобие със собствен стадион Бойко Борисов пред „Флагман”: „Витоша” (Бистрица) не е мой отбор, няма да играя в Първа лига Христо Янев съсипа отбор с огромен бюджет, а сега се опитва да си измие ръцете с друг Шефът на Нефтохимик Николай Тодоров за Христо Янев: Жалко е да гледаш как един човек бяга от отговорност, той провали отбора Нефтохимик изпадна в безтегловност след резила срещу Витоша, утре може и да няма отбор Супер сензация! „Тигрите на Бойко” изхвърлиха Нефтохимик от елита на българския футбол (ВИДЕО) Треньорът на Нафтата шикалкави след срама: Не съм аз виновен, организационно не бяхме готови за Първа лига Нефтохимик организира безплатен транспорт за мача с Витоша
виж още
скрий
14 Юни 2017, Сряда, 12:59 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Най-вероятно шейховете ще играят в Созопол, ако изобщо започнат сезона

Бъдещето пред изпадналия във Втора лига „Нефтохимик” никак не изглежда розово. Това стана ясно на днешната извънредна пресконференция на изп.директор Николай Тодоров и спортно-техническия шеф Станимир Димитров.

Липсва всякаква яснота по формирането на бюджета. Сформирана е проекторамка – за целия клуб и школа, според която са нужни 1,3 млн.лева за новия сезон, но на този етап никой не знае откъде ще дойдат парите.

Основният спонсор Павел Бошнаков ще продължи да помага, но едва ли ще поеме цялата тежест върху гърба си. В следващите четири-пет месеца няма и никакви индикации, че може да се получи финансиране от Общината. Такова ще има евентуално през октомври, когато ще се актуализира общинският бюджет и евентуално, ако в него има резерви ще се насочат към футбола.

Една от възможностите е отборът да изчезне от картата за една година и от 2018 година да започне отначало в „Б” окръжна. Втората опция е с ограничен бюджет, собствени юноши и местен треньор – от школата да се започне във Втора лига.

„Търсим стратегически инвеститор, който да каже, че ще остане в клуба следващите 4-5 години. Да има яснота, да е известно колко пари ще дава на година, а не да треперим всяко лято. В тази връзка благодаря на г-н Бошнаков, който положи много усилия, но той не може да продължава сам. Трябва по-сериозна организация, за да се даде шанс на Нефтохимик”, призова изп.директор Николай Тодоров.

Според него Нефтохимик няма проблем да лиценз за „Б” група, но най-вероятно ще играе в Созопол, тъй като в Българово има известни трудности, поне на този етап и БФС няма да разреши на Нафтата да домакинства там.

Спортно-техническият директор на клуба Станимир Димитров бе категоричен, че трябва да се преосмисли цялата стратегия за развитието на футбола в Бургас.

„За 8 години се превъртяха милиони под различна форма – спонсори, собственици и след това време Нефтохимик няма база. Няма дори едно парче трева, една скамейка. Ако искаме отборът на Нефтохимик да играе със собствени кадри трябва да има модерна база. Не можем да задържим децата си, защото всеки ден тренираме на различно място. Когато нямаш дом е нормално да ги има тези неща. Сблъскаме се с битовизми всеки ден. Когато се финансира един футболен клуб не трябва да се гледа какво се случва с първия отбор, а да се започне с изграждането на базите. Вижте какво стана със Созопол – играха във „В” група, изградиха си базата, а сега са в „Б” група. Когато решат съм сигурен, че ще влязат и в елита. Но имат отлична база”, каза Станимир Димитров.

Според него изпадането не е толкова голяма трагедия. Важно било да се положат основите на нещо сериозно. По думите му, ако децата в школата, която живнала след назначаването на Николай Кръстев, имат собствена база и останат в Бургас до няколко години те ще бъдат гръбнакът на първия отбор.

В понеделник в 19 часа ще се събере отбора за първа тренировка в Българово, но нито е ясно кой ще е треньор, нито кои футболисти ще пристигнат на тренировката.

Изпълнителният директор Николай Тодоров призова кмета, общинския съвет и спонсора Павел Бошнаков да кажат дали ще продължат развитието на клуба.

Щял да покани и бившия спонсор Николай Филипов, който наля много пари в Нефтохимик преди години, вкара отборът в елита, но се оттегли разочарован. Малко вероятно е обаче Филипов да приеме поканата, защото още преди години каза, че ще инвестира в Нефтохимик само ако има ясна стратегия, а такава към този момент липсва.





В категории: На терена , Спорт


35
Коментара
35
Коментара по темата
35.
бург
15.06.2017 22:32:04
0
5
Е таз Лимонада е вечна!Няма да съмне без него!И Рейзито му се върза на лакардиите!
34.
бончо
15.06.2017 13:47:00
0
7
Не мога. Хахаха.
Гегата и фантата дават пресконференция. Закривай и да се свършват мъките.
33.
Истината
15.06.2017 10:37:57
1
5
Защо не извадите всички статий в които кмета,Бошнаков и Тодоров казваха че Янев е точния човек и сега обърнаха палачинката. Те са главните виновници нашият клуб да е в такова състояние. Доло ръцете от Нефтохимик. Вие не сте достойни да имате допирни точки с този клуб.Само схеми и далавери. Санирания,сладоледи,лимонади и ремонти.
32.
Az
15.06.2017 10:31:13
0
5
Какво бъдеще може да чертае този нагъл талибан Тодоров. Клуб и отбор ще има когато този и Бошнаков нямат нищо общо с футбола. И децата разбраха тези двамата защо са във футбола. На кмета му е последната грижа дали ще го има отбора. Шествието е подготвено естествено от Тодоров и Кмета и театъра продължава
31.
ФИЛИПОВ
15.06.2017 08:21:17
0
7
ЗАБРАВЕТЕ ЗА СЛУЧАЯ
30.
ehaaa
15.06.2017 00:43:40
2
0
Филипов може и да е най-добрият, аам защо го намесват? Рекламно лице за удавник? е, дай Боже да има отново шанс да поеме клуба
29.
AC
15.06.2017 00:40:33
1
0
КОлкото и да се карате - истината е една. Трябва да дойде човек със замаха на Филипов ясно е, че този отбор иначе потъва. Какво има да се мисли? Та той откакто не е с нормален бизнесмен начело просто се стричи.
28.
Акула
15.06.2017 00:16:36
1
9
Мазни клошари само за пари реват тези мазути.Все някои им е крив все някои им е длъжен да налива пари във розовия отбор.Айде закривай дойде Видов ден мазни петна.Срам сте за града срам сте за Бургас.Бургас никога няма да ви приеме за отбора на града.БУРГАС Е СИН И ВИНАГИ Е БИЛ.Яжте лайна в Каменово и закривай за година да видим как ще се съберете пак след година.Никои няма да ви помни защото сте еднодневки жалки.Всички от тоя брадатия талибан сладоледажията дето само за пари ламти до Станимир дървото.А за 50 наркомана на трибуната нямам думи.Начело със Манол дето скача на жени защото е жена та минеш през оня измикяр ключарето от мола и кекавия измекяр Мартин от П образния.Навремето като видяха Пистата(бог да го прости) и Върбан се насираха и заобикаляха по две пресеки.АЙДЕ ЗАКРИВАЙ ЗАВОДСКИЯ ОТБОР КЛОШАРИ
27.
Гаден Мазут
14.06.2017 22:46:25
9
4
Много шарани пишат негативни коментари, защото ги е яд ,че нас все още ни има ,пък те си оставиха отбора да умре и 100 годишнина няма как да празнуват, защото нямат отбор .Така и в този ред на мисли ще им кажа да продължават да хейтват по адрес на Нефтохимик, защото знаем че това ги прави още по нещастни и невзрачни смени,къде сме ние ,а къде сте вие,вие сте в Кенефа шарани прости и знайте ,че в Бургас вие винаги ще сте Гости....Бургас е Зелен!!!
26.
Ronaldo
14.06.2017 22:20:45
1
3
filipov e izkluchitelno umen muj i vqrvam che nqma da dade pari za tezi kuci magareta
25.
MАЗУТ
14.06.2017 21:16:45
0
3
Спокойно. Днес президентът ген. Радев се е срещнал с ръководствата на „ЛУКойл“ и „ЛУКойл България“. Сигурно ги е привикал да им заповяда да дават пари на Нафтата.
24.
Кмета
14.06.2017 19:23:23
0
6
Ся тея шефове да извартят по една мазна свирка на гн филипов пак тои ще си помисли човека дали има кинти да хвърля на вятара шматки обити
23.
MCs
14.06.2017 18:23:29
0
12
Вие, Николай Филипов май го имате хептен за балък. Мъжко дупе един път се такова. Намерете си друг хамсалак.
22.
Педро
14.06.2017 18:07:48
1
5
Никакви пари за Нафтата! Филипов, май флагманите нямат кво да пишат и решиха с името ти да вдигнат малко рейтинг...
21.
Нафтафен
14.06.2017 17:59:35
5
1
Филипов е правилния избор. Той може отново да възроди Нефтохимик.
20.
Лудият Шапкар
14.06.2017 16:36:17
0
18
Стига сте лъгали, че Филипов ще купува Нафтата, да не е луд! Флагман, правите си пиар на чужд гръб. Тази бездънна яма Нефтохимик няма кой да я купи!
19.
Иван Сивов
14.06.2017 16:16:17
4
1
Николай Филипов ще оправи НАФТАТА.
Гаранция !!!
18.
СЪВЕТ
14.06.2017 15:47:04
2
40
Съветвам Н.Филипов да не си дава парите за куци коне.Между другото,той е достатъчно умен и знае какво да прави.Влагаш-губиш.Къде е печалбата?Това е фирма,която трябва да печели.Кой ще продаде,участие в Евротурнири-никога,постъпления от продадени билети- 0 лв.Какво следва-фалит!Така се получи с тъй наречения Нефтохимик в Първа лига.
17.
Само Нафта
14.06.2017 15:30:17
5
2
Надеждата умира последна!Дано Филипов вземе нещата в свои ръце!!!
16.
sasho
14.06.2017 15:26:07
3
3
Ще върна надеждата си в родния футбол, ако митничаря отново се върне в играта, той беше пич
15.
бургасс
14.06.2017 15:01:45
4
5
Пожелавам на този отбор Филипов да се върне, само той ще го спаси
14.
За Николай
14.06.2017 14:57:14
2
3
Н.Филипов е направил много за отбора и трябва да се върне!
13.
До Филипов
14.06.2017 14:52:06
2
24
Г-н Филипов, вие сте единствения, който би могъл да оправи този т.нар. отбор отново отбор. Обаче, те не заслужават. Цялото ръководство, всички състезатели и прочие са едно голямо нищо. Измамници, алчни за пари. Финансирайте друг спорт или нещо!
12.
Гергана
14.06.2017 14:47:22
3
53
Не съм съгласна да се наливат пари в Нефтохими! Които отиват за огромни заплати на хора със съмнителни качества. Категорично съм против! Нахалството на тези крещящи хора ми идва в повече. И не само на мен. Нагла работа!
11.
Ti
14.06.2017 14:47:20
2
7
Az,кмета-слънце е избран за кмет,а не за шеф на футболен отбор и въпреки това с неговото сериозно съдействие и помощ Нефтохимик на два пъти игра в А група.Предполагам,че той е виновен,че клуба не беше подготвен организационно и финансово за това ниво,но въпреки това "капацитетите" от управата държаха да се играе на това ниво.
10.
Футболист
14.06.2017 14:42:49
0
11
Колегата е прав, Ники Филипов беше единствения, който разбираше от футбол и знаеше какво прави с отбора ни. Дано се върне, но едва ли ще го направи. Прекалено много го огорчиха всички.
9.
*********
14.06.2017 14:41:07
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
8.
!!
14.06.2017 14:39:45
0
19
Добре, че беше Николай Филипов, че този отбор да се види с малко слава. Не го оцениха навремето, сега пак ще го търсят
7.
NBFC
14.06.2017 14:35:58
1
54
Тея двамата глупаци на снимката като ги видя и съм готов да се откажа от емблемата дори. Тея двамата глупаци провалиха Нефтохимик!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тодоров и Димитров вън от Нефтохимик!
6.
Az
14.06.2017 14:19:03
46
8
Събаряй стадионите и започвай строителство на сгради. Бургас не обича спорта, Бургас обича строителството, санирането, транспортните схеми, бетона, плочките и работниците трудно говорещи български. Футбол в града няма, няма и да има. Интересно само как Несебър, Поморие, Созопол, градчета с по 20000 души население, без проблеми успяват да поддържат отбори в "Б" група, а под вещото управление на кмета-слънце, Бургас ще остане без отбор в професионалния футбол.
5.
Възмутен
14.06.2017 13:57:17
3
44
И кой изхарчите тези 2,8 млн последната година? Нали същите,които сега говорят, че не се харчили правилно? Ами да бяхте спестили малко. Аме не - сега нови 1,3 млн лв. И за какво - да играете в Созопол? Бургазлии до Созопол ли да ходят? Да сте мислили тогава. Загладихте косъма за една година, сложихте лев в джоба и не било трагедия изпадането. Наглеци. В Бургас има и други спортове, не е само футбол
4.
Sdiusor
14.06.2017 13:55:54
1
39
от 30 години футболът у нас се управлява от бивши футболисти, а по света от успешни мениджъри и маркетингови специалисти. И виждаме разликата в резултатите. Тука не става дума за ритане на топка, а за управление на процеси или още по-важно за стартиране на процеси. Но къде ти разбира прасе от кладенчова вода, че и в България някой да се осъзнае
3.
Оня
14.06.2017 13:41:11
2
32
Крайно време е футбола,не само в Бургас,да се аматьоризира,защото с изключение на 2-3 отбора при останалите временно се закърпва положение и се чака на държавна издръжка директно от държавата,общините или от принудени спонсори,които дават пари срещу лапане на обществени поръчки.А на фона на цялата беднотия в държавата да се трошат пари за кефа на разни наркомани,алкохолици и тотаджии е безумно
2.
Далавер Бургас
14.06.2017 13:15:32
3
56
Нито лев повече общинска пара на вятъра! Да се спасяват сами! Стига толкова данъкоплатеца е издържал тия смешници!
1.
$€£¥
14.06.2017 13:12:36
0
11
А пък Керана взе вече и на ТИМ да върти кавали ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори