×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Николай Тишев: Да се коалираме с ГЕРБ? Ще гласувам против!


Николай Тишев: Да се коалираме с ГЕРБ? Ще гласувам против!
Най-вероятно БСП ще има три депутатски мандата от Бургас
Тема в развитие
Независимият кандидат-депутат Димитър Байрактаров получи 463 гласа в 25-и МИР София Димитър Стоянов от БСП, Ася Пеева от ГЕРБ и Ангел Исаев от ДПС пренаредиха листите, стават депутати Официално: ГЕРБ бие в Бургас с 13 %, вижте разпределението на мандатите ГЕРБ отново е №1 в Бургаска област, победи в 9 общини Резултатът в бургаския ж.к.”Меден рудник”: 8500 гласа за ГЕРБ, 4200 за БСП Как би изглеждал парламентът без Марешки и Реформаторския блок и колко дълго би издържал Убедителна победа за ГЕРБ в Поморие Първи междинни резултати за Бургас: ГЕРБ убедително бие в Сарафово, Крайморие и “Меден рудник” Марешки с първи коментар след изборите: Ще видите мъдростта и красотата, които ще вкараме в парламента Колко депутати се очаква да имат политическите сили в 44-ото Народно събрание ГЕРБ взе вота на бургаския ж.к.”Славейков” ДПС удари силен шамар на Хюсеин Хафъзов в родния му Айтос Официално от 45 протокола! В Бургас ГЕРБ – 43,11 %, БСП – 25,73 %, ОП – 11,44 % 10/10 в БСП Бургас на крачка от пренареждане на листата ДОСТ губи в Сунгурларе, общината остава крепост на ДПС ГЕРБ е №1 в Несебър, бие с 3 пункта БСП Социалистите с успех в Карнобат, сериозна подкрепа за Тодор Байчев РИК Бургас зацикли заради сложността с преференциите ГЕРБ си върна Царево, 2300 гласа срещу 1370 за БСП ГЕРБ със смазващ резултат в Приморско, морската община отново е първенец в Бургаска област Корнелия Нинова: Ако ГЕРБ ни поканят за голяма коалиция, няма да приемем При 50 %: БСП води в Карнобат с 400 гласа ГЕРБ спечели убедително в Средец ГЕРБ на прага на победата в Камено, патриотите трета политическа сила, вижте резултатите на 80 % БСП спечели в Малко Търново с фотофиниш Пробив за ДОСТ в Руен, спечели 2400 гласа при 50 % обработени протоколи Средец бедства! Половината села са без ток, ще закъснеят протоколите от СИК-овете Бойко Борисов след изборната победа: Българският народ е толкова мъдър, толкова съм му благодарен! Николай Тишев: Да се коалираме с ГЕРБ? Ще гласувам против! БСП с блестяща победа в бургаския затвор Лидерът на НФСБ Валери Симеонов доволен: Успяхме да намалим с 2/3 броя на изселниците, които гласуваха в България Само във Флагман.бг: Ето ги първите прогнозни резултати за Бургас Кой победи на изборите и кои (не) влизат в парламента – първи резултати (обновена)
виж още
скрий
26 Март 2017, Неделя, 18:17 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: авторът

В щаба на социалистите в Бургас чакат окончателните резултати


Ако се стигне до коалиция с ПП ГЕРБ, аз лично ще гласувам против на Националния съвет на БСП. Това заяви пред Флагман.БГ местният лидер на социалистите Николай Тишев, който е втори в листата за Бургаския регион.

В щаба на БСП чакат официалните резултати, за да направят какъвто и да било коментар за вота днес. Те не са очаквали ГЕРБ да имат преднина от 4 %, а червените да бъдат първа политическа сила.
„Благодарим на всички, които ни подкрепиха, и на тези, които отделиха от времето си и отидоха до урните, независимо за коя партия са дали своя глас”, коментираха социалистите.

Дали политическите партии, които влизат в следващото НС, ще могат да съставят стабилно правителство, или ще има предсрочни парламентарни избори още тази есен, от БСП-Бургас заявиха: „Нека да минат поне 2-3 седмици и тогава ще видим”.

Очакванията са БСП-Бургас да има три депутатски мандата. Водачът на листата инж. Петър Кънев и вторият след него Николай Тишев са почти сигурните депутати. Оспорвано ще бъде третият червен бургаски депутат. За мястото ще спорят 10-ият в листата Димитър Стоянов, който се очаква да има най-много преференции, и третият в листата Тодор Байчев.



9
Коментара по темата
9.
Ян Дзъ
27.03.2017 13:41:12
1
0
Драскачите, Тишев е депутат, а вие си оставате драскачи.
8.
пак ли те ще ни управляват
26.03.2017 22:40:37
1
2
Справедливост с мирис на корупция

„Установява се, че лицето Димитър Николов по безспорен начин е внесъл в страната посочените количества сухо мляко. След преписката на БРП е извършена квалификация на деянието и по чл. 11 от НК (умишлено обществено-опасно деяние, б.а.), заявява юридическият представител на държавата по делото Албена Бангиева. На 02.02.2001 г. най-после Бургаският районен съд слага край на продължилата повече от 5 години сага с част от контрабандата на сухо мляко. „Представените митнически декларации са подписани за декларатор от Д. Николов и няма изискващо се от Търговския закон отбелязване, че подписа е поставен от друго лице - пълномощник (твърдение на Славей Николов). С оглед на приетата фактическа обстановка съдът намира, че Д. Николов, като ръководител на ЕТ „Бове - 1" е допуснал да се внесат стоки, без да са предявени пред митницата по установения ред, както следва..., с което е осъществил състава на чл. 51, ал.1 от ЗМ”, констатират съдиите. Между другото самият набеден от Димитър Николов - Славей, признава, че действително е работил във фирма „Бове - 1" и е бил каран от собственика да разнася всякакви митнически документи, но никога, по никакъв повод не е съставял, попълвал, нито подписвал такива. Думите на Славей Николов изглеждат убедителни от гледна точка на това, че обвиненият в престъпление Д. Николов не е искал никога графологична експертиза на подписите си, които оспорва сам. Трудно е обаче да се каже, че справедливостта възтържествува, тъй като през годините от огромното провлачване на санкциите и делата срещу контрабандиста парите в България са се обезценили хилядократно. И така Николов е осъден да заплати на държавата за престъпленията си през 1996 г. за контрабандата на 22 тона сухо мляко и пласирането му на вътрешния пазар 687 123 неденоминирани лева. Което към момента на издаване на присъдата прави едва 687лв и 13 ст.! Смешна санкция, която, естествено, повече би стимулирала тарикатите с престъпно мислене да мамят и крадат дружно държавата, вместо да съжаляват за делата си. Обвинението по наказателните дела все още е имагинерно, а с оглед на статута на Димитър Николов в момента като член на ръководството на ГЕРБ, областен председател на партията за Бургас и кандидат за кмет на града, справедливото законно възмездие изглежда меко казано отложено във времето, а според познавачи - дори невъзможно. Едва ли има сила в България, която да накара следовател и прокурор да си плюят на ръцете и да вземат, че да тикнат не кой да е, а областният председател на ГЕРБ и член на централното ръководство на конюнктурната партия в затвора, където му е мястото, както би се изразил генерал-майор Борисов.

източник: в. Нова Зора
7.
Гойко Митич
26.03.2017 22:07:05
2
8
Долу комунягите!
6.
Симо
26.03.2017 21:50:52
2
6
Какво е съотношението ГЕРБ - БСП в Бургас ?
На снимката вносни водка и уиски - нали уж подкрепяме българското производство...?!
Не давайте на дядовци да пият, да не стане някоя беля.
5.
Цв.
26.03.2017 21:41:16
1
14
Палячо,никой от ГЕРБ не ви иска-вас и вашата Хитлерка в пола!
4.
do 1
26.03.2017 21:39:46
5
8
Да вметна че Тишев е завършил английската и говори доста добе Английски, но точно това поведение с рогата напред, му пречи много, с рогата напред не отвори порта към морска гара, и накрая само и само да се отвори, порта стана градинка. А имаше компромисен вариант, в който и сега там щеше да се работи, а хората пак щяха да си ходят на кръмата.
3.
ГЕРБ
26.03.2017 21:34:19
5
11
И ние не те искаме, боклук!
2.
DE
26.03.2017 21:26:59
3
19
Скрий се бе Тишев. Какво стана, нали бяхте сигурни в победата? Парламентарните избори не са като президентските бре овчи мозък.
1.
Истината за тая развалина
26.03.2017 21:26:20
5
16
Скъпи Бургас,
Излизайте на война срещу този некадърник Тишев.
Мръсен правеж на комунист.
Грозна мутра която не може да говори нито Английски нито никакъв чужд език.
Време е да ни управляват успели хора със дипломи от най престижните световни университети а не такива измисляри!!!!
Моля станете и изметете комунистите и им запалете колите защото те целят да запалят България.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори