×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

НФСБ:Прокарваме нови дипломатически пътища в Армения и Нагорни Карабах


НФСБ:Прокарваме нови дипломатически пътища в Армения и Нагорни Карабах
По време на визитата си в Армения и Арцах българските депутати бяха приети от временно изпълняващия длъжността председател на арменския парламент Ермине Нагдалян
24 Февруари 2017, Петък, 11:31 ч.
Автор: Флагман.бг

Българската делегация успя да посети и емблематични обекти, разкриващи уникалното културно-историческо наследство на първата държава, приела християнството

Делегация на НФСБ в състав - лидера на партията Валери Симеонов, заместник-председателя Валентин Касабов, Христиан Митев и Петър Петров, гостува в Република Армения и непризнатата за независима от международната общност автономна държава Нагорни Карабах.

Патриотите присъстваха като международни наблюдатели на провелия се там референдум за промяна на конституцията.

Нагорни Карабах е изконна арменска територия, но по документи днес попада в границите на Азербайджан, твърдят в прессъобщение до медиите от пресцентъра на НФСБ.

След проведен референдум през 1991 г. Карабах се самопровъзгласява за независима държава, а 27 години по-късно, отново след обществено допитване, утвърждава и новата си конституция. Сега 85 % от населението на автономната област гласува за известни промени в нея, които засягат връщането на старото арменско име Арцах, както и съсредоточаването на властта в ръцете на президента, но с възможност във всеки един момент парламентът да може да го свали с мнозинство гласували, а също и преминаването от смесена избирателна система - мажоритарна и пропорционална, към 100% пропорционална. Предвиждат се и други промени, гарантиращи суверенитета и независимостта на Арцах.



През целия изборен ден представителите на НФСБ инспектираха десетки избирателни секции в столицата Степанакерт и някои по-малки населени места. Международните наблюдатели от всички страни се обединиха в становището си, че допитването е преминало нормално – при ясни демократични правила и с висока избирателна активност.



По време на визитата си в Армения и Арцах българските депутати бяха приети от временно изпълняващия длъжността председател на арменския парламент Ермине Нагдалян, президента на Арцах Бако Саакян и председателя на Народното събрание Ашот Гулиян. В проведените с тях разговори бяха обсъдени възможностите за чувствително подобряване на търговските отношения между двете страни, както и за задълбочаване на икономическото сътрудничество в сферата на туризма, селското стопанство и леката промишленост. В тази посока Валери Симеонов се ангажира да съдейства за увеличаване на пазара на български стоки в Армения.



Българската делегация успя да посети и емблематични обекти, разкриващи уникалното културно-историческо наследство на първата държава, приела християнството.

В категории: Политика


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Мангал
25.02.2017 16:59:48
0
0
Братко Валери, заради теб българите ще намразят арменците и ще ги сложат в една графа с нас, циганите.
Знаем, че си от мургавите и те влече към всичко мургаво, но арменците не са от нас, само по боята си приличаме.
15.
И...
24.02.2017 23:36:06
0
0
И какво сътвориха тези пишман патриоти? Една голяма дипломатическа каша! Права е посланичката на Азърбайджан с протестната нота,която връчи!
14.
koko
24.02.2017 22:29:58
0
0
sega valerkata i sidera hvarliat na bob hahahaahha
13.
basa
24.02.2017 22:28:31
0
0
napravete lider na chernite kasaba hahahaha
12.
антикомунист
24.02.2017 21:47:18
0
2
Тия "оправиха" България и сега гледат към света.Ха-ха-ха.
11.
До 3. ПОЛЯ
24.02.2017 19:31:25
0
3
Права си за Армения. Моите уважения към арменския народ и неговата история , но точно тези ,които си правят евтин PR за негова сметка ,едва ли са най-представителната част от българското общество?
10.
Karakol]o
24.02.2017 19:24:35
0
3
Големи дипломати се извъдихте бе, патриотари ? Не в Армения, на Луната да идете -си оставате същите смешковци и ментарджии!!!
9.
Що пишеш
24.02.2017 14:26:26
0
5
На маймуница бе тъпак?
8.
Popow
24.02.2017 14:22:55
13
1
Dolu nqkakaw mishok pisal 4e ogradata s Turciq padnala.Anonimniko ti znaesh li kak se stroi ograda w djungla i kak se prawqt patishta na mesta deto ot godini e bilo ostaweno na proizwola?U4astwah w procesa malko i e izklu4itelno trudno no znam 4e kolegite sa po4ti gotowi.Ideqta za taq ograda e prekrasna.Ako q nqmaeshe ne mi se misli w kakwo shteshe da se prewarne Balgaria.Ewala i na woennite i na grani4nite 4e patrulirat.
7.
М да...
24.02.2017 13:48:23
0
2
Патриотзмът на Винкела, Касабовци и още няколко малоумници е типичен БАЙ ГАНЬОВСКИ! Важен е келепира, единствено! Как се изживяват само, чак дават мнение и акъл на дргите... ТРЯБВА ГОЛЯМА МЕТЛА ЗА ИЗБОРИТЕ!!!
6.
Атанас Петров Атанасов от гр. Ямбол
24.02.2017 13:34:37
0
14
Тези от НФСБ са абсолютни лъжци! 15 години водих борба срещу един директор на училище в Приморско - човек със съмнителен морал, който имаше проблеми с алкохола и правеше доста странни изказвания на тема секс и какви сексуални преживявания имал с учителките. Най-накрая през м. юли миналата година след многото изпратени от мен сигнали, този човек беше свален. През това време Валентин Касабов и Катя Касабова го защитаваха в техните медии, а мене ме оплюваха всячески. Бил съм си измислял и фантазирал, а директорът бил много почтен... Накрая видяха, че няма да ме спрат и Валентин Касабов ми измисли едно обвинение как уж съм го заплашвал с убийство. За целта извика 4 души от телевизия СКАТ да лъжесвидетелстват срещу мен. И тези хора се изправиха в съда пред лицето на българския герб и най-нагло лъжеха как щял съм да убивам Валентин Касабов. Т. нар. патриоти лъжеха в български държавен съд и пред лицето на българския държавен герб... Накарах ги да се закълнат в децата си, че говорят истината - отказаха. Вадете си заключение колко им е чувството за чест и достойнство! Тези "патриоти" такива думи не са чували през живота си. И всичко това, цялата тази енергия - с многобройните му телевизионни репортажи и телевизионно време - беше употребена, за да защитят един морално пропаднал директор в Приморско, когото и самите приморци не го искат...
В тази връзка имам въпрос към Валери Симеонов: Това ли ви е патриотизма, г-н Симеонов? Това ли ви е великата национална кауза, която проповядвате от телевизия СКАТ? - Лъжи, лъжи и пак лъжи. И разчистване на лични сметки с враговете на семейство Касабови. Когато ви е удобен, вадите "патриотизма" от пазарските си чанти и залъгвате простите и неориентирани хора да гласуват за вас, а когато ви оттърва, най-нагло лъжисвидетелствате пред лицето на българския държавен герб... Наистина, много странен патриотизъм!
5.
Истинската цел
24.02.2017 13:12:46
0
10
на тези имекяри е да предизвикат етнически конфликт в БГ.
4.
Вярно е!
24.02.2017 13:02:13
1
12
Много коняк Арменяк се изпи и
медали се раздадоха. Обещано бе всички арменци в България да гласуват за ПЪТриотите .
Междувременно Димитър Байрактаров си отиде. И отмъква 60 000 гласа.
Добричката организация си отиде и отмъква още 40 000 гласа. Велизар Енчев си отиде отдавна и с него още 50 000 гласа. Волен Сидеров едва търпи. Слави Бинев пристана на ДПС. .. И още и още и още.
Това че оградата падна не го споменавам, защото може и емигрантите да четат този популярен сайт.
3.
ПОЛЯ
24.02.2017 12:25:17
4
7
Армения е наш съюзник и пример за патриотизъм.Ходила съм и имат много светини действително!
2.
bolgar
24.02.2017 11:47:21
0
8
A zashto se vrashtat- da ostanat da paziat ot emigrant tezi novi patishta
1.
БЪЛГАР
24.02.2017 11:38:33
0
1
:) иейй
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори