×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето я циганката, която разби челюстта на социалния работник в Комлука. Ако прокурорът и съдът искат - ще я накажат


Ето я  циганката, която разби челюстта на социалния работник в Комлука. Ако прокурорът и съдът искат - ще я накажат
27-годишната Иванка Филипова се води самотна майка - тя пречука българка с висше образование, защото й удържа 250 лв. от социалната помощ
Тема в развитие
виж още
скрий
26 Май 2017, Петък, 14:10 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА,снимката е илюстративна

Тя и преди създавала проблеми на социалните

Бургаската циганка, която нападна социален работник в квартал Комлука (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ), се казва Иванка Филипова.

Ромката е на 27 години, без професия и образование. Безработна. Води се самотна майка, която виси на гърба на българския данъкоплатец.

До няколко часа обаче Иванка от "Комлука" ще бъде освободена от ареста и ще се развихри отново из квартала. Независимо, че предстои да бъде съдена по бързо досъдебно производство. Тя ще седне на подсъдимата скамейка по обвинение в нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, по което я грозят до 3 години затвор.  Обвинението ще бъде внесено в Районния съд в Бургас до една седмица, узна Флагман.бг. Дотук добре - но само, ако прокуратурата вземе присърце нападението над длъжностното лице - 40-годишната социална работничка, майка, с висше образование, със заплата около 400 лв. - жестоко бита и унижавана в приемната в квартала, намираща се в непосредствена близост до полицейския участък. Където, по случайност, наблизо минавал мъж, който чул писъците за помощ и отървал жената от лапите на разярената ромка.


Към момента са възложени експертизи, които да докажат, че социалният работник Илиянка Георгиева е пострадала след нападението. Тя има много синини по цялото тяло, както и луксация на челюстта - изместване вследствие на юмручния удар. Жената едва ли повече ще се върне в приемната в Комлука след изживения ужас вчера. (ВИЖ ПОВЕЧЕ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Циганката е създавала и преди проблеми на социалните. Поведението и като цяло било конфликтно, а след като разбрала, че трябва да й бъдат удържани 250 лева от социалната помощ, заради това, че детето й не ходи на училище, тя направо се побъркала и се нахвърлила върху нищо неподозиращия социален служител, който просто си вършел работата да я уведоми, че заради редовно отсъстващото й от училище дете, ще бъде намалена държавната помощ. 
Флагман предупреждава Районната прокуратура и Районния съд в Бургас, че ще следи развоя на това производство и няма да мълчи от страх пред соросоидните адвокати на циганите, по подобие на МВР и правителството ни като цяло.
Припомняме, че ако тази сутрин дежурният ни редактор не бе оповестил за случилото се с българския социален работник, сигурно никой нямаше и да разбере за последното насилие на бургаска земя, излизащо извън рамките на нормалния човешки разум.



24
Коментара
24
Коментара по темата
24.
Събчо Събев
29.05.2017 03:36:50
4
1
Събчо Събев: Циганката няма вина, служителката я е провокирала и на нея трябва да и се потърси отговорност. Циганката трябва да получи двойно по-големи помощи и отделно компенсация за стреса.
23.
ЛУД
28.05.2017 22:03:06
0
1
Луда е държаваа ни, а не хората изкарвани такива.
22.
СМЕТКАТА
28.05.2017 19:03:50
1
2
Нормално ли е?
с висше образование, работеща - 400 лв.
без работа, без основно образование, нарушител на зокона - 400лв. минимум
21.
Аз
28.05.2017 06:54:48
0
1
Тази на снимката не е Иванка..
20.
A.K
27.05.2017 10:38:46
0
6
Не разбирам...докога ще трае това..докога хората ще бъдат убити,крадяни,бити?????Всички българи и турци избягаха от квартала заради тях и нямат никакво намерение да се върнат!Не можем да живеем спокоен,пълноценен хубав живот в този квартал!Докога?А после българите не искали да се върнат в България,как да се върнем? Къде да се върнем?В тази мизерия ли?Не благодаря!Може и в Лондон да не е кой знае какво ,но с сигурност не е както се живее в този квартал..
19.
rom
26.05.2017 19:44:19
14
4
mnogo hubavo sa e napravili te socialnite nqmat darjane mislqt se za veliki balgarite sa takiva smotanqci 599 fodini gi ebaha pak gi ebat i malchat
18.
Р.Христова, бивш социален работник
26.05.2017 18:29:38
2
14
Директора на ДСП Бургас г-жа Атанасова трябваше да вземе превантивни мерки, за да не допуска този инцидент.Този район винаги е бил труден по простата причина, че циганите по природа са агресивни и социалните работници са поставени в риск, за разлика от колегите им в градските райони. В социалното бюро на кв.Победа трябва да се работи на гише, служителите там трябва да получават по- високи заплати, поради ежедневните конфликти с циганите, за които всички знаем, че не искат да се интегрират и няма надежда за това сложно за тях понятие, всичко останало е само политика.Крайно време е да разберем, че вълкът кожата си мени, но нравът си- Не. Непрекъснато четем за увеличение на учителските заплати. Социалния работник е с педагогическо, медицинско и юридическо образование и се труди не по- малко от един учител, освен това е изложен на риск. Ще помисли ли министърът на Труда и социалната политика за увеличение на заплатите на социалните работници? Пожелавам на социалния работник г-жа Георгиева бързо възстановяване!
17.
Мисирков
26.05.2017 18:17:58
2
4
Заглавието издава че не сте в час.Няма такова чудо Прокурор да наказва.Наказва Съдията.Сменете си заглавието на статията че сте смешни
16.
бивш социален работник
26.05.2017 18:14:10
1
11
Директорът на ДСП Бургас г-жа Атанасова ще поеме ли отговорност за инцидента? Социалният работник е с педагогическо, медицинско и юридическо образование. Непрекъснато четем за увеличаване на учителските заплати. Ще помисли ли новият министър на МТСП за увеличение на труда на социалните работници, които не по- малко се трудят от учителите, освен това са подложени на риск.
15.
Това е отговора
26.05.2017 18:08:26
2
32
Как легендарният ген. Чочоолу напада "Столипиново"

70
|

79353
|08.12.2014
Как легендарният ген. Чочоолу напада "Столипиново"
Чочоолу

През лятото на 1978 г. млада семейна двойка се разхожда в квартал „Изгрев“ в Пловдив. Нападат я тълпа цигани с цел грабеж. Мъжът оказва съпротива и е заклан заедно със съпругата си, която е бременна в третия месец. Милицията така и не залавя убийците.

Закланият младеж е племенник на ген. Стою Неделчев-Чочоолу, който по това време командва армейските части в Старозагорски окръг. Той пристига в Карлово, където се намира танкова бригада, нарежда два батальона да се отправят към Пловдив и повежда колоната. Хората му обграждат квартал „Столипино“, който се населява от 50 хиляди цигани.

Събарят една къща, а генералът довежда до знанието на обитателите на квартала, че ако до сутринта не му предадат убийците, ще започнат да събарят и другите.
Понеже се стъмва, той издава заповед никой да не се показва навън преди да се разсъмне, защото ще стрелят на месо. Идват тежко въоръжени милиционери и започват да претърсват домовете. Група мъже на млада и средна възраст, въоръжени с брадви и ножове, оказват съпротива, но направо са пометени от милиционерите, които прибягват и до брутални действия, пише "Десант".

Всеки, у когото е намерен нож, брадва или нещо друго, което може да се използва като оръжие, е арестуван и затворен в мазетата на пловдивската община. Там попадат и жени, които отправят
клетви към блюстителите на реда и военните.
При акцията са открити крадени вещи, пари, за които тези, у които са намерени, не могат да дадат обяснение за техния произход.

„Столипино“ изтръпва в панически страх. След няколко дни някой „пропява“ на милицията кои са убийците и те са заловени. Ген. Чочоолу иска да му ги предадат и лично да ги разстреля, но милицията успява да ги опази и ги предава на прокуратурата. Оказва се, че това са 9 мъже на възраст от 23 до 36 г. Съдът осъжда 4 от тях на смърт, а останалите получават от 17 до 25 г. лишаване от свобода.

Случилото се така наплашва обитателите на „Столипино“, че до 1992 г. никой от тях не си позволява да извърши дори най-дребното престъпление.
14.
Желязко
26.05.2017 18:06:34
6
6
До 13....не измекяри,а най голямата сган помиярска са флагман.
13.
Ето я циганката
26.05.2017 17:35:17
5
2
Отваряш да видиш и насреща ти снимката е илюстративна! Измекяри сте флегмани, измекяри големи, цялата ви медия като вас и тя
12.
Хитлер
26.05.2017 17:19:28
2
28
Крайно време е да се спре това. И става само с бой и избиване на гнусните мангаля. Вчера изнасят информацията, че мангал убива българка за 80 лева, днес че това човекоподобно е щяло да убие социален работник, че баба е убита брутално пак от мангал. До кога? Това е геноцид над българите в собствената им държава. Трябва да започне масовото избиване на тази раса. Който влиза в пътя влиза, който не куршум. Премахвайки 2 милиона мангала на България не и трябва евросъз!
11.
Mango
26.05.2017 17:12:06
1
7
Otvarqm sapunena fabrika
Tarsq zdravi momcheta za sabirane na materiql ot komluka
10.
Euro
26.05.2017 16:45:50
2
8
Garciq kat maslini gi targuvat za 1000leva
9.
Пипи Чорапчето
26.05.2017 16:37:01
2
42
Само кастрация за човекоподобните!
Друго решение няма!
Стига вече сте превръщали раждането на малките орки в бизнес за големите!
8.
И другаде съм го казвал
26.05.2017 16:33:21
2
21
Решението е - да се следва примера на ген.Стою Неделчев -Чочоолу,направете си справка в Google
7.
*********
26.05.2017 16:32:01
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Гандалф белия
26.05.2017 16:28:15
1
9
Орки....слизат към долната земя....
5.
%
26.05.2017 16:20:37
15
3
Ama mnogo vi e vajna taia socialna rabotnichka be ?????? za tova li i davate tolkova golqma zaplata (400lv) ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
4.
Аз
26.05.2017 15:39:49
2
49
Ето ви интегрирани цигани,ето ви права!Само бой ги оправя мангалите! От куче курбан и от циганин българин НЕ СТАВА!
3.
e
26.05.2017 15:30:57
6
17
и тая мангалка като Мейзер ще я оправдаят.... с пари всичко става,ако си плати де.
2.
Haha
26.05.2017 15:19:29
2
54
Когато циганите станат повече от нас данъкопладците от къде ще взимат пари за помощи а ние като малцинство кой ще ни интегрира
1.
m
26.05.2017 15:16:29
4
33
kak na toplo?na sapun wsi4kitei tolkowa
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори 34-годишният криминално проявен и осъждан Александър Ф. е задържан Петър Волгин ще е втори в евролистата на „Възраждане“ Петър Волгин ще е втори в евролистата на „Възраждане“ Костадин Костадинов няма да е кандидат за Европейския парламент Съдът пак отложи гледането на мерките на Петя Банкова и Стефан Димитров Съдът пак отложи гледането на мерките на Петя Банкова и Стефан Димитров Софийската адвокатска колегия да определи резервен защитник на обвиняемата, определи САС Започва изграждането на кръгово на ключово кръстовище в Поморие Започва изграждането на кръгово на ключово кръстовище в Поморие Срокът за изпълнението му е 90-дневен и за да не влезе ремонтът в туристическия сезон, той ще се изпълни на два 45-дневни етапа След националния протест, събрал 20 души, зелените напуснаха ПП-ДБ След националния протест, събрал 20 души, зелените напуснаха ПП-ДБ Ако се яват на изборите само, еколозите ще претърпят катастрофално поражение ПОК „Доверие” увеличава пенсиите на своите клиенти за трета поредна година ПОК „Доверие” увеличава пенсиите на своите клиенти за трета поредна година Размерът на актуализацията за периода от 1-ви април 2023 г. до 31-ви март 2024 г Блъснатата от влак Юлия била неописуема красавица Блъснатата от влак Юлия била неописуема красавица Трагедията станала за миг по злощастно стечение на обстоятелствата Снимаха Григор Димитров и сексапилната Ализе Лим (ВИДЕО) Снимаха Григор Димитров и сексапилната Ализе Лим (ВИДЕО) Двамата са близки приятели и често спрягани за гаджета Обичан българин изплака за най-голямата мъка в живота си Обичан българин изплака за най-голямата мъка в живота си Живях в ада, когато погребах сина си, призна Маестрото 
Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора  Защо Веско Маринов и Фънки се хванаха за гушите Защо Веско Маринов и Фънки се хванаха за гушите Словесният им сблъсък изуми мнозина, а през това време изпълнителката се усмихваше небрежно до Рачков и Геро За нищо на света не паркирайте автомобила си по този начин За нищо на света не паркирайте автомобила си по този начин Работата е там, че обърнатите колела могат да причинят сериозна повреда на кормилното управление Футболистите на "Берое" набиха треньора си и го изхвърлиха от съблекалнята Футболистите на "Берое" набиха треньора си и го изхвърлиха от съблекалнята 45-годишният Хосе Ачиари успял да влезе пак в съблекалнята. Той крещял с пълно гърло, че ще разкаже всичко на президента Ернан Банато
Делян ДОБРЕВ Делян ДОБРЕВ Към ПП: Научете си уроците вкъщи, не в министерствата Виц на деня Виц на деня -- Мацко, в с*кса каква поза предпочиташ?
- Отгоре.
- Защо?
- Като ми писне, ставам и си тръгвам.
Виц на деня Виц на деня Студент праща телеграма до сестра си:
"Скъсан по математика, подготви баща ни!"
На другия ден получава отговор:
"Баща ни подготвен, подготви се ТИ!..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори