×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Велико! Червеният площад в Москва запя „Върви, народе възродени”(ВИДЕО)


Велико! Червеният площад в Москва запя „Върви, народе възродени”(ВИДЕО)
Видеоклипът е заснет днес в 14 часа московско време
24 Май 2017, Сряда, 18:59 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Преживяването беше уникално – над 1000 руски деца пяха на чист български целия химн на Стоян Михайловски

Този видеоклип, представляваш изпълнение на детски хор – от над 1000 деца на възраст 8-13 години, изпрати на Флагман.бг бургаският свещеник – отец Стоян.

Днес той е бил на Червения площад в Москва и е станал пряк свидетел как децата от братския славянски народ пеят „Върви, народе възродени” до последния куплет.

„Беше величествено, чувствах се горд и в същото време благодарен на братята руси за признанието”, заяви отец Стоян.

Вижте разтърсващите видеокадри, ще ви побият тръпки от въодушевлението и радостта, преливащи на Червения площад:





26
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 4
26
Коментара по темата
26.
инж.Иван Дунчев
05.06.2017 01:28:27
2
4
А сега да видим по гласовете и коментарите кой разбрал и кой не разбрал какво казваме и колко са Българите,дето са не фили и фоби на еди кои си,а чисто и просто Българи!
"Американските дипломати в България,агенти на Извънземните! – 24 май и реакцията на полските дипломати,американските посланици и руския президент Путин..."

http://bezistena.blog.bg/history/2017/06/04/amerikanskite-diplomati-v-bylgariia-agenti-na-izvynzemnite-2.1550112
25.
Мирчо Люнгов
27.05.2017 19:28:30
1
9
Много искрено и истинско. Това е истината за думите на Путин!
24.
Teodora
27.05.2017 19:09:34
1
7
Dobre, vsitchko varvi normalno, kato gledam, nyama propuski.
23.
Яна
27.05.2017 02:32:55
3
19
Братята руси са велики.Никога никоя държава от Евросъюза няма да запее на български език не само химн,А даже и "...зайченцето бяло" защото не ги интересуваме ние българите и не биха си направили труда за запомнят и една българска дума. А братята руси и тепните деца са запомнили целия текст който даже всички български деца не знаят
22.
deva
26.05.2017 09:46:18
2
11
Cheta komentarite Vi i vse poveche se ubejdavam,che goliamata chast ot Vas sa propusnali chasovete po istoria na Balgaria .Pliuvate bez da znaete nishto.Prosto za ideiata.Prochetete malko istoria i togava pravete koentari.
21.
инж.Иван Дунчев
25.05.2017 18:15:40
3
3
ОПРОВЕРЖЕНИЕ С РАДОСТ!
С радост правя опровержение и извинение за коментара ми под № 14,в който направих грешен анализ и извод,че този клип е абсолютна нескопосана фалшификация и лош монтаж!

Намерихме сами днес официалния видео филм от руската тв за тържественото честване на 24 в Москва и го предлагаме и на вашето внимание.
https://www.youtube.com/watch?v=9mDsor4zPYU

Наистина,с радост се самоопровергавам и извинявам на Отец Стоян от Бургас,на руските участници в празничния концерт и изпълнители на химна,на организаторите на тържествата и на руснаците и на Българите,които подведох или засегнах с коментара си!
Клипът на отец Стоян е коректен и неманипулиран и действително отразява 1:1 изпълнението на Български език на химна от смесеният хор,който се включи някъде около 16:50 минута на филма от Ютуб в синхрон с пеещите Българчета от София по прекия телемост,които завършваха
куплета

Безвестен беше ти, безславен!...
О, влез в Историята веч,
духовно покори страните,
които завладя със меч!..."

като руските хористи продължиха с финалните два куплета от последните три:

...подвижници за права вярна,
сеятели на правда, мир,
апостоли високославни,
звезди върху Славянски мир,

Бъдете преблагословени,
о вий, Методий и Кирил,
отци на българското знанье,
творци на наший говор мил!

Нека името ви да живее
във всенародната любов,
речта ви мощна нек се помни
в Славянството во век веков!,

чийто венец и апогей на целият химн се фокусира в

...апостоли високославни,
звезди върху Славянский мир...

и в последния стих на песента:

...в Славянството во век веков! –

които са апотеоз на руската панславянска доктрина.

Не можем нищо против да кажем,защото това е финалът на химна написан лично от Стоян Михайловски,който фигурира и в двата текста на песента–непълният и забраненият след 9 септеври 1944 г и в пълния "оригинален" текст на автора.

Това им харесва на руснаците,които от десетина години и повече усилено провеждат масирана юдо–византийска кагебистка кампания за тоталното заличаване на Българския произход на Кирил и Методий и на Българското авторство на Българската азбука и трансформирането на светите братя дори в "древни руски славяни"!,това и подбират от текста да пеят напълно в духа на панславянската им доктрина.
Не можем да кажем и "гък"!

Само ние ще ви кажем,че и "оригиналният" пълен текст е пипнат тук там и му са въведени славянски хвалителни детирамби на възлови позиции и на финала на песента от юдео–византийската културно–историческа школа на Васил Златарски и на руския агент Марин Дринов,която властва в България от Освобождението до сега,и поради това сме поставили оригинален в кавички!

Ето и истинскиятг оригинален неманипулиран през няколко ридакции текст на песента,в който няма никакви славяни!:

...подвижници за права вярна,
сеятели на правда, мир,
апостоли високо славни,
звезди върху свещений мир.

Бъдете преблагословени,
о вий, Методий и Кирил,
отци на българското знанье,
творци на наший говор мил!

Нека името ви да живее
във всенародната любов,
речта ви мощна нек се помни
от Българския род во век веков!

За другия 24 май ще предложим на руските ни приятели да ползват автентичния текст и обезателно и куплета

Бе време,писмеността наша
кога обходи целий мир;
за все световната просвета
тя бе неизчерпаем вир;

в който изрично е указано че писменоста на Кирил и Методий не е на византийци,гърци,руснаци и македонци или на извънземните,нито на американците,дето от радост че ги оставихме за малко и подпукахме руснаците,замалко да се изрепчат,че е тяхна (на дедите им от чийто европейски корен са и те),ами писмеността си е чисто наша–Българска, и поради която причина братския руски хор никога няма да изпее този куплет,ако ще да е и на езика на чукчите дори!

Още веднъж си вземаме прошка от всички и на всички даваме прошка,и конкретно към отец Стоян от Бургас,синергитичен вдъхновител на нашето обследване!

И още една изрична уговорка!

Аз и екипът на http://bezistena.blog.bg/ не сме нито русо фили–фоби нито американо такива или някои други про– и – анти!

Ние сме само на 100 % чисти Българи Патриоти и Българолюбци! и не цепим басма ни на американци,ни на юдеи,ни на руснаци,най – малко на изродените им господарски олигархични управници,които всички са в заговора срещу Българите и участници в тайния пъклен план за унищожението на Свещения Божи Български народ – тематика,с която ви просвещаваме в блога ни с повече от 800 документални екранизирани статии!
С Любов към всички истински Българи и след това към другите народи,които всички до един са Български културен и цивилизационен продукт–висша трансепохална световна тайна на съвременната човешка цивилизация,тайна,която криеха до сега душманите ни с всички средства да не научим!
20.
инж.Иван Дунчев
25.05.2017 13:43:33
1
10
до абсолютния анонимник за коментара му "До инженерчето Дунчев"

Прекрасна информация!Прати линка от ютуб или от някъде другаде без този от тази публикация,и с радост ще направим опровержение и извинение!
И си корегирай язвителното обръщение и излез от анонимност,за да ти обърнем повече внимание!
19.
До инженерчето Дунчев
25.05.2017 12:26:22
13
15
Инженерче , съвсем случайно ГЛЕДАХ Прякото предаване по Руската Държавна телевизия , и да ти кажа под секрет - няма абсолютно никакъв монтаж !
А когато в Лондон , Париж или някоя друга Европейска столица от днешните ни така наречени " Партньори" от НАТО - запеят " Върви народе възродени" на Български език - ЕЛА ДА МИ СЕ ОБАДИШ !
18.
Кирилович
25.05.2017 12:19:18
10
16
Спорад мен,това е началото на въстановяването на нашите дружески връски! днес ме побиха тръпки за Българския народ, а утре дваж ще се гордея за наш народ!Да живее дружбата ни во веки!!!
17.
Къстева
25.05.2017 10:03:04
0
12
Велико не повторимо.горда съм ,че съм частица от този народ наречен БЪЛГАРСКИ.
16.
cx z
25.05.2017 07:56:02
3
3
Чакай че забравих- платили сме им
15.
ц з ц
25.05.2017 06:53:32
16
30
руски предатели,поради что се срамите да си признаете правдата, поради что забравихте кто е рода Болгарски и за 5 турско-македонски лири се продадохте,много невежи люде--от камчатка до гибралтар.
14.
инж. Иван Дунчев
25.05.2017 04:16:20
16
30
Този клип е абсолютна нескопосана фалшификация и лош монтаж!
Първо хорът въобще не е детски,а е смесен с преобладаващо присъствие на възрастни хористи позвученето и по визия!
Второ – хористите въобще не пеят "Върви народе възродени",защото явно е видимо и за неспециалисти,диригентът дирижира в съвсем друг ритъм и такт друга песен с много по–бърз ритъм от нашия свещен химн!
Трето– в началото на клипа и в мин.00:46 се вижда монах просветител,който може да е всякакъв друг грък,византиец или както сега Путин пищиса Българите,че Македония дала азбуката на Русия,но не и някой от Българите Кирил и Методи,защото по категоричен иконографски канон те винаги вървят двамата заедно !
Четвърто– никъде в ютуб няма този или друг клип от това "уникално преживяване,както ни будалка някакъв свещеник от Бургас!
Все един от тия присъстващи с камерите щеше да качи видео в Нета и се похвали–а такова нещо въобще няма!

В деня,в който американците от посолството на САЩ в България – най–военолюбивата и сееща смърт по целия свят държава в света,се преклониха пред Българския Дух с рецитал на "Върви народе...!" на паметника на двамата Светии в София,тука някой да ни излиза с такива евтини трикове,които ни карат да ревизираме досегашните ни искрени чувства на Любов към руския народ (не към управниците им–оядени юдейски олигарси),каквито чувства те почти не демонстрират към нас,ще му кажем на този манипулатор "Не на нас тия номера!"

И още много неща ви казваме в нашия блог http://bezistena.blog.bg с повече от 800 екранизирани документални статии за скритата история на Българите и за света!
Ако някой ни даде опровергаваща достоверна информация ще се радваме и ще я публикуваме !
13.
Да!
25.05.2017 01:18:40
34
15
Това е признание за нашия народ, за нашата азбука! Чудесно! Трябва да имаме разбирателство с всички! Русия ни е спасявала, тя е велика държава! Дълбоко погрешна е сегашната политика, нямаме нужда от противопоставяне и лицемерие, наложено ни от чужди интереси!
12.
Р
25.05.2017 00:46:26
3
42
Ако не беше Велики Преслав сега нямаше да имат дори език.
11.
Автора е на заплата в КГБ
25.05.2017 00:45:48
17
62
Измисляри. Защо още не обявят пред света че говорят на български и че пишат на български??? Защо лъжат света и ни трият? Изроди са Москва още от времето на Волга България.
10.
Ав
25.05.2017 00:42:56
7
44
успях да прочата ВСИЧКИ РАЗПАЛЕНИ КОМЕНТАРИ ЗА НАЩА БЪЛГАРСКА АЗБУКА НА КОЯТО ОКОЛО 313 000 000 милиона хора пишат по света , ИСКАМ ДА УСПОКОЯ ВСИЧКИ МОЙ СЪНАРОДНИЦИ БЪЛГАРИ че азбуката е САМО НАША БЪЛГАРСКА . ако в момента като четете моят коментар и имате ЕВРО БАНКНОТИ прочетете че на ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ПИШЕ ЕВРО . тези 313 000 000 милиона хора пишещи на българската азбука във КОЛКО ДЪРЖАВИ ЖИВЕЯТ , но САМО БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА EU напомнетеми за друга ВТОРА засега държава членуваща във EU и пишеща на наща азбука . дори ЕВРО БАНКНОТИТЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ АЗБУКАТА Е БЪЛГАРСКА а че македонците са ИЗМИСЛЕНА НАЦИЯ ОТ ТИТО това го знае и мойта кучка SARA , те и блядовете са същете като македонците ИЗКУСТВЕНО ИЗМИСЛЕНИ ФАЛШИВИ НАЦИЙ ПЛАСМАСОВИ ЧОВЕЧЕТА . БОГ Е СЪЗДАЛ БЪЛГАРИТЕ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НАЦИЙ но македонците са ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНИ от коминтерна и тито , за АЛКАШИТЕ БЛЯДОВЕ са същите ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА СБРАНА ПАПЛАЧ нареклиги рус - наци ВСИЧКО УКРАДЕНО ОТ БРАТСКА УКРАЙНА.
9.
Kire
24.05.2017 23:47:21
13
30
KYP за рашистан
8.
до 6
24.05.2017 23:06:58
14
25
Не е казал че Македония създала азбуката не България, каза че от МАКЕДОНСКАТА ЗЕМЯ е тръгнала славянската писменост. Не е ли вярно? Македонската земя е била част от България, по това време не нямало държава Македония.
7.
Р
24.05.2017 22:53:51
21
62
Щеше да е велико ако бяха платили 6 милиарда които ни дължат от окупации и крадене.
6.
Ю
24.05.2017 22:52:57
20
41
А в същото време Путлер каза че Македония създала азбуката не България, мразят ни.

Колко ниски са ни заплатите е заради такива певци.
5.
russian
24.05.2017 22:50:05
4
15
Браво ! Със всички Европейски народи трябва да сме в приятелски отношения не само с Русия , признателни към всички , и всички с уважение към нас !
4.
Момчил
24.05.2017 22:26:27
29
27
Браво!
Доказателство за уважение и признателност.
3.
juliq kostova
24.05.2017 22:22:14
27
23
veliko e rusnacite sa priznatelni hora
2.
братушки
24.05.2017 22:13:46
43
41
братски народи сме вечна дружба!!!
1.
I
24.05.2017 22:02:18
49
39
Уникално!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори