×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10 мъжки заповеди за перфектната свирка


10 мъжки заповеди за перфектната свирка
Ключови думи: свирка, език, мъж, жена, правила,
14 Май 2017, Неделя, 23:42 ч.

Ако съществуваше мъжки вариант на Библията, със сигурност в него щяха да присъстват инструкции към жените как да правят подкосяващи краката свирки. Защото може и да си мислиш, че каквото и да правиш там долу твоят човек ще изпадне в екстаз, но грешиш.

Има някои маневри, които според тях са задължителни, и други, които в никакъв случай не трябва да прилагаш. Разбира се, всеки мъж е различен и не е казано, че трябва да му харесват едни и същи неща, но ето кои са универсалните правила за перфектната свирка:

Не бързай!
Малко мъже биха се изкефили на това да им свалиш гащите и директно да минеш в настъпление. Не казваме, че имат нужда от кой знае колко дълга любовна предигра, но поне целуни половинката си, преди да започнеш. Щом се озовеш долу не бързай да го налапваш, а започни с бавно облизване по дължина с език, сякаш е сладолед, на който искаш да се наслаждаваш дълго. След 2-3 минути е време да го поемеш в уста. Движи глава, пак бавно, и не го докосвай с ръка. Едва след десетина минути включи движения на ръката си по ствола на пениса му. Но внимавай – с ръка и уста едновременно в повечето случаи значи, че той ще свърши бързо, и съответно истинският секс се отлага.

Не използвай зъби!
Има много начини да правиш незадоволителни и кофти свирки, но участието на зъбите ти е сигурен начин да ги направиш ужасни и болезнени за партньора си. Освен ако не е от малкото мъже, които нямат нищо против да ги използваш малко по-хард (на повечето им харесва изключително лекичко да ги драскат със зъбки). За да си сигурна, че няма да стане някой фал и да отпуснеш ченето си върху пениса му в най-неподходящия момент, най-добре придържай члена му с ръка, особено ако той диктува темпото. Така ще можеш да реагираш своевременно ако инструментът му поеме в грешната посока.

Не се притеснявай да експериментираш!
Нека съзнанието ти бъде отворено, що се отнася до различните техники и съвети за готини свирки. Някои от тях може и да ти звучат странно и налудничаво, но не се знае коя ще изпрати гаджето ти в облаците. Пробвай нови неща и ако някое от тях проработи, не се притеснявай да го споделиш с приятелките си. Условието разбира се е ти да се чувстваш комфортно да експериментираш. Увери се, че си в удобна позиция и ако те притесняват неща като движението на бедрата на партньора ти или ръката му върху главата ти, му кажи, че така не ти е ОК.

Включи езика си в екшъна!
Също като при страстната целувка – нужно е да използваш езика си, за да доведеш нещата на следващото ниво. Когато го поемеш в уста, изпъни езика си надолу, докъдето стига. След това го размърдай по основата на члена му. Първите пъти може да ти се струва, че ще се задавиш, но после всичко си идва на мястото. И повярвай, няма мъж, който да не обича чувството да бъде целия в устата ти.

Прави почивки!
Правилото тук е „Спечели войната, не битката”. Не се притеснявай да дадеш на устата си почивка и да минеш на ръчна за минутка-две ако се измориш. По-добре е да направиш няколко такива кратки паузи и да доведеш нещата до край за петнайсетина минути, вместо да караш без почивка и да се предадеш след пет. Пробвай да издържиш колкото можеш, но прекъсни за кратко да си поемеш дъх, защото в противен случай само правиш „работата си” по-трудна.

Старай се да е влажно!
Колкото по-овлажнен е пенисът на партньора ти, толкова по-гладко ще се плъзга в устата ти и толкова по-готино ще му бъде. Не се притеснявай от слюнката, която оставяш върху члена му, гледката най-вероятно ще го възбуди допълнително. Много малко са мъжете, които предпочитат сухото усещане.

Не се срамувай да го докосваш и на други места!
Бъди сигурна, че шансът твоят човек да те помоли да до докосваш в зоната около ануса, е почти нулев, освен ако е от онези, които не се притесняват, че подобни желания означават автоматично обратни наклонности. А усещанията в тази област могат да го накарат да свърши за отрицателно време. Можеш внимателно да подходиш към „задния му двор” докато му правиш свирка като започнеш лекичко да галиш дупето му и постепенно се приближаваш към А точката му. Спри ако усетиш, че му става некомфортно, но ако долавяш, че докосването ти го възбужда още повече, действай по-смело и сложи пръст върху ануса му. Помни – всичко, което можеш да правиш е да го галиш лекичко, не го вкарвай вътре освен ако той изрично не го поиска и ти си ОК с това.

Не забравяй и себе си в картинката!
Да, оралният секс в повечето случаи е еднопосочен, но това не е задължително. Ако се възбуждаш, докато му правиш свирка, освободи едната си ръка и започни да се докосваш. Партньорът ти в никакъв случай няма да възрази, а ще се изкефи на това какво удоволствие ти доставя да доставяш удоволствие на него.

Бананът върви с кокосови орехи!
Много мацки бързат да налапат инструмента на гаджетата си и забравят, че той върви в комплект и с други неща. Не пропускай да обърнеш специално внимание на топките му, те също са снабдени с много нервни окончания и са изключително чувствителни при докосване. Оближи ги, прокарай език по ръбчето между тях и ще го накараш да изтръпне. Ако решиш да ги засмучеш обаче, имай предвид, че не на всеки му харесва, тъй като усещането е доста интензивно и ако се престараеш, можеш да му причиниш болка.

Прави я с удоволствие!
Гаджето ти ще разбере ако не си отдадена на 100% или ако не ти е приятно, затова просто не го прави ако не си в настроение за това. Липсата на ентусиазъм действа като студен душ на мъжете и ги кара да си мислят, че нещо с анатомията им не е наред.

В категории: Лайфстайл , Животът


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Аптикадир
15.05.2017 06:41:12
0
5
Аз съм готов да жертвам ПАЛАМАРКАТА си за тях !
6.
*********
15.05.2017 04:49:39
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
...
15.05.2017 00:12:49
0
4
vax da na mivkata da i svalq ga6ti4kite nqkoi stegnato dupe da e oblija dupeto i putencito i da e zadarpam kam divana da i sloja krakata na raminete i celiq 20 sm do dano da e prekle6tq da ni marda da i zapu6a usti4kata c ezik i kolkoto moga da e praskam no zadaljitelno v gaza 6tee bocna o6te dokato i svalqm 4ernoto klin4e 6tee oblija dupeto da go podgovq
4.
.
15.05.2017 00:02:45
0
5
minion4etata sa po tesni bqx s edno takova lel4i 72 nabor dve deca ima oba4e tq e mnogo tqsna vseki pat kato pronikvax se strqska6e no vinagi do dano pronikvax za final i se praznix v usti4kata sega pak iskam da e probiq v dupeto sam e 4ukal oba4e mnogo e boli i zatova po rqdko v izpaniq zaposledno e 4ukax v dupeto izdarja
3.
...
14.05.2017 23:53:46
1
6
nai qko e nqkoi lelka tip minion4e s stegnato dupe da e nadupi6 na mivkata da i svali6 4ernoto klin4e da klekni6 edin hubav ezik da e ovlajni6 posle da e navede6 maksimalno i da pronikni6 v neq s leki tlasaci da e ra6eri6 malko i posle misionerskata za maksimalno pronikvane v neq i qko lizane
2.
*********
14.05.2017 23:18:28
1
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
*********
14.05.2017 22:16:14
2
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори