×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Треньорът на Нафтата шикалкави след срама: Не съм аз виновен, организационно не бяхме готови за Първа лига


Треньорът на Нафтата шикалкави след срама: Не съм аз виновен, организационно не бяхме готови за Първа лига
Христо Янев напуска Нефтохимик възможно най-бързо
Тема в развитие
Шефове начертаха кошмарно бъдеще пред Нефтохимик, канят бившия бос Николай Филипов да спасява клуба След срещата при кмета: Поискаха ревизия и оставки в Нефтохимик Кой е виновен за това, което е Нефтохимик? Христо Янев поиска уволнение, за да се запише на трудовата борса „Звездите” на Христо Янев по-нагли от тези на Балъков, искали босът Павел Бошнаков да им разпише запис на заповед Джуджето да се отдаде на писане на романи, забраняват му да се занимава с футбол Сега или никога! Време е Бургас да се сдобие със собствен стадион Бойко Борисов пред „Флагман”: „Витоша” (Бистрица) не е мой отбор, няма да играя в Първа лига Христо Янев съсипа отбор с огромен бюджет, а сега се опитва да си измие ръцете с друг Шефът на Нефтохимик Николай Тодоров за Христо Янев: Жалко е да гледаш как един човек бяга от отговорност, той провали отбора Нефтохимик изпадна в безтегловност след резила срещу Витоша, утре може и да няма отбор Супер сензация! „Тигрите на Бойко” изхвърлиха Нефтохимик от елита на българския футбол (ВИДЕО) Треньорът на Нафтата шикалкави след срама: Не съм аз виновен, организационно не бяхме готови за Първа лига Нефтохимик организира безплатен транспорт за мача с Витоша
виж още
скрий
02 Юни 2017, Петък, 21:01 ч.
Автор: Флагман.бг

Имаше фактори около клуба, които пречеха на отбора, призна Христо Янев

Треньорът на Нефтохимик Христо Янев се оправда витиевато за чутовния срам за бургаския футбол и отпадане от Първа лига от абсолютния дебютант в професионалния футбол Витоша Бистрица.

„Може да търсим много причини, но каквото и да кажем ще е излишно. Чисто организационно клубът не бе подготвен за Първа лига, нямаше сигурност и спокойствие и резултатът се вижда”, каза Янев. Според него някои фактори около клуба пречили и довели до отпадането. Кои са те обаче и имат ли си имена – Янев не каза.

„Напускам. По най-бързия начин ще се разберем с ръководството и си тръгвам”, обяви Янев, за когото тъй или иначе бе ясно, че си тръгва.

Факт е, че Янев трябваше да се бори с външни фактори, а понякога и с вътрешни врагове в клуба, но това е обичайна ситуация за почти всеки клуб в елита и Христо Янев трябваше да потърси начин, за да бъдат разрешени тези проблеми. Формулата така и не я намери.

В същото време ръководството на клуба му осигури всичко, което пожела – бюджетът се вдигна трикратно, привлякоха се възможно най-добрите играчи, които той поиска – Мариян Огнянов, Венци Христов и куп други, които са със стотици мачове в елита. Но резултат нямаше и се стигна до срама, довел до отпадането от елита.

След срещата Христо Янев проведе разговор на висок тон с агитката, но какво си казаха, остана загадка.



11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Az
04.06.2017 15:25:05
0
0
Прав си. Изгониха нашите момчета които поставиха основа на тоя отбор след като той бе отпаднал във В група заради същите капацитети. Нямаше бюджет,лагери,футболисти и се подиграха с труда им. Какво очаквахте да съберат за двадесет дни отбор и да играят в лига Европа. Наиграхте се. Последните години доказахте че не ставате. Изгонихте Руси,Ангел,Орела,Кишиша,Джамбата,Диян,Пламен,Димо,Кисилика и докарахте отбора до това състояние
10.
Истината
04.06.2017 15:16:43
0
0
Нали тоя Христо Янев беше точния човек измислени ръководители барабар с кмета.Създадохте му медиен комфорт и отлични условия и спокойствие за работа. Сега търсите оправдание.Искам да напише книга за престоя си в Бургас и да я озаглави Аз и тримата глупаци. Николов,Бошнаков и Тодоров. Вие малко ако разбирате от футбол щеше да ви стане ясно какъв треньор е този след като под негово ръководство има 6 - 7 трайно конъузени състезатели. Халал да ви е четете му криминалетата.
9.
Янев е педераса!
04.06.2017 09:34:34
0
0
Уговори се с Галин, Вълчанов и Дюлгера да изпаднем, щото ръководството не му свирят по свирката. И покрай трудната финансова ситуация, ги е убедил, че този отбор няма бъдеще. То си личеше от 100км. Янев, кенеф...
8.
Fen 1
02.06.2017 23:53:39
5
1
Tozi selski grad ne zaslujava tozi trenior ako me razbrahte selqni sudrani!!!
7.
хубустник
02.06.2017 23:31:27
2
17
квито са феновете на тоя отбор, такъв му е й треньора! Все друг им е виновен.
6.
Не.астник си Янев!
02.06.2017 23:29:14
2
5
Да не би във Витоша Бистрица да са по-големи и по-готови за А група? Друг път! И футболистите им са по-слаби от твоите, само треньорът им е по-добър от теб. Но не се притеснявай, тая купена купа от миналата година, ще ти е последна, ще те видим докога ще се оправдаваш с другите. Заминавай си от Бургас и да не си стъпил повече тук. Ти не си виновен, че ти даваме да ядеш от баницата ни, но поне да беше малко културен, а не да ни се оправдаваш като някоя жена. Днес нафтата трябваше да вкара най-малко три гола, но ако ги беше водил някой специалист в професията.
5.
До 3
02.06.2017 23:05:48
0
11
По никакъв начин не можеш да сравняваш Ф1 с футболен отбор!За да си шампион във формула 1 зависиш от техниката,механиците и личните качества на състезателите.Във един футболен мач на терена са само футболистите с техните възможности , желание и любов към играта.
4.
Зелен
02.06.2017 23:04:06
1
20
Перачницата на мутренските пари на гн.Бунаков явно беше до тук.Жалко за футбола в Бургас.
3.
До 2
02.06.2017 22:49:45
6
28
Един пример ще ти дам само без да влизам в полемики с теб. Във формула 1, ако ще и М.Шумахер да се казваш, ако механиците ти са некадърцини няма как да спечелиш състезание. Надявам се ме разбра.
2.
Az
02.06.2017 22:27:39
13
13
Завъртяхте се долни журналисти. Нали Христо Янев беше голямата работа. Къде е Момата нали това беше според него точния човек. Мазни филий вие също имате основен принос за състоянието на клуба.
1.
Факт
02.06.2017 22:23:52
3
13
Организационно отбора е аматьорски
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж. Валерия и Алек го направиха в морето Красавицата споделила, че е било много страстно, но и доста неудобно Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи Украинка се изгаври с ченгета от РУ-Несебър, ето какво се случи 60-годишната чуждестранна гражданка, но временно пребиваваща в Слънчев бряг, опитала да ги подкупи с 20 лв., но се озовала в ареста Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти Община Царево с мащабни инфраструктурни проекти За реализацията им администрацията ще си партнира с различни институции НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години НСИ: Българите удвоиха своите доходи през последните 10 години Реалните доходи1 на домакинствата нарастват с 10.0% през 2023 г. в сравнение с 2022 г. Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Този терен край ж.к.“Меден рудник“ не е златна мина, а бомба със закъснител Собственикът „Бермар инженеринг“ дава втори частен съдебен изпълнител на прокурор заради опита за неправомерна продажба Откриха издирвано 13-годишно момче Откриха издирвано 13-годишно момче Предадено е на родителите в добро здравословно състояние Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът Налично е обосновано предположение, че двамата са извършили престъпленията, в които са обвинени, смята тричленен състав на САС Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Проучване: 10 основни риска пред България в следващите 10 години Интересно е да се отбележи, че в Топ 10 е попаднал само един от смятаните за базови рискове, свързани със социално-икономическото развитие на България Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев Участъкът в Камено отново е Районно управление, началник е главен инспектор Михаил Георгиев Състав от общо 36 полицаи ще се грижат за спокойствието и сигурността в общината Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Петя Банкова вече е обвиняема и за принуда Днес Софийският апелативен съд трябва да реши дали да остави Банкова в ареста окончателно
Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори