×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще светне ли лампичката на либералните политици в Европа, че мигрантите не трябва да се допускат свободно?


Ще светне ли лампичката на либералните политици в Европа, че мигрантите не трябва да се допускат свободно?
Само четири лета бяха нужни да стигнем от заколен войник до един взвод от убити ученици
23 Май 2017, Вторник, 13:04 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

„Никога няма да сте в безопасност, докато не ни оставите на мира! Око за око, зъб за зъб!, скандираха още през 2013 г. терористите, обезглавили 25-годишен войник в Лондон - точно 4 години по-късно последва нова трагедия


Датата е 22 май 2013 година - последният ден на младия британски войник Лийк Ригби - барабанист и картечар, родом от Манчестър. Той бе блъснат с автомобил и заклан от двама радикализирани мюсюлмани по средата на улица в Лондон.

Това се случи точно преди 4 години. 22 май тази година е вече двадесетократно по-кървав. Това число изглежда е решило да се повтаря по един зловещ и смразяващ начин. 22 май… 22-ма загинали...

„Кълнем се във всемогъщия Аллах! Никога няма да спрем да се бием срещу вас, докато не ни оставите на мира! Трябва да се бием с тях, както те се бият с нас – око за око, зъб за зъб. Съжалявам, че жени трябваше да станат свидетели на това днес, но нашите жени виждат точно това всеки ден. НИКОГА НЯМА ДА СТЕ В БЕЗОПАСНОСТ. Свалете си правителството – на него не му пука за вас. Мислите ли, че Дейвид Камерън ще бъде на улицата, когато ние извадим оръжията си и започнем да стреляме? Мислите ли, че политиците ще са жертви? Не. Ще бъде средностатистическия гражданин, като всички вас!”, изкрещява тогава един от нападателите над тялото на британския войник, след като извършва жестокото убийството пред куп минувачи и най-спокойно чака да пристигне полиция. В окървавените си ръце той държи мачетето, с което също толкова спокойно, преди по-малко от 10 минути, е отрязал наполовина главата на 25-годишния Ригби.

Сигурно сте забравили за този инцидент, който някак зловещо предсказа последвалата серията от атентати в Англия и Европа. Атаки, които с всеки изминал ден стават все по-брутални и по-брутални. И зачестяват. А политиците казват едно дежурно: "Солидарни сме с жертвите!" и с това се изчерпва цялата им борба с тероризма и съпричастност към трагедията.

Още преди 4 години сме имали ясното предупреждение какво следва, ако продължим по пътя, по който в момента смело крачим. Никой обаче не се е вслушал. Никой дори не си е помислил, че бръщолевенията на един очевидно луд нигериец-касапин могат да се окажат по-близко до истината от убежденията на медиите, че това е изолиран инцидент. Не само, че се оказаха, ами в момента изглежда така, сякаш всички атентати от оттогава до ден днешен са координирани. Ехото се чува от устата на същия този нигериец 4 години по-късно. Ехо, което вече е придобило визуален вид – телата на 22-ма тийнейджъра, лежащи на пода.

Зловещият атентат в Манчестър, който вече е наименуван като „най-смъртоносният след 7/7” (на 7 юли 2005 серия от координирани бомби в метрото на Лондон отнеха живота на близо 60 души и раниха други 500) е поредното доказателство, че политиките на Стария континент по отношение на миграцията и по отношение на намесата във вътрешните конфликти в Близкия изток имат ужасяващи последствия! Точно, както радикализираният нигериец каза преди 4 години – „око за око, зъб за зъб”.


Първата идентифицирана жертва на касапницата в Манчестър Джорджина Каландър позира заедно с идола си - Ариана Гранде

Може би решението на британския народ да излезе от ЕС бе наистина правилно? 

Може би сега политиците на Стария континент ще се сетят, че мигрантите не трябва да се допускат на свободно влизане в страните членки?

Може би “нелибералната” политика на Орбан в Унгария вече ще им се стори по-правилна?

Може би най-сетне ще се освестят, след като видят лика на първата идентифицирана жертва на кървавия атентат – 18-годишната Джорджина?

А дано, ама надали, както е казал "геният" на българската музика – "великият" Криско…

В категории: Политика


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
7
Коментара по темата
7.
Времето
23.05.2017 18:36:53
0
1
Времето дойде ,време е за кръстоносен поход .
6.
морукуту
23.05.2017 17:37:45
0
1
Питайте полезния идиот Тръмп - на думи гони терористите, на дела дава оръжия на саудитите и после знаем при кои отиват оръжията!
5.
Тъкмо
23.05.2017 16:03:11
6
4
Се зачудих ,че скоро не сте публикували нещо за ново свръх мощно руско оръжие или за някой емигрант изнасилил някого в Германия например и ЕТО!!!Гаден Европейски Съюз .Трябва да излезем от него Ама Важното е рублите да се трупат, нали
4.
Аллю Уллю
23.05.2017 15:58:21
0
8
На тъпака колко и голяма заплата да му дадеш, пак ще си остане тъпак.

А, тия с промитите мозъци в западна Европа освен, че се въртят в омагьосан кръг с компрометираната си доктрина относно "равенството" между всички хора, народи и религии по света (това смърди на комунизъм), но и наливат вода в мелницата на необолшевишка Русия.
Всъщност трябва да признаят пред себе си това, което е ясно на всички.
Толкова ли е трудно да разбереш, че водата е мокра?
А, смрадливата измет им реже главите и им го казва едно към едно... но, няма кой да ги чуе.

Така, че айде сега със здраве и до следващия атентат, за да говорим празни приказки и да спорим мокра ли е водата!
3.
Автора е на заплата в КГБ
23.05.2017 15:35:17
3
12
Пич стига общи приказки кажи какви са средните заплати и направи програма да може да ги изравниш със холандските и швейцарските!!!! Стига се думка на гол корем в гърдите НИЩО не си свършил ако не ПОВИШИТЕ заплатите. Докато България не стане НАЙ надеждния партньор на Запада в Европа няма НИКАКЪВ шанс да оцелеем. ИСКА се неистова РАБОТА и действие!!!! Иска се пазари, справедливост и честност. Иска се привличане на капитал и най богатите инвеститори!!!!
2.
May be
23.05.2017 14:44:12
0
4
MOje bi moje bi ... moje i da moje produljavai da se praish na interesen i shte lapash golqmata cherna patka kato kak ia lapa vchera NIKOI NE UDRQ NQKOGO BEZ PRICHINA !
1.
Исван
23.05.2017 14:42:17
4
17
Флагман, нито имате капацитета нито може да правите адекватен анализ по подобна статия, по-добре си стойте в категория "жълто-кафЯви" новини ..там повече ви приляга на "журналистическите" способности..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори