×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов и Каракачанов: Гласувайте, за да не е съдбата ви в ръцете на Ердоган! (ВИДЕО)


Валери Симеонов и Каракачанов: Гласувайте, за да не е съдбата ви в ръцете на Ердоган! (ВИДЕО)
Готови сме да преговаряме за доброто на България с всички български партии без ДПС и ДОСТ, каза Валери Симеонов.
22 Март 2017, Сряда, 10:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Съпредседателите на „Обединени патриоти“ обещаха да работят само с българските партии, които ги подкрепят за увеличаване на пенсиите и срещу битовата престъпност

Готови сме да преговаряме за доброто на България с всички български партии без ДПС и ДОСТ, но сме последователни и няма да отстъпим от това, което е записано в програмата ни. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия съпредседателят на коалиция „Обединени патриоти“ Валери Симеонов.

Ще говорим с тези, които се съгласят да увеличим минималната пенсия на 300 лева и с това, че трябва да вземем спешни мерки, за да приключим с тази битова престъпност по селата, добавя съпредседателят на патриотичната формация Красимир Каракачанов.

„Нужна е последователна политика и за демографската криза. Важно е нещата да се случат. След 27 години експерименти България е най-бедната страна в Европа, с най-голяма престъпност и смъртност. Стига толкова!“, отсече той. Пазарлъци за министерски места няма да има, ще преговаряме за реализация на програмата ни, подчертаха двамата.

„Винаги сме имали една и съща последователна позиция за Турция. Тя не трябва да се меси във вътрешните работи на България. Не е нормално това, което се случваше в секциите в югоизточната ни съседка. Затова предложихме промени в изборния закон. Ограничихме безразборното създаване на секции, сведохме ги до 35. Не е нормално чуждо правителство да решава съдбата на България“, заяви Каракачанов. Мнозинството в парламента ни изви ръцете и направи секциите 35 по разпореждане на лидера на най-голямата партия, добавя Симеонов.

„Блокирахме за четири часа трите КПП-та. Това за първи път се случва в България. Успяхме да го направим. За това време спряхме два автобуса. Днес ще имаме политически съвет на коалицията, на който ще се вземе решение какво ще правим и как ще го направим“, съобщи лидерът на НФСБ.

„Ако ние си седим вкъщи, автобусите с хора, които не могат да говорят български, ще идват и политиката на турския президент ще определя бъдещето на нашите деца. Надяваме се българинът си извади извода, че съдбата му не трябва да остава в ръцете на Ердоган и на т.нар. изселнически организации в Турция. Дано сънародниците ни масово да излязат и да гласуват!“, заяви Каракачанов.

„За трети път блокираме границата. Ние казваме какви са проблемите, а българските правителства мълчат и се снижават. Външният министър каза, че трябвало да развиваме добросъседски отношения, но как да стане това, като съседът се меси във вътрешните работи на България, финансира Главното мюфтийство и чрез имамите определя гласовете на българските мюсюлмани? Кое е добросъседското – когато ти организират гласуването в Турция, а Ердоган нарича България – Булгаристан ли? Според него, сме част от Османската империя“, коментира лидерът на ВМРО.

„Крайно време е да се каже истината за т.нар. „златен пръст“. „Атака“ подкрепиха правителството на Орешарски, мотивирани единствено от нежеланието да допуснат ГЕРБ във властта, което според мен не бе правилен ход. За „Атака“ ДПС също са най-голямото проклятие на прехода“, подчерта Валери Симеонов.

„Не очаквайте някакви атракции от нас! Ние сме последователни и си постигаме целите“, добави той.
„Имаме самочувствието, че сме свършили каквото можем за борба с корупцията. Промяната в Конституцията стана благодарение на нас двамата. Борисов се беше отказал, но ние настоявахме за последно съвещание на всички политически сили“, припомня Симеонов.

„В миналия парламент депутатите от „Патриотичния фронт“ бяхме само 17. Гласувайте за нас, за да станем 170, за да защитаваме националните интереси!“, призова съпредседателят на „Обединение патриоти“.

Каракачанов изтъкна, че България трябва да развива добри отношения с Русия. Санкциите водят до това, че реалният, легалният бизнес в Европа страда, подчерта той.

Симеонов пък заяви, че санкции няма, има лицемерие. „Износът ни е около 600 и 900 милиона. 37 млрд. лева е за ЕС. Европа и България станаха жертва на сблъсъка между Русия и САЩ. Даже между Украйна и руската федерация няма санкции. Едната държава продава на другата газ. Същото се отнася и за отношенията между страните от ЕС и Русия. Ако искаха да има санкции, щяха да отрежат газта и Москва щеше да загуби стотици милиарди евро”, обясни патриотът.

На въпроса с колко пари живее семейството му, той отговори, че с 1000-1200 лева на месец. Толкова са и доходите на Каракачанов, но той сподели, че разходите му за цигари са най-големи. Пуша по две кутии на ден, оплака се лидерът на ВМРО.

„Никога не съм ползвал шофьор. Колата ми е стара, но много вярна. Отидете да я снимате, ако не ви е срам! 12-годишна е“, добавя Симеонов. „Четирима човека не са ползвали служебни автомобили от парламента, въпреки че им се полагат. Това сме ние с Каракачанов, Волен Сидеров и Цветан Цветанов“, подчерта той.

„Не ползваме и охрана. От кого да се пазим? Като сме двамата, той охранява мен, а аз него“, пошегува се Каракачанов.

„За мен истината е издигната в култ. Не обичам лъжите. Най-доброто качество е последователността ми, а най-лошото – доверчивостта“, каза още Валери Симеонов.




България Всички новини
Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Президентът обяви, че започва от днес срещи с всички посочени в Конституцията потенциални служебни министър-председатели Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори