×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Безумието на евроатлантизма: Да подкрепим Ислямска държава?!


Безумието на евроатлантизма: Да подкрепим Ислямска държава?!
Конгресментът Дана Рохенбахер изрази подкрепата си към атентатите в Иранския парламент
12 Юни 2017, Понеделник, 10:15 ч.
Източник: Lentata.com

Подкрепянето на Ислямска държава в атаките срещу Техеран (Иран) е нещо положително

Ще ви го кажа точно както го мисля.

Вчера имаше гей парад. Празник на гейовете, хомосексуалистите, трансджендърите и други хомо евроатлантически създания. Ден като ден. Малко скандален, но преминал без проблеми и ексцесии.

Последните 28 години обаче, в България има един дълъг и ежедневен парад, който няма край. Парадът на моралните пед*расти.

И докато едните си извършват сексуални снушения в спалните, държат се за ръце по улиците и не пречат никому, другите със своята откровена шизофрения и рецидив във вземането на грешни решения се оказват пагубни за България!

Въпросните пед*расти – медийни, политически, светски, военни, исторически и други, използват всяка една възможност да очернят една държава, която както казва Ванга ни е най-близка. Налагат безумни санкции, затварят Българското небе за самолети, пълни с хуманитарни помощи, канят съпед*расти в сутрешните си блокове и се репчат до безобразие, бръщолевейки какви ли не тъпотии.

Та, драги пед*расти, на девети юни 2017, ваш евроатлантически „партньор“ (четете „ваш шеф и финансов спонсор“) в Американския конгрес открито подкрепи и изяви тезата си, че атентатите в Иранския парламент и убийството на невинни хора от Ислямска държава не са лошо нещо и е добра идея да се ПОДКРЕПИ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА срещу Иран.

Скандално нали?

Но е ясно, че вие нищо няма да кажете по въпроса. Даже ще се направите, че не сте го прочели.

Но нека аз ви попитам нещо. Ако Путин или Лавров случайно някъде в интервю кажат: „Не е лоша идея Русия да подкрепи Ислямска държава в атентатите срещу Париж, Брюксел, Манчестър и други градове“ какво ще се случи? - Ще настане лавина! Всички ще завиете на умряло. Ще започнете денонощни кампании срещу рубладжийте и как нямало нищо по-добро от запада.

Но и вие знаете - това няма как да стане, защото едните са Хора, а другите сънуват долари.

И ето ви видеото, нека всички го видят:


Няма да ви го превеждам, шефовете ви не биха ви взели на работа ако не знаехте добре английски.

А на останалите нормални хора в България – нямам какво да ви кажа. Имате глави на раменете. Мислете малко. Вземете решение.

В категории: Животът


17
Коментара по темата
17.
morukutu
13.06.2017 12:38:48
0
1
При нас си имаме евроатлантици също толкова безумни,само да им свирнат от посолството и са готови да крепят всякакви чалми!
16.
morukutu
13.06.2017 12:37:40
0
2
При нас си имаме евроатлантици също толкова безумни,само да им сеитбата от посолството и са готови да крепят всякакви чалми!
15.
FREE BULGARIA
12.06.2017 19:10:07
0
4
Обичам да празня евроатлантически пУшки тип помпа,отзад.
14.
васо-чуко
12.06.2017 16:03:38
2
6
ПО КОМЕНТАРИТЕ ПРЕЦЕНИХ - А БЕ БУРГАЗЛИИ МЕЖДУ ВАС ЖИВЕЯТ МНОГО ПРОСТИ ХОРА.БАХ ТИ БАТКИТЕ ТЪПИ.
13.
Превод
12.06.2017 15:02:36
1
8
Че тука май само аз разбрах кво каза тоя напудрен дядка дето хуя му са мятка ... завърши с това ,че би било ай- добрия вариант ако две терористични организации си се бият помежду си ! Не е казал ,че атаките са нещо положително ,но ако ще има атентати поне да си се избиват помежду си ! Да, абсолютно , г-н конгресмен ( или както във Флагман го наричат Конгресментът) ,но нали сте големи демократи и миротворци ! Вие, които в цялата си 300 годишна история сте прекарали около няколко месеца без да воювате ! Вие, които сте нападнали и окрали на 50 държави с последните 40 год! Той Господ гледа и ще бухат е много мазни минетяги . Айде чакам трола пак да почне да сере ! Ех , че незнам кой да му тегля един хуй дето говори лошо за Вова
12.
баннете го тоя
12.06.2017 14:13:09
4
7
Трола пак се посрал да пише коментари и си мисли че не е явен...
11.
ЕС
12.06.2017 13:56:23
13
13
Това, че в САЩ някакъв идиот си изразил мнението, не означава, че цялата демократична общност мисли като него, нали така? Или не не си на това мнение, другарю писател на глупави статии? Можем ли да заключим, че щом Сталин е убиец психопат, то всички проруски мурзлики са убийци психопати? В крайна сметка всеки има право на мнение. Минаха времената, когато онези, които са различни, биваха изпозастрелвани и пращани "на лагер".
10.
Хибридна статия
12.06.2017 13:47:54
18
13
Гадни рубладжийски статии сега става ясно кой финансира Флагман.
9.
Я
12.06.2017 13:43:35
12
6
Преди няколко дена имахте една статия за Лукойл във която и бяхте изключили коментарите, а сега, май това е от същата компания хахахахахаха напечатана във Лукойл и ГаЗпром
8.
Уедед
12.06.2017 13:38:10
10
6
Ебан Флагман какво общо има това със Бургас???? Вие какви сте ве тъпаци??? Това няма нищо общо със Бургас!!! Вие сте финансирани от дявола.
7.
Г
12.06.2017 13:35:17
11
9
Анти-Българска статия против идеалите на Левски за Европа.
6.
Европеец
12.06.2017 13:34:16
11
10
Обаче при първа възможност си пращам сина във Осло или Париж пък вие слугувайте на Сергей Станишев и Първанов.
5.
Хахахаха
12.06.2017 13:29:56
20
10
Най големия педераст е джуджето Путин и то се вижда по агресията му без жена.
4.
Истината
12.06.2017 13:28:10
14
8
Интересно какво ще каже автора че Путин се целува с Ердоган от край време и дори изгради мюсулмански църкви във Москва.
Авторе нещо май пропагандата не работи. Не е Амстердам виновен, нито Америка. Знаем кой е виновен във тоя район, и те са две държави където лидерите са диктатори и педераси без жени --- Турция и Русия.
3.
Руска пропаганда гадост
12.06.2017 13:23:20
17
5
Как не ви е срам да препечатвате от Лентата?????? Това е все едно да четеш на някакъв мужчик колкозен краката.
2.
Хмммм следвай където духа вятъра
12.06.2017 13:22:05
15
9
Интересно защо ако ви дадат избор да имигрирате във Мюнхен или Москва бихте избрали Мюнхен. Или между Амстердам и Новоросийск, хахахаха.
Достатъчно.
1.
Автора е на заплата в КГБ
12.06.2017 13:20:26
23
7
Източника е руска военна уебстраница от гестапото на Путлер. ПрВете си заключения след време кой финансира Флагман.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня (СНИМКИ) AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня (СНИМКИ) С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Петър Петров демонстрирал пренебрежение към институцията Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Привлеченият дялов капитал през първите два месеца на годината възлиза на 16,6 млн. евро Чия е служебната строителна министърка? Чия е служебната строителна министърка? И Виолета Коритарова се използва като аргумент в спора дали ГЕРБ или ПП-ДБ има (по-голям) дял в кабинета "Главчев" Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Хейтът тотално съсипва попфолк певецът Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Красавицата споделила, че е било много страстно, но и доста неудобно
Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори