×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Посолството на Азербайджан в нота до Флагман: Валери Симеонов отиде незаконно при арменските сепаратисти!


Посолството на Азербайджан в нота до Флагман: Валери Симеонов отиде незаконно при арменските сепаратисти!
Валери Симеонов, Валентин Касабов, Петър Петров, Христиан Митев са в черен списък на мюсюлманската държава
24 Февруари 2017, Петък, 15:17 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимка: Пресцентър НФСБ

Арменските въоръжени сили извършват безпрецедентни зверства, на 26 февруари ще отбележим едно от тях, се казва в писмо на посланика до Флагман

Посланикът на Азербайджан у нас Д-р Наргиз Гурбанова изпрати официално писмо до редакционното ръководство на Флагман.бг, в което се изразява  безпокойство и  несъгласие с публикувана от нас новина, разпространена от Пресцентъра на  партия НФСБ . Става дума за посещението през миналата седмица на лидера Валери Симеонов и трима негови съратници  в Армения като наблюдатели на референдума за обявяването на Нагорни Карабах за независима държава.

Припомняме , че Валери Симеонов,  зам.председателят на НФСБ Валентин Касабов и съратникът им Христиан Митев са в черен списък на Езербайджан от миналата година, когато пак бяха на посещение в президентството  и НС в  Ереван и където Симеонов получи Ордена на честта на арменския парламент, след което пребиваваха и в Нагорни Карабах, а това ке счита за нарушаване на суверенитета на Азербайджан.

От 17 до 22 февруари т.г.  делегацията на НФСБ  отново пристигна  в Ереван и в окупираната зона Нагорни Карабах – като международни наблюдатели на референдума за обявяването на зоната като изконна арменска територия, на която трябва да се върне старото име Арцах.

Публикуваме писмото на посолството на Азербайджан без съкращения и без редакторска намеса:

Пиша Ви, за да изразя безпокойство от статията „Валери Симеонов: Нагорни Карабах трябва да е независима държава и да носи името Арцах“, публикувана във flagman.bg на 20 февруари 2017 г. във връзка с незаконното посещение на председателя на Национален фронт за спасение на България Валери Симеонов и членовете на неговата политическа партия Валентин Касабов, Христиан Митев и Петър Петров в окупираните територии на Република Азербайджан, за да участват като „наблюдатели“ в незаконния т.нар. „референдум”.

Тъй като тази статия съдържа явно изкривена информация за азербайджанския регион Нагорни Карабах и историята на арменско-азербайджанския конфликт, бих искала да насоча вниманието на Вас и Вашите читатели кьм следните добре известни и добре установени факти:

Арменските сепаратисти и техните последователи твърдят, че регионът Нагорни Карабах е прехвърлен на Съветския Азербайджан през 1921 г. от Сталин /партия на трета страна, т.е. Руската болшевишка партия, без правна сила или юрисдикция. В действителност с решението си от 5 юли 1921 г. Кавказкото бюро на Руската комунистическа партия реши да остави Нагорни Карабах в Азербайджанската ССР, като определено не „прехвърля“ или не го „подчинява“ на Азербайджан, както претендира арменската страна, а му дава автономия с град Шуша като административен център. Това решение не е взето от самия Сталин, а по-скоро от колективен орган, Кавказкото бюро, в чийто състав участват само двама азербайджанци, няколко арменци, както и представители на други националности. Решението от 5 юли 1921 г. е окончателно и със задължителен характер, като впоследствие през годините е многократно е потвърждавано от законодателството на Съветския съюз и признато от Армения.

Конфликтът между Армения и Азербайджан е в резултат на необосновани териториални претенции на Армения. Той започва през февруари 1988 г., когато управляващите в Армения и агресивни националисти стартират широка анти-азербайджанска кампания в азербайджанския регион Нагорни Карабах и в Армения. Напълно игнорирани от тях остават интересите и изконните права на значителното по численност етническо азербайджанско население в региона на Нагорни Карабах. Чрез използване на сила срещу териториалната цялост на Азербайджан, Армения започва войната и окупира почти една пета от територията на страната ми (региона на Нагорни Карабах и седем съседни области, където не живеят арменци), извършва етническо прочистване на окупираните територии с прогонването на около един милион азербайджанци (включително повече от 250 хиляди азербайджанци, прокудени да напуснат домовете им в Армения, където техните предци са живели в продължение на векове) и извършва други тежки престъпления по време на конфликта.

В хода на арменско-азербайджанския конфликт арменските въоръжени сили извършват множество престъпления срещу човечеството. Тази неделя ще отбележим 25-та годишнина от трагичните събития от 26 февруари 1992 г., когато са извършени безпрецедентни зверства срещу азербайджанското население в град Ходжали в азербайджанския регион Нагорни Карабах, който и сега продължава да е окупиран от Армения. Този акт на геноцид, извършен от арменските въоръжени сили срещу невинни цивилни, доведе до 613 жертви и 487 ранени за една нощ. Дори жените, децата и възрастните хора не са пощадени. Всички те са избити, само защото са азербайджанци. Масовите нарушения на правата на човека, извършени при превземането на Ходжали, бяха потвърдени от независими доклади на Центъра за правата на човека „Мемориал“ (Русия) и Нитап 12191115 ХІХ/агол (предишен НеІЅІпКІ Матер).

През последните години междунар0дната общност е постигнала значителен напредък кьм установяването на истината по отношение на сериозните нарушения на международното хуманитарно право и правата на човека, извършени по време на конфликта, за да се предотврати повторение на такива нарушения. Това е необходимо допълнение към истинското разрешаване на конфликта. В резултат на кампанията „Справедливост за Ходжали“, 12 държави и 20 американски щата признават и осъждат това масово избиване.

Международната общност последователно и най-категорично осъжда използването на военна сила срещу Азербайджан и произтичащата от това окупация на неговите територии, както е отразено в резолюциите на Съвета за сигурност на ООН под номера 822 (1993 г.), 853 (1993 г.), 874 (1993 г.) и 884 (1993 г.), като по този начин отхвърля всякакви действия, нарушаващи суверенитета и териториалната цялост на Азербайджан и отказва да признае за легитимна ситуацията, произтичаща от подобни действия.

Незаконният режим, установен от Армения във временно окупираните територии на Азербайджан, в крайна сметка не е нищо друго, освен продукт на агресия и окупация. Той е под РЪКОВОДСТВОТО и контрола на Армения и оцелява благодарение на нейната военна, политическа, финансова и друга подкрепа, както бе потвърдено от Европейския съд по правата на човека в неговото решение от 16 юни 2015 г. по делото Чирагов и др. срещу Армения.

Всяко посещение без съгласието на Република Азербайджан на окупираните територии, които са международно признати като неразделна част от Азербайджан, се счита за нарушение на суверенитета и териториалната цялост на Република Азербайджан и за нарушение на националното законодателство, както и на съответните норми и принципи на международното право. Посолството на Република Азербайджан призовава всички български и чужди граждани да се въздържат от пътувания до окупираните територии в и около азербайджанския регион Нагорни Карабах. На пътуващите до окупираните територии без предварително разрешение на Република Азербайджан ще бъде отказан достъп до Република Азербайджан. Република Азербайджан запазва правото да инициира правни действия срещу всяко физическо и юридическо лице, което се занимава с дейност срещу суверенитета и териториалната цялост на Република Азербайджан.

С оглед на посочените по-горе факти, незаконният т.нар. „референдум“ представлява явно нарушение на Конституцията на Република Азербайджан и на нормите и принципите на международното право и следователно няма абсолютно никаква правна сила. Провежда се в завзетите земи при ситуацията, създадена чрез използване на сила и заплаха от сила срещу териториалната цялост на Азербайджан от Армения и придружена от печално известната практика на етническо прочистване и други груби нарушения на нормите и принципите на международното право. Тази провокативна стъпка, както и опитите на Армения за промяна на името на азербайджанския регион Нагорни Карабах, е още един ясен знак, че Армения не проявява искрен интерес към намирането на политическо решение на този конфликт. Вместо това Армения следва пътя на ескалацията, предприема последователни мерки за консолидиране на резултатите от своята окупационна политика и за поццържане на неприемливо и неустойчиво статукво, лсдкопава усилията за мирно разрешаване на конфликта
чрез съществени преговори, незаконно променя демографския, културен и физически характер на окупираните територии, занимава се с икономически и други дейности, включително прехвърляне на арменско население в тези територии с крайната цел да бЪдеМ поставени пред свършен факт. Чрез тези действия Армения също поставя в опасност регионалния и международния мир и сигурност.

В изявлението си от 17 февруари 2017 г. съпредседатепите на Минската група на ОССЕ заявяват, че:  съпредседатепите не приемат резултатите от референдума, проведен на 20 февруари, като засягащи правния статут на Нагорни Карабах. Съпредседатепите също подчертават, че резултатите по никакъв начин не предопределят окончателния статут на Нагорни Карабах или изхода от текущите преговори за трайно и мирно уреждане на конфликта в Нагорни Карабах“ Заедно с държавите на съпредседатепите на Минската група на ОССЕ, най-вече Русия, Франция и САЩ, Европейският съюз и редица дРУги страни, включително Турция, Иран, Грузия, Норвегия, Пакистан и Украйна също са заявили, че не признават т.нар. референдум.

През 2017 г. се отбелязва важна годишнина в отношенията между Азербайджан и България, а именно 25-та годишнина от установяването на дипломатически отношения между двете държави. Нашите страни са стратегически партньори, обвързани от гъста мрежа от двустранни споразумения, редовни политически контакти на високо равнище, икономически и културни отношения. И двете държави са категорични в намеренията си да разширят и задълбочат двустранното сътрудничество.

Съвместната декларация за стратегическо партньорство между Република Азербайджан и Република България, подписана в София на 4 март 2015 г., подчертава значението на мирното разрешаване на конфликт между Армения и Азербайджан в съответствие с принципите и нормите на международното право, съответните резолюции на Съвета за сигурност на ООН, въз основа на суверенитета, териториалната цялост и неприкосновеност на границите на държавите.

Искрено се надявам, че горепосочените факти и пътуване в историята биха могли да помогнат за опресняване на спомените за тези лица, които наскоро са посетили нашите окупирани територии и чиито твърдения срещу Азербайджан не само нямат основание в действителността, но и са лишени от каквато и да е валидна фактическа обосновка.

Като човек, който твърдо вярва в стратегическо партньорство между Азербайджан и България, съм убедена, че бъдещето на България е в ръцете на нейните истински патриоти, които ценят стратегическите интереси на страната си в укрепването на отношенията между нашите държави. Това ме прави убеден оптимист относно бъдещето на сътрудничество между Азербайджан и България, което наистина имат голям потенциал за развитие.

В категории: Политика


22
Коментара
22
Коментара по темата
22.
Атанас Атанасов от гр. Ямбол
26.02.2017 10:18:23
1
4
В НФСБ са абсолютни лъжци, популисти и манипулатори! 15 години водих борба срещу един директор на училище в Приморско - човек със съмнителен морал, който имаше проблеми с алкохола и правеше доста странни изказвания на тема секс и какви сексуални преживявания имал с учителките. Най-накрая през м. юли миналата година след многото изпратени от мен сигнали, този човек беше свален. През това време Валентин Касабов и Катя Касабова го защитаваха в техните медии, а мене ме оплюваха всячески. Бил съм си измислял и фантазирал, а директорът бил много почтен... Накрая видяха, че няма да ме спрат и Валентин Касабов ми измисли едно обвинение как уж съм го заплашвал с убийство. За целта извика 4 души от телевизия СКАТ да лъжесвидетелстват срещу мен. И тези хора се изправиха в съда пред лицето на българския герб и най-нагло лъжеха как щял съм да убивам Валентин Касабов. Т. нар. патриоти лъжеха в български държавен съд и пред лицето на българския държавен герб... Накарах ги да се закълнат в децата си, че говорят истината - отказаха. Вадете си заключение колко им е чувството за чест и достойнство! Тези "патриоти" такива думи не са чували през живота си. И всичко това, цялата тази енергия - с многобройните му телевизионни репортажи и телевизионно време - беше употребена, за да защитят един морално пропаднал директор в Приморско, когото и самите приморци не го искат...
В тази връзка имам въпрос към Валери Симеонов: Това ли ви е патриотизма, г-н Симеонов? Това ли ви е великата национална кауза, която проповядвате по телевизия СКАТ? - Лъжи, лъжи и пак лъжи. И разчистване на лични сметки с враговете на семейство Касабови. Когато ви е удобен, вадите "патриотизма" от пазарските си чанти и залъгвате простите и неориентирани хора да гласуват за вас, а иначе най-нагло лъжисвидетелствате пред лицето на българския държавен герб... Наистина, много странен патриотизъм!
21.
Г.С.
25.02.2017 23:50:30
1
1
До 8
Какви резолюции от оон бе циганин неграмотен?Какви книги кви 5 лв?Арменците ако искаха да колят и бесят азери щяха да изколят 80те хиляди байджанци на територията на Армения а не да ги изпращат с багажа им за азербайджан живи и здрави.За разлика от азерите които устроиха погроми над армвнското население в баку(Багратуни) сумгаит,Нахичеван и много други,имено заради тези погроми започна и конфликта.Обаче от къде циганин като теб ще знае,дето се турчее а турция и на картата не знаеш къде се намира.Впрочем в ютуб има клип как президента на азербайджан се обяснява за "ходжали" на форум пред чуждестранни дипломати,а хората се подсмихват и накрая му стана тъпо и млъкна :D.Какъв евтин газ от азербайджан бе драги?Нито траби има прокарани до тук нито има такъв проект нито азерската икономика(два пъти по слаба от българската) може да изпълни подобен проект.Да не говорим че азерите имат подписани договори с Русия и им е забранено да изнасят газ за Европа!Ама цигани с основно образувание и манипулатори няма как да знаят това.
До 11:Прав си обаче гледам пак някой мангал манипулира "+" и "-"четата на коментарите!
20.
Loli
25.02.2017 18:10:40
1
4
4e kakwo losho ima da ide 4oweka s horata si kato e pokanen.Nali i medal mu bqha dali zaradi armenskiq genocid.Ot Burgas sam i sashtiq 4owek se pogriji predi i turskiq genocid nad nas balgarite da bade osaden i priznat.Towa sa hora ot pawilniq otbor,a mrasnicitesa korenno razli4ni.Yad me e 4e Waleri ne e faktor w obshtinata na Burgas ina4e wqrwam 4e nezakonnite geta otdawna da bqha izrinati i da beshe da re4em wawedeno prastow otpe4atak koi glasuwa i koi plashta danaci zashtoto sega izobshto ama izobshto ne e sparwedliwo.Ne samo w Burgas razbira se.
19.
Фил
25.02.2017 18:06:05
1
3
българи и арменци сме били заедно по оръжие и каузи/евала че си помагаме но симеонов трябва да го подкрепят и др. бг политици.ама явно азерите се от4итат яко от нефта и газта дето имат
18.
циганин
25.02.2017 10:24:34
6
2
Братко Валери, заради теб българите ще намразят арменците и ще ги сложат в една графа с нас, циганите.
Знаем, че си от мургавите и те влече към всичко мургаво, но арменците не са от нас, само по боята си приличаме.
17.
предател
25.02.2017 09:26:22
3
3
Абе пичове от НФСБ, къде и защо ходите в Армения, Азербайджан. Отивайте в Русия и САЩ - там да балансирате работите, та поне излезе нещо хубаво за България. Нали сте патриоти. Да не ви е страх.
16.
So
25.02.2017 04:11:50
1
0
Teq triqt komentari basi falshiviq sait
15.
Бръм Бръм
25.02.2017 00:49:23
2
3
Жалък опит за предизборен ПР,пиеници!!!Трийте коментара,недоносени пъдпъдъци прости!Жалки сте!
14.
ми да
24.02.2017 23:46:29
2
20
как иначе да огледа има ли за крадене винкел , то законно пак ще го ловят като мангал
13.
boha
24.02.2017 22:15:55
1
24
valerkata she glatne voda na tezi izbori,predatel
12.
panta
24.02.2017 21:10:00
15
2
https://otvet.mail.ru/question/39005533
https://regnum.ru/news/1432940.html
https://husisapail.wordpress.com/2014/07/14/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B5%D0%BC%D1%83-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%88%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%B8-%D0%B0%D0%B7%D0%B5/
11.
ВАЙ ВАЙ
24.02.2017 21:06:16
29
4
ГРУБА ПОЛИТИЧЕСКА ГРЕШКА ЛИ?ЕВТИН ГАЗ ОТ ТУРЧАЦИТЕ И АЗЕРСТАНИТЕ ЛИ?НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ А И ДА СИ СМЕЛЧАГА НЕ Е ПОДСЪДНО.ВАЛЕРИ Е ДОКАЗАЛ ЧЕ НЕ МУ ПУКА ОТ НИКОЙ.А ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ ДВЕТЕ СТРАНИ,ЕТО ИНФО:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D1%85%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D1%82
10.
защо ?
24.02.2017 21:02:07
4
21
Защо изтривате мнения на читателите си? Неудобни са за винкела и глупаците около него ли?
9.
*********
24.02.2017 19:31:07
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
Писах
24.02.2017 19:29:36
6
17
Ви във форума. Масови клането. Вярно е за Ходжали.
Има сто книги по въпроса. Включително от арменци. Има Резолюции на ООН по въпроса.
Това е територия на Азербайджан. Но както е казано: О свещенна простота...
Грешка, груба политическа грешка на Валери Симеонов, с тежки и неизвестни последици за България.
И после ще искаме евтин газ. Откъде?
7.
*********
24.02.2017 19:07:51
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
ФИЛ
24.02.2017 18:49:54
22
10
В.СИМЕОНОВ ПИСАЛ ВЪВ ФОРУМА АМА ДРУГ ПЪТ :-) АЗЕРИТЕ СА ДРУГАРЧЕТА НА ТУРЦИЯ И СИ ВЪРТЯТ МРЪСНИТЕ СХЕМИЧКИ.ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЩОМ СМЕ ХРИСТИЯНИ ТРЯБВА ДА СМЕ ПОДКРЕПЯМЕ.ВЪВВЕКОВЕТЕ НИЕ СМЕ БИЛИ ЗАЕДНО ВИНАГИ.ЕВАЛА ЧЕ СА ТОЛКОВА МАЛКО АРМЕНЯНИТЕ И УДЪРЖАТ ФРОНТА СРЕЩУ ПО МОЩНИТЕ И БОГАТИТЕ ОТ ТХЯ.
5.
*********
24.02.2017 18:38:15
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
4.
Вики
24.02.2017 18:35:08
38
9
АЛЕРГОЗАН,какъв глас в Армения?То пукнат българин не живее там!Това е по скоро християнски жест.Карабах си е арменски чел съм.А самия Азербайджан е по измислена държава и от Украйна.Имат обаче много лев зарад нефта и газа и имат влияние и лобита.
3.
*********
24.02.2017 18:31:30
8
23
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
2.
АЛЕРГОЗАН
24.02.2017 18:09:13
4
30
Тез оправиха нашта държава, че чак другите отидаха да оправят за някой друг арменски глас.....дееа...и патриотите измислени
1.
*********
24.02.2017 18:07:59
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори