×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шефът на прокуратурата в Бургас: Няма никаква информация Митьо Очите да е стрелял във 4You


Шефът на прокуратурата в Бургас: Няма никаква информация Митьо Очите да е стрелял във 4You
Не се изключва вариантът срещу Митьо Очите да бъде повдигнато обвинение за ръководене на ОПГ
12 Април 2017, Сряда, 03:31 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ

Главният прокурор беше категоричен, че става въпрос за наркомясто, каза Любомир Петров



Шефът на Апелативната прокуратура в Бургас Любомир Петров загатна, че може да бъдат повдигнати обвинения и за организирана престъпна група, ръководена от Димитър Желязков-Очите. Те обаче няма да бъдат свързани със стрелбата преди близо година в  Слънчев бряг, след която бе убит гардът на Желязков Александър Алексиев - Японеца.

"Наблюдават се и се разследват и други възможни ОПГ-та, но това е функция основно на органите на МВР и ДАНС. Работи се и в тази посока. Още в началото след случая в Слънчев бряг имаше данни за организирана престъпна група и затова към основното дело се присъединиха още 3-4", каза прокурор Петров.

Той подчерта, че още след екшъна във "4You" е извършено щателно разследване, събрани са доказателства и са разпитани всички свидетели.

"Докато делото беше тук нямаше никаква информация Димитър Желязков да е стрелял и да има някакво отношение към пострадалите. Първите седмици тук се работи изключително активно по случая в Слънчев бряг. Всички огледи, медицински експертизи, експертизи на оръжие, разпити на свидетели - всичко това беше направено още през първите седмици от разследващи от ОДМВР-Бургас. Знаете, че тогава пристигна и главният прокурор и изрично каза пред всички, че това не може да бъде паркомясто, а става дума за наркомясто", каза Любомир Петров.

Той отбеляза, че не може да коментира повече делото, тъй като то вече е на ниво Специализирана прокуратура в София. Апелативният прокурор уточни единствено, че се надява делото скоро да влезе в съда, тъй като на доста от замесените са отменени мерките задържане под стража.

Процесът срещу следователя Иван Христов, който беше осветлен след войната между Митьо Очите и Божо Кравата, също е прехвърлен в София. 

В категории: Крими


20
Коментара по темата
20.
Ха
13.04.2017 10:07:57
1
3
Да не ти идват клиенти като Митьо Очите в заведението. Да си направи негово заведение и да си ходи там. Какво обикаля кръчмите на хората и само прави проблеми. Бахти цялото черноморие знае за тоя престъпник. Преди години мутрите му изгониха всички таксиджии да си настани неговите таксита там. Предполагам и с тия момчета е същото сега... Само дето май голям отпор срещна тоя път. А ако полицията в Слънчев Бряг си вършеше работата, не да дава имената на свидетели и хора пуснали жалби срещу него, тоя щеше да търка наровете вече.
Скапана държава сме да знаете. Престъпниците ги изкарват жертви и той не кой а самата власт. Сами си направете изводите колко са надълбоко в лайната...
19.
Циганина
13.04.2017 08:56:08
0
0
Вярно е малко тьрновския в затвора аз му дадох хляба в рьцете и не само хляба много работи момчето как душеше мисира
18.
Малкотьрновския
12.04.2017 23:09:31
0
2
Не се оплакваи бе серсем аз какво да кажа отритнахте ме като псе видяхте че сьм по дребен, грозен и глупав и аут знаеш ли аз какво преживях нямаше какво да ям на децата закуската изяждах скришум, накрая се принудих отрепах баба за 70 лева пенсия и ме разбраха 3 години лежах, ма кво да направя мьрзи ма не ми се работи ся лапам мьрська за 10 лева сеанса сасажче с хепи енд поне в затвора занаяд взех!
17.
Коцето аркос
12.04.2017 22:58:14
2
4
Началника добьр човечец знаете ли че трьгна от нулата семки по мачовете продаваше а които неискаше да копува по един шамар зад врата, а на конкоренцията или взимаше процент на всято тило сльнчоглед левче за него или които се дьрпа прашташе малките ромчета да го крадат.тьи че много трудно беше аз ходих да го крада сльнчогледа от нивата 2 човала пити янко го печеше а кристиян бог да го прости рекламата раздаваше флаерчета , трудно е всяко начало:)
16.
Вуичо
12.04.2017 22:45:23
0
2
То така модата е такава татоси миризливите маратонки скьсаните чорапи жьлтите зьбки нервите лабави и това е бьдещето 30 годишни 2 дена стаж нямат муфтят мама и тати за пари иначе лошо гледаме, тьи тьи продьлжаваите да копирате един от друг хубаво че сами се затривате щот и без това ченгетата нестават та вие сами се разчистете.
15.
Заико
12.04.2017 22:15:05
0
3
Чичо митко пари не дава каква охрана да има за 800 лева имаше един стоян превьзбуден геи бачкаше за него и като почиваше ходеше да краде дьрва от гората смятаи
14.
Аха
12.04.2017 22:12:32
1
3
Щом тия помаци разцепиха нашите псевдо мутри, смятаи някои сериозни мовчета от софия ако доидат какво става.а тоя кольо магарето вече знам защо му викат така ми били са го като магаре
13.
Тео
12.04.2017 21:42:20
0
3
Да те е страх да заведеш приятелката си на вечеря и дискотека, трябва и гражданите да носим каски и бронежилетки.
12.
...
12.04.2017 21:16:40
0
3
Това че не е стрелял правили го невинен? Само полицията и прокуратурата се правят, че не разбират. Те събирали данни ама доста избирателно ми се струва.
11.
ivan hristov
12.04.2017 20:52:06
0
2
az hvarlih purata poslle... dokato si razhojdah savsem sluchaino kucheta ta nabilzo.savsem sluchaino.....hahaahahahaahahahahaha
10.
Добри хора
12.04.2017 19:36:44
0
3
Що така бе момчета намерете си работа нормален живот какво сте се взели на сериозно на мутри да се правите 1 лев нямате в джоба можели такова нещо калпави сте само мутреете какво им подражавате на тия паразити искате и вашите кабели ли да стьрчат от корема.намерете си работа жени татоирали сте се като някои малоумници гледате лошо ще ви се изкривят очите гледаите крави прасета овце кокошки даже доете козите недеите нещо да правите дето нее за вас.не се научихте еи ще свьршите като чичо ви митко с кабелите от корема или далькмана или горанката тои чичо митко поне пари има пьк вий бедни кат лешояди
9.
За оскари сте
12.04.2017 19:11:16
0
2
То е ясно пак прикриват нещата очичките пак селската работа пак сьбрал селяндурите транжористи брадви ножове тесли керпидеми и вече краи да ама не наляха го този пьт ще стьрчат маниите от него половин човек вече нека пак ходи мутрее.аи другите мишки как бягали хаха като пльхоци уж мутри ама маи магарета.
8.
Prasnata boza
12.04.2017 14:44:01
0
4
Комбала с тръбичките шеф на ДАНС
7.
Краси
12.04.2017 12:55:20
0
13
Срам за българското правосъдие!
6.
Mano Chao
12.04.2017 12:40:27
0
21
След седмица като дойде отново Борисов на власт всичко ще се замете и Митьо ще е назначен отново за отговорник за северното Черноморие.
5.
НАРКОМЯСТО ИЛИ ПАРКОМЯСТО
12.04.2017 12:19:05
0
7
??????
4.
4
12.04.2017 11:50:39
2
32
То след още една- две седмици ще се окаже, че Митьо дори не е бил в това заведение!
3.
Евронаблюдател
12.04.2017 11:42:17
0
25
Той е невинен Комбъла, не е бил с десетина души въоръжени с мачететета, ножове, бухалки, тръби и квото се сетите и изобщо не е отивал да пребива хора ами само е минавал и му е харесало заведението и е решил да влезе да хапне със сбирщината си идиоти, но собственика Пръча и хората му се плашат като ги виждат така въоръжени до зъби все едно не се намират в най-големия курорт на цивилизована страна пълен с чужденци ами в Колумбийско гето с подивели мангали! И така, прокуратурата и следствието стига сте спали ами си свършете най-някрая работата, че ни бъктиса от невинни криминални отрепки, оправдайте си ги тия заплати дето ви ги плащаме с нашите данъци! Еврокомисарката по правосъдието в понеделник каза, че очаква повече бандюги и едри риби осъдени, айде размързайте са!
2.
Май
12.04.2017 11:35:19
0
26
Накрая дето вика Божо Кравата ще се окаже, че за друго заведение са имали резервация. Циркаджии големи. Разследвали били. Едните ги опраскахте за 2 седмици, защото ви застреляха златната кокошка. Другите само ги говорим. Имаме данни, нямаме данни. Той не е успял да стреля, ама неговите хора стреляха.
1.
Аз
12.04.2017 10:38:44
1
45
Срещу още някоя хилядарка ще каже че , даже не е бил там
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Обвиняват жителите на един от кварталите в ниска здравна култура, заради която е на път да избухне национална пандемия Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори