×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Историята на Горан Горанов – от европейски шампион по борба до мистериозна смърт зад решетките


Историята на Горан Горанов – от европейски шампион по борба до мистериозна смърт зад решетките
До убийството в "Интрига" почти никой в Бургас не беше чувал за Горан Горанов
Тема в развитие
виж още
скрий
24 Март 2017, Събота, 01:20 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: архив Флагман

За кратко време рецидивистът побърка целия град


Един от най-популярните обитатели на Бургаския затвор Горан Горанов почина снощи от инфаркт в килията си. 32-годишният мъж е зад решетките от края на миналата година, където излежава присъда за нападение над надзирател.

Преди да бъде прибран, рецидивистът буквално подлуди града с набезите си. Горан първо стреля и наби четирима в компютърен клуб, а след това си сложи маска на лицето. Последва сатанинската мания с кръстовете, а кулминацията беше побоят над свещеници в католическата църква. 

До март 2011 г. почти никой в Бургас не е чувал за Горан Горанов. По това време той е лична охрана на строителен предприемач. За него се знае, че е спортист с много титли от републикански първенства по борба и дори злато на европейско за юноши. 

Убийството в бар "Интрига"

Всичко обаче се променя за Горан след датата 24 март 2011 г. Тогава шефът му решава да разпусне в бар "Интрига" в центъра на Бургас, известен и с присъствието на еротични танцьорки. Босът се скарва с охраната на заведението - Динко Сменовски и избухва скандал. Изведнъж бизнесменът и гардът му Горан решават да се "оправят" с момчето.

В спречкването Сменовски замахва с нож, първият удар е поет от Горан. Динко обаче замахва още веднъж и намушква Танев в слабините. Строителният бос издъхва няколко часа по-късно в болницата от остра кръвозагуба.

Виждайки шефа си паднал на земята, Горан изтичва навън, за да вземе собственото си въоръжение от колата - голям армейски нож и мачете. На връщане засича Динко до входа и го удря с тъпото на мачетето. Динко има и порезна рана на гърба, най-вероятно нанесена му от гарда Горанов.

Няколко часа Динко и Горан лежат в Шокова зала през една завеса, без да подозират. Динко сам отива в болницата, хващайки такси, а Горан е отведен с линейка.

След убийството в бар "Интрига" името на Горан все по-често започва да присъства в криминалната хроника.

Сатанизъм, побои над свещеници и надзиратели

На 26 декември 2013 г. Горан и негов авер са арестувани при опит за кражба от магазин "Всичко за майстора" в ж.к. "Възраждане". Малко по-рано двамата извършили и въоръжен грабеж на сак с дрехи и сумата от 25 лв. от 15-годишно момче. Горан заплашил ученика с пистолет и грабнал сака му.

През август 2014 ексгардът отново е арестуван, този път за хулиганство, след като вилнял в интернет клуб в центъра на Бургас. Веднага след нахлуването си в "Имортал" Горан произвел изстрел, след което се нахвърлил срещу клиентите и набил четирима. Едва след това той си сложил маска.

Най-вероятно липсата на логика в постъпките му е свързана със злоупотребата с наркотици, коментираха тогава запознати със случая.

Екшънът в компютърния клуб е бил заснет от охранителните камери. След него Горанов бе задържан и прекара една нощ в ареста, докато се съвземе. Вместо обаче да се усмири, Горан разби с глава шперплатовата врата на стаята си, оставяйки 10-сантиметрова дупка в нея, а с ритник повреди ключалката на външния портал. (ВИЖ ТУК)

Сред изцепките на тежко зависимия от наркотиците Горан бе екшън в бургаския ж.к. "Меден Рудник, при който той се помисли за Батман близо половин час на външното тяло на климатик, монтиран на 7-я етаж в жилищен блок. (ВИЖ ТУК)

През февруари 2015 г. срещу бившия гард е образувано бързо полицейско производство заради увреждане на имущество в отрезвителя.

Горанов е бил прибран в Дома за временно настаняване на непълнолетни заради неадекватно поведение и мятане на пиратки по денонощен магазин. (ВИЖ ТУК) Там обаче загубил напълно контрол и започнал да троши всичко наоколо. Той счупил лампа и изкъртил предпазната решетка в помещението за задържане. С парче стъкло от осветителното тяло започнал да реже ръцете си. Наложило се няколко човека да усмиряват развилнелия се Горанов. (ВИЖ ТУК)

В края на август 2015 г. рецидивистът вилня и в култовия бар "Кашмир" - сипел заплахи за убийство срещу управителя на заведението и част от клиентите. На място дошъл полицейски патрул, който отвел Горан във Второ РУП. Там обаче той продължил да буйства и строшил капачката на коляното си, блъскайки вратата. След като я ритнал силно, той прискрипал и пръстите на единия от полицаите. 

През септември пък заедно със свой авер нахлули с мачете в заведение в Слънчев бряг и поискали пари. След като прибрали рекета, двамата избягали в неизвестна посока.

Малко по-късно обаче Горан е приет със сериозни травми в МБАЛ-Бургас. Според очевидци бившият борец буквално бил смлян от бой. Веднага след като бил прегледан, Горанов поискал да го изпишат. Отказал да подаде жалба срещу нападателите си.

В началото на м. г. Горан се прояви за пореден път, когато заплаши с нож травестит в градинка в центъра на Бургас. (ВИЖ ТУК)

Изведнъж психично нестабилният бивш гард е завладян от сатанински страсти – започва да поставя черни кръстове по улиците в бургаския жк Възраждане. В един от случаите дори „гарнира“ символите с пера от гълъб. Първоначално жителите на комплекса са ужасени, някои дори виждат в кръстовете прокоба. Криминалисти бързо разбират, че зад сатанинските знаци стои до болка познатият им Горан, но новата му страст не е престъпление.

През този период той започва да ходи редовно в католическата църква, която се намира в центъра на Бургас. Според свещеници първоначално се държи мирно и кротко, докато едни ден започва да обира цветята от църквата. Оказва се, че те му трябват за „арт инсталациите“ с кръстовете.

На 28-ми февруари, в 17:45 ч. Горан отново дошъл в църквата и налетял на свещениците щом ги забелязал да влизат. Това провалило вечерната литургия, били са повикани лекар и полиция. На следващия ден католиците са поискали да бъде осигурено полицейско присъствие в църквата по време на вечерната литургия. (ВИЖ ТУК)

Тогава Горанов бе задържан, но малко по-късно - пуснат. Веднага след като го освободили, той се върнал в храма и набил двама католически свещеници. Заради набезите на Горан църквата остана заключена на 1 март. Към 18 ч. бившият гард отново се появил и започнал да блъска по металната порта с камък. Задържан е малко по-късно същата вечер.

До този момент бургазлии буквално изпадат в ужас при мисълта за Горан.

Изцепките му обаче не спират и в затвора. На 10-ти март Горан освирепява и напада надзирател. Той едва е спасен от освирепелия рецидивист.   (ВИЖ ТУК)

Горан прекарва известен период в психиатрията в Ловеч, но и това не му помага. По време на няколко съдебни заседания Горанов обяви, че се чувства добре в затвора в Бургас и не желае повече да се връща в Ловеч. 

Така до снощи, когато Кошмарът на Бургас е открит мъртъв в леглото в изолираната си килия. 

В категории: Крими


Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
61
Коментара по темата
61.
Ужас
07.05.2017 22:24:28
0
1
Какъв инфаркт дрънкате бе боклуци. Бил е сварен жив в килията си!!
60.
Tytankamon
31.03.2017 11:34:57
1
2
Gospod zabavq,no nezabravq,hybavite raboti stavat bavno
59.
Некой де не разбира
28.03.2017 00:53:45
1
3
Абе хора..как по такъв варварски начин обяснявате колко зле бил човека? Съчувствие знаете ли какво е? Явно само хора, които са имали близки срещи с химии и химици могат да разберат какво е да си в дупка от която няма излизане и само още повече можеш да се закопаеш. Ама всички сте професори...апа аз съм си некой де не разбира.
58.
Clansman
26.03.2017 23:40:06
3
4
Никаква полза за обществото от тоя примитив.Така,че на никого освен най близките няма да лиспсва.
57.
Българин
26.03.2017 14:50:38
2
6
Това, че Блиц скри коментарите за смъртта на Горан е много показателно! Държавните престъпници скриват следите си!
56.
До 54
26.03.2017 13:55:54
9
4
Като може всеки със стероиди, направи го ти бе, паляк!
55.
Г.П.
26.03.2017 10:16:04
3
9
Бог да те прощава приятелю !
54.
Хаха
26.03.2017 04:38:37
5
9
Слушай сега Рачо..колегата под мен мн точно ти го каза.. Със стероиди и баба ми ще стане шампион..назобани до безобразие..изключваме,че половината са крадци и дилъри..гледай малко обективно,ще се смеят хората.
53.
До Рачо
26.03.2017 01:54:52
2
10
Като паднеш вдигаш се и продължаваш? TИ знаеш ли как са се вдигали по времето на Абаджиев? С един чувал стероиди. Повече от половината от възпитаниците му са развалини в момента. Като добавим че Боевски - е наркодилър, Милен почина от инфаркт на 35, Генадий получи инсулт на 40 години, половината от атлетите му са полусакати, с камъни в бъбреците и полумъртъв черен дроб. Възпитаниците на Абаджиев са изгълтали повече химия от всички фармацевтични компании взети заедно. Така че хайде по-леко с героичните подвизи и изправянето след падане.
52.
Рачо
26.03.2017 00:29:31
5
16
Днес наистина си отиде голям българин - Бог да прости Иван Абаджиев.Човек дал толкова медали на българската тежка атлетика,колкото повечето селски пръчки тук не може да броите.Това е личност,заслужаваща почит и уважение в последният и миг,а не някакъв пръднал наркоман,който бил неуспешен и нереализиран борец.Затова разбираш ли му се объркала психиката,същия като Цвети гимнастичката бил.Чувате ли се какво говорите,бе,мутрагени нереализирани??За великото поколение на Абаджиев такива оправдания не важат.Като паднеш - вдигаш се и продължаваш,а не друсаш лайна и не развяваш мачетета!!!Взимайте правилният пример.Великите хора живеят вечно,а краставите песове биват забравени на мига!
51.
До No 38
25.03.2017 23:57:48
48
43
Помним , помним и няма да забравим.
Помним Луканов и куфарчетата.
Помним Виденов и глада.
Помним Орешарски и КТБ.
Помним кой купи Техноимпекс.
Помним и СерГей.
Помним и никога няма да забравим.
А ти запомни, че ще гризнете дъската утре дърт мръсен крадлив комунист трол.
50.
Jshsg
25.03.2017 23:44:10
2
6
jiveq v chujbina i edno borche mi kaja predi mesec i polovina ,che e pochinal,zashto sega se razbira?
49.
garata
25.03.2017 22:51:53
10
11
edna pumia po malko
48.
Батко
25.03.2017 22:44:56
7
15
Горанка, пичага беше, с добро ще те помня...не трябваше да тръгваш по тоя път...сега можеше да си олимпийски шампион...почивай в мир! Бургаските батки (шматки) - взимайте поука!
47.
!!!!
25.03.2017 22:15:46
3
5
Ама големи философи сте всичките бе стоите и ръсите акъли тука какъв бил кво правил и се криете зад някви имена сипвате помия и това ще ви накарали по спокойно да спите ???? Починал е жалко за момчето едва на 31 но квото такова ! Бог да го прости!
46.
Най накрая..
25.03.2017 21:54:59
3
14
От това което прочетох разбрах, че след като слабата ни държава не е могла да се справи с него. Се е намесила съдбата или Бог, кой както иска да го разбира!!!
45.
Gocho
25.03.2017 21:48:58
3
2
Аве ...
Данчо !
Ти прочете ли кво си написал ве ... ?!Братле... ?!
44.
Kolio
25.03.2017 21:18:43
7
8
Горане, Горане :(
Дано сега си на едно по-добро място и душата ти намери покой........
43.
Ванката
25.03.2017 20:50:55
8
9
Почивай в мир шампионе
42.
Данчо
25.03.2017 19:56:16
6
18
С риск не да повторя,а да постотя сигурно - един дегенерирал отпадък по-малко.Лайнарчетата в този град трябва да взимат пример от подобни унтерменши - ако правят като тях ще свършат по този начин : умиращи като улични псета психичноболни от злоупотреби с некачествени наркотици.Хубава новина е това за града,но мисля,че много време де отделя на подобни уродливи изчадия.
41.
garibaldi
25.03.2017 18:54:37
2
3
,, наблюжлаваща " ... ?!
Ти лезбийка ли си мо .. ?!
40.
glarusite
25.03.2017 18:49:49
4
5
Наблюдаваща... ?!
Ти прочете ли това , което си написала ?!
Ами ... ?!
Мноо си обьркана !
Сериозно !
39.
Наблюдаваща
25.03.2017 18:36:19
7
7
Лош,престъпник,наркоман и луд да всички виждаме само това и със право ! Но аз съм човек който винаги търси нещо добро и във най-лошия човек ! И си мисля след като прочетах цялата статия и коментарите на всички че и във този човек това както е описано (талантливо момче) е имало нещо добро ! Но след сривовете във спорта и не само които е получил е рухна слаба психика прави това ...рухваш,наркотици,кражби убийства жалко младо момче но има една много вярна приказка че това което сам можеш да си направиш и господ не може !
38.
... a помните ли ?!
25.03.2017 18:33:13
169
197
... кога Бойко - огнебойко брьмчеше 90 - те сьс СИК аджийте по Унгария и крадяха коли ... ?!
Кога в Крайморие правиха фабриката за цигари сьс Емил... ?!
Кога пласираха синтетична дрога за Близкия Изток?!
Кога бяха обезглавени двама наши шофьори в Ирак и защо ?!
Кога Винету летя Спешно и сьс колко Дьржавни пари на ,, мисия" в Ирак
.. ?!
Еееех ... !
Може да си имаш дьржава , но не и мен !
37.
pochivai v mir
25.03.2017 18:28:14
5
1
kumcho valcho glatna klucha za barakata
36.
мутра
25.03.2017 18:04:06
14
1
Е кмета
35.
gochouglu
25.03.2017 17:58:24
3
32
Где сте ве вие , всите патрЕоти... ?!
Дето позволихте децата ви да измират... ?!
Кьде застреляни , дрогирани , изнасилени , отвлечени... ?!
Кьде бяхте като бягаха от Родината и семействата си ... ?!
Кьде бяхте когато този сьс магистралите и листопада по тях ви обяснява лакардий че живеел сьс 1200 лева на месец... ?!
Папкахте !
Нали ... ?!
Папкахте от Нашата копанька и на родителите ни !
Ами ... ?!
Не се ли Оядохте ве ?!
Ваща мамка - всеядна !
Малко крьвчица ли изпихте и изядохте... ?!
34.
до 20
25.03.2017 17:57:30
45
89
Не го пратили на олимпиада и се сринал? С тая женска психика к'ва олимпиада?! Цвети Стоянова не е навредила на никого, не се е пудрила, не е обирала ресторанти, каси, вта обекти, не е вадила ножове, не е пребивала деца да им взема телефоните (синът ми) не е висяла от климатици и още куп маймунджулъци! Заврете си измисления спортист знаете къде! И тези неща с кръстовете - той си го повика. И не, не е негово царството небесно. Той се запъти за Пъкъла отдавна. Сега има VIP сепаре в Ада, с разликата, че танцьорката е той.
33.
Динко
25.03.2017 17:54:52
20
49
Голям мъжкар а обрал 15 г дете,айде моля ви се,не виждам нищо мъжкарско в това да си некадърен да изкараш 5лв а да обереш дете...
32.
Батка
25.03.2017 17:42:08
12
19
Бургас е град на изплашени от полицията батки Много татуси малко престъпления и без 5 лв в джоба. Това е профила на бургаска мутра.
Горан беше същия само ,че по тъп и по смел от обикновените батки .
31.
25.03.2017
25.03.2017 17:36:44
0
8
"Всичко обаче се променя за Горан след датата 24 март 2011 г. ". Вчера беше 24 март 2017.
30.
Trapera
25.03.2017 17:31:36
1
53
Mного бяхме ...
И много талантливи - сьс заложби !
Природно надарени !
Славехме Родината си , на дльж и на шир !
На всяка Олимпияда , Световно , Европейско... !
Чуеха ли че има Бьлгарски отбор , и се насираха... !
Буквално !
Вьв почти всяка една дисциплина !
Аз лично сьм имал 3 служебни победи , заради не явяване на противника !
2 са на Балканияда !
29.
Иван
25.03.2017 17:04:42
9
19
Горан беше най-големия талант в борбата. Много хъс и спортна злоба. Но се роди в грешната държава. Колко такива момчета талантливи и буйни не можаха да развият таланта си. Горан Дълакмана и още много други. Почивай в мир брат
28.
Gocho
25.03.2017 16:58:06
4
49
Днес Мислете... !
Ама с горните си глави !
И утре - гласувайте пак !
Прав е ,, trapera " !
Една ,, дьржава " , дето избива децата си - не е дьржава ... !
КЕНЕФ !!!
27.
Trapera
25.03.2017 16:43:33
24
84
Слушайте сега , сукалчета неразбрани и Четете !
На всички ви - морето , до колене ... !
# Кой сьздаде тези момчета ?!
# Кой ги изостави на улицата?!
# Кой им отне бьдещето... ?!
Питам Ви като бивш спортист - пьрви випуск на Спортното в Бургас ?!
Ние професия нямахме - бяхме професионалисти - спортисти...
И сме носили Много слава за Бьлгария !
Абе ... ?!
Някой пита ли се , защо преди 27 год. , нямаше Нито един спортист - престьпник?!
Защо след това всички станаха - мутри ?!
Тьрсете кьде е заровено кучето ... !
След това плюйте... !
Лека му прьст , на момчето !
Не го познавам...
26.
смърът
25.03.2017 16:26:11
5
14
Ще ми шибаш чисто гол кура! Спермояд рижав!
25.
Хахах
25.03.2017 16:24:33
8
45
З всички мутро-идиоти които го защитават! Първо се научете да пишете!2ро Намерете си работа ,а не да живеете при родителите си на по 30 години! И 3ти спрете да заплшвате как "ще шибате някой си" за това че ви е настъпил по комплексите ви!Така че ае хванете да работите а не да ми ходите с 20стотинки в джоба , нещастници!
24.
imashe
25.03.2017 16:22:03
2
13
Edno vreme imashe dimcho zubolekara oshte kogato nqmashe flagman.mnogo steroidi i amfeti i tova rezultata.chestito na pechelivshtite.
23.
Рижко
25.03.2017 16:14:50
12
2
Има тука един дет ми иска смъртта. Слушай мишко, щъ шибам чисто гол насред Бургас.
22.
Ж
25.03.2017 16:14:33
4
14
Да умират такива изроди!
Тепайте ги и тва е.
Тва е рак на обществото.
21.
Морския
25.03.2017 16:14:25
4
10
До 20 много истина има в тези думи. Щото помня близки около него разправяха че в бг няма по подготвен от него... а заминаха пак "наши" момчета.
20.
Българин
25.03.2017 15:56:01
8
12
Беше най-добpият на тепиxа, нo дpyг замина на Oлимпиада, това го cpина - казва майката. Това е същата история като на Цвети Стоянова, която също не можа да понесе незаслуженото уреждане на друг на мястото за което е дала толкова много!
19.
Българин
25.03.2017 15:47:24
9
10
Горан не е бил мутра и мафиот, като тези, които ни управляват от години! Бог да го прости!
18.
смърът
25.03.2017 15:42:23
4
18
Отворен гъз, пиша го така, защото така беше написано от флагман. Сега са си оправили заглавието.
Кретен като Горанчето!
17.
Иван
25.03.2017 15:35:53
6
14
Мир на праха му!Момчето беше голям мъжкар,случката в интрига промени живота му за жалост,аз мисля че това не е случайно и това е най тъжното!!!
16.
Сачо малкия
25.03.2017 15:08:34
13
16
До номер 13
Виж сега мъжага, мислиш ли че с тези анонимни заплахи, от някой който дори неможе да напише "смърт" а пипе "смърът" бих поискал лична среща да ми тикнеш колчето, мъжага такива като тебе плачат от такива като Горанчето.
Да не си плакала при някой негов порив на агресия, ти си една анонимна жена.
15.
flagman
25.03.2017 15:01:18
3
6
pusnete statia koga e pogrebenieto na shampiona????
14.
Атанас
25.03.2017 14:59:52
1
23
Да би мирно седяло не би чудо видяло ......! Гробищата са пълни с млади и самонадеяни !
13.
смърът
25.03.2017 14:59:13
36
23
Какъв хумор, бе, утрепко?
Да ти вкарам един кол в дупето, ей така, за хумор!
12.
Сачо малкия
25.03.2017 14:54:56
29
17
Горанче липсваш ни... Мойте саболезнования на Майката на Горан.
За мен Горан беше един спортист който не намери своето място, недейте да пишете тези глупави коментари, той неможе да бъде забравен, с чувството си на хумор и простотийте който правеше забавляваше всички... особенно случката с църквата... МОЙТЕ САБОЛЕЗНОВАНИЯ ОТНОВО. ГОРАНЕ СЪС СИГУРНОСТ СИ НА ПО ДОБРО МЯСТО....
11.
Неа
25.03.2017 14:51:59
5
21
Голяма работа като са го оставили да умре. Да няма да плащам данъци заради такъв .
10.
идва ред на митьо лайното
25.03.2017 14:50:09
4
17
И той ще умре кухия жалак несебърлия
9.
блага вест
25.03.2017 14:50:06
5
22
един боклук по-малко.следващите, моля...
8.
12345
25.03.2017 14:45:57
1
27
"Убийството в бар "Интрига"
Всичко обаче се променя за Горан след датата 24 март 2011 г."

Сигурно датата е пълно съвпадение.
7.
смърът
25.03.2017 14:45:00
6
27
смърът!! За такиви прости бадки! Следващият е рижака!
6.
Мартин
25.03.2017 14:40:14
2
4
Само не разбрах къде е мистерията?????
5.
до №3
25.03.2017 14:32:35
3
30
Дори и така да е ,добре са сторили полицаите ,ако е така .За негово добро са го направили и за доброто на невинните хора.Бог да го прости!
4.
АРКАН
25.03.2017 14:30:03
3
16
Спортист ама нереализиран и в последствие това го тласка към крими обществото ама там сила без разум се затрива и малко по-малко се самоотлачва до нелепата си смърт в затвора.
3.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
25.03.2017 14:20:43
17
67
Грешна ви е информацията. Шибаните полицай са го оставили да умре, не е починал от инфаркт
2.
$
25.03.2017 14:17:44
3
29
Vsqko deistvie ima ravno po sila i obratno po posoka protivodeistvie
1.
да,да флагмански смешници
25.03.2017 14:13:21
160
105
Преди убийството в "Интрига" не го бяха чували само мишки като вас Горан първо че го познаваха бургазлий като много силен спортист и мъжкар на мишките да им кажа че Горан влезе в спортното като боксьор и после се прехвърли при борците така че палячовци статията ви не е безполезна
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто За какво да ходим на предсрочни избори, като картината ще е същата, пита социологът Петър Чолаков Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция От 1 април става 800 евро  Маскиран обра заведение във Варна Маскиран обра заведение във Варна Откраднатите пари са около 1000 лева Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение Изправят Червения пират пред съда Според съда обвиняемият е автор на множество електронни писма Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Очаква се отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори