×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

17 места за спонтанен секс, които ще ви разтърсят


17 места за спонтанен секс, които ще ви разтърсят
Хората имат списък с места, извън спалнята, на които мечтаят да правят секс
21 Март 2017, Вторник, 23:58 ч.
Автор: Флагман.БГ

Сексът е като игра между двама души, които правят всичко възможно да удовлетворят желанията си

Сексът е най-сближаващото и интимно изживяване. То трябва да се прави с желание и чувство. Но трябва да бъде и забавно. Сексът е като игра между двама души, които правят всичко възможно да удовлетворят желанията си. Естествено, когато двама души са заедно от много време, рутината навлиза и в спалнята им. Без значение дали я има, или просто обичате нестандартните неща, най-вълнуващият секс си остава този, който се прави на неочаквано място, в неочаквано време. Голяма част от сексуално активните хора в света имат списък с места, извън спалнята, на които мечтаят да правят секс. Ето 17 такива, които гарантирано ще ви донесат сексуални удоволствия:

1. В кола
Сексът докато шофирате е не само незаконен, но и много опасен. За това, ако решите да се отдадете на страстите си в колата, най-добре я паркирайте на някое безопасно и скрито място. Това е едно от най-добрите места, на които можете да се отдадете на спонтанен секс. Хората прекарват доста време докато шофират и когато внезапно ви се прииска да се позабавлявате, просто отбийте колата и се развихрете. Можете да го направите на предната седалка в стил „Да изчезнеш за 60 секунди“ или по-романтично, на задната – като в „Титаник“. Важното е да се отпуснете и забавлявате.

2. В асансьор
Всички знаем за филмите, в които двама души едва дочакват да останат насаме в асансьора, за да разкъсат дрехите си. Е, тази фантазия не е само във филмите. Най-важното в случая е да намерите сграда, която не е толкова оживена, за да можете спокойно да се отдадете на желанията си.

3. В гардероб
Невероятно изживяване в гардероб можете да изпитате, в зависимост от местоположението му. Ако сте на парти (или на опера) и откриете закътано местенце в някой ъгъл, не се колебайте да се развихрите. Най-вълнуващото е тръпката, че могат да ви хванат. Ако гардеробът е в собствената ви къща, пропуснете секса в него. Няма нищо възбуждащо.

4. В баня
Интимностите в банята са фантазия на голяма част от хората. Изберете чиста такава – в ресторант, клуб или по време на парти у приятел. Вашата собствена баня също е добър вариант, но задължително включете и душа в игрите. Още по-хубаво би било, ако имате вана.

5. Дисниленд
Естествено, не е нужно да ходите до Париж за това (въпреки че идеята не е никак лоша). Всеки увеселителен парк би свършил чудесна работа. Не го правете на съоръженията обаче. Опасно е и със сигурност ще ви хванат. Тези места имат камери навсякъде. За това се огледайте за тихо, неохранявано кътче и действайте. Ще създадете за себе си приказка, която няма да забравите.

6. На сватба
Може да звучи като клише, но сватбите действат възбуждащо на много момичета. Пиене на корем, танци и възможността да се покажеш в цялата си прелест. Дори най-срамежливото момиче би разкрило мръснишката си страна. Запомнете, би било плюс, ако точно в този ден „забравите“ да обуете бельото си.

7. В хотелска стая
Това е идеален вариант, ако имате нужда от разнообразие. Няма да се притеснявате за почистването, имате румсервиз за вечерта, а и за закуска на другата сутрин. Фактът, че сте сами, затворени в една стая, ще ви позволи да се отпуснете и да се насладите един на друг, да изпълните фантазиите си и най-вече да забавлявате.

8. В офис
Следващият път, в който се почувствате игриви, не чакайте партньора ви да се прибере от работа, изненадайте го в офиса. Може да ви се струва, че това е фантазия от филмите, но наистина е горещо преживяване. Ако нямате на разположение отделен офис, просто потърсете скрито място, където никой няма да ви притеснява за известно време.

9. Джакузи
Ако имате вкъщи джакузи, сте късметлии и можете веднага да осъществите фантазиите си в него. Ако сте като по-голямата част от хората и нямате щастието да притежавате такова, просто резервирайте хотелска стая с джакузи и се отдайте на романтика.

10. В лимузина
Също фантазия от филмите, но напълно осъществима. Резервирайте лимузина при следващото си излизане. Така хем ще можете да се забавлявате на задната седалка, хем ще се почувствате като знаменитости. Уверете се обаче, че колата има преграда за уединение, за да не се налага шофьора да вижда неща, които не трябва.

11. В парка
Да го правите в парка може да бъде голям купон, стига да е през нощта. Ако в парка ви се струва прекалено рисковано, направете го в задния двор на училището или на някое игрище. Няма значение къде, стига мястото да е на открито и да няма вероятност да ви хванат.

12. В мокрото помещение
Обикновено това е най-скучното място в цялата къща. Това е малка стая, в която се намират пералнята, сушилнята и препаратите за почистване. Нищо секси? Ами променете го. Следващият път, в който решите да пуснете пране, можете да го направите на пералнята. Вибрациите от нея ще осигурят допълнителна стимулация за върховно изживяване.

13. На покрив
Може би това няма да бъде една от най-спонтанните идеи, защото сексът на покрив изисква предварително планиране, но все пак си заслужава. От една страна я има тръпката, че сте на открито. От друга – странното усещане за уединение, което идва от факта, че сте на високо и няма кой да ви види. Само внимавайте с парапетите, за да не свършите в някоя болница.

14. Балкон или веранда
Както покрива, балкона или верандата са много подходящи, ако искате да се развихрите и можете да го направите веднага щом ви се прииска. Те също са на открито, но някак прикрити, както покрива. Имат нужната дискретност, но все пак са на открито. И най-големият плюс, винаги можете да влезете вътре, ако ви се прииска.

15. На паркинг
Ако паркирането на някое закътано тъмно място (например в гората) за секс, ви се струва малко страшно, винаги може да го направите на паркинг. Така отново остава тръпката, че ще ви видят, но е някак по-цивилизовано.

16. В пробна
Приятелят ви не обича да пазарува? Както много мъже. Но ето нещо, което ще промени мнението му за обиколката по магазините. Следващият път, когато пробвате нещо, извикайте го в пробната за експертното му мнение и един бърз секс. Важно е пробната да има голямо огледало, магазинът да няма строги правила за пробните (някои не позволяват повече от един човек да влиза в една пробна), и не на последно място, изберете часова зона, която е по-малко натоварена, за да не се образува опашка от чакащи и да ви хванат на местопрестъплението.

17. В дискотека
Може би едно от най-рискованите места за спонтанен секс е дискотеката. След като сте си показали как се справяте с танците, време е за по-сериозните занимания. Обикновено тоалетните в дискотеките са мръсни и има големи опашки, за това някой тъмен, скрит коридор би бил перфектното място. И отново, това е само за хора, които не се притесняват, че могат да ги хванат.

В категории: Лайфстайл


Автор
4
Коментара
Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 4
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 2
Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 3
4
Коментара по темата
4.
До 2
22.03.2017 00:17:34
0
0
Аз знам в спалния вагон, нали? Само си лежите и правите страхотен секс защото клатенето си идва от влака. Проблема е че не ги дават смесени тия спални вагони ама секса си е секс стига гивезелъци
3.
Kurvi qjte piite ogito cherpi
21.03.2017 23:48:32
0
1
NIE S GOSPOJA KASABOVA REDOVNO PRAIM RAZTARSTVASHT KEKS,NO SE KRIEM,ZASHTOTO NQ E SAS 40GODINI PO GOLQMA OT MEN,AMA HORATA SA KAZALI NQMA SRAMNNA RABOTA
2.
Пробвайте във влак
21.03.2017 23:48:08
0
0
И ще разберете за какво иде реч.
1.
а в
21.03.2017 22:47:44
0
3
гъза спонтанно не е ли разтърсващо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев
Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори