×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Топ 10 на нашенските звезди, замесени в скандали с наркотици


28 Май 2017, Неделя, 14:09 ч.
Източник: Блиц


Славата не понася добре на всекиго. В световен мащаб редица звезди провалиха живота си, като почнаха да вземат наркотици. Не са малко и смъртните случаи от свръхдоза. Слава Богу, в България все още не се е чуло за такъв фатален край. Но и ние си имаме звезди, които от напрежение или свободия посягат към забранените вещества. Носят се легенди за любителите на дрогата и май не остана популярна личност, която да не е слагана в кюпа на шмъркалниците. Ето някои от тях, чиято страст излезе наяве и се замесиха в грандиозни скандали, подвластни на дрогата. Вземайте мерки, докато е време! Не си причинявайте това, към което са посегнали вашите любимци. Трудно се излиза от наркоманията.

1. Жана Бергендорф предизвика катастрофа 

Певицата Жана Бергендорф е най-яркият пример за прекомерно вземане на наркотици. Тя е и една от първите родни звезди, която се изправи в публичното пространство и призна за проблемите си с дрогата.  Преди година бе дори задържана за употреба на кокаин, след като предизвика лека катастрофа в София. Пристигналите на мястото полицаи проверили с дрегер певицата за алкохол. Тестът е бил отрицателен. Последвал полеви тест за наркотици, който показал наличието на кокаин. Тогава звездата се измъкна със солидна парична глоба, макар да я грозяха и от 1 до 3 години затвор. Преди това е хващана още няколко пъти, дори бяха открили в дома й посаден канабис.  Червенокосата певица обаче реши да се вземе в ръце и да се отърси от тази си зависимост. Затова се включи в последното издание на „ВИП брадър“, където си мислеше, че изолацията ще й помогне да се справи с проблема. Уви, стана нервна, започна да се кара с останалите съквартиранти, занемари външния си вид и спечели хиляди негативи от това си участие. В Къщата пред Емануела се отпусна и сподели доста болезнена лична история: „Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си причинила. Трябва да ме оперират, защото главата ми е пълна с гной и затова толкова ми тече носът. Всичко е от кокаина“. Споделя още, че чувства болка и в бъбреците. В момента Бергендорф твърди, че се бори с наркотичната си зависимост, а ние й пожелаваме силна воля и успех.

2. DEE лежи в затвор в Америка 

Рапърът DEE е с сред ВИП съсловието, което взема „нещо за настроение“ и не го крие. Преди години Радомир Юнаков, както е истинското му име, е лежал в американски затвор за разпространение на наркотици. „Израснал съм от малък в такъв кръг и е нормално да правиш грешки. Не съм убивал, нито пък изнасилвал или нещо такова, продавал съм там някакви глупости и са ме арестували, излежал съм си присъдата и голяма работа“, разказа той преди време за читателите на „ШОУ“.  Той твърди, че наркотиците са част от културата. „Като всеки нормален човек на моята възраст, съм пробвал наркотици, но не ги употребявам. Не съм наркоман, не съм зависим към нищо. Едва ли, ако бях зависим, щях да продължавам да работя и да правя музика, макар че има и такива примери. Всеки, който познавам, употребява наркотици Това, че някой е изпушил една трева, не означава, че е наркоман. Не говорим за хероини-мероини, а да изпуши една трева или да шмръкне една линия да си вдигне настроението преди участие. Това са вече нормални неща за тези времена. Не се крия, пуша джойнт ежедневно, и то по много пъти“, разкрива още той.

3. Миро злоупотребява с дрога 

Талантливият певец Миро също не е издържал и е посягал неведнъж към наркотиците. Поне така гласят легендите на тази тема. Миро е намерил начин да оправдае зависимостта си към забранените вещества. „Ако наркотиците бяха толкова вредни, толкова лоши и толкова опасни, защо тогава Господ ги е създал“, пита се риторично силната половинка от разпадналия се дует „Каризма“. По негово мнение някои от тези вещества помагали на човек да запази здравето си и бодростта си, да бъде в тонус и да е адекватен, когато се преумори. Твърди обаче, че не злоупотребява с дрога, макар твърденията в светските среди да са противоположни.  Интересното е, че през 2010 г. прави парчето „Mister Killer”, а видеото представлява своеобразна борба именно против употребата на дрога. Заради този проект губи голяма част от приятелите си, сред които и доста медийни лица, тъй като били зависими от кокаина. 

4. Део се спасява чрез тренировки 

Деян Славчев – Део признава за наркотиците през 2013 г. в предаването „Dancing stars” , в което тогава участва. През 2011 година дори е задържан от полицията. „Имах един такъв луд период преди години. Тогава Дичо (певецът Дичо Христов, ексвокал на „Д-2” - б.а.) ми помогна много. Може да се каже, че ме спаси от наркотиците. Той беше първият, който ме хвана за ръка и ме заведе в боксовата зала. Това ми бяха първите стъпки на измъкване. Тренирах с Краси Чолаков. След това дойде и уиндсърфингът, йогата и нещата се нормализираха за мен. Не се притеснявам да говоря за това - било е част от мен, но вече се преборих. И със сигурност съм по-силен в характера си“, споделя той преди време за читателите на „ШОУ“.  Вечните среднощни запои с Лора Караджова и дългата им връзка са само една малка част от причините да се отдаде на наркотици и алкохол. След дълги години друсане организмът му започнал да дава първите признаци на умора и трябвало спешно да предприеме нещо. Към днешна дата той е обърнал гръб на забранените вещества. Помогна му Мариана, която е любовта на живота му и дори го дари с наследник. Да има дете, е негова голяма мечта, което също му дало стимул да се отърве от наркотиците, за да не навреди на бъдещето си бебче.

5. Константин си направи стая за шмъркане 

Хитовият изпълнител Константин също се бил отдал на наркотиците, масово се шушука из светските среди. Очите му вечно били на понички, затова никога не гледал към фотоапаратите, нито към камерите по време на снимки на клипове. Носят се слухове, че точно дрогата го е разделила с Райна. Македонското девойче така и не успяла да отърве любимия си от дрогата, който дори завлякъл и брат й Огнян. Това не могла да го прости и бързо си събрала парцалките от общото им жилище.  Певецът бе забъркан и в друг голям наркомански скандал. Хванаха го, че в дискотеката му има стаичка, специално пригодена за шмъркане. Естествено, той и екипът на „Плаза“ отрекоха това да е вярно, но за тъмната стаичка потвърдиха доста ВИП клиенти, които са я ползвали по предназначение. Коцето я бил направил и за собствен комфорт, а не да се завира по тоалетните и да прави линийки на тоалетната чиния. Вдигна се голям шум покрай тази история, но отново се размина с няколко публикации в медиите и вероятно бутане на някой лев на определено място, за да излязат сухи от скандала. 

6. 100 Кила бута рушвет на полицаи 

За никого не е тайна, че варненският рапър 100 Кила е пристрастен към дрогата. Имаше дори сведения, че полицаи са го заловили с кокаин, докато е бил под въздействието на наркотични вещества. За да се отърве от ареста, рапърът решил, че ще се моли на органите на реда да го пуснат и да не докладват в районното, че е бил заловен с наркотици в себе си, защото медиите ще гръмнат на секундата. Килата успял да се отърве. Говори се, че за да се измъкне, варненецът е бутнал на полицаите 2 хилядарки рушвет на ръка.  Повечето колеги и приятели на Килата от край време знаят, че той редовно прекалява със забранените субстанции, а по време на концерти и участия редовно взимал наркотици „за настроение“. Още по време на участието му в „Къртицата“ цяла България видя, че без проблем пафка марихуана. 

7. Лора Караджова пробва трева като ученичка 

Лора е голямото разочарование на баща си Данчо Караджов. Дълго време той си затваря очите за проблемите на дъщеря му с наркотиците, но истината изплува. И то от устата на певицата. Често се появява на участия в окаян вид, където изглежда видимо надрусана. Тя никога не е крила, че е взимала наркотици, като обясни, че от улицата се е научила, че човек трябва да опита от всичко и сам да реши какво му харесва. Тя казва още, че никой не я предупредил какво представляват наркотиците и какво влияние имат върху хората. Дори бившият й приятел Дичо изтъкна при раздялата им, че тя прекалява с наркотиците и затова къса с нея.  Лора сгазила лука още като ученичка. Изпушила първата си цигара марихуана в тийнейджърска възраст. Оттогава преминава през няколко етапа, в които ту обръща гръб на дрогата, ту й посяга наново. 

8. Явор Бахаров нощува в районното 

Актьорът Явор Бахаров също е добре познат на полицията. Многократно е хващан и задържан за притежание на марихуана. Една от проверките станала през 2011 г., когато го спрели на ул. „Г. С. Раковски“ в столицата. Докато преглеждали документите му, униформените открили у него хартиено пликче с марихуана. Бахаров бил отведен в районното, където останал до сутринта. При справка в информационните масиви на МВР се оказало, че къдравелкото е регистриран за хулиганство през 2007 г. , когато счупил стъкло на кола. Оттогава братът на Захари Бахаров често се появява неадекватен на публични места. Това внася съмнения, че не се е отказал от старите си навици и продължава да пафка. Явор е голямото разочарование на брат си, който се превърна в голяма тв сензация и любимец на зрителите.  Язък, че е талантлив, но в същото време толкова своенравен. Заради наркотиците често прави грешки, които му костват много. Вече не го канят в киното и театъра и е закъсал за пари. 

9. Галка -  пленница на кокаина и амфетамините 

Преди няколко години Галка от разпадналия се дует „Каризма“ замина за Лондон, където дълго време се подвизаваше като сервитьорка. Кариерата й на певица се провали с гръм и трясък, след като сценичната й половинка Миро я заряза.  Говори се, че преди да емигрира, Галка завлякла приятели с голяма сума пари, които взела назаем и после „забравила“ да върне. Според запознати причината за разрухата на Галя е залитането й към наркотиците. На върха на популярността на ‚Каризма“, тя става пленница на кокаина и амфетамините и не спира да се дрогира.  Близки на Миро издават, че едва наскоро бившите дуетни партньори затоплили отношенията си, благодарение на съпругата на певеца Ели Златарева, която убедила съпруга си, че не бива да таи негативни емоции в себе си. Подтикнат от жена си, той се свързал с Галка и двамата си устроили среща в Лондон, на която изпълнителят с изненада установил, че някогашната му приятелка все пак е претърпяла развитие през годините.

10. Дичо изгонен от бандата си 

Публична тайна е, че по време на успешните години на „Д2” Дичо има проблеми с наркотиците. Става невъзможен за работа. Кара се жестоко с останалите момчета от групата. В един момент другият фактор – Димитър Кърнев, му посочва вратата. Раздялата се оказва фатална и за двете страни. Дичо прави няколко парчета, които не се възприеха добре от публиката. Още по-неслушаеми са новите песни на групата с новия им фронтмен Дидо.  След драматичната ситуация в професионален план той се старае да се превъзпита. Някогашният фен на оргии, алкохол и наркотици гледа да прекарва времето си край морето с любимата му Карина и тяхната дъщеря Ариел.  Минал е по този път и знае какво е загубил, затова подава ръка на приятеля си Део, който също залита по забранените вещества. Двамата днес са близки приятели, но не искат да се сещат за времето, когато без малко да провалят целия си живот.

В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
1
Коментара по темата
1.
мирко
30.05.2017 23:12:50
1
1
а емануелчето , защо я забравяте. и нея я бяха хвана ли на скоро
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори