×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Заповед на РЗОК-Бургас дискриминира общинската болница в Поморие


Заповед на РЗОК-Бургас дискриминира общинската болница в Поморие
Извънредна сесия в морския град заради дискриминацията на Здравната каса
Тема в развитие
Събраха се близо 1000 подписа в защита на болницата в Поморие Стартира подписка за запазване дейността на МБАЛ Поморие Болницата в Поморие е жертва на експериментите в здравеопазването през последните 20 години! Извънредно! В МБАЛ Поморие стана страшно, вижте защо са затворени вратите й Кметът на Поморие Иван Алексиев сезира всички държавни институции за финансовото състояние на общинската болница Господа от жълтите павета, ние в Поморие да умираме ли?! Кметът Иван Алексиев: Ще търся премиера Борисов и президента Радев заради дискриминацията на МБАЛ - Поморие Заповед на РЗОК-Бургас дискриминира общинската болница в Поморие Кметът Иван Алексиев: Определени общински съветници искат да затворят МБАЛ-Поморие Кметът Иван Алексиев: Инвестираме стотици хиляди в МБАЛ-Поморие, но здравната система пречи на болницата да се самоиздържа (ВИДЕО) Иван Алексиев: Публични личности пречат на МБАЛ-Поморие, но я развиваме въпреки тях (ВИДЕО) Извънредно! Поморие решава утре как да спаси болницата си
виж още
скрий
29 Май 2017, Понеделник, 11:30 ч.
Автор: Флагман.БГ

Здравната каса в Бургас отказва да сключи договор с болницата за извършване на изследвания от пакет "Клинична лаборатория"


Извънредно заседание на Общински съвет Поморие ще се проведе утре, вторник. Повод за него е внесената докладна записка от управителя на МБАЛ Поморие д-р Женя Караилиева относно отказа на Районната здравноосигурителна каса /РЗОК/ – Бургас да сключи договор с МБАЛ Поморие за извършване на изследвания от пакет „Клинична лаборатория”, включващи изследванията на кръв, урина, хормони, туморни маркери и др., съобщава Община Поморие на официалната си страница.

Като мотив за отказа директорът на РЗОК-Бургас посочва Наредба за медицинските дейности, съгласно която договор може да се сключи само ако на територията на здравния район няма други лечебни заведения, сключили договори с НЗОК за изпълнение на специализирани медико-диагностични изследвания. Според РЗОК-Бургас такова лечебно заведение в Поморие вече има и това е СМДЛ „ЛИНА” ЕООД. В отказа си, директорът на РЗОК-Бургас посочва и номера на сключения с лаборатория „ЛИНА” договор, който е с дата 02.05.2017 г. 

В докладната си, д-р Караилиева излага пред общинските съветници факта, че заявлението на МБАЛ Поморие за сключване на договор с РЗОК е подадено преди заявлението, подадено от СМДЛ „ЛИНА”.  Вместо да се произнесе по заявлението, подадено първо от МБАЛ-Поморие, РЗОК обработва подаденото второ заявление от СМДЛ „ЛИНА” и договор се сключва с ЛИНА ЕООД, без да се споменават мотиви. „Считаме, че административният орган РЗОК превратно е тълкувал закона, неправилно е приложил разпоредбите му, поради което е провел незаконосъобразна процедура и е издал незаконосъобразна заповед”, пише още в докладната до общинските съветници.

Предвид горното, очаква се на утрешното заседание Общински съвет Поморие да възложи на управителя на МБАЛ Поморие д-р Караилиева и на кмета на община Поморие Иван Алексиев да предприемат необходимите действия за обжалване на издадената заповед от РЗОК-Бургас пред управителя на Националната здравноосигурителна каса /НЗОК/, пред Административен съд-Бургас, пред Комисията за защита на конкуренцията и пред всички компетентни държавни институции.

В категории: Поморие


41
Коментара
41
Коментара по темата
41.
ЛЕКАР
30.05.2017 15:53:17
3
7
ОТ БУРГАС СЪМ , ЛЕКАР СЪС СТАЖ ПОВЕЧЕ ОТ 30 ГОДИНИ. НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ МЕДИЦИНАТА В БУРГАС ДА СЕ ОПОРОЧАВА ОТ Т.НАР. БИЗНЕСМЕНИ. НИЩО ПРОТИВ ЛИНА И КОСТАДИНОВ НО ДА ЗАЛАГАШ НА АГРЕСИВНА РЕКЛАМА В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ БЕЗ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КОМЕНТАР, ДА СЕ ИЗТЪКВАШ ЧЕ САМО ТИ СИ ТОЗИ КОЙТО МОЖЕ И РАЗБИРАШ ОТ МЕДИЦИНА Е УРОДЛИВО. СЛЕД КАТО СИ ПРИДОБИЛ СПЕЦИАЛНОСТ " КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ" ТО ДЪРЖАВНАТА ИЗПИТНА КОМИСИЯ ТИ Е РАЗРЕШИЛА ДА ПРАКТИКУВАШ И ДА СЕ "ИЗХРАНВАШ" САМО С НЕЯ.
КОЙ ТИ ДАВА ПРАВО ДА СЪТВОРИШ "МИШ-МАШ" ОТ СПЕЦИАЛНОСТИ ОТ КОИТО НЕ РАЗБИРАШ, ДА ПРАВИШ МОНОПОЛ ВЪРХУ ТЕЗИ СПЕЦИАЛНОСТИ И ДА НЕ ДАВАШ НА ЛЕКАРИТЕ С ТЕЗИ СПЕЦИАЛНОСТИ ДА РАБОТЯТ
ЗА СЕБЕ СИ , ДА РАЗДАВАШ КОМИСИОННИ И РУШВЕТИ НА GP И СПЕЦИАЛИСТИ ЗА ДА РАБОТЯТ САМО С ТЕБ. ТАКА СЕ УНИЩОЖАВА МЕДИЦИНАТА И ЛЕКАРСКОТО СЪСЛОВИЕ С РАЗЛИЧНО МИСЛЕНЕ ОТ ТЕБ. КЪДЕ И КАКВО ДА РАБОТЯТ МИКРОБИОЛОЗИ,ПАРАЗИТОЛОЗИ,ИМУНОЛОЗИ,ХЕМАТОЛОЗИ, ПАТОЛОЗИ И ДР. СЛЕД КАТО ТИ СИ ЗАВЗЕЛ ВСИЧКИ ПОЗИЦИИ. ОСНОВНА ВИНА ИМА РЗИ-БУРГАС КОИТО ТИ РАЗРЕШАВАТ ДА ПРАВИШ МЕДИЦИНА "МИШ-МАШ".
ТИ ВЕЧЕ НЕ СИ КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ , ТИ СИ ДКЦ, МЦ, БОЛНИЦА ИЛИ КАКТО СИ ИЗБЕРЕШ ДА ТЕ НАРИЧАТ. СТЕГНАЛ СИ ПРИМКАТА ВЪРХУ ЛЕКАРИТЕ В БУРГАС И ВЪЗЕЛЪТ СЕ ЗАТЯГА ВСЯКА ГОДИНА ПОД ПОГЛЕДА НА РЗИ /ДЪРЖАВАТА, РЗОК ,БЛС ,ОБЩИНА И ДР. СЪБУДЕТЕ СЕ КОЛЕГИ. ДА ИЗГОНИМ ТЪРГАШИТЕ ОТ ХРАМА НА МЕДИЦИНАТА.
40.
запознат
30.05.2017 14:07:27
0
2
Някой знае ли къде се работят пробите от така наречената болнична лаборатория?Защото със сигурност не се работят в нея.Нищо че имат много персонал, на който само плащат заплати.И докога лекарите и сестрите в болницата ще стоим без заплати.И осигуровките не ни се плащат!До кога
39.
пациент
30.05.2017 10:42:55
1
4
Не може и сравненее да се прави между лаборатория Лина и болничната лаборатория разликата и качесттвото е светлиннни години. Натресена болнична лаборатория на инат три пъти по скъпо излизат изследваниятя на Болницата някой прави ли я тази сметка и за чия сметка е всичко.Отговора е за сметка на потъващата Болница това е цялата истина.
38.
на Стела
30.05.2017 09:23:52
0
3
Мръсотията идва от кмета.
Никъде не пише дали първия, втория или осми ще сключи договор. Правилата са други и законът го казва. Така, че дали ще е ЛИНА или друга неболнична лаборатория, не е от значение.
Две години ни заливат с хвалби, че имат болничната лаборатория.
Никой не е и споменавал НЕболнична лаборатория. Пък да не говорим че в тази тяхна лаборатория не можеш да влезеш и да видиш, какво правят и как то правят. Преди тяхната лаборатория да заработи, имаше лаборант на разположение – сега -няма. Ако има спешност, няма кой в болницата да направи едно изследване. Също така там се работи с игли с изтекъл срок на годност и още много нередности има. Как да разчитам на резултати от такава лаборатория.
37.
Ненужна болница ненужна поликлиника
30.05.2017 08:54:09
1
4
Само гинекология и детско пълно с мангалески работят ефективно, другите отделения за какво са? личните лекари и те са едни в събота и неделя както и по празници ги няма никакви, трябва да ходиш в Лайфа където цените им стават двойни по това време и те правят сумати ненужни изследвания за да те изцоцат парите.
36.
СТЕЛА
30.05.2017 08:48:11
4
3
Повече от ясно е, че Костадинов си е платил за да се разгледат неговите документи преди другите входирани за да направи мърсотия на болницата и неговият бизнес да благува, трябва да си малоумник да не го разбереш
35.
Ваня
30.05.2017 07:54:44
1
4
Всички предишни кметове успяха да запазят болницата, а сега Поморийци ще запомнят Алексиев с унищожаването на болницата, то с друго няма.БРАВО НА ГЕРБ
34.
Петър
30.05.2017 07:10:53
1
4
Има Закон, който Държавна институция не иска да спазва, и за това обвинява частен предприемач! Няма такава Държава.
Иначе е просто,премахва се чл. 14 от Наредбата, който сам по себе си създава монопол и нищо повече! Той е внесен и гласуван от ГЕРБ, и за това може и трябва да обвинявате единствено и само себе си и партията на която сте член г-н Кмет!
33.
мелез
29.05.2017 22:54:51
3
0
браво. и на коляно-лакътна поза можеш да цъкаш коментари
32.
Пак гръмко заглавие
29.05.2017 22:53:38
2
3
Дискриминация няма, но има неспазване на процедурата описана в Националния рамков договор за медицинските дейности за 2017 т. така че и десет дела да заведе МБАЛ-Поморие полза никаква/ Справка чл. 26 ал.1 т.1 и т.3, чл.14 ал.3 т.1 и 2 от НРД/.
31.
Anka The Bed
29.05.2017 22:47:26
2
3
Плешивият ми жълтозъбец е отрязан от ГЕРБ и ДПС. Вече никой не го ебава. Стягам багажа за гастрол в Германия.
30.
до гейчето и родата му
29.05.2017 22:29:51
4
3
Мелез, казах ти да не се обаждаш.
29.
наблюдател
29.05.2017 22:24:51
3
7
Кмете, кмете!!! На калпавия космонавт и космосът му пречи
28.
до 26
29.05.2017 22:10:17
4
7
Да е жив и здрав и да работи, но защо само той да работи? Ако искаш ще отидеш при него, ако искаш ще отидеш в болницата. Сега законът казва, че ако Костадинов работи в Поморие, болницата не може да работи с клиенти /с клиенти, не с пациенти/! При това положение не се притеснявай, че ще му писне и ще си замине, защото на друго място, такъв монопол няма да намери. Не го мисли доктора, той е бизнесмен и знае как да оцелява, както го е правил и до сега.
27.
са
29.05.2017 22:00:20
3
7
Хайде сега си спомнете от кога започна кмета да говори че болницата затъва?май откакто назначи караилиева за управител и когато направи болнична лаборатория.нали така?
26.
Drugoselec
29.05.2017 21:15:46
8
6
Dr. Kostadinov e edin ot malkoto svestni hora ostanal v BG i razvil biznes po specialnosta si. Choveka pravi tova ot koeto razbira i to mnogo dobre. Zavista i lakomiyata okolo nego sa mnogo i postoyanno se opitvat da go smachkat. Dano ne mu pisne i si stegne bagaja za nanyakade - imame nujda ot svestni hora kato nego v tazi darjava a ne samo ot tariakti.
25.
запознатия да отговори
29.05.2017 21:02:32
1
4
Защо НЕ МОЖЕ да се сключи договор и с болничната лаборатория, ако в населеното място вече има ЧАСТНА лаборатория? За кои интереси е създаден този закон?
24.
Запознат
29.05.2017 20:40:41
0
4
Когато една или няколко лаборатории са открити в дадено населено място по закон РЗОК е длъжна да сключи договор за извънболнична помощ с тях. Ако в това нас. място никоя от лабораториите не изяви желание да сключи договор, РЗОК може да сключи договор с болницата, която има лаборатория. В която лаборатория всеки един от нас може да отиде и да му бъде извършено изследване без да лежи в болницата.
23.
Ванко Тъ
29.05.2017 20:34:31
1
3
Пак ми пречаааат....
22.
Хайде
29.05.2017 19:32:33
0
4
Утре на извънредната сесия кметът да разходи медиите в лабораторията на болницата и да им я покаже.
21.
фгтъдтрф
29.05.2017 19:31:26
2
6
Манипулативна статия. 100% има причина болницата да е останала без договор с НЗОК и управлението на болницата да обясни. Били подали заявление първи?! Ма тва да не е състезание? Я авторите да питат РЗОК има ли някакви критерии, на които трябва да отговаря въпросната лаборатория. Не ни правете на малоумни.
20.
протестатор
29.05.2017 18:57:03
0
2
ОТ РЗОК да ОБЯСНЯТ публично! Или ВЪН, продажници!!!
19.
до РЗОК
29.05.2017 18:40:59
0
3
Макшева да каже КОЙ я натиска да пречи на болницата ? КОЙ ?
18.
до 14 - Мелеза
29.05.2017 17:55:14
2
5
Ти върна ли подаянието, щото ако не си - нямаш право да го плюеш. С негови пари хляб си ял, все пак?!
17.
Странно
29.05.2017 17:53:24
2
4
Изобщо не разбирам защо трябва да има болница в Поморие? ЧЕ какво вършат там? Какви отделения има и кого лекуват?
16.
Лекар
29.05.2017 17:43:01
2
7
Щом РЗОК е отказала, значи има право.
Съмнявам се някой да може да повлияе.
И не разбирам, какво общо има ЛИНА с това?
Сега, обаче става ясно, че АЛЕКСИЕВ иска да влияе
На РЗОК!
Защо, като не е правилната страна?
15.
дф
29.05.2017 17:31:14
3
3
Абе няма как РЗОК да направи нещо такова на общинска структура. Няма. Не е изключено някой нарочно да е закъснял и сега да вдига пара. Пък за Костадинов - тук много народ го плюе, а пред него май май са милички и добрички.
14.
Пом
29.05.2017 17:18:22
2
7
По голям дискриминатор от Поморийския Баничар няма .
13.
Георги
29.05.2017 17:04:10
1
6
Какво му е хубаво или не му е хубаво на Костадинов, няма значение. Дали да има друга лаборатория в Поморие не би трябвало да се решава според това накъде му сочи оная работа сутрин. Както в Бургас подписват с всички, така трябва и в Поморие. То това е все една аз да съм гинеколог и да искам да си открия кабинет в Поморие, ама понеже друг гинеколог има кабинет, да ми откажат. Фактите обаче сочат друго - в Поморие има поне трима гинеколози.
Тук мирише силно.
12.
до Георги
29.05.2017 16:52:59
1
7
Според теб хубаво ли му е на Костадинов в Поморие да няма други лаборатории? И случайно ли няма други?
11.
Георги
29.05.2017 16:31:01
3
9
Добре, ако приемем че в тази наредба, която не мога да намеря, става въпрос за по-малки населени места, ето пример с Карнобат: Лабораторията в болницата я взе, познайте кой - Костадинов, но там има и клон на Рамус. В Айтос са Тошкина, Костадинов и още една. Странна работа се случва в Поморие. Вярно, че е близо до Бургас, но защо да не си спестиш парите за транспорт, а в същото време да имаш избор? Много хора не искат да ползват услугите на мошеника Костадинов.
10.
до 9
29.05.2017 16:18:26
0
3
Няма логика, всичко е въпрос на пари.
9.
Георги
29.05.2017 16:15:44
0
8
Няма логика в това. В Бургас примерно има десетки лаборатории, сключили договор с НЗОК - във всеки медицински център и ДКЦ има лаборатория (ако не са дадени на Костадинов), отделно са частните - Бодимед, Рамус, Тошкина, Костадинов, микробиологични, хисто-патологични и т.н. Как Здравната каса сключва договори с всички тях - на никого не е отказала договор, а в Поморие сключва договор само с една лаборатория?
8.
Ректор
29.05.2017 15:37:10
1
0
От игрите на кмета и РЗОК на нас ни става хубаво
7.
шамандур
29.05.2017 15:32:02
3
8
Ай стига! Аман, кафа и тн. Има закони, да си кажт от РЗОК и стига са скачали от Поморие. Като не им харесва някой - какво? Да си закрие бизнесът човека ли? В тая страна бизнесът се мачка яко! И това е факт. ЛИНА били там 20 години и на някой не му хареса - айде вън. Махнаха се хората от болницата, сега защо работели по закон. Ми ай стига.
6.
saglasen s 5
29.05.2017 15:31:02
3
7
Посегнаха и на най-важното на нацията заради интересите на "бизнесменчето" .. Вижте се бе
5.
?
29.05.2017 15:25:06
3
10
Чак пък толкова да е уникален и благодеятелен д-р Костадинов , не ми се вярва? Как така само за поморийци е работел - безплатно ли? По интересното е как ще гласува и защо сега не работи безплатно за поморийци след като е общински съветник?
4.
недоразумение
29.05.2017 15:01:30
6
6
Защо мълчи д-р Караилиева
за това, колко пари дължи болницата на ЛИНА
И от колко време?
Как не разбра тоз кмет, че тази лаборатория
само и единствено е
работила за болницата и за поморийци!!!!
Как не допуснаха, че човек като Костадинов има
само в Поморие???
Грозно и Глупаво поведение от Кмет и от Управител
3.
ДПС
29.05.2017 14:59:14
5
7
зад Лина стоят ДПС
2.
аааа не
29.05.2017 14:57:57
2
5
многооооооо
1.
мммм, даааа
29.05.2017 14:57:04
2
11
колко ПАРИ е дал шефа на "ЛИНА" на РЗОК да се случи това ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще хвърлим държавата в още по-голям хаос, ако гласуваме вот на недоверие срещу кабинета "Главчев", смята Никола Минчев Ще хвърлим държавата в още по-голям хаос, ако гласуваме вот на недоверие срещу кабинета "Главчев", смята Никола Минчев Проблемът с Даниел Митов е, че той е зам.-председател на ГЕРБ, а едно служебно правителство трябва да бъде равно отдалечно от политическите сили, подчерта депутатът от ПП-ДБ Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици
Бойко Борисов: Никой не е помогнал на Путин повече от ПП-ДБ Бойко Борисов: Никой не е помогнал на Путин повече от ПП-ДБ 10 месеца нищо не направиха, за да се прекрати доставянето на руски газ. Кръвопролитната война в Украйна ще продължи дълго, допълни той Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори По негови думи обаче правителство без ПП-ДБ не би било легитимно Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Все още няма официална информация от МВР Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори