×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ИТ специалистът Кина Шереметова става зам.-областен управител на Бургас


ИТ специалистът Кина Шереметова става зам.-областен управител на Бургас
Кина Шереметова е новият зам.-областен управител, тя ще отговаря за внедряването на машинното гласуване
20 Февруари 2017, Понеделник, 14:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Дамата ще смени освободения Владимир Крумов

ИТ специалистът и дългогодишен шеф на „Информационно обслужване“ Бургас Кина Шереметова ще бъде назначена до часове за зам.-областен управител. Тя ще замени на поста Владимир Крумов, който по-рано днес бе освободен от служебния премиер Огнян Герджиков.

Най-вероятната причина за освобождаването на Крумов е прякото му ангажиране с предизборната кампания – той влезе в листата на ГЕРБ. Там е и другият зам.-областен управител Севдалина Турманова, която обаче е подала молба за отпуск.

Кина Шереметова се пенсионира наскоро, а сега ще помогне на Областна администрация с организацията на изборния процес. Тя ще отговаря за внедряването на машинното гласуване.

В категории: Политика


35
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
35
Коментара по темата
35.
ПРЕСТЪПНИЯТ ГЕРБ И МРЪСНИТЕ ПАРИ С КОИТО Е СЪЗДАДЕ
22.02.2017 08:50:01
2
1
Време е някой да Ви го каже високо и ясно. Фондацията Ви "Ханс Зайдел" носи основната вина за престъплението наречено "ГЕРБ". Тя е виновна пред германските данъкоплатци, които чрез данъците си я субсидират за да "укрепва демокрацията" зад граница. Фондацията Ви е виновна пред едрия баварски капитал, който Ви е основен спомоществувател и едва ли знае къде са отишли парите му в България и за какво точно.
"Ханс Зайдел" обаче е виновна най-вече пред българския народ, на който нахлузи яремът наречен "ГЕРБ". Това беше вторият, доста по-успешен опит за "путинизация" на България. Първият беше на Иван Костов с неговото бандитско управление. И там имаше "подпомагащи" германски фондации.
Но такова брутално, такова нагло, такова арогантно, такова гангстерско, такова разсипническо, просташко и убийствено за народа и държавата управление, каквото беше управлението при режимът на Бойко Борисов е прецедент в историята на обединена Европа. Натрапено на българския народ с Вашето любезно съдействие.
Сега благодарение и на Вашата фондация "Ханс Зайдел" сме изправени пред поредната - трета национална катастрофа. Кога е имало в България двеста самоубийства за три месеца? Кога у нас са се самозапалвали хора, от безсилие, от отчаяние, от глад и мизерия, от страх пред бъдещето, от невъзможността да погледнат децата си в очите и да им обяснят, защо и тази вечер нямат дори хляб на масата?
А стотиците хиляди напускащи млади хора, ненамерили разумни причини да останат в Родината си, пишем ли ги на сметката Ви? А милионите отчаяни и обезсърчени, които не виждат смисъл да живеят?
Кой от Вас ще отговаря за незаконните подслушвания на хиляди българи от купените с европейски пари модерни "цецомобили"? За превръщането на службите за сигурност в гангстерска шайка и преторианска гвардия на неграмотните, скудоумни, комплексирани, шизофренни Ваши творения Цветанов и Борисов? Защитаващи само техните мутренски интереси? С вашето любезно съдействие? Нали подпомагате и
Националната асоциация на общинските служители в България
Дипломатически институт към Външно министерство на Република България
Министерство на вътрешните работи на Република България и подчинените му служби
Министерство на правосъдието и Прокуратурата на Република България
Така ли ги подпомагахте, да се превърнат в изтривалки на създаденият от Вас политически "Франкенщайн" - сдружението и после и партията "ГЕРБ"?
Ще поемете ли вината за смачкването на свободата на словото, за запушените усти на журналисти и главни редактори с тоягата на репресията на ДАНС, МВР и НАП и "морковите" на раздаваните на "послушните медии" европари, измъкнати пак от джобовете на европейските данъкоплатци?
Кой е отговорен за подчиняването и обезличаването на цялата съдебна система? За превръщането й в терористичен отряд атакуващ неудобните предприемачи и измъкващ от тях имоти, пари и предприятия? За разправата с противниците на Цветан Цветанов като съдийката Мирослава Тодорова и стотици други като нея. За откраднатите с мутренски рекет вестници "Труд" и "24 часа" от законните им собственици. Хубави - лоши, но законни. За стотиците монтирани съдебни дела, за произволните арести и побоища на невинни хора заподозрени в неподчинение на мафията "ГЕРБ"? Включително родители на деца направили страница против "ГЕРБ" във "фейсбук"!
Ще поемете ли отговорност за тотално фалшифицираните местни и президентски избори през 2011 г.? За хилядите уволнени държавни служители в централната и общинските администрации само за да направят място на "калинките" от ГЕРБ?. А причиненото от това разбиване на държавната административна машина да го пишем ли на Вашата сметка?
Самата Германия на колко още "калинки" даде фалшиви дипломи с които да заемат висши държавни постове? И много от тях не бяха ли пратени да "учат" в Германия с Вашето любезно съдействие... И такива работи ги научиха при Вас...
На колко фирми и неправителствени организации плащахте в България и чужбина да сътворят, програмата, идеологията, структурата, идеята за партията "ГЕРБ"? Включително и на тази немска фирма, в която аз самият работех. Колко обучения, колко семинари, колко "кръгли маси", колко медийни изяви, колко цели медии и колко изборни кампании им платихте?
Интересувахте ли се от "проекта" си "ГЕРБ" когато съсипа фискалния ни резерв, фалира 300 000 фирми, остави половин милион безработни на улицата, благодарение на Вашите съвети? Когато гербаджиите заграбваха фирмичките на дребните и средни, та даже и големите предприемачи, разсипваха поминъка на хората, които нямат политическа протекция, когато Вашите лумпени от организираната престъпна група "ГЕРБ" ги тероризираха с глоби и санкции, административен и полицейски рекет за да им вземат подкуп или целия бизнес?
Тогава отстрани ли гледахте?
А за разкапването на държавните институции градени от нулата с толкова много мъки вече 30 години, за потъпкването на законите, за разсипването на самата идея за правова държава, законност, ред и институции, кой е виновен? На това ли учихте нискочелите физкултурници - членове на великото Ви творение?
Целяхте да унищожите България ли? И почти успяхте!
И не ми казвайте, че "проектът" Ви бил прекрасен, но се провалил "поради българските условия". И на Хитлер проектът беше прекрасен, но се провали поради международните условия. И на Ленин и Сталин също!
Не ми казвайте, че не сте знаели кой е Борисов и кой е Цветанов и от какви отрепки двамата създават гръбнака на "партията си".
Не ми казвайте, че не знаете кой уби Мишо "Бирата", с какви пари Вашето "момче" Цветанов си купи шестте апартамента, как така всички "гербери" внезапно забогатяха дори и преди да са взели властта? Вие следите ли изобщо, как се изразходват Вашите собствени пари? Парите на Вашите данъкоплатци?!!
И кой ги водеше в цяла Европа тези смешници да им урежда срещи с управляващите за да ги узаконите в очите на партньорите, като "новата надежда на България", и да им създадете авторитет, който те изобщо няма как да имат. И червяхте ли се от приказките за "шменти-капели" на премиера и от откровенията му как "Цецо копае труповете с багер"? Как ли се превежда това на немски?
Допускам известна доза вероятност да не сте знаели какво правите. Да сте били учудени от резултата на благородните Ви усилия. Едно да сте мислили, а друго да се е получило. Може би сте били добронамерени към България и идеята Ви да е била хубава.
Но ако е така, не е ли вече време за трезва преоценка, време за разкаяние? Ще продължите ли да подкрепяте мафията "ГЕРБ"?
На какво разчитате? На незаинтересоваността на европейските държави към нашите проблеми?
На късопаметността на българския народ? На това, че ще Ви се размине? Ами ако в Германия отговорните фактори Ви поискат сметка за провала на Вашия "проект" "ГЕРБ"? Но да оставим отговорността. Говорим сега за морал и съвест!
34.
Еха голяма работа
21.02.2017 13:24:51
1
5
Бе то голяма работа станало. Един уреден с длъжност човечец уволнен. Така трябва. Вие като махахте и слагахте на държавни , общински и др. служби Герберасти , някой да се оплака. Трябва да ви е ясно , че е дошъл видов ден. Ще го разберете още по- добре на 26.03
.2017 Аут сте!На хората им се повръща от Вас!
33.
Райчев
21.02.2017 08:54:23
4
4
Тая циганка от Ямбол, не е ли на Петър Кънев от БСП съселянката? Тя разбърка л..Та в информационно и избяга, сега ги бърка и в Областта.. или за това е сложена?
32.
Koce
21.02.2017 08:43:40
4
6
Вярно ли е, че зам. Област. Управител бил от Ямбол, от партизански род и съпругът и е бил зам.кмет при Йоан?
31.
ГЕРБ
21.02.2017 00:31:01
2
6
На добре запознатите коментатори мога да споделя следното: 1 и двамата зам. Областни са от листата на ГЕРБ за депутати, по закон кандидат депутатите трябва да са в отпуск по време на кампанията.
2. И двамата са на неизбираемо място, защо не са си подали сами оставките като искат да са в листата.
3. Как Областния ще испълнява задълженията си когато е в командировка или в отпуск като хората които трябва да го заместват по закон трябва да са в отпуск?
По скоро това е бягане от отговорност от страна на политическото ръководство на ГЕРБ а за по непросветените като коментаторите ентусиасти - политически реваншизъм.
ГЕРБ абдикира от изборния процес за да има оправдание за очевидно прогнозируемите слаби резултати които ще получи.
На листа за депутати гласувана ънблок и наредена от комисията
Не според действителните гласове ГЕРБ допуска за трети път да има в редиците си професия депутат.
Поздравявам единствени двете нови дами от листата и им пожелавам успех.
30.
кико
20.02.2017 23:48:57
3
10
Кака Кина що не си гледа пенЦията, ми се вре де ни е работа? Хабер няма тя от ИТ технологии.
29.
Глас народен
20.02.2017 21:53:36
5
8
От кога зам. областните управители имат подобни функции питам аз. Как точно ще отговаря? Закон има, в него и правомощия. Тъпо управдание за пред масата. Чиста проба реваншизъм и службогонничество. Жалка работа!
28.
нетърпеливи
20.02.2017 21:24:28
3
14
Още не са минали изборите, а червените бабички изпълзяха на припек!!!
27.
алоу
20.02.2017 21:20:50
1
14
"ИТ специалист" била, абе що се излагате така.
26.
Много са нервни
20.02.2017 20:12:29
9
12
Червените боклуци бързат с уволненията. Ще ги изтраем още един месец!!!
25.
бургазлия
20.02.2017 20:00:06
0
10
Ало,"наблюдател",не си ли наблюдавал как се пише "ерудиция"-ако и шереметовата е ЕРОДИРАНА колкото си ти-тъжно.
24.
Ти
20.02.2017 19:43:53
4
8
Стругарската работа си е точна наука.Но виж за разноса на парфюми става
23.
Ха ха
20.02.2017 19:08:53
6
9
Бил начетен , с какво е начетен с Винету ли? Бивш стругар - голям смях. Ами като е тъп ето другата излязла в отпуск на него като не му стига пипето да си оди.Умни и начетени хора и трябват на тази държава независимо от възрастта , не тикани от партийки като ГЕРБ.-.
22.
Charming
20.02.2017 18:36:19
7
15
По времето на тази баба е имало само пишещи машини:) Поради тази причина за БСП млади хора не гласуват.Защото уволнихте, младият и далеч по-начетен заради тоз дърт кукумицин.
21.
ссделано в ссср
20.02.2017 17:29:43
0
3
ШЕРЕМЕТЬОВО-4то по големина Руско летище но с най-болшой путнико поток сделано по идеи товорищ ХРУЩЧОВ.Шереметьово ето не руска ето хазарская еврейская дума значит високое место денивилация позиция
20.
до 19
20.02.2017 17:26:37
2
6
Защото когато е в отпуск, не могат да го уволнят тъп! ей все такива прости сте там........
19.
Аз
20.02.2017 17:00:09
6
16
Бряяяяяяяяяяяя, тролчетата на ГЕРБ побесняха. Вие като сменяхте не беше реваншизъм. Само така стига некадърници в Бургас пък то и от Карнобат, Владимир Крумов бивш стругар. Каква компетентност е имал , че е назначен на поста зам обл. управител. А , сетих се член на ГЕРБ. За да е уволнен има защо, другият що е пуснат в отпуск , нали и той е ГЕРБ.
18.
Спас
20.02.2017 16:55:52
4
12
Баба червенушка - И.Т. специалист хахаха Бахти измислените
17.
дсф
20.02.2017 16:44:22
4
25
Шереметова е много готина, но е далеч от ИТ специалист при това е пенсионерка. Стига сте претопляли стари манджи. Давайте път на младите хора.
16.
Да се знае каква е идеята...не за друго
20.02.2017 16:30:19
5
11
В областна администрация има екип, който отговаря за изборите. Не е работа на заместниците или на областния управител да се бърка в тях. Това вече е доказателство за политическо назначение и груба намеса в изборния процес.
15.
Ямбол
20.02.2017 16:28:02
0
13
ИТ специалистът да не е случайно и той от Ямбол???
БСП водачът от Ямбол, четвъртият в листата на БСП от Ямбол...
14.
*********
20.02.2017 16:14:33
5
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
Баба Гинчо
20.02.2017 16:09:28
7
11
Назначете още някоя баба да мирише на пръст цялата община моля Ви!
12.
Малката булка
20.02.2017 16:06:57
3
17
Назначена е да манипулира изборният процес в Бургас с машинното гласуване
11.
*********
20.02.2017 16:06:42
4
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
Това ни чака
20.02.2017 16:06:12
8
6
С какво ще запомним кабинета ''Орешарски''

Кабинетът „Орешарски“ не само не изпълни нито едно от гръмките си обещания, но и оставя след себе си огромно количество несвършена работа. Доверието в българските институции се е сринало почти до нулата, доказателство за което е сюжетът с банковата истерия. Това са част от заключенията на философа Калин Янакиев и политолога Антон Тодоров, които в интервю за Дойче Веле правят равносметка на 14-те месеца на кабинета „Орешарски“.

Професор Калин Янакиев от Софийския университет е категоричен, че през последната година България не е била управлявана от правителство: „По дефиниция управлението е в ръцете на правителството. Само че кабинетът „Орешарски“ може да се оприличи единствено с офис, в който постъпват най-разнообразни поръчки. В началото живеехме с илюзията, че тези поръчки идват от управляващите партии, но постепенно на всички стана ясно, че поръчителите са шепа олигарси. Случилото се през последните седмици недвусмислено потвърди това предположение. Защото след като олигарсите се скараха, „бюрото за изпълнение на поръчките” напълно блокира - поради невъзможността да обслужва едновременно и двете воюващи помежду си страни“, посочва професор Янакиев и допълва, че кабинетът „Орешарски“ ще се запомни и с това, че още преди да беше изтекъл първият месец от управлението му, доверието в него вече беше преживяло катастрофален срив. Този кабинет ще бъде запомнен и с още нещо: с безличието на министрите, отбелязва Калин Янакиев.

"Кабинет на олигархията"

Политологът Антон Тодоров заема сходна позиция и дори поставя оценка „двойка“ на свършеното от кабинета „Орешарски“: „Тази „двойка“ не е израз на някакъв субективен негативизъм, а плод на внимателен и безпристрастен анализ, особено що се отнася до кадровата политика на отиващото си правителство. То така и не прие програма и се осланяше единствено на спуснатите му „опорни точки“. Това правителство не само остави впечатлението, че е „кабинет на олигархията“, но дори показа, че е кабинет на точно определени олигарси“, казва Тодоров и уточнява, че поставената от него „двойка” не се дължи единствено на кадровата политика на правителството:
„Вижте как бяха сбъркани публичните финанси! Това е истинска бойна мина под поне две следващи управления. Дисбалансът в енергетиката достигна 3 милиарда лева. Абсолютен мит е, че правителството се било разплатило с бизнеса. Хиляди фирми са потърпевши от тази пропаганда, защото на практика общините бяха поделени на “наши” (БСП и ДПС) и “чужди”. Заради тази политика много от фирмите в „чуждите“ общини сега са пред фалит. Не казвам, че предишните управления не са вършили същото, но нали тъкмо правителството на Орешарски дойде с обещанието да сложи край на подобни практики и да подкрепи всячески малкия и средния бизнес“, припомня политологът.

Калин Янакиев е на мнение, че всички скандали от изминалата година бледнеят пред случилото се през последните дни: „Оказа се, че българското правителство е било заложник на отношенията между двама олигарси. Ясно е, че е бил направен опит за изграждане на „дяволски вертикал“ на властта, в чието „приземие“ са икономическите интереси на олигархията, а на „покрива“ е разположен нейният медиен монопол“, твърди професор Янакиев.

Той смята, че неуспешните “леви” управления на кабинетите „Виденов“ и „Орешарски“ ще възкръснат още поне веднъж, преди България да излезе от пътя за никъде. Изходът, според Янакиев, е в едно дясно реформистко управление с твърда парламентарна подкрепа и висока активност на гражданското общество. „Единствената положителна равносметка от случилото се през последната година е ясният извод, че олигархията може да купува партии и избиратели, но не може да удържа власт. Защото едно е да купуваш вот и политици, друго е да поддържаш правителство, което няма смислена програма“, заключава професор Янакиев.
9.
bravo
20.02.2017 16:06:10
5
14
Точно тя е човека, IT специалист който цял живот седи в една стая и незнае какво става навън
8.
Глупости
20.02.2017 16:02:50
6
10
В областна администрация има екип, който отговаря за изборите. Не е работа на заместниците или на областния управител да се бърка в тях. Това вече е доказателство за политическо назначение.
7.
Do 6
20.02.2017 16:02:14
7
7
Разликата е, че тук става дума за политическо назначение и реваншизъм а това, което си цитирал се касае за избор и то при свободно място. Въобще няма кво да спориш....очевидното си е очевдно!
6.
Севдалина Турманова
20.02.2017 15:55:12
7
9
Аз съм по-хубава от Шереметова! Правя много страстен секс, винаги с желание, и имам прекрасен бюст!

Справка: http://www.flagman.bg/article/37885
5.
Иван
20.02.2017 15:52:25
5
11
Добър специалист е г-жа Шереметова, още от утре ще те повика да те попита "Ти записа ли се комунист..."
4.
друг наблюдател
20.02.2017 15:22:36
7
24
Прекалено е млада....трябваше някой по-възрастен IT специалист да сложат! Но все пак да не абравяме, че от БСП са изключително социални и редно да дават път на младите си кадри....нали все пак вървят кам промяна и залагат на нови лица.
3.
Иванка
20.02.2017 15:19:30
13
32
Пенсионер комунист, не знам къв спец е, но ще повърна от тоз червен реваншизъм
2.
наблюдател
20.02.2017 15:17:20
23
13
Браво за избора!
Г-жа Шереметова е много добър специалист,еродирана,енергична,отличаваща се с интелект,визия .
1.
наблюдател
20.02.2017 15:17:20
23
13
Браво за избора!
Г-жа Шереметова е много добър специалист,еродирана,енергична,отличаваща се с интелект,визия .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори